PDA

View Full Version : Σωτήρης Γεωργίου - Αἱ προφητεῖαι


Pages : 1 2 [3] 4

Darkling
25-08-2016, 20:05
Eνταξει.

με το εκπληκτικο δανειο darkling τωρα μπορεις να αγορασεις και συ οτι επιθυμεις.
μην σ ανησυχουν τα ψιλα γραμματα στους τοκοι, δεν ειναι τιποτα.

walter berry
25-08-2016, 20:45
Πιστευω οτι τρολλαρι πλεον.
Δεν γινεται..

VasilisL7
15-09-2016, 16:06
Ο Διαμαντίδης έδειξε τι είναι το μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός τιμά με τον καλύτερο τρόπο τον... αιώνιο αρχηγό του Δημήτρη Διαμαντίδη. Είναι, άλλωστε, μία από τις ομάδες που ξέρει να σέβεται και να επιβραβεύει ιδανικά όσους έγραψαν ιστορία με τη φανέλα της. Γράφει ο Σωτήρης Γεωργίου.

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες όλων των εποχών ετοιμάζεται να φορέσει για τελευταία φορά την αγαπημένη του εμφάνιση, συμμετέχοντας, αν και έχει αποσυρθεί μετά τους περσινούς τελικούς, στην δική του μεγάλη γιορτή στο κορυφαίο διεθνές τουρνουά όλων των εποχών που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟ συγκέντρωσε με ιδιαίτερη άνεση τα κορυφαία -διαχρονικά- ονόματα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ για ένα διήμερο γιορτής στο ΟΑΚΑ αλλά και... πίκρας, καθώς δεν είναι και ό,τι καλύτερο να ξέρεις ότι βλέπεις για τελευταία φορά τον Διαμαντίδη στο παρκέ!

ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟ
Ασφαλώς, όλα τα “μεγάλα” ονόματα με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκαν την πρόταση του Παναθηναϊκού να έρθουν στην Αθήνα για να τιμήσουν τον "Μήτσο". Αυτό, άλλωστε, προκύπτει και από τις επίσημες ανακοινώσεις των ομάδων, αλλά και των ίδιων των πρωταγωνιστών! Όλοι ανεξαιρέτως υποκλίθηκαν στον μεγάλο Έλληνα άσο.

Ο ίδιος βέβαια παραμένει πάντα ταπεινός, την ώρα που όλοι στον Παναθηναϊκό, αλλά και όλοι οι φίλοι του αθλήματος γενικά θα ήθελαν, ασφαλώς, να τον δουν να παραμένει στον χωρο από οποιαδήποτε θέση. Κάτι που, όμως, φαίνεται πολύ δύσκολο να συμβεί, σύμφωνα με την αρχική του προσέγγιση για την επόμενη μέρα στην ζωή του...

Βέβαια, η δηλωσή του "θα βρω κάτι να με γεμίζει και να με κάνει να αισθάνομαι όπως πριν που, λογικά, θα έχει και σχέση με το μπάσκετ", αφήνει ένα παράθυρο αισιοδοξίας αν και έχει αποκλείσει -για παράδειγμα- σκέψεις ενασχόλησης με την προπονητική.

Εξίσου σημαντικό για το τουρνουά «Diamonds Are Forever» είναι όπως είπε και ο ιδιος ο Διαμαντίδης ότι "σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς σε οικονομικό επίπεδο, η ΚΑΕ μου δίνει την ευκαιρία να διαθέσω ένα μέρος των εσόδων σε δύο ιδρύματα της επιλογής μου στην Καστοριά". Η ταπεινότητα του Διαμαντιδη φάνηκε και από την φράση του: "Στα παιδιά μου άμα με ρωτήσουν τι έκανα στη ζωή μου θα τους πω πως ο μπαμπάς τους απλά έπαιζε μπάσκετ. Δεν θα τους πω τίποτα άλλο εκτός και αν ζητήσουν να μάθουν περισσότερα".

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ
Η Μπαρτσελόνα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Παναθηναϊκού και όσα είπαν τα κορυφαία τους στελέχη δείχνουν για μια ακόμα φορά την εκτίμηση και υπόκλιση στην αξία του Διαμαντίδη από τους σπουδαίους αντιπάλους του.

"Με την αγωνιστική συμπεριφορά του άλλαξε τον τρόπο σκέψης πολλών μας και έδωσε διαφορετική διάσταση στο άθλημα", είπε ο τεχνικος πλέον της ΤΣΣΚΑ Δημήτρης Ιτούδης που ήταν χρόνια προπονητής του "Μήτσου" ως άμεσος συνεργάτης του Ομπράντοβιτς.

Και φυσικά αναφέρθηκε στο πολυδιάστατο παιχνίδι του αρχηγού λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "έδωσε φοβερές ασίστ, ήταν εκεί να κόψει, να πάρει τα ριμπάουντ, να παίξει άμυνα"!

Το γιατί έγινε ο Δημήτρης... Diamantidis το είπε ουσιαστικα ο Ιτούδης με την φράση "δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι με ρωτούσε “τι θα κάνουμε αύριο;” μετά το τριπλ κράουν με τον Παναθηναϊκό..."!

Η παλιά καραβάνα της ΤΣΣΚΑ ο διεθνής Ρώσος Βίκτορ Κριάπα που δεν μπορούσε να “κόψει” ποτέ τον Μήτσο (!) το είπε απλά: "Ήταν εξαιρετικός αμυντικός κι ο καλύτερος πλέι μέικερ όσο έπαιζε».Και ο αρχηγός της Μακάμπι Γκάι Πνίνι συμπλήρωσε: "Θυμάμαι όταν είχα έρθει στη Μακάμπι ο Σαρπ μου είχε πει να μην πασάρω την μπάλα όταν μπροστά ήταν ο Διαμαντίδης".Ο επί χρόνια αντιπαλός του, κόουτς της Μπαρτσελόνα πλέον, Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτηριστικά πρόσθεσε: "Ο Δημήτρης άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε το μπάσκετ, τι είναι σημαντικό και τι όχι στο άθλημα. Ήμασταν σε αντίπαλα στρατόπεδα, αλλά πλέον μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε πιο ήρεμα και να του πω πόσο τον εκτιμώ".

Τον σεβασμό του εξέφρασε -μην ξεχνάμε- και ο επί χρόνια αντιπαλός του και με... καυγάδες στο παρκέ, Μίλος Τεόντοσιτς από την εποχή που ο Σέρβος ήταν στον Ολυμπιακό.

Τέλος, ο διαχρονικός αρχηγός της Μπάρτσα και μπόμπερ του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, μιλώντας για τον Διαμαντίδη είπε ότι "για μένα ήταν από τους πιο έξυπνους πλέι μέικερ που γνωρίζω, πολύ ταλαντούχος και μέγας ηγέτης που έχει βάλει μεγάλα καταστροφικά σουτ για την ομάδα μου"!

Και όπως πριν λίγο καιρό είχε προσθέσει και ο τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας ο Σέρτζιο Σκαριόλο, "Απλά, κρατήστε τον Διαμαντίδη στο μπάσκετ"!

dora7
15-09-2016, 21:14
ε αφου τον παινεψε ο Ηττουδης ενταξει...

weekendman
16-09-2016, 00:33
Ναι δίπλα στο ότι ο Ομπράντοβιτς, έχανε όποτε ήθελε, έχουμε και το όταν ο Διαμαντίδης δεν παίρνει πρωτοβουλίες, το κάνει μόνο από αλτρουισμό. Γνωστά αυτά. Και αν συμμετείχα και εγώ στο τουρνουά, κάτι παρόμοια θα έλεγα, για έναν μεγάλο Ευρωπαίο αθλητή, που γίνεται μια διοργάνωση προς τιμήν του.

Αλλά παιδιά ο Διαμαντίδης, ήταν αυτός που άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε το άθλημα, γιατί εκτιμούσαμε υποτίθεται αποκλειστικά τους σκόρερ; Ναι ασφαλώς αν εξαιρέσουμε ότι ο Έλληνας φίλαθλος, είχε τον Φάνη Χριστοδούλου στα πόδια του, τον ορισμό του πολυσύνθετου παίκτη. Ζούσε την καταλυτική ανασταλτική παρουσία παικτών χταποδιών Βράνκοβιτς και Φασούλα. η του ράμπο Σιγάλα. Ενω φυσικά μιλάμε και για μια Ελληνική σχολή, που δεν έχει πια ένα πρωτάθλημα, που τα σκορ, είναι τόσο χαμηλά , όσο στην δεκαετία του 90, αλλά το μπασκετικό μας χαρακτηριστικό, είναι ακόμα η πρωταρχική προσήλωση μας στην άμυνα, και την ομαδική δουλεία γενικότερα. Και μετά, να καλλιεργήσουμε το επιθετικό ταλέντο των παιδιών!

Lateralus
21-09-2016, 21:25
Ο Τζονι Ντεπ και τοσοι αλλοι πλακωναν στο ξυλο τις γυναικες τους..Ο Μπραν Πιτ απατουσε την Τζολι και μολις απεκτησε προβλημα υγειας αυτη την εστειλε αδιαβαστη σαν καλος συζυγος....... Και γνωστα ολα αυτα με το 80-90% του καθε διασημου κοκοβιου που ειναι μεσα στην κοκα, το ξυλο, το κερατο,την παρτουζα και και και. Τα πραματα ειναι απλα...Οταν θελετε χαιλικια και μοστρα ξερετε και την συνεχεια και μην κλαιγεστε μετα..... Ολα μαζι δεν γινεται (και χαιλικια και καλα παιδια και μοστα και και και). Οτι διαλεγεις παιρνεις

DirtySniper
21-09-2016, 23:03
Ο Τζονι Ντεπ και τοσοι αλλοι πλακωναν στο ξυλο τις γυναικες τους

Ε ενταξει να μη κρινουμε χωρις να ξερουμε
δεν μπορει να ηταν τρελοι αυτοι
να ξυπνησαν δηλαδη μια μερα και να πλακωσαν στο ξυλο τις γυναικες τους.
Δεν μπορει
κατι θα ειχαν κανει και αυτες

stefanos
22-09-2016, 00:10
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p240x240/14368880_10153750402107751_906618287419893371_n.jp g?oh=534b17546765a2a225ef7ad842943b2d&oe=583ACBA8

Darkling
22-09-2016, 11:37
εγω παντως δε ξερω τι λεει ο Σωτος, αλλα θα ηθελα να ειμαι μεσα στην παρτουζα.

damianos
22-09-2016, 19:16
H νεα μοδα
Για τις σεξομανεις:τριτοκοσμικος λιγδιτοgymτατουλης
Για τους νεαρους ζιγκολο: 50αρα ξεμωραμενη καημενη gymbanki

dora7
22-09-2016, 19:40
H νεα μοδα
Για τις σεξομανεις:τριτοκοσμικος λιγδιτοgymτατουλης
Για τους νεαρους ζιγκολο: 50αρα ξεμωραμενη καημενη gymbanki

γλωσσοπλαστης...

DirtySniper
22-09-2016, 22:10
πεειραζει
που εγω θελω να ειμαι ολα οσα καταγγελει ο σωτος για τους αντρες?
Ναι θα ηθελα να εμπλεκα σε παρτουζες
Ναι θα ηθελα να ειχα λεφτα και να πηγαινα με τις γκομενες στα γιωτ μου
Ναι θα ηθελα να ειμαι τζυμοπληκτος και να μου εβαζαν στο βρακακι μου χαρτζηλικι, ξελιγωμενες μιλφ που θα ηθελαν το κορμι μου μονο για σεξ
πειραζει?

Άγιος Πέτρος
22-09-2016, 22:13
dqjI7ZrwrYU

Lateralus
28-09-2016, 00:35
Το νεο εργο(πως με 20χιλ στην ακρη εχεις 4-5 μοντελα σε ενα χρονο).....Για οσους ειχαν λιγα μαυρα στην ακρη ή ακομα εχουν καμια δουλεια ψιλοκαλη...Ή οι επιχειρηματιες που ειναι ετοιμοι για φυλακη -εξαιρουνται τα τζακια-... Νοικιαζεις μεζονετα με500 ευρω,παιρνεις Καγιεν με 8χιλιαρικα πλεον, πας μπουζουκια μονο μια φορα την εβδομαδα γιατι λες στην γκομενα δεν ειμαι κλεφτης και δουλευω και εκει εισαι φιρμα επειδη τους ξερεις απο παλια και δεν πετας λουλουδια -αρα δεν κανεις λογαριασμο-γιατι φοβασαι απαγωγη και τα σχετικα εποχες που ζουμε...Καθημερινες λεςστην γκομενα ελα σπιτι καθως δηλωνεις μπροκερ, μετοχος ναυτιλιακης, μεσιτιτκα με αραβες, μανατζερ μεγαλων πολυεθνικων που ψαχνουν επενδυσεις στην Ελλαδα ,εχεις 2-3 λαπτοπ να ψαρωνει και αντε καμια βολτα τοπικα ποτακι χαλαρα....Πας και μια φορα τον μηνα ενα Μιλανο,Μονακο κτλ που θα σου βγει 1500 , της παιρνεις και μια τσαντα Louis Viton,μια Hermes κτλ απο Τουρκια που κοστιζει 50 ευρω, ενα ρολογακι παλι απο εκει με 100 ευρω και η γκομενα νομιζει οτι βρηκε πριγκηπα....Στο τριμηνο την χωριζεις για να πας στην επομενη και μην σε παρει χαμπαρι και η ζωη προχωρα...Και η γκομενα στον επομενο παπαντζα μην της κατσει σαν το τζοκερ η καλη και βρει προσιτο πριγκηπα (γιατι οι πραγματικοι δεν πλησιαζονται και οι γονοι απο τζακια εχουν απαγορευτικο οικογενειακο για μοντελες, τραγουδιαρες και πουτανακια...)

Darkling
28-09-2016, 00:40
Ζωαρα περιγραφει ο Σωτος, δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα.

tsak8
28-09-2016, 00:42
Δεν υπάρχει το αρχικό (μαυρο) κεφάλαιο. Εκεί είναι το πρόβλημα

Darkling
28-09-2016, 00:45
ναι αλλα απαξ και το εχεις, καθε 3 μηνες μια ημι-μοντελα.
καλυτερο απ οτι εχω κανει στη ζωη μου.

Lateralus
29-09-2016, 22:47
Σε μια χωρα που καταρρεει και δεν ξερεις τι ξημερωνει οποιος και να εισαι, πολλες γκομενες βαζουν ή ονειρευονται να βαλουν βυζι και χειλια προφανως για να βρουν περισσοτερους γκομενους και να παιρνουν καλυτερες πιπες και αρκετοι αντρες να εχουν μεγαλυτερο μοριο μην χασουν καμια πουτανα γαμπρινα και τους παρεξηγησει ή να εχουν καλυτερα κερδη απο ζιγκολικι και γκειλικι πληρωμενο...
Η απολυτη καταντια και ξεφτιλα ...

Lucifer_7
30-09-2016, 00:52
Δεν μας γαμάει και αυτός με τα ψυχολογικά του;

Darkling
30-09-2016, 10:52
το απο πανω ειναι κλασσικο παραδειγμα ζοχαδιασμενου οπαδου.

μιγάδας
04-10-2016, 00:08
Σε μια χωρα που καταρρεει και δεν ξερεις τι ξημερωνει οποιος και να εισαι, πολλες γκομενες βαζουν ή ονειρευονται να βαλουν βυζι και χειλια προφανως για να βρουν περισσοτερους γκομενους και να παιρνουν καλυτερες πιπες και αρκετοι αντρες να εχουν μεγαλυτερο μοριο μην χασουν καμια πουτανα γαμπρινα και τους παρεξηγησει ή να εχουν καλυτερα κερδη απο ζιγκολικι και γκειλικι πληρωμενο...
Η απολυτη καταντια και ξεφτιλα ...

χμ

αυτό είναι τεκμηριωμένο επιστημονικά;

σε άλλα νέα, τον πείραξε να γράψει "πούτσο" κι έγραψε "μόριο'. μην ρίξει το επίπεδο του υπόλοιπου ποστ.....

Lateralus
06-10-2016, 18:48
Χαμος με τον Ιβκοβιτς που ειπε τον Σπανουλη μεγαλυτερο ηγετη.....
Οπως εχω ξαναπει μιας και δεν κρυβομαι ποτε καιδεν κανω δημ σχεσεις ποτε, ο Σπανουλης ειναι ο μεγαλος ηγετης να αλλαξει μια ομαδα και να την παει στην κορυφη παιρνοντας την απο το χερι ...Ο Διαμαντιδης ειναι αλλο ειδος παικτη....Ειναι ο ιδανικος και ο τελειος ηγετης για μια ομαδα που ειναι ηδη ετοιμη για να την παει στο απολυτο λεβελ και να ειναι ο προπονητης μεσα στο παρκε......Και γι αυτο κανει και 10 πραματα ενω ο Σπανουλης κανει 2-3 πραματα σε τελειοτερο επιπεδο ...Εντελως διαφορετικοι παικτες,ισαξιοι σε αξια, αλλα ο καθενας εχει αλλο ρολο.....

Άγιος Πέτρος
06-10-2016, 18:59
κοίτα νταξ, αφού είναι ισάξιοι σε αξία πάλι καλά

Chrisk7
06-10-2016, 19:07
δηλαδη για να καταλαβω
ενας παιχτης που παιρνει αλλάζει μια ομαδα ,την παιρνει απο το χερι και την παει στην κορυφη ειναι ισαξιος με εναν που σε ετοιμη ομαδα απλα την αλλαζει λεβελ?

κατι δεν κολλαει....

Lateralus
06-10-2016, 19:29
Μην δοκιμάζεται να ερμηνεύσετε τον Σωτο. Είναι σαν να προσπαθείς να γλύψεις τον αγκώνα σου

krataios75
06-10-2016, 19:37
δηλαδη για να καταλαβω
ενας παιχτης που παιρνει αλλάζει μια ομαδα ,την παιρνει απο το χερι και την παει στην κορυφη ειναι ισαξιος με εναν που σε ετοιμη ομαδα απλα την αλλαζει λεβελ?

κατι δεν κολλαει....

Αν εχει πηξει στη μ@λ@κια κανεις,οπως ο Σωτος,ολα κολλανε

dora7
06-10-2016, 19:57
ειπε ο Ντουντα μεγαλυτερο ηγετη ολων το Σπανουλη, καπως πρεπει να κολησουμε και το θριντη απο διπλα....α ρε Σωτο (και λοιποι ποκοπικοι) με τα ωραια σας...:D

Sabbathicus
06-10-2016, 20:59
Χαμος με τον Ιβκοβιτς που ειπε τον Σπανουλη μεγαλυτερο ηγετη.....
Οπως εχω ξαναπει μιας και δεν κρυβομαι ποτε καιδεν κανω δημ σχεσεις ποτε, ο Σπανουλης ειναι ο μεγαλος ηγετης να αλλαξει μια ομαδα και να την παει στην κορυφη παιρνοντας την απο το χερι ...Ο Διαμαντιδης ειναι αλλο ειδος παικτη....Ειναι ο ιδανικος και ο τελειος ηγετης για μια ομαδα που ειναι ηδη ετοιμη για να την παει στο απολυτο λεβελ και να ειναι ο προπονητης μεσα στο παρκε......Και γι αυτο κανει και 10 πραματα ενω ο Σπανουλης κανει 2-3 πραματα σε τελειοτερο επιπεδο ...Εντελως διαφορετικοι παικτες,ισαξιοι σε αξια, αλλα ο καθενας εχει αλλο ρολο.....

Άντε Σωτήρη κατάλαβες και εσύ πως χωρις ετοιμη (+ πανακριβη) ομάδα, ΔΕΝ ο 8ριντις.

μιγάδας
06-10-2016, 21:03
δηλαδη για να καταλαβω
ενας παιχτης που παιρνει αλλάζει μια ομαδα ,την παιρνει απο το χερι και την παει στην κορυφη ειναι ισαξιος με εναν που σε ετοιμη ομαδα απλα την αλλαζει λεβελ?

κατι δεν κολλαει....

δεν είναι γενικά ισάξιος. ισάξιος σε αξία είναι.

VasilisL7
12-10-2016, 01:16
Το μπέρδεμα του μπερδέματος με τον αντι-Τζέιμς

Ο Σωτήρης Γεωργίου αναλύει το πλάνο του Παναθηναϊκού για τον παίκτη που θ' αποκτηθεί αντί του τραυματία Μάικ. Θα είναι κοινοτικός ή Αμερικανός; Ακριβός; Βασικός ή συμπληρωματικός;

Εξαιρετικά περίπλοκη είναι η κατάσταση με τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Μάικ Τζέϊμς για το διάστημα αποθεραπείας του τελευταίου.

Οι "πράσινοι" δεν έχουν θέμα στο οικονομικό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα δώσουν εκατομμύρια. Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι έπεσαν στη χειρότερη εποχή, σε συνδυασμό με τις πολλές σκέψεις που έχουν στο κεφάλι τους, τόσο το σταφ όσο και η διοίκηση

Από την αρχή της σεζόν δεν ήθελαν σοβαρό τραυματισμό στις θέσεις "1" και "5" καθώς...

- θα χαλούσε η χημεία τους με τη μετακόμιση παικτών αλλού.

- δεν υπήρχαν τρίτες λύσεις ούτε ο Τζέιμς είναι καθαρό πόιντ και γι' αυτό γίνονταν ήδη σκέψεις ενίσχυσης

Το κακό όμως έγινε και έμειναν επί της ουσίας μόνο με τον Καλάθη.

Αρχικά μάλιστα ο αντιεπαγγελματικός τρόπος αντίδρασης του Τζέιμς δημιούργησε ακόμη και θέμα αποπομπής του, αφού σε αυτή την περίπτωση δεν θα κόστιζε η λύση συμβολαίου του. Ο Αργύρης Πεδουλάκης ωστόσο είδε ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές αποφασίζοντας να κρατήσει τον Αμερικανό και να στείλει ένα μήνυμα συσπείρωσης για τις κακές στιγμές.

Αναγκαστικά ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αγορά. Με προτεραιότητα κάποιον κοινοτικό για να υπάρχει μια έξτρα λύση στον α' γύρο της Stoiximan.gr Basket League, χωρίς όμως ν' αποκλείεται οτιδήποτε καλό ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Την περίοδο αυτή όμως οι πόρτες είναι κλειστές. Το ΝΒΑ δεν προσφέρει καλές λύσεις, αφού μαζεύει ακόμη και κοντούς Αμερικανούς που παίζουν στην Ευρώπη, οι νεαροί είναι άπειροι και χρειάζονται (χαμένο) χρόνο προσαρμογής, οι Αμερικανοί της Κίνας είναι πανάκριβοι, ενώ όσοι ήταν ελεύθεροι έχουν ήδη κλείνει.

Μοιραία ο Παναθηναϊκός, αν θέλει να βρει καλό παίκτη, Αμερικανό ή κοινοτικό, πρέπει να σπάσει συμβόλαιο. Ξεφεύγοντας όμως από το οικονομικό όριο που έχει θέσει και αποκτώντας βασικό παίκτη, ο οποίος θα γεμίσει πολύ το ρόστερ αλλά ίσως χαλάσει τη χημεία του συνόλου.
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΕΦ

Οι "πράσινοι" έχουν πολλές σκέψεις. Αν βρουν καλή περίπτωση ακόμα και στο 1 εκατ. θα "σπάσουν" συμβόλαιο και αναλόγως θέσης (1-2) θ' αποφασίσουν αν θα κρατήσουν τον Τζέϊμς - αν τον αποδεσμεύσουν θα έχουν χρήματα ακόμα και για συμβόλαια 1,2εκατ.

Πάντως το πιο πιθανό είναι να πάρουν συμπληρωματικό παίκτη για να γεμίσει το ρόστερ και να τον κόψουν στο δίμηνο ή να τον κρατήσουν για την Ευρωλίγκα σαν τρίτο πλέι μέικερ.

Όσο για το ΣΕΦ, υπάρχουν δεύτερες σκέψεις από τον Άρτζι να πάει με Νίκολς αντί του Φελντέιν στη θέση του Τζέιμς- για να θωρακίσει τις θέσεις 3-5 και να κατεβάσει τον Ρίβερς στο "2" και τον Παππά στον 1-2.

Σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστεί να μοιράσει το χρόνο σε τρεις περιφερειακούς(Καλάθης, Παππάς, Ρίβερς) με συμπλήρωμα τον Μποχωρίδη. Μετά όμως Νίκολς θα αναγκαστεί να παίξει 25' στο "3", ενώ αν προκύψουν φάουλ στην περιφέρεια θα "σκάσουν" οι βασικοί. Άσε που με τον Ρίβερς πολλή ώρα στο "2" η ομάδα βαραίνει.

Lateralus
12-10-2016, 19:44
Τυποι που τους γαμανε αντρες για να παιρνουν καμια δουλεια ή να παιζουν σε καμια ταινια, κανουν και οικογενειες....Τυποι που γαμανε 50αρες και 60αρες για το μεροκαματο κανουν οικογενειες....Γκομενες που εχουν γυρισει ολο τον πλανητη σαν πλουσιοτερες απο εφοπλιστη με ενα αορατο χερακι διπλα τους κανουν οικογενειες....Γκόμενες που μέχρι τα 30 άλλαζαν κάθε εβδομάδα γκόμενο για την εμπειρία και καλά (σεξομανέις γαρ)κανουν οικογενειες....Και γκόμενες που έβαζαν βυζιά και τα σχετικά για να πουλάνε περισσότερο κανουν οικογενειες.......
Προφανώς αν δεν έρθει η επιφόιτηση του Αγ Πνεύματος αλίμονο στα παιδάκια που θα μεγαλώσουν.......Με άτομα του μηδέν που αν δεν μπλεξουν όπως συνηθίζουν στα 30+μεταξύ τους για την απόλυτη παράνοια και καταστροφή,θα πεθάνουν και τον -την σύντροφο θύμα που θα τους μαντρώσει.... Και θα τα βλέπουν και τα παιδιά όλα αυτά...

Lucifer_7
12-10-2016, 20:30
Πες τα, Σώτο. Εδώ υπάρχουν κάτι δημοσιογράφοι της πούτσας που δεν έχουν ιδέα από αθλητισμό κτλπ, βρήκαν δουλειά και έκαναν οικογένειες. Πες τα, Σώτο.

Lateralus
15-10-2016, 03:03
Καλαθης,Μαντζαρης παικτες κλειδια οπως ειναι ο σχεδιασμος των ομαδων φετος, σε τραγικη κατασταση προς το παρον και οι δυο και ακρως υπερτιμημενοι....Τρεμουν να σουταρουν στα 4 μετρα, αμυνα μηδεν πλεον ειδικα ο δευτερος....

Σ.Σ Αμα βλεπουν τον Καλαθη να παιρνει 2εκ Σπανουλης και Διαμαντιδης πρεπει να αισθανονται βλακες που επαιρναν μολις 2!

Άγιος Πέτρος
15-10-2016, 04:28
Η Εκκλησία των Βαγγελιστών θα επισκεφτεί τον Σωτο Γεωργιου για διευκρινίσεις

Darkling
15-10-2016, 11:13
και καλα να λες που δε γραφει και τιποτα ποτε για τον Μπαρτζωκα, να τρεχει να κρυφτει μετα στη Μυκονο.

rh7
15-10-2016, 11:28
Η Εκκλησία των Βαγγελιστών θα επισκεφτεί τον Σωτο Γεωργιου για διευκρινίσεις

Για την συγκερκριμένη επίσκεψη θα συμμαχήσει με το Τάγμα των Κονιόρδων και την Μονή των Βιζιτοπαρθένων.

dora7
15-10-2016, 11:46
ολο συμπαθειες εισαι Σωτο....:p

Lateralus
15-10-2016, 20:20
Και βεβαια αν ηταν Σφαιροπουλος,Πεδουλακης κλπ και ειχαν ξεκινησει με 40εκ μπατζετ χανοντας απο μια αντιστοιχη εδω Ουτσακ και κερδιζοντας μεσα στο μηδεν με τυχη την Μπαμπεργκ, θα ειχαμε σημερα λαικα δικαστηρια...Να τα λεμε ολα....... Ο Ομπραντοβιτς απλα ειναι ανετοιμη η ομαδα,ειναι στα δοκιμαστικα σαν την φορμουλα μαλλον!
Σ.Σ για τους διαβαζοντες ελληνικα καταλαβαινοντας ...τουρκικα ,εννοω αλλο μεγαλος κορυφαιος κοουτς,αλλο αλανθαστος και ασυλια

VasilisL7
17-10-2016, 18:30
Πρώτο Clasico με μικρό φαβορί: Πού κρίνεται

Ο Σωτήρης Γεωργίου αναλύει το ντέρμπι "αιωνίων" και γράφει για το πού θα κριθεί το παιχνίδι για κάθε ομάδα. Γιατί ο Ολυμπιακός του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει ένα μικρό προβάδισμα, γιατί ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά θα παίξει χωρίς άγχος, τι θα "αποφασίσει" στο ματς το σουτ από το τρίποντο.

Ντέρμπι λοιπόν τη Δευτέρα (17/10) απόγευμα στο ΣΕΦ και πρώτο ερώτημα το πόσο σημαντικό είναι. Η απάντηση απλή. Όχι, δεν είναι όπως παλιά. Πριν μερικά χρόνια θα λέγαμε ότι ο χαμένος προπονητής ειδικά αν είναι ο γηπεδούχος δεν θα κάνει παρέλαση.

Οι εποχές αυτές πέρασαν ευτυχώς. Ο κόσμος και οι διοικήσεις αρχίζουν και βλέπουν πιο μακρυά. Ασφαλώς ένα άλλο διαχρονικό ερώτημα είναι αν ένα ντέρμπι κρίνει ένα τίτλο ή διαμορφώνει σοβαρές πιθανότητες γι' αυτόν. Πλέον όχι.

ΚΑΙ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ, ΔΕΝ "ΧΑΝΕΤΑΙ"

Αν και κλασικά όλα κρίνονται στα πλέι οφ, το περίφημο πλεονέκτημα της έδρας δεν είναι αποτελεί πλέον πανάκεια. Οι έδρες "σπάνε" πιο εύκολα πια και οι τελικοί είναι μια εντελώς άλλη ιστορία, άσε που μέχρι τότε πολλά αλλάζουν και δύο και τρεις φορές! Συνεπώς το ντέρμπι των "αιωνίων" πλέον έχει μεγάλο κίνητρο το γόητρο, χωρίς να καθορίζει το μέλλον.

Ως εκ τούτου και 20 πόντους να χάσει πχ ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ, που σημαίνει ότι λογικά δεν καλύπτει την ήττα αυτή στο ΟΑΚΑ και να χάσει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα της έδρας, επουδενί μεταφράζεται στο παλαιό ρητό "έχασες και τον τίτλο"!

Άρα η πίεση για το ντέρμπι είναι μικρότερη από ποτέ και βαθμολογικά, αλλά και σαν γόητρο και τα παρελκόμενα αυτού. Αγωνιστικά χαιρόμαστε γιατί θα έχουμε πολλούς πρωτοκλασάτους Έλληνες, περιμένουμε να δούμε μια ήσυχη ατμόσφαιρα που βελτιώνεται τα τελευταία χρόνια και στα δύο γήπεδα των "αιωνίων" και δύο μεγάλες ομάδες που έρχονται από μέτριες εμφανίσεις στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα.

Η έδρα μάλιστα και οι απουσίες (επειδή ο Παναθηναϊκός έχει δύο Αμερικανούς εκτός) δεν παίζουν πια τόσο μεγάλο ρόλο. Ο Παναθηναϊκός πέρυσι μισός κέρδισε στο ΣΕΦ στους τελικούς και ο Ολυμπιακός απέκτησε και άνεση νικών στο ΟΑΚΑ!

ΜΙΚΡΟ ΦΑΒΟΡΙ

Τι θα σημάνει για τον νικητή το ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός με την έδρα και τις απουσίες του Παναθηναϊκού είναι το μικρό φαβορί. Αν και τέτοια ντέρμπι δεν έχουν με απαγορευτικό μάλιστα φαβορί!

Αν όμως χάσει ο Ολυμπιακός θα υπάρξει γκρίνια. Αν κερδίσει απλά, θα έχει μουρμούρα. Οι φίλοι του θέλουν 10 πόντους και καθαρή νίκη. Ο Παναθηναϊκός αν χάσει μέχρι 5-6 πόντους θα είναι μια χαρά έχοντας και σημαντικές απουσίες. Αν χάσει πάνω από 10 θα έχει μουρμούρα και πάνω από 15 αρκετή γκρίνια...

ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ

Πέρυσι τα έκρινε ο Σπανούλης. Ο Πεδουλάκης έχει βρει το κουμπί του Kill-Bill και του Ολυμπιακού από την περασμένη θητεία του, αλλά πέρσι ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" τον... σκότωσε τον αντίπαλο και τον Άρτζι με τα τρίποντα μαχαιριές στο φινάλε.

Ο Πεδουλάκης ανέλαβε πέρυσι λίγο πριν τους τελικούς και με... μισή ομάδα στην ουσία έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό και ας έχασε τον τίτλο με 3-1 τελικά σε ματς θρίλερ σε όλη την σειρά.. Η λογική λέει ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει σε χαμηλό τέμπο, αλλά πλέον έχει αλλάξει φιλοσοφία σε μεγάλο βαθμό. Η απουσία των Τζέϊμς και Νίκολς αλλάζει τις ισορροπίες.
ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

Ο πλήρης Ολυμπιακός με την έδρα και το βάθος έχει το μικρό προβάδισμα. Αλλά ασφαλώς ο καλός Παναθηναϊκός είναι ικανός για όλα. Θα έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον ποια θα είναι η αντίδραση του Τριφυλλιού σε τέτοιο παιχνίδι χωρίς την παρουσία μετά από πολλά πολλά χρόνια του αρχηγού του Δημήτρη Διαμαντίδη που έβγαζε τα κάστανα από την φωτιά...

Ο Ολυμπιακός θα χτυπήσει ασφαλώς στην θέση "3" που ο Παναθηναϊκός έχει θέματα και απουσίες.Βασικά θα προσπαθήσει επιθετικά να πάει στο τρανζίσιον με την έδρα για εύκολους πόντους, να χτυπήσει το αδύναμο πικ εν ρολ στην άμυνα του Μπουρούση και να βγάλει αθλητικότητα εκμεταλλευόμενος το βάθος του.

Θα επιχειρήσει επίσης να βρει τρόπους επίθεσης και χωρίς τον Σπανούλη που θα βρει τον μπελά του με τον Γκιστ. Βαρόμετρο θα είναι ο Γκριν, αλλά και ο Λοτζέσκι επιθετικά. Αυτό που θα κάνει ο Ολυμπιακός στην άμυνα είναι να δίνει τα σουτ στον Καλάθη και να προσπαθήσει να φθείρει την εξασθενημένη περιφέρεια των "πρασίνων". Και να προσέξει το τρίποντο.

"ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Ο Παναθηναϊκός έιναι βέβαιο ότι έχει κλειδί στην επίθεσή του το τρίποντο. Αυτό που ενδιαφέρει τους "πράσινους" είναι να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια απ' ότι έχουν βγάλει. Να χρησιμοποιήσουν την αθλητικότητά τους και να προσέξουν το αμυντικό τους ριμπάουντ.

Στην επίθεση βαρόμετρο θα είναι τα τρίποντα καθώς όλοι σουτάρουν, αλλά και ο φορμαρισμένος Παππάς. Κλειδί είναι επίσης η διαχείριση του Καλάθη σε πολλούς τομείς. Αφενός μεν ο Πεδουλάκης θέλει να προφυλάξει τον βασικό του πόϊντ γκαρντ από κούραση και φάουλ καθώς δεν υπάρχει άλλος πρωτοκλασάτος άσος, αλλά και να δει τι θα κάνει όταν του δίνουν το σουτ!

Και ο Παναθηναϊκός γενικά έχει θέμα στο σετ μπάσκετ. Ο Παππάς θα πηγαίνει στον άσο όπως έγινε και με την Ζαλγκίρις και ο Μποχωρίδης θα δώσει απλά ανάσες. Και στο "2" θα δούμε τον Φελντέϊν αλλά και τον Ρίβερς. Όμως ο τελευταίος χρειάζεται και στο 3αρι που αρχικά μάλλον θα ξεκινά ο Χαραλαμπόπουλος που λογικά θα πάρει 15' άνετα. Αλλά δεν απειλεί ακόμα αφού είναι άτολμος.

Τέλος, ένα ακόμα θέμα που έχει να προσέξει ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι να προφυλάξει τον Γκιστ που θα έχει πολύ δουλειά έχοντας και τον Σπανούλη αλλά και να κρύψει την αμυντική αδυναμία του Μπουρούση στο πικ εν ρολ.

Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα πάει το ματς στο βάθος και θα χτυπήσει από την περιφέρεια (και ειδικά το "3") και για τον Παναθηναϊκό κλειδί θα είναι τα τρίποντα και να χτυπήσει στην ανέτοιμη φροντ λάιν των "ερυθρολεύκων". Και φυσικά πώς θα καλύψει την θέση "1" κι αν ο Παππάς θα δώσει πολλές επιθετικές λύσεις από εκεί.

antonio108
17-10-2016, 22:02
Πρώτο Clasico με μικρό φαβορί: Πού κρίνεται

Ο Σωτήρης Γεωργίου αναλύει το ντέρμπι "αιωνίων" και γράφει....


ΚΑΙ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ, ΔΕΝ "ΧΑΝΕΤΑΙ"

Ως εκ τούτου και 20 πόντους να χάσει πχ ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ, που σημαίνει ότι λογικά δεν καλύπτει την ήττα αυτή στο ΟΑΚΑ και να χάσει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα της έδρας, επουδενί μεταφράζεται στο παλαιό ρητό "έχασες και τον τίτλο"! .

Το βλεπες,το παιξες;;;

VasilisL7
18-10-2016, 13:48
Μάγκας Ολυμπιακός, παιδική χαρά ο Παναθηναϊκός

Ο Σωτήρης Γεωργίου αναλύει το "πως" και το "γιατί" ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο την αναμέτρησή του με τον Παναθηναϊκό κι έφτασε στο άνετο +25 (88-63). Οι νικητές έβγαζαν ενέργεια την ώρα που οι αντίπαλοί τους περπατούσαν. Οι πράσινοι δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα.

Όπως λέγαμε, το ματς του ΣΕΦ θα είχε ενδιαφέρον μόνο αν έχανε ο Ολυμπιακός ή αν έχανε πάνω από 15 πόντους ο Παναθηναϊκός. Τελικά το πρώτο ντέρμπι έβγαλε λαβράκι...

Έβγαλε +25 για τον Ολυμπιακό που του δίνει μεγάλη αβάντα για την συνέχεια. Πέραν ότι του κλειδώνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο που όμως για μένα πλέον δεν μεταφράζεται σε τίτλο αφού οι έδρες είναι για να... σπάνε. Και από την άλλη βάζει σε τριγμούς τους "πράσινους" για το πού πηγαίνει το καράβι.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε απλά μια κακή εμφάνιση ώστε να επικαλεστεί ως δικαιολογία την απουσία δύο Αμερικανών του (λόγω νομοθεσίας) για το μέγεθος μιας σχετικά βαριάς ήττας, αλλά αντιθέτως ήταν αποκαρδιωτικός... Και όταν είσαι αποκαρδιωτικός σημαίνει πολλά.

Ο ακριβοπληρωμένος φετινός Παναθηναϊκός που ενισχύθηκε σημαντικά, στη μετά Διαμαντίδη εποχή, παρουσίασε εικόνα ομάδας παιδικής χαράς... Και γι' αυτό ευθύνονται, πρωτίστως, οι άψυχοι παίκτες του, έτσι όπως παρουσιάστηκαν, αλλά και ο προπονητής του.

Η επόμενη μέρα στους "πράσινους", ασφαλώς, δεν θα είναι εύκολη. Θα υπάρξουν αντιδράσεις, μουρμούρες και γκρίνια από τον κόσμο. Πιθανότατα και κάποιο πρόστιμο από την δίοικηση που θα είναι απόλυτα λογικό, λόγω εικόνας, ενώ θα περιμένουν όλοι αντίδραση.

Η εποχή που οι προπονητές άλλαζαν σαν τα πουκάμισα με τέτοιες ήττες, πέρασαν. Και ο σχεδιασμός του Πεδουλάκη δεν ήταν κακός. Αν οι παίκτες δεν παίζουν, δεν έχουν ψυχή και πάθος, είναι ένα άλλο θέμα. Αλλά σαφώς και εδώ ο προπονητής πρέπει να τραβήξει το χαλινάρι...

Το ντέρμπι κρίθηκε από νωρίς. Και κρίθηκε γιατί η μια ομάδα έβγαζε ενέργεια και η άλλη περπατούσε και δεν ήξερε τι θέλει να παίξει. Ο Ολυμπιακός έκανε τα λογικά, βάση σχεδίου και πλάνου. Δηλαδή πήγε το ματς στο βάθος και την έδρα, στην ενέργεια και στο να χτυπήσει το αδύναμο 2-3 του ΠΑΟ, λόγω των ελλειψεών του. Και το έκανε πιστά από την αρχή μέχρι το τέλος και αν είχε διάθεση να σκοτώσει και να διασύρει τον αντίπαλο, εκτιμώ ότι θα είχε πιάσει και 100αρα και 30π διαφορά χαλαρά.

ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ
Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός που είχαμε πει θα πρέπει να έχει πάνω από 9-10 τρίποντα για να είναι στο κόλπο, διάλεξε άλλο παιχνίδι. Πήγε στις ατομικές προσπάθειες με ντράιβ και κοντινά σουτ και ακουμπώντας την μπάλα στον Μπουρούση στη θέση του σέντερ. Έτσι κατέρρευσε πλήρως στο σκοράρισμα, καθώς δεν είχε πάθος και ενέργεια.

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε μάλιστα την άμυνα του...καημένου και απλά παρακολουθούσε (ενδεικτικό το ότι ο Λοτζέσκι πήρε δύο επιθετικά ριμπάουντς χωρίς καν να σηκωθεί από το έδαφος!).

Τα 20 χαμένα αμυντικά ριμπάουντς του Παναθηναϊκού προδίδουν μικρή και σοφτ ομάδα. Τα γκαρντ δεν παίρνουν θέση, δεν διαβάζουν και έτσι ο Ολυμπιακός πήρε τόσα πολλά επιθετικά ριμπάουντς. Τεράστιο πρόβλημα για τον ΠΑΟ μετά τα 16 της Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ.

Αυτό δείχνει και έλλειψη διάθεσης. Και συγκέντρωσης. Τρία σημεία. Τα... άπειρα χαμένα αμυντικά ριμπάουντς απέναντι σε μια ομάδα που έχει και πρόβλημα στην φροντ λάιν της ακόμα (λόγω ανετοιμότητας βασικά). Στην συνέχεια, τρία λάθη επαναφοράς που δείχνουν ομάδα αδούλευτη ή χωρίς συγκέντρωση. Και ακόμα τα air ball που είχαν πολλοί παίκτες του.

Το μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού είναι ότι δεν περιμένει τον Σπανούλη για να βάλει 75-80 πόντους. Ο Γκριν δίνει λύσεις στον Βασίλη στα χαρακτηριστικά παιχνιδιού. Και έτσι οι "ερυθρόλευκοι" δεν περιμένουν τον αρχηγό τους για να πάρουν σκορ . Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός έπαιξε λάθος. Από τα 30 τρίποντα (όσα και δίποντα) με τη Ζαλγκίρις, πήγε σήμερα στα 40 δίποντα και στα 19 τρίποντα. Και έτσι δεν μπορούσε καν να παρακολουθήσει. Και βεβαίως δεν υπήρχε πλέον Διαμαντίδης για να δώσει το έναυσμα μιας αντεπίθεσης.

Έστω να κρατήσει τα προσχήματα κάπως και να μην διασυρθεί γιατί αυτό... χάλασε τον κόσμο του "τριφυλλιού". Και τον προπονητή του. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο πρόβλημα στη δημιουργία. Ο Καλάθης δεν απειλεί, δεν πάιζει άμυνα πια και το χειρότερο δεν κυκλοφορει καλά την μπάλα. Έτσι δεν έρχονται και καλά σουτ από την περιφέρεια.

Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ
Ο Ολυμπιακός τού έδινε και σουτ και ντράιβ. Αλλά χωρίς τρίποντο και 20 πόντους του Παππά π.χ. δεν μπορεί ο φετινός Παναθηναϊκός να πάει στους 80. Η αλήθεια είναι ότι γι' αυτό έχει 12 παίκτες που όλοι σουτάρουν και δεν το κυνήγησε καν αυτό. Που γι' αυτό σχεδιάστηκε! Και δεν διάβασε και τις επιθέσεις.

Έπαιρνε π.χ. όπως σωστά είπε μετά και ο Πεδουλάκης, τα μις ματς με τον Σπανούλη ο νεαρός Χαραλαμπόπουλος, αλλά δεν τα ολοκλήρωνε. Ο Ολυμπιακός χτυπούσε στον "άσο", δεν άφηνε τα ντράιβ του Παππά και κυνηγούσε την ενέργεια με το βάθος του στο 2-3. Η τριάδα Γκριν, Λοτζέσκι και Χάκετ, για παράδειγμα, είναι ένα σχήμα που θα... φορεθεί πολύ, καθώς έχει μπάσιμο, τρίποντο, άμυνα, ενέργεια. Και δεν φαίνεται η απουσία του Σπανούλη.

Ο Παναθηναϊκός πλέον θέλει καλό παίκτη στον άσο. Ο Καλάθης είναι πια μέτριος και προβλέψιμος. Ο Τζέιμς δεν είναι ο καθαρός πλέι μέικερ και μάλλον θα πρέπει να βρει αναγκαστικά καλό παίκτη, αφού και ο Παππάς παίζει εκεί, αλλά έτσι μένει από 2αρι... Αρκετά μπερδεμένη η ομάδα στην περιφέρεια. Ο Ολυμπιακός πήρε 28 πόντους από δεύτερες επιθέσεις και 17 από αιφνιδιασμό απέναντι σε μια ομάδα που φέτος σχεδιάστηκε για να έχει ενέργεια.

Πάμε και στους παίκτες. Ο Σπανούλης δεν έχει πια τα παλιά τελειώματα. Αλλά διαβάζει τέλεια το ματς και με 0/7σ και μόλις 2π είχε απλά 7 ασίστ και ήταν κακός, αλλά δεν φάνηκε αυτό. Τρομερές μάχες ο Μπιρτς και πάθος. Πάλεψε ο Μιλουτίνοφ και ψάχνεται ο Γιανγκ ακόμα που φοβάται και γι αυτό έπαιξε μόλις 4'. Ο Χάκετ εξαιρετικός στην άμυνα, ο Γκριν βρίσκει πατήματα και σκορ και δίνει τους πόντους του Σπανούλη.

Ο Λοτζέσκι εγγύηση, όπως και ο Πρίντεζης. Ο Παπαπέτρου πήρε το χρόνο του και ήταν θετικός, ενώ δεν είχε λεπτά ο Αγραβάνης. Ο Παπανικολάου πήρε πολλές μάχες στην άμυνα, ο Μάντζαρης μέτριος ως συνήθως.

Στον Παναθηναϊκό απλά προσπάθησε ο Σίνγκλετον και κάπως ο Μπουρούσης με τον Παππά. Μαύρη τρύπα, περιέργως ο Ρίβερς που ήρθε σαν καλός αμυντικός και περπατούσα και στο 3αρι δεν υπήρχε καν τα λεγόμενα "χέρια"! Κρατάμε και την πολύ καλή ατμόσφαιρα που είχαμε με εξαίρεση κάποια συνθήματα για τον Μπουρούση...

Lateralus
18-10-2016, 19:00
Eπομενη μερα στον ΠΑΟ: Γκερσον(δεν εχει γινει επαφη ακομα παντως) ή Πασκουαλ;Αλλη λυση αμεση δεν φαινεται να υπαρχει.Ο Μεσίνα πανάκριβος ,ο Γιαννάκης πολύ δύσκολη περιπτωση αν και υπάρχουν τα ελληνοπουλα αλλά τότε αλλάζει πλανο η ομάδα
Παιζει και του Σάρας που ευκολα σπαει συμβολαιο με Ζαλγκιρις αλλα θαθελει μεγάλη πίστωση χρόνου....... Πασκουάλ δεν ειναι κακος αλλα δεν ειναι και καλός για να σε παει ψηλά αφού απέτυχε παταγωδώςστην μπαρτσελόνα έχοντς και ασυλια...Ο Γκέρσον κολλάει με αμερικανους και Μπουρουση αλλα εχει χρονια να προπονησει....Μπλεξιμο.....
*Η λυση Μπλατ που κοιμοσουν ησυχος χαθηκε καθοτι πανακριβη

Και bonus

Αν δει κανεις την ταινια INFERNO θα διαπιστωσει αυτα που λεμε και στις εκπομπες μας....Τι ερχεται,τι ετοιμαζουν..Βεβαια η ταινια δειχνει οτι τα λεφτα παιζουν ρολο στο τελος και ξεφευγει, αλλα η αρχη φωτογραφιζει τι πραγματικα λεγετε και τι ερχεται..

Darkling
18-10-2016, 21:11
ναι Σωτο, το σκοτεινο σχεδιο που θα μας κατακτησει αλλα αποφασισε να το δωσει σε κοινη θεα ο Dan Brown.

Sabbathicus
18-10-2016, 22:27
Eπομενη μερα στον ΠΑΟ: Γκερσον(δεν εχει γινει επαφη ακομα παντως) ή Πασκουαλ;Αλλη λυση αμεση δεν φαινεται να υπαρχει.Ο Μεσίνα πανάκριβος ,ο Γιαννάκης πολύ δύσκολη περιπτωση αν και υπάρχουν τα ελληνοπουλα αλλά τότε αλλάζει πλανο η ομάδα
Παιζει και του Σάρας που ευκολα σπαει συμβολαιο με Ζαλγκιρις αλλα θαθελει μεγάλη πίστωση χρόνου....... Πασκουάλ δεν ειναι κακος αλλα δεν ειναι και καλός για να σε παει ψηλά αφού απέτυχε παταγωδώςστην μπαρτσελόνα έχοντς και ασυλια...Ο Γκέρσον κολλάει με αμερικανους και Μπουρουση αλλα εχει χρονια να προπονησει....Μπλεξιμο.....
*Η λυση Μπλατ που κοιμοσουν ησυχος χαθηκε καθοτι πανακριβη

Και bonus

Αν δει κανεις την ταινια INFERNO θα διαπιστωσει αυτα που λεμε και στις εκπομπες μας....Τι ερχεται,τι ετοιμαζουν..Βεβαια η ταινια δειχνει οτι τα λεφτα παιζουν ρολο στο τελος και ξεφευγει, αλλα η αρχη φωτογραφιζει τι πραγματικα λεγετε και τι ερχεται..

Και μονο που αναφερει τον Μεσινα δειχνει ποσο ανεπαφος ειναι με την πραγματικοτητα.

Άγιος Πέτρος
19-10-2016, 12:02
Παιζει και του Σάρας που ευκολα σπαει συμβολαιο με Ζαλγκιρις

Ρε εντάξει, δεν είναι ηλίθιος μόνο ο Σώτος, είναι και αυτοί που δεν του έχουν κάνει αναγκαστικό εγκλεισµό ακομα

VasilisL7
19-10-2016, 12:10
Σιγά μην έρθει στο ρδελομπού του Τράκη ο Γιασικεβίτσιους.

pl@yer
19-10-2016, 12:18
H πικρή αλήθεια για τον πάο, είναι ότι κανείς προπονητής με όνομα στην πιάτσα δεν θέλει να μπλέξει με το μπουρδέλο τους, που ανα μισό χρόνο απολύει προπονητές..

Μοναδική προυπόθεση για κάποιον θα ήταν ένα μεγάλο μπάτζετ και ένα κάπως βαθύτερο χρονικά πλάνο, πράγμα δύσκολο να συμβεί επί Τράκεως. Και σίγουρα όχι στη μέση της χρονιάς..

Ακόμη και προπονητές τύπου Σάρας, ρισκάρουν αν έρθουν τέτοια ώρα, να βάλουν ένα μεγάλο μείον, νωρίς στην προπονητική τους καριέρα..

Ζόρικα τα πράγματα.

Άγιος Πέτρος
19-10-2016, 12:31
Ένα θέμα είναι να πιανεις τους ελεύθερους προπονητές κι αλλο να λες οτι θα σπάσει συμβόλαιο και μάλιστα εύκολα

Λέει για Γιαννακη, Μεσσινα, Πασκουαλ

Προφανώς γκουγκλαρε τα διαθέσιμα ονόματα και τα συνοδεψε με ο,τι γνωρίζει για μπασκε απο τα πρωτοσέλιδα προπερσινων εφημερίδων

Αυριο θα γραψει για την πατεντα που σκέφτηκε να πάρουν προπονητή εθνικής με διαθέσιμους Τανιεβιτς, Καζλαουσκας και Πετροβιτς

Μάλιστα ο τελευταίος μπορεί να φέρει και τον Τομιτς στην ομάδα. Δύσκολο γιατί εχει συμβόλαιο αλλα το Κροατικο λόμπι υπερισχύει σ'αυτες τις περιπτώσεις

Eleni7
19-10-2016, 12:36
Παιζει και του Σάρας που ευκολα σπαει συμβολαιο με Ζαλγκιρις

Ρε εντάξει, δεν είναι ηλίθιος μόνο ο Σώτος, είναι και αυτοί που δεν του έχουν κάνει αναγκαστικό εγκλεισµό ακομα

Εδω εχει γραφτει οτι πανε να σπασουν το συμβολαιο του Περασοβιτς με την Εφες. Ο Σωτος πιο λογικα απο ολους παιζει να γραφει.

VasilisL7
21-10-2016, 01:41
Οι εκρήξεις, ο Σπανούλης-Νας, ο κόσμος και ο πρόσκαιρος εγκλωβισμός!

Ο Ολυμπιακός που όταν τρέχει στο ΣΕΦ δεν έχει αντίπαλο, το μεστό παιχνίδι του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη, η έξοχη διαχείριση του Γιάννη Σφαιρόπουλου αλλά και οι αδυναμίες που χρειάζονται δουλειά τώρα που η ομάδα είναι ζεστή. Ο Σωτήρης Γεωργίου γράφει για την πολύ μεγάλη νίκη των "ερυθρόλευκων".

O Oλυμπιακός για ένα ακόμα παιχνίδι έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Μόλις τρεις μέρες μετά τον θρίαμβο (88-63) κόντρα τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την εγχώρια διοργάνωση, έκανε μια ανάλογη εμφατική εμφάνιση απέναντι στην επικίνδυνη Εφές. Και την συνέτριψε με ανάλογο σκορ με αυτό του Clasico.

Eδειξε ότι βαδίζει σωστά. Πάνω απ όλα μετά τη λογική ήττα της Μαδρίτης στην πρεμιέρα,πέτυχε την πρώτη του νίκη στην φετινή νέα ουσιαστικά -λόγω συστήματος-Ευρωλίγκα. Με τη σημερινή εμφάνιση και αυτής της Δευτέρας η όποια -υπερβολική πάντως- ήττα της Μαδρίτηςξεχάστηκε για τα καλά.

Ακόμα ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο με μια πολύ επικίνδυνη και ακριβή ομάδα που ορέγεται Φάϊναλ Φορ. Και πάνω απ' όλα ξεπέρασε το μεγάλο φόβο του Γιάννη Σφαιρόπουλου που δεν ήταν άλλος από το ότι οι ελληνικές ομάδες σε όλα τα σπορ συνηθίζουν μετά από μεγάλες νίκες να αποσυντονίζονται και να παθαίνουν τη ζημιά.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν στο παρκέ σαν να μην είχαν καν παίξει ή ακόμα και να είχαν χάσει από τον Παναθηναϊκό και έβγαζαν φωτιές. Δουλειά ασφαλώς του κόουτς Σφαιρόπουλου σε μεγάλο βαθμό.

Που κρίθηκε το παιχνίδι
Ο Ολυμπιακός έδειξε και πάλι σημάδια της ασφυκτικής του παλιάς γνωστής μας άμυνας και κατά διαστήματα έπνιξε μια ομάδα με τρομερές επιθετικές αρετές και δημιουργία. Είχε και άλλα σημεία που στην επιθεση ήταν ο ίδιος ...ηφαίστειο που έβγαζε καυτή λάβα σκεπάζοντας κάθε αντίπαλο στο διάβα του! Και αυτό είναι πολύ σημαντικό,να κερδίζεις και με την άμυνα και με την επίθεση.

Ασφαλώς ο συνδυασμός είναι το ιδανικό σενάριο αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατον να το πετύχεις σε μεγάλη διάρκεια. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με την άμυνα που θύμιζε τανάλια και προηγήθηκε με 11-4 αλλά στην συνέχεια, και αφού άφησε την Εφές στο 0/10δ στην αρχή, έκανε μια επιθετική εκρηξη με τον Βασίλη Σπανούλη να θυμίζει Στιβ Νας έχοντας 8π και 7 ασίστ σε 10'!

Έτσι στο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός σκόραρε με άνεση 28π (28-16) καθώς ο Πρίντεζης τελείωνε βασικά τις τελικές πάσες του αρχηγού. Και είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο δεκάλεπτο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε μόνο μια αλλαγή για 2,5 λεπτά με τον Μιλουτίνοφ αντί του Μπιρτς (έμειναν όλο το χρόνο στο παρκέ οι Σπανούλης, Μάντζαρης, Παπανικολάου και Πρίντεζης).

ΤΟ... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Η ζώνη της Εφές (1-3-1) μπέρδεψε τον Ολυμπιακό και αυτό είναι ένα σημείο που θέλει δουλειά. Καθώς το 35-19 στο 14' με τις αλλαγές της πεντάδας που διατήρησαν το ρυθμό αρχικά έγινε 41-33 στο ημίχρονο.

Η ελληνική ομάδα έγινε προβλέψιμη στο σετ μπάσκετ και στη ζώνη των Τούρκων, σκόραρε μόλις 6 πόντους σε ισάριθμα λεπτά μένοντας άποντη στα τελευταία τρία παρά την επιστροφή του αρχηγού. Συνολικά μέχρι το 25' (46-40) πέτυχε μόλις 11π σε διάστημα 11 (14'-25')! Είναι το διάστημα προβληματισμού που θα απασχολήσει τον Σφαιρόπουλο από την Παρασκευή.

Σ' αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός πήγε σε μακρινά σουτ, οι διεισδύσεις ήταν δύσκολες και δεν είχε το κλασικό σέντερ να ακουμπά την μπάλα. Μάλιστα οι παγίδες στον Πρίντεζη στο διάστημα αυτό, μείωσαν την αποτελεσματικότητα του Έλληνα άσου και η Εφές ροκάνισε από τους 17 πόντουες στους 5-6 πόντους και απείλησε παραπάνω.

Μια τεχνική ποινή στον Χερτέλ και 6 πόντοι του Σπανούλη (τρίποντο και 3 βολές) ξεμπλόκαραν τον Ολυμπιακό (53-40) που πήρε μπρος και χάθηκε καθώς ειδικά στο ΣΕΦ όταν έχει σκορ διαθέτει ψυχολογία με την τρομερή ενέργεια τρέχει σαν τρελός και σκεπάζει το γήπεδο!

Η 4η περίοδος ήταν ένα χαρούμενο δεκάλεπτο γεμάτο σουτ, αιφνιδιασμούς και ωραίο μπάσκετ από τον Ολυμπιακό που άνοιξε το σκορ και πήρε και μια τεράστια διαφορά για μια καθόλου απίθανη ισοβαθμία.

ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ!
Στα σημαντικά του παιχνιδιού ότι οι "ερυθρόλευκοι"ανάγκασαν μια τόσο επιθετική ομάδα σε ποσοστό 30%(!) στα δίποντα και μόλις σε 11 ασίστ όταν τόσες έχει μόνο ο Ερτέλ καλά καλά. Όλα αυτά επίσης χωρίς να έχει κάτι ιδιαίτερο στο τρίποντο (6/16) και χωρίς τον άτυχο και πάλι (τενοντίτιδα) Γιανγκ.

Πάντως η Εφές, για να λέμε όλα τα πράγματα, είναι και μια σοφτ ομάδα και δεν έχει ιδιαίτερους ψηλούς, συνεπώς δεν φάνηκε η απουσία του Γιανγκ. Ασφαλώς απαγορεύεται ο ενθουσιασμός όπως και η απογοήτευση,πατάει καλά και βαδίζει καλά ο Ολυμπιακός , αλλά έχει και θεματάκια να λύσει για πιο δύσκολα παιχνίδια. Όπως, για παράδειγμα, η ζημιά που του έκανε ο Οσμάν ο οποίος είχε 22 πόντους από το 2-3 τελειώνοντας με ιδιαίτερη άνεση πολλά ντράϊβ.

Κρατάμε την εξαιρετική διαχείριση του Σφαιρόπουλου για την ενέργεια, για τη διάρκεια αλλά και για τα δίδυμα που φτιάχνει καθαρά πλέον όπως του Σπανούλη-Μάντζαρη και του Χάκετ-Γκριν.

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ;
Ένα άλλο μελανό σημείο είναι ο κόσμος και η παρουσία του. Δεν επιτρέπεται για μια ομάδα με τόσους Έλληνες και με καλό μπάσκετ και μετά από ένα θρίαμβο με τον "αιώνιο"αντίπαλο να μην υπάρχουν 10-12000 φίλοι της μίνιμουμ. Οι περίπου 7000 και με καλό αντίπαλο είναι μικρό νούμερο και ας υπήρχε ο ποδοσφαιρικός αγώνας πιο δίπλα με την Αστάνα.

Πάμε και στην κριτική των παικτών. Ο Σπανούλης θύμιζε Νας στο ΝΒΑ με 17 πόντους και 9 ασίστ έχοντας πάντως και σοφτ αντιπάλους αμυντικά. Αλλά διάβαζε τέλεια το ματς.Ο Μάνζαρης βελτιώθηκε στην άμυνα και κυνήγησε αλλά δεν απείλησε (2π με 0/2σ σε 18'). Ο Γκριν έδωσε λύσεις και στη ζώνη. Ο Χάκετ ενέργεια όπως και ο Παπανικολάου.Ο Λοτζέσκι εξαιρετικός και πάλι με 14π σε 20' με 6/7σουτ ερχόμενος μάλιστα από τον πάγκο. Ο Πρίντεζης εξαιρετικός μπροστά και ο Παπαπέτρου αμυντικά μοιράστηκαν το χρόνο στο 4αρι. Τρομερή ενέργεια ο Μπιρτς που ήδη κάνει τους "ερυθρόλευκους" να ξεχνάνε τον Χάντερ και πολύ βελτιωμένος ο Μιλουτίνοφ που έπαιξε 21',γίνεται πιο γρήγορος, πρέπει όμως να αποκτήσει τεχνική.

Lucifer_7
21-10-2016, 02:43
Σώτο, όσο τον κράζεις, τόσο ΘΑ ΣΕ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ!

Sabbathicus
21-10-2016, 18:58
Σοφτ αντιπαλους αμυντικα λεει που η εφες εριξε καμικαζι αθλητικο σχημα στο παρκε οταν το πηρε πανω του

VasilisL7
21-10-2016, 22:46
O ΠΑΟ πήρε loser για να τον κάνει νικητή
Σώτος Γεωργίου speaking

Lateralus
24-10-2016, 21:11
Ο κόσμος ζει σημερα σε μια πληρη παρακμη....Μια κατασταση που θυμιζει συγχρονα σοδομα και γομορα.... Πλεον οι αξιες ζωης μετατραπηκαν σε οτι εχει επιφανεια και ζωωδη ενστιτκτα.... Τα προτυπα ειναι ομορφια,λεφτα,σεξ,διαστροφη,μοστρα.. Οτι εχει σχεση με την επιφανεια για να προβατοποιηθει ο πλανητης...Και να αποβαλλει καθε θετικο στοιχειο που εμεινε....Ανθρωποι κενοι.....Προτυπο πλεον η σεξουαλικη διαφορετικοτητα, ποσους και ποσες θα εχουμε ,ανταλαλγη ζευγαριων και επισημα(!), για την εμπειρια να ειμαστε και γκει και λεσβιες.... Οποιος δεν εχει λεφτα ειναι αποτυχημενος....Βεβαια για να εχεις λεφτα πρεπει να εισαι απατεωνας ή μερος του συστηματος αρα αποτυχημενος εσωτερικα....Αποβάλλουν απο τον ανθρωπο τις εννοιες σκεψη,αγαπη,βοηθεια,κοινωνια.....Οι ανθρωποι χανουν τις ψυχες τους και γινονται ζομπι εχοντς τις πουλησει στο κακο για να παρουν επιφανειακες απολαυσεις..

Αν δεν εισαι ομορφος,πλουσιος και διασημος εισαι αποτυχημενος και ας σωνεις ζωες! Αυτο το τελευταιο δειχνει που βαδιζει ο πλανητης... Οταν προ 10ετιας ακουσα γκομενας στο Ριτσ να λενε με τον γιατρουλη των 5χιλ θα παω οταν ο δικος μου χαλαει 5χιλ το βραδυ σε λουλουδια,ειπα δημοσια στις εκπομπες μου οτι ερχεται το τελος της χωρας...Σε λιγα χρονια πλεον ερχεται το "τελος" του πλανητη-σαν ζωη που ζουμε σημερα και σε μερικα ακομα- με την εννοια οτι θα αλλαξουν τα παντα και για παντα.

Άγιος Πέτρος
24-10-2016, 21:17
Εδώ, σε αποκλειστικότητα ο Σώτος

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/11/article-2099714-11ADE22B000005DC-13_306x628.jpg

Eleni7
25-10-2016, 12:59
Εχει γραψει κατεβατο ο Σωτος που κραζει Πασκουαλ και του εχουν κανει πεσιμο στα σχολια χαχα.

Serco
25-10-2016, 13:36
Με ανησυχεί λίγο που ο Σώτος κράζει Πασκουάλ. Πάντα έξω πέφτει αυτός ο ηλίθιος. Ας ελπίσουμε να πρόκειται για την εξαίρεση στον κανόνα.

plextis
25-10-2016, 14:41
Βέβαια ολα τα σχολια του είναι γιατί είναι στην απέξω από όλα αυτά που γίνονται. Αν είχε λεφτά και τα έκανε όλα αυτά που λέει ο κόσμος θα ήταν τέλειος δεν θα χρειαζόταν καμία αλλαγή.
Σωτο μαζί σου γιατί και εμείς στην απέξω είμαστε!!

Dimaras7
25-10-2016, 14:51
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν καλοί προπονητές.

Πολύ μεγάλη αλήθεια από το Σώτο.

Lateralus
26-10-2016, 20:51
Προχωρα το πραμα..Πλεον εχουμε και γαμους γκει,σε λιγο θα εχουν και παιδια,κοκακηδες και διαστραμμενοι κανουν παιδια, οι γκομενες πανε στους καμμενους, οι μπαι παντρευονται,αδελφες παντρευονται γυναικες .....Χειροτερα απο σοδομα και γομορα....Αλλα αμα υπαρχει χρημα ολες οι ηθικες αξιες καταρριπονται..Ζητω η διαστροφη και η παρανοια λοιπόν

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οποιος απορεί για το Γκριν και γιατιανεβηκε πλεον επιθετικά ο Ολυμπιακος που δεν είχε τέτοιοπαίκτη και έλεγα πρέπει να βρει,ας παει στα παλια κειμενα μας....Να λέμε πριν,όχι μετά....Μετά δεν χρειάζεται να είσαι δημοσιογράφος αλλά καταγραφέας

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παλι τεράστιος γιγαντας μοναδικος Λασο-γυρνα απο -17 σε +8 στο 35' και χάνει τ ματς.Ειναι αυτος που κερδιζε τις μισες φορες ο Πασκουαλ..Δηλ ειναι σα να επαζαν οι τυφλοι και να `κερδιζε ο μονοφθαλμος

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Να το ξαναπούμε...Ο Πασκουάλ είναι ένας πολύ καλος προπονητής αλλά και ένας κακός κόουτς στο παιχνίδι στο υψηλότατο παιχνίδι..Και ήταν λύση ανάγκης ουσιαστικα....Αλλωστε κανείς δεν ενδιαφέρθηκε γι αυτόν που έγινε προπονητής στο αποστειρωμενο περιβαλλον της Βαρκελώνης....Απο αυτους που υπήρχαν αν δεν περίμενες και δεν ήθελες τον Γκέρσον σαν διαχειριστή,τον έπαιρνες...Αλλά για μένα καλύτερα να περιμενες από το να φέρεις ένα προπονητή καλό μεν αλλά στο επιπεδο αυτων που εβρισκες -καλοκαιρι-και πιο ανετα και ξερουν καλυτερα τα πραματα . Και υπαρχουν και πολλοι αστερισκοι που θα αναλυσουμε

Lucifer_7
27-10-2016, 00:10
Έχει ρίξει απίστευτο χέιτινγκ στον Πασκουάλ. Φοβάμαι.

Lateralus
27-10-2016, 18:04
Πέρσι ήμουν ΠαναθηναΙκος που πολεμουσα τον Ολυμπιακο και με εβριζαν οι Ολυμπιακοι...Φετος ειμαι Ολυμπιακος που πολεμω τον ΠΑΟ και με βριζουν οι Παναθηναικοι...! Αυριο μπορει να ειμαι ΑΕκτζης κλπ κλπ.......Πολλες φορες νομιζω οτι αυτη η δημοσιογραφια αξιζει σε ενα μεγαλο μερος αναγνωστων ...Η ταλιμπανιστικη η οπαδικη η κατευθυνομενη.....Ασφαλως επειδη δεν μ απασχολει τι γνωμη εχουν τα αιγοπροβατα και οι μισθωμενοι συνεχιζουμε τηνδημοσιογραφια για τηνδημοσιογραφια....

Και θυμιζω : δημοσιογραφος εισαι οταν προβλεπεις και οχι οταν καταγραφεις ειδαλλως εισαι σαν τους μετρητες πχ της ΔΕΗ...Και ασφαλως ο καλος δημοσιογραφος ξερει περισσοτερο μπασκετ απο τους μισους προπονητες

dio
27-10-2016, 18:58
άρα εσύ δεν είσαι καν δημοσιογράφος. Δεν έχεις πετύχει τίποτα. Βασικά δεν πετυχαίνεις ούτε ελέφαντα από τα 5μ. Από μπάσκετ, ξέρεις λιγότερο κι από την 4χρονη ανιψιά μου.

Lateralus
27-10-2016, 21:02
Η Ελλάδα ξεπέρασε την Ρωσία και τις Ανατολικές χώρες προ πολλού και έχει ανεβάσει λέβελ.... Αν είσαι απλά συμπαθητικη και πας ενα γυμναστηριο και δεν εχεις σωστο χααρακτηρα, αρα αμεσως μιλαμε για το 80% στις ηλικίες 18-30, η ζωή σου ειναι σαν παραμυθι...Χαρις στο μαγικο φεισμπουκ με 100 σεξι φωτο σου σε μαθαινει ολη η χωρα, σε παιζουν τα σαιτ και βρισκεις δουλεια στην νυχτα για το μεροκαματο...Μενεις στο οικογενειακο σπιτι και αρα ολα τζαμπα, εισαι φοιτητρια 10ετιας για να συνεχισεις την ντολτσε βιτα -αν εισαι σε αλλη πολη σαν φοιτητρια λιγο απο την οικογενεια ,μια δουλιτσα και εισαι μια χαρα ακομα και χωρις συγκατοικο η χορηγο μονιμο-και αρχιζεις το παιχνιδι.....Μαγικο φεισμπουκκαι παλι....Καθε μερα εχεις 200 ινβοχ....Οι 5-10 ειναι αυτοι που δεν λεμε τα λιγουρια που με ζαλιζουν...Μαζευεις καμια 20αρια το μηνα και κανεις ξεσκαρταρισμα....Με τους μισους γαμιεσαι , τον 1-2 τον εχεις συμβουλο ψυχολογικο και εξωθεν καλη μαρτυρια, τους 2-3 καλυνηχτακηδες για τις εξοδους να μην ακουμπανε και 1-2 μεγαλοχορηγοι για ταξιδακια.....

Αν δουλευεις βραδυ και πιο πολλα κονε....Καποιιες το γυριζουν κατευθειαν σε βιζιτες για να παρουν λεφτα...Οι πιο σοβαρουτσικες μονο ολα πληρωμενα αλλα οχι λεφτα..Καποιες γατουλες δωρα κινητα κτλ για μεταπωληση μετα...Οι περισσοτερες εχουν 1000-1500 ευρω το μηνα και μενουν και στην ακρη για να ταισουν κανενα λιγδιτη gymτατουλη που τον θελουν για σεξ...Τις αλλες μερες μια στο τοσο ο μεγαλος χορηγος, τις αλλες βολτα στα τραπεζια και στα μαγαζια ολα κερασμενα και το παιζουν και αθωεες περιστερες αφου δεν τις ακουμπα κανεις....Και η ζωη προχωρα ομορφα και ωραια μεχρι τα 30-35...Καπου εκει αρχιζει το ψαξιμο για γαμο με μπαλαδορο αν και δεν ειναι προτιμηση,για τζακι(τζοκερ γιατι θελουν ομοιες του κυκλου) ή κανενα γιατρο δικηγορο να κανου παιδι να εξασφαλισουν την διατροφη .....

Βεβαια η μεσαια ταξη τωρα πεθαινει και ηδη αρχιζει το κλαμα στα30 που καμια δεν δουλευει για 500 και 600 ευρω σαν υπαλληλος και δεν πουλανε πλεον να ειναι πρωτα τραπεζια και το 50ρικο για εξοδο με τις φιλες δεν υπαρχει....Τοτε ανακαλυπτουν τα μυστικα της ζωης...Οτι οι κραιπαλες και οι παρτουζες δεν πουλαγαντελικα και εχουν κοστος ειδικα οταν εχεις μπλεξει κα με τα απαραιτητα κοκορετσια....Και αρχιζει οεσωτερικος ψυχολογικος πολεμος με την ψυχη και το κλαμα....Και καταθλιψη....Και ψαχνουν θυμα να πιαστουν....αλλα κανεις σοβαρος-λιγοι μαλακες μονο- δεν θα προσφερει χειρα βοηθειας σε μια που κατ επιλογην επι χρονια γνωριζοντας το μελλον,επεμενε στην επιφανεια...Και μετα αυτοκτονιεες καταθλιψη κτλ καθως ο δρομος ειναι μονοδρομος...Μοναξια η συμβιωση εξαρτησης με καημενο που βγαζει τα απωθημενα του....

Σ.Σ Καληνυχτα ελληνιδα που νομιζεις οτι ανακάλυψες την αμερικη ...

Άγιος Πέτρος
27-10-2016, 21:06
*νυχτοκάματο

dio
27-10-2016, 22:54
φαινόμενο ο τύπος. ΦΑΙ ΝΟ ΜΕ ΝΟ

Sabbathicus
28-10-2016, 01:09
Ομοφοβικος, κομπλεξικος, σεξιστής με ρατσιστικές τάσεις, ανίδεος σε ό,τι λέει βαζελος.
Το τελευταιο εξηγεί τα πάντα βεβαια.

Lateralus
01-11-2016, 02:29
Ποσες σχεσεις θα υπηρχαν αν επιτρεποταν να ανοιγει το ενας μελος της τα inbox του αλλου;
Για ποσους και ποσες λεγομενα καλα παιδια θα πεφταμε απο τα συννεφα αν ανοιγαν τα inbox τους;
Ποσες φιλες και επαγγελματικες σχεσεις θα κατερρεαν αν ανοιγαν τα inbox τους;
Και ποσοι εν τελει είναι τοσο κυριοι και κυριες να δεχονταν να ανοιγαν τα inbox τους έστω για το ετερον ημισυ;

Darkling
01-11-2016, 08:35
"το κερατο που μου ριξες, ανοιγει και πηγαδι"

t0ny
01-11-2016, 15:04
Ποσο περισσοτερο θα γαμαγαμε αν δεν υπηρχε το pornhub σαν ευκολη λυση?
Τι σανο προτιμουν οι βαζελοι?
Γιατι ο Σπανουλης οσο μεγαλωνει τοσο πιο πολυ καβλωνει?
Ερωτησεις ουσιας σε μια κοινωνια απουσιας..μετανοειτε..τα ντοπια τσουλακια ζουν αναμεσα μας..

Lateralus
02-11-2016, 02:54
Ζούμε στην εποχή που σε ωθούν να ζήσεις στο κόκκινο...Να μην σκέφτεσαι,να έχεις θεό το χρήμα, να μην αγαπάς αλλά μόνο να νοιώθεις...Οχι εσωτερικά αλλά εξωτερικα....Να υπηρετεις το χρημα για να γίνεις επιφανης,να είσαι όμορφος, σεξουαλικά διαστραμμένος -η συνέχεια του απελευθερωμένος-,να καταναλώνεις,να ζεις σαν να μην υπάρχει αύριο ουτε για την ψυχη σου ώστε όλα αυτά να τα κανεις ακόμα περισσοτερο και με οποιο κόστος...
Κανεις δεν λεει σε ολους αυτους οταν επαναστατησει η ψυχη τους τι κανουν;
Κανεις δεν λεει σε ολους αυτους με τις ερινυες τι κανουν;
Κανεις δεν λεει σε ολους αυτους οταν περασει η ομορφια τους τι κανουν;
Κανεις δεν λεει σε ολους αυτους πισω απο την βιτρινα που μενουν με τον εαυτο τους τι κανουν;(σ.σ ειναι η ωρα των ναρκωτικων,καταθλιπτικων κτλ για να αντεξουν την πιεση και το χαος)

Joshua_Grant
02-11-2016, 04:52
Ω ρε κομπλα.

dio
02-11-2016, 11:06
ξεκίνησε ως αστείο, πλέον έχει καταντήσει θλιβερό. Να το κοιτάξει

Lateralus
04-11-2016, 21:34
Ξαφνικά όλες σχεδόν οι γυναίκες αγάπησαν τα γήπεδα ακόμα και το ποδόσφαιρο που παλιάέλεγαν "που να πάμε με τους κοντόβλαχους"! Και τώρα τρέχουν οι μισές να γίνουν δημοσιογραφίνες για να έχουν άμεση πρόσβαση στους ...γαμπρούς... Τώρα τρέχουν και στους αγωνίζοντας σε χωριά και νεκροταφεία μπας και.... Και τρέχουν στα γήπεδα με πολυ ωραίες συζητήσεις του στιλ

"Σ αρέσει αγάπη (σ.σ γιόκας από χορηγό παλιό ή νεανικό έρω)αυτός με τον Νο 10 για νέος μπαμπάς σου";;

"Αυτός με το 8 μ αρέσει να τον γαμήσω"

"Αυτός με το 5 πόσο λες να την έχει;Γιατί μου κάνει κατα τα άλλα"

"Αυτός με το 6 πόσα παίρνει ρε φίλη; Χτυπά εκατομμυριάκι";

"Αυτός με το 7 τι αμάξι είπες έχει;Είνα αυτός που είδαμε προχτές βράδυ έξω;τι συμβόλαιο έχει";

"Αυτός μετο 9 πρέπει να είναι εύκολος.Δεν πιστευω ο μαλάκας να θέλει κανένα επώνυμο μοντέλο"

"Αυτός με το 10 καλός είναι ...θα μου βάλει και πλαστικό βυζί μην τρέχω στον παπου"!



***Τα λεμε στην ΕΡΤ στις 22.00 καλεσμένος στην εκπομπή των Βαγγέλη Ιωάννου

DirtySniper
04-11-2016, 22:37
Αυτός με το 7 είναι ο μπαμπάς σας

Darkling
05-11-2016, 02:14
Ξαφνικά όλες σχεδόν οι γυναίκες αγάπησαν τα γήπεδα ακόμα και το ποδόσφαιρο που παλιάέλεγαν "που να πάμε με τους κοντόβλαχους"! Και τώρα τρέχουν οι μισές να γίνουν δημοσιογραφίνες για να έχουν άμεση πρόσβαση στους ...γαμπρούς... Τώρα τρέχουν και στους αγωνίζοντας σε χωριά και νεκροταφεία μπας και.... Και τρέχουν στα γήπεδα με πολυ ωραίες συζητήσεις του στιλ

"Σ αρέσει αγάπη (σ.σ γιόκας από χορηγό παλιό ή νεανικό έρω)αυτός με τον Νο 10 για νέος μπαμπάς σου";;

"Αυτός με το 8 μ αρέσει να τον γαμήσω"

"Αυτός με το 5 πόσο λες να την έχει;Γιατί μου κάνει κατα τα άλλα"

"Αυτός με το 6 πόσα παίρνει ρε φίλη; Χτυπά εκατομμυριάκι";

"Αυτός με το 7 τι αμάξι είπες έχει;Είνα αυτός που είδαμε προχτές βράδυ έξω;τι συμβόλαιο έχει";

"Αυτός μετο 9 πρέπει να είναι εύκολος.Δεν πιστευω ο μαλάκας να θέλει κανένα επώνυμο μοντέλο"

"Αυτός με το 10 καλός είναι ...θα μου βάλει και πλαστικό βυζί μην τρέχω στον παπου"!



***Τα λεμε στην ΕΡΤ στις 22.00 καλεσμένος στην εκπομπή των Βαγγέλη Ιωάννου




Αυτα δεν γινονται σε κανενα τοπικο εν τω μεταξυ, τα βλεπει στον υπνο του.

t0ny
05-11-2016, 19:41
Αυτός με το 7 είναι ο μπαμπάς σας

Response οf the month

Lateralus
09-11-2016, 18:35
To συστηματακι κλαίει λιγο σημερα...Μαζι τα λαμογια, οι πουτανες που απεκτησαν και αποψη και πολλοι υπηρετες και μπατλερ τους για την τουρτα ακομα..... Ο πολεμος εχει ξεκινησει...Brexit,Τραμπ(και ας μην ειναι και αυτος ο καλυτερος ασφαλως) και ερχονται και αλλα(ελπιζουμε και Λεπεν και διαλυση αυτης της ΕΕ που ειναιμε νταβατζηδες )...Ο πολεμος εναντια στο συστημα με τα λαμογια,οσους τρωνε απο αυτο αγνοωντας την κοινωνια,οσοι και οσες εχουν το τριπτυχο λεφτα,ομορφια,σεξ θα αρχισουν να ανησυχουν.....
**Το οτι εχουν αποψη και οι πουτανες για τις εκλογες στην Αμερικη δειχνει το βαθμο ανησυχιας εκει καποιων και το αγχος των εδω μην χασουν το μεροκαματο απο τα τσιρακια του συστηματος που υπηρετουν με πιπες

dio
09-11-2016, 19:00
Το οτι εχουν αποψη και οι πουτανες για τις εκλογες στην Αμερικη

για τον εαυτό σου μιλάς Σώτο; Άκου ρε μλκ να βγει η Λεπέν...

tsak8
09-11-2016, 22:27
Σ(τ)ωκος

VasilisL7
12-11-2016, 18:24
Ο προβληματισμός με την αποχή των οργανωμένων

Προβληματισμός επικρατεί στον μπασκετικό Παναθηναϊκό με την υπόθεση των οργανωμένων και την προσελευσή τους.

Μετά το ματς με την Μακάμπι στην πράσινη ΚΑΕ έλεγαν με νόημα ότι οι 9-10000 φίλοι που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ήταν ο μικρότερος αριθμός με αυτόν τον αντίπαλο των έξι τροπαίων που είναι εμπορικότατο όνομα.

Και ασφαλώς προξένησε εντύπωση ότι δεν υπήρχε παλμός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και ότι υπήρχαν πολλές άδειες θέσεις στους λεγόμενους φανατικούς.

Το ρεπορτάζ λέει ότι υποβόσκει κόντρα μερίδας οργανωμένων με τη δίοικηση και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για μια ... ψηφοφορία εφορευτικής επιτροπής στο ποδόσφαιρο που αφορούσε την Σπάρτη που έχει ο μεγαλομέτοχος!

Η Σπάρτη όμως όπως μαθαίνουμε δεν πήρε σαφή θέση με κανένα υποψήφιο καθώς όπως με νόημα λένε οι ανθρωποί της "εμείς είμαστε ανεξάρτητοι",κάποιοι οπαδοί ενοχλήθηκαν επειδή νόμισαν όπως φαίνεται ότι στήριξε τον υποψήφιο που είχε υποστηριχθεί από τον Ολυμπιακό και το κράτησαν μανιάτικο!

Ομως μπλέκουν τα χωράφια και κάνουν κακό στον μπασκετικό Παναθηναϊκό με την μη παρουσία τους και την άτυπη κόντρα μιας μικρής πάντως μερίδας οργανωμένων όπως λένε χαρακτηριστικά και στην ΚΑΕ καθώς πολλοί σύνδεσμοι δεν αποδέχθηκαν την εξέλιξη και είναι κοντά στο τμήμα και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ξέροντας καλά ότι είναι αυτός που βάζει κάθε χρόνο εκατομμύρια από την τσέπη του για την ομάδα.

Και το τελευταίο που μένει στον Παναθηναϊκό είναι να αρχίσει να έχει τριβές και στο μπάσκετ που η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι τιμή και εγγύηση για το σύλλογο. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα θα δείξει κατά πόσο εκτονώθηκε ή όχι η μίνι κρίση.

Σωτ.Γ.

Darkling
12-11-2016, 18:32
αμα ηξερες οτι τους εκλεινε και τα φορουμ και απειλουσε τους αρχηγους συνδεσμων βεβαια (η αν σ αφηνανε να τα γραψεις) θα ηταν ακομα καλυτερα.

VasilisL7
12-11-2016, 18:44
(αν σ αφηνανε να τα γραψεις
AYΤΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ

VasilisL7
13-11-2016, 00:15
Σοκ η ανατροπή, όχι η ήττα

Η ήττα του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη από τη Γαλατασαράι υπό το πρίσμα του Σωτήρη Γεωργίου. Γιατί συνιστά έκπληξη η ανατροπή των Τούρκων, τι ακριβώς γίνεται και δεν παίζει άμυνα ο Ολυμπιακός, το πολύ σφίχτο ροτέισον και ο Γιανγκ που είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Σοκ για τον Ολυμπιακό. Και δεν θα έλεγα σοκ την ήττα από την Γαλατά. Αλλά για την εικόνα της ομάδας της δικής του. Ο Ολυμπιακός δεν είχε καθόλου εύκολο έργο στην Πόλη και ας είναι "Τουρκοφάγος"! Και το είπαμε και στο livechat πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης και παραμονή στον Sport24Radio 103,3.

Η Γαλατά είναι μια ομάδα με φανατικό κοινό (και ας μην γέμισε το κλειστό της), με εμπειρία, με ακριβό ρόστερ (8εκ), με πολλούς Αμερικανούς και στην Μαδρίτη είχε χάσει στα τελευταία σουτ. Από την άλλη είχε την χειρότερη άμυνα στην διοργάνωση, κάκιστη χημεία, ήταν μπερδεμένη και πολύ σοφτ και με το 0/5 με άσχημη ψυχολογία

Όλα αυτά έχρισαν γκραν φαβορί τον Ολυμπιακό αλλά φευ !Οχι. Στην φετινή Ευρωλίγκα δεν υπάρχει για κανέναν εκτός έδρας εύκολο παιχνίδι. Και το συγκεκριμένο ήταν στα πολύ πονηρά για την ελληνική ομάδα. Και για πάμε στα βαθμολογικά. Κανένα πισωγύρισμα δεν είναι για τον Ολυμπιακό η ήττα.

Περίμενε ένα διπλό στα ματς του 50-50 όπως αυτό της Μπασκόνια και το χθεσινό της Πόλης. Πήρε το διπλό στην Ισπανία, έχασε στην Τουρκία. Συνεπώς είναι μια ήττα κακή λόγω συνθηκών αλλά όχι από αυτές που είναι εκτός προγράμματος. Άρα δεν υπάρχει λόγος για δάκρυα και αφορισμούς.

Τι να πει πχ η πανάκριβη και με Ομπράντοβιτς Φενέρ που την καθάρισε σαν ...αυγό η μισή Καζάν στην Πόλη και της έκανε πλάκα η Μπασκόνια; Σαφώς όμως είναι ήττα για βαθύ προβληματισμό. Και αυτό καθώς το ματς δεν στραβωσε από την αρχή όπως λέμε...

ΤΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΣΕΡΙ
Αντιθέτως ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες με το 6-20 στο 7' με εξαιρετική άμυνα της ελληνικής ομάδας που διάβασε τέλεια την επίθεση και την τραγική πεντάδα που επέλεξε ο Αταμάν με δύο Τούρκους (Κοκσάλ-Γκουλέρ)στην περιφέρεια και τον Μίτσοφ στο "4" που έκαναν πάρτι Πρίντεζης και Μπιρτς σαν τρέιλερ.

Ο Ολυμπιακός με τον αργό Μίτσοφ έπαιρνε τα ριμπάουντς και όλα έδειχναν ιδανικά. Και μετά σοκ! Σωστά -όπως συνηθίζει άλλωστε- ο Σφαιρόπουλος έβαλε την -πολλές φορές-τριάδα που γυρίζει τα ματς στην περιφέρεια με Γκριν,Λοτζέσκι,Χάκετ.

Όμως αυτή ήταν τραγική -ειδικά στο α΄μέρος- και ο Ολυμπιακός γνώρισε μια ασύλληπτη εις βάρος του ανατροπή από αυτές που κάνει ο ίδιος στους άλλους. Ο πρωταθλητής κόλλησε στην ζώνη του Αταμάν που έριξε τους Αμερικανούς,ήταν σοφτ στην άμυνα και έτρωγε τα τρίποντα ξεροσφύρι και έγινε το έλα να δεις!

Η Γαλατά από ανύπαρκτη έγινε ΝΒΑ, οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν τα 10 λάθη σε 8' και το διάστημα 7-16' μένει στην ιστορία με ένα κατασροφικό 2-27!!Και έτσι έγινε το 33-22 και το ματς όχι απλά άρχισε από την αρχή, αλλά πλέον ο Ολυμπιακός έγινε μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά κυνηγός!

Ροκάνισε 38-34 με τον Μάντζαρη βασικά και την επιστροφή της ελληνικής πεντάδας αλλά με το δεύτερο μέρος με το καλημέρα παρέμεινε σουρωτήρι στην άμυνα και ειδικά περιφερειακά με Ντίμπλερ και Ντέτμον να στήνουν πάρτι από τα 6,75μ! Και βρέθηκε να κυνηγά και 14π (56-42).

Πρίντεζης και Λοτζέσκι, λίγο η κούραση της Γαλατά, ένα πεντάλεπτο -το μοναδικό-καλής άμυνας στην 3η περίοδο που δέχθηκε 2π μόλις στο διάστημα αυτό των 5', βοήθησαν να μην χάσει την επαφή!

Η άμυνα στο τέλος (84-79 στο 37') τον έφερε σε σκέψεις για νέα απόδραση από την Πόλη(85-84 με τρίποντο Σπανούλη στα 50''),αλλά οι Τούρκοι έβαλαν τις βολές αρχικά και οι χαμένες-δώρο δύο του Μίτσοφ στα 8'' με το σκορ στο 89-87 δεν ήταν αρκετές αφού ο Πρίντεζης κόπηκε στην γωνία από τον Τάιους!Αυτή την επιστροφή την κρατά ο Ολυμπιακός αλλά δεν λέει και πολλά καθώς ήταν απόρροια και του ...σκασίματος της Γαλατά

ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΥΝΑ
Ξεκάθαρο.Το έχουμε πει ,το έχουμε γράψει νωρίς. Ο Ολυμπιακός φέτος αλλάζει.Έγινε πιο επιθετικός αλλά έχει πρόβλημα στην άμυνα και ειδικά στην περιφερειακή του. Με τον Γιανγκ εκτός τόπου και χρόνου ο Μπιρτς δεν μπορεί να είναι βιονικός και να κλεινει τις τρύπες στην άμυνα ένα ολόκληρο παιχνίδι. Και στην περιφέρεια όταν ο Χάκετ είναι αόρατος, δεν υπάρχει ο εξολοθρευτής.

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα 13/22τρ που δέχθηκε και μετά το 7' που η Γαλατά είχε 25% στα σουτ, εκτοξεύθηκε στο 65% (από 5/20 μετά είχε 25/39!). Και αν και πήρε 17 ριμπάουντ παραπάνω με 16 επιθετικά (σημαντικό) και μηδένισε τα λάθη στο δεύτερο μέρος, φάνηκε η έλλειψη άμυνας και ενέργειας.

Στα πέντε λεπτά άμυνας δέχθηκε 2π και αν είχε 2-3 τέτοια διαστήματα θα είχε κερδίσει εύκολα. Ομως δεν βγήκαν τα κουκιά. Και ας είχε 12/26τρ. Και δεν βγήκαν καθώς Γκριν και Χάκετ ηταν άφαντοι. Ο Παπαπέτρου περιέργως καθόλου σχεδόν(1'!), ο Σπανούλης ήταν μέτριος. Ακόμα και ο Γκριν έπαιξε 9'. Ο Ολυμπιακός δείχνει να άδειασε από ενέργεια και με Μπάρτσα και ΠΑΟ να ακολουθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα μάλιστα! Και καλέιται να βρει πάλι την ενεργειά του, τους ρόλους του και να αποκτήσει σκληράδα. Γιατί 4 παίκτες (Γκριν, Παπαπέτρου, Χάκετ, Γιανγκ, Μιλουτίνοφ) των 15-20', ειδικά οι τρεις πρώτοι,έπαιξαν 9-1-4-4-4 λεπτά και έσκασε η ομάδα!

damianos
25-11-2016, 10:13
black friday με 80%έκπτωση θα έχουν και οι χορηγιες στα γνωστα άγνωστα κοριτσακια???


Κατι καλο, μετα απο καιρο.

Lateralus
06-12-2016, 22:47
Το facebook οπως λένε και οι ειδικοί είναι μια μεγάλη μάλιστα αντανάκλαση της κοινωνίας μας... Χαζευεις λοιπόν και βλέπεις κάνοντας μια καταγραφή το γιατί αυτή η χώρα έχει έλλειμα κρίσης και αίσθηση της πραγματικότητας... Τα βιζιτάκια ποζάρουν τα δώρα τους (όχι του Άγιου Βασίλη αλλά του χορηγού..)....Οι μαγαζάτορες που έγιναν μαγαζάτορες της νύχτας για να πίνουν τζάμπα και να χτυπάνε κανένα γκομενάκι (αμα μείνει και κανένα 500αρικο το μήνα κάνουν και πάρτι)μόστρα για το βραδινό τους πρόγραμμα. Από κοντά οι PRτζήδες του facebook γιατί η μάνα τους ακόμα δεν τους ξέρει , αντί να κανουν τον τσολιά στην Βάρης για να βρουν πελάτη τον κάνουν στο facebook και αντί για στολή βάζουν καμία Moet από τα σκουπίδια που έμεινε για να κάνουν ντόρο και να δικαιολογήσουν την παρουσία τους (λεφτά δεν θα πάρουν αλλά θα πιουν τζάμπα και θα πουλήσουν ποιήμα στην γκόμενα)....

Εφοπλιστές που όμως στην πραγματικοτητα είναι ντίλερ,λαθρεμποροι και κλεφτες κανονικοί,πρωτοτραπεζατοι με ψευτικα και κλεμενα ρολογια και αμαξια μεχρι να σκασει η συλληψη, αλλά με τα κέρδη μοστράρουν το προφίλ εφοπλιστή για να τσιμπάνε οι παρέες τους και να αγοράζουν τα βραχάκια και τα κλοπιμαια από τους δικούς τους προμηθευτές που είναι οι ίδιοι και έτσι τσεπωνουν το χρήμα και κάνουν και καλή ζωή χαλώντας ένα μέρος τους... Αλλά όσοι τους βλέπουν λενε ο εφοπλιστής, ο γόνος, έχει πακέτα οικογενειακά και πράγματι έχουν πακέτα από κοκορέτσια,ντου και βραχάκια...

Οι αλλοι αντί να λένε ευχαριστώ που έχουν δουλειά τέτοια εποχή δηλώνουν και ενοχλημένοι(προφανώς δεν τους είδαν ακόμα από την JP Morgan για να αναλάβουν στην Νέα Υόρκη).... Οι άλλες το παίζουν εργαζόμενες το πρωί αλλά κλασικά βίζιτες και βιζιτοπαρθενες το βράδυ που βεβαίως ποστάρουν συνέχεια για τα καλά παιδιά που αναζητούν αλλά δεν βρίσκουν (και αν τους κάτσει τυχαία λένε η μια στην άλλη "ρε τι έγινε έτσι το λέμε και εμφανίστηκε ο μαλάκας..πως τον διώχνω θα με πάρει χαμπάρι ο χορηγός"!). Οι άλλες κάνουν τα μοντέλα ποζάροντας η μια στην άλλη προφανώς μπας και βρουν κανένα χορηγό και αυτές γιατί από δουλειές το μόνο που μπορούν να βρουν είναι το Τζόκερ...

Οι άλλοι ασχολούνται με την μπάλα και το μπάσκετ(και δεν εννοώ φυσιολογικά) και πόσα κονόμησε ο κάθε άμπαλος , αμόρφωτος ή έστω ταλαντούχος και ενώ δεν έχουν να φάνε πάνε και πλακώνονται και πληρώνουν και από πάνω... Ολοι κάνουν τους αναλυτές ενώ δεν ξέρουν πόσο κάνει 1 και 1 . Νεα μοδα η πολιτικη και το μεταναστευτικο για να αισθανθουν κατι μπαςκαι τους βαλει το κομμα σε καμια επιτροπη ...

Και ελάχιστοι (οι εξαιρεσεις)ασχολουνται και με κάτι σωστό, οπως να καταθέσουν μια άποψη, να ποστάρουν κάτι να βοηθήσουν τα αδέσποτα, τους συνανθρώπους μας βασικά που έχουν πιο άμεσο και σοβαρό πρόβλημα από εμάς κ.ο.κ

Σ.Σ Οκ ξέρω υπάρχουν και εξαιρέσεις που κάνουν σωστά την δουλειά τους αλλά αναφέρομαι στο μεγαλύτερο ποσοστό της υποτίθεται χάι σοσάιτι Αθήνας , ευτυχώς δηλαδή που έχουμε κυκλοφορήσει τόσα χρονια στο εξωτερικό για να μην παραμυθιάζετε και εμας

Darkling
07-12-2016, 13:38
Δευτερα βραδυ προς Τριτη μπαινω στο αμαξι για σπιτι 3 και 10 το πρωι
οδηγαω, παταω κουμπια στο ραδιο, Σωτος.
ξανα συζητηση για λιτοτητες και το σκοτεινο σχεδιο.

Σωτος αρχιζει μια αναλυση για το πως με τους νεους φορους και ολα αυτα, δεν μπορει να ζησει καποιος που βγαζει 8000 ευρω το μηνα.

οδηγουσα κι εκλαιγα απο λυπη και συμπαρασταση.

dio
07-12-2016, 14:15
λύπη ή λύπηση;

Darkling
07-12-2016, 14:49
μποθ. λυπομουν αυθεντικα για τους φουκαραδες των 8000 ευρω

dora7
07-12-2016, 15:07
σου προκαλει λυπη οτι ειναι για λυπηση...;)

Lateralus
10-12-2016, 10:48
Παρακαλουνται λαμογακια,μερκελιστες, ζωακια με ανθρωπινη μορφη προβατοποιημενα ,πουτανακια μεπεριτυλιγμα καλης κοπελας ,κομπλεξικοι,αχαριστοι-ες και λοιπα νουμερα να αυτοδιαγραφονται γιατι επαψε ο διαλογος μαζι τους και μετα θα εχει διαγραφες,δημοσιο εξευτελισμο και φαπες(αναλογα την περισταση)

kseplenhs
10-12-2016, 11:24
Αγρίεψε ο Σώτος.Ξύρισμα και δημόσια διαπόμπευση στους τεντιμπόηδες...

Lateralus
19-12-2016, 01:29
https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15589723_1789000234698180_5798548431898193230_n.jp g?oh=ca7b3c8002672b50dccd4e10cd5fd1e8&oe=58F75FB7
https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15492363_1789000324698171_3599215910135883617_n.jp g?oh=3a09744cfeafff4dbe92e1bcd93f8380&oe=58F98C0F

Lateralus
20-12-2016, 19:59
https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15590624_848616685281145_2596490762982926622_n.jpg ?oh=027060450267372582e32ecdc244ba62&oe=58F39FC3

VasilisL7
06-01-2017, 16:20
Τα συν πλην των "αιωνίων" στην αφετηρία του 2ου γύρου

Ο Σωτήρης Γεωργίου αναλύει όλα όσα είδαμε από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας. Οι ερυθρόλευκοι που έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα τους, αλλά ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και οι πράσινοι που διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ, χωρίς μεγάλη χημεία.

Πρεμιέρα του 2ου γύρου στην Ευρωλίγκα και τι πρεμιέρα για τις Ελληνικές μας ομάδες στην διοργάνωση. Ξεκινάνε με το ντέρμπι την Παρασκευή στο ΣΕΦ και με αρκετές αλλαγές από την αρχή της σεζόν. Έχει ενδιαφέρον να δούμε σε αυτό τον μαραθώνιο τα συν πλην για τον 2ο γύρο. Πάμε λοιπόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μια πορεία με πολλές διακυμάνσεις. Με πολλές μεγάλες νίκες αλλά και κακές ήττες. Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι παίζει πλέον την παλιά του άμυνα και ήδη έχει κατεβάσει τον μ.ο του εδώ και ένα μήνα στις παλιές του καταστάσεις. Σε αυτό βασικό ρόλο παίζει η κατακόρυφη άνοδος του Μάντζαρη, που παίζει πλέον την άμυνα από την οποία εξασφάλισε το πρώτο του μεγάλο συμβόλαιο. Το άλλο σημαντικό στοιχείο, είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει μάθει πλέον να διαχειρίζεται και άσχημες καταστάσεις και έτσι να ξεπερνά ήττες κακές, όπως με την Μακάμπι μέσα ή με την Μπάμπεργκ που στην ουσία έχανε με 20π εκτός. Ασφαλώς η ηγετική φυσιογνωμία του Σπανούλη, που χωρίς υποχρεώσεις το καλοκαίρι ξεκίνησε πολύ φρέσκος και χωρίς τραυματισμούς -με εξαίρεση προ ημερών- και σαν δημιουργός. Το καλό είναι ότι ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Γκριν βρήκε και ένα καλό σκόρερ για να μην έχει την πίεση αυτή ο Σπανούλης που δεν επιδιώκει τα ντράιβ και τις επαφές, αλλά την πάσα και τα μακρινά σουτ. Κρατάμε ότι πλέον από τον πάγκο έρχονται Γκριν και Λοτζέσκι που είναι πενταδάτοι στην μισή Ευρώπη.

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

Η ανησυχία του Γιάννη Σφαιρόπουλου εστιάζεται στην υγεία της ομάδας του. Ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί πολλά πλήγματα επί μονίμου βάσεως από τραυματισμούς και φέτος όλα πήγαιναν καλά σε βαθμό ανησυχίας. Και έτσι ξαφνικά από τον Δεκέμβρη έγινε χαμός. Έχασε για όλη την σεζόν τον καλύτερο αμυντικό του, Χάκετ, μετά για 15-20 μέρες τον Πρίντεζη και τώρα έχει και αμφίβολο τον αρχηγό Σπανούλη. Τα ερωτηματικά είναι πως θα καλύψει το κενό του Χάκετ στην άμυνα, καθώς δεν έχει και ψηλό γκαρντ πλέον και μένει μόνο ο Μάντζαρης σαν καλός αμυντικός. Με την απόκτηση του Γουότερς οι "ερυθρόλευκοι" θα παίζουν πολλές φορές με πολύ κοντά σχήματα.

Άλλο μεγάλο ερώτημα είναι αν θα είναι υγιής ο Πρίντεζης, καθώς χωρίς αυτόν ο Ολυμπιακός δεν έχει ουσιαστικά απειλή κοντά στο καλάθι. Και δεν υπάρχει ουσιαστικό μπακ καθώς την θέση όταν λείπει καλύπτει βασικά ο Παπαπέτρου και μετά Αγραβάνης-Παπανικολάου. Έτσι μένει το ερώτημα αν θα έπρεπε να πάρει Αμερικανό πίσω από τον Πρίντεζη. Ασφαλώς το πιο μεγάλο θέμα είναι αν θα μπορέσει να συνέλθει ο Γιανγκ, καθώς επανήλθε από τον σοβαρό τραυματισμό του αλλά παραμένει εκτός κλίματος. Αν δεν συνέλθει, θα κληθεί όλη την σεζόν ο Μπιρτς από ρολίστας να είναι πρωταγωνιστής, καθώς ο Μιλουτίνοφ βελτιώθηκε αλλά δεν μπορεί να είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο ΠΑΟ ξεκίνησε με αλλαγή προπονητή και ο Πασκουάλ έχει ήδη καταφέρει κάποια πράματα. Ο αμφιλεγόμενος Ισπανός έχει καλές σχέσεις με τους παίκτες του, τα πάει καλά με τους Αμερικανούς και έχει και ένα πολύ γεμάτο ρόστερ. Κατάφερε να κρύψει την αδυναμία του Καλάθη στην επίθεση όταν τον παίζουν από απόσταση. Ο Πασκουάλ έβαλε τον Καλάθη να ψάχνει το ποστάρισμα και το ντράιβ για να εκμεταλλεύεται το ύψος του και έτσι ο Έλληνας παίκτης ,που έκανε όλα τα άλλα καλά ούτως ή άλλως, είναι πλέον συμπαθητικός επιθετικά και έτσι είναι στα κορυφαία πόιντ στην διοργάνωση. Η ομάδα έχει πολλές επιλογές σε πολλά επίπεδα και βασικά το μακρινό σουτ καθώς του βγήκαν Νίκολς και Ρίβερς που δεν είναι στάρτερ αλλά παίζουν σαν στάρτερ.

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

Ο ΠΑΟ έχει θέμα με την διάρκεια. Παρουσιάζει μεγάλα για την κλάση του μπλακ άουτ και χάνει διαφορές. Και έτσι είναι η ομάδα των θρίλερ. Ερωτηματικό η συμπεριφορά του Πασκουάλ στο κόουτσινγκ που υστερεί σε υψηλό επίπεδο, αφού δεν "επεμβαίνει" στο παιχνίδι όταν αυτό στραβώνει και αυτό είναι το προσωπικό του στοίχημα. Επίσης πρέπει να βρει λύση στο "4" μέχρι να γυρίσει ο Γκιστ που είναι τεράστια απώλεια, αφού είναι από τους κορυφαίους αμυντικούς στην Ευρώπη. Με τον Γκάμπριελ που αποκτήθηκε να είναι σοφτ και τον Φώτση γηρασμένο πολύ πλέον και να φαίνεται με την ατολμία του στην επίθεση, υπάρχει πρόβλημα στην θέση. Γι αυτό ο Πασκουάλ βάζει πια τον Σίνγκλετον εκεί και θα ανεβάζει πλέον πολύ τον Νίκολς.

Κλειδί είναι επίσης να μην έχουν τραυματισμό οι Καλάθης, Μπουρούσης, Σίνγκλετον. Η ομάδα δεν έχει πέραν του Καλάθη καθαρό δημιουργό, καθώς ο Τζέιμς σκέφτεται πρώτα το σκορ και μετά την πάσα. Δεν υπάρχει τρίτος ψηλός αν τραυματιστεί κάποιος από Μπουρούση ή Σίνγκλετον μέχρι να γυρίσει ο Γκιστ που μπορεί να ανέβει λίγο στο σέντερ. Επίσης όσο είναι μέσα ο Μπουρούσης, η ομάδα κερδίζει πολλά από όγκο και στην επίθεση που ακουμπά την μπάλα, αλλά από την άλλη υστερεί αμυντικά πολύ στο πικ εν ρολ. Κλειδί θα είναι και η προσαρμογή ή όχι του ιδιότροπου Τζεντίλε που είναι δεινός σκόρερ. Στον αντίποδα περιμένει αν θα συνέλθει ο Παππάς που δείχνει ξένο σώμα πλέον και μάλλον δεν θα υπολογιστεί σοβαρά για την συνέχεια. Είναι ο καλύτερος παίκτης του στο να αλλάξει την ροή ενός αγώνα με τις ατομικές προσπάθειες, κάτι που παλεύει να κάνει ο Τζέιμς.

Lateralus
09-01-2017, 20:48
Βλεπεις σημερα τα νέα κορίτσια και τα αγορια και τα περισσότερα (για τα ωραία λεω)θελουν να γίνουν τραγουδίστριες-ες, μοντέλα, ηθοποιοί, PR... Αλήθεια έχετε σκεφτεί που θα δουλεύετε όμως; Σειρές και ταινίες στην Ελλαδα γιοκ.. Για να πάτε να σπουδάσετε έξω με ένα 30ρικακι το χρονο μάλλον πρέπει να έχετε μπαμπά κλέφτη ή εφοπλιστή... Αλλιως εχει Σειρηνάκι!
Μοντέλα στην Ελλαδα 50 ευρω για επιδειξη σε καφε μπορεί. Τα αλλα τελειωσαν... Εξω ξεχάστε το οι 9 στις 10 γιατι εκει δεν γίνεστε μοντέλα επειδή σας κάνουν 1000 λαικ μιας και κανεις δεν σας λεει οτι απλά είστε συμπαθητικές γκόμενες αλλά όχι μοντέλα... Για τους άντρες δεν αρκεί η ντοπα....
Τραγουδίστριες με 50 ευρώ για 2 άντε 3 μερες ;; Χλωμο και αυτο και σε λιγο θα κλείσουν ολα τα κέντρα και θα μείνουν 5-6 και θα τραγουδάτε στα καφέ ... και εκει δεν εχει χορηγιες και συμφωνίες με το κέντρο αν έρθει κανένας λαγος να σας πετάει λελούδια.... Οι τραγουδιστές από τα παιχνιδάδικα της τηλεόρασης ενας στους 10 επιβιωνει...Οι κοκοβιοι που απο pr κανουν τους τραγουδοποιους επειδη καποιος τους @@μαει επιςης ημ ληξης. Οπότε πείνα....
PR και υποδοχές ξεχάστε τα σε λίγο που θα κλείνει ο ένας μετά τον άλλον και άλλωστε 2ημερακι με 100ρικακι και πολυ είναι πλέον... Και όσοι κάνετε δήθεν παρτάκια αντιο ζωή γιατί φέρνετε μόνο τζαμπατζήδες και μπαίνετε μέσα και σας κρατάνε μόνο για το μπούγιο ...
Οπότε ή κοιτάτε τίποτα άλλο και όχι εύκολο και προσγειωθείτε γιατί και οι γαμπρόι και οι χορηγοι και οι πλουσιες 40αρες εξαφανίζονται και όσοι είναι χορηγοί ακομα έχετε σοβαρό ανταγωνισμο... Ειδαλλως σας βλέπω μπαρ και προμόσιον με 30 ευρώ και 8ωρο όρθιες και βιζιτες του 50ευρου και τους άλλους ζιγκολό,λαχαναγορά και γκέι....

Darkling
10-01-2017, 12:54
Και ο Σειρηνακης δηλαδη, κλεφτης θα γινει?

dora7
21-01-2017, 21:53
Σωτο το οτι σε εχουμε γραμμενο καπου χαμηλα πιο χαμηλα σου λεει κατι???

Εκτος λογικης η χτεσινη δηλωση Σφαιροπουλου για την διαιτησια οταν μαλιστα η ομαδα του αρχισε να κερδιζει τον ΠΑΟ επειδη σταματησε εκτος των αλλων να ασχολειται και με την διιατησια!
Σ.Σ εχουμε τις καλυτερεςδιαιτησιες Κλασικο τα τελευταια χρονια σε σχεση με το παρελθον

VasilisL7
24-01-2017, 17:19
Πόσο επιτυχημένος είναι τελικά ο Ομπράντοβιτς;

Ο Σωτήρης Γεωργίου ανοίγει ένα μεγάλο και "καυτό" θέμα: είναι ή όχι επιτυχημένος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Τουρκία;

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που επιχειρούν ν' απαντήσουν το τελευταίο διάστημα ειδικοί και μη είναι το κατά πόσο επιτυχημένη είναι η πορεία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Φενέρμπαχτσε. Ο Σέρβος κόουτς διάγει την τέταρτη σεζόν του στην τουρκική ομάδα και έχοντας ξοδέψει ήδη 120 με 130 εκατομμύρια ευρώ, δεν έχει καταφέρει ακόμη να φέρει το βαρύτιμο τρόπαιο στην Κωνσταντινούπολη.

Παρόλα αυτά η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε ανανέωσε το συμβόλαιό του, θέλοντας να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Από τη μία έχει το καλύτερο άλλοθι για αποτυχία, αν γκρινιάζει ο κόσμος, αφού θα πει "φέραμε τον κορυφαίο". Από την άλλη και ποιον άλλο να πάρει από την αγορά;

Την ίδια στιγμή και ο "Ζοτς" αισθάνεται βασιλιάς στην Πόλη, καθώς αφενός είναι κοντά στο Βελιγράδι αφετέρου έχει ασυλία που δεν θα είχε π.χ στη Μόσχα ή στην αγαπημένη του Ρεάλ, στην οποία ο κόσμος ζητά άμεσα αποτελέσματα. Αντιθέτως στην Τουρκία το μπασκετικό κοινό έχει γίνει πλέον πολύ... αμερικάνικο. Δεν γκρινιάζει, δεν διαμαρτύρεται, δεν βάζει πίεση στις ομάδες.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 3ΕΤΙΑ ΤΟΥ;

Ποια είναι η απάντηση λοιπόν; Ξεκάθαρα, όχι. Αν ο Ομπράντοβιτς δεν ήταν ο Ομπράντοβιτς θα είχε φύγει... νύχτα. Σαφώς, αν έχεις κερδίσει όσα ο Σέρβος, έχεις δικαίωμα στην αποτυχία και δικαιούσαι να ζητάς πίστωση και ασυλία. Από την άλλη πλευρά όμως όταν παίρνεις τόσα χρήματα και έχεις τόσο μεγάλο μπάτζετ οφείλεις να φέρεις και αποτέλεσμα. Οι φανατικοί υποστηρικές του θα πουν ότι στην Τουρκία δεν έχει καλούς Τούρκους παίκτες και δεν έχει την ευελιξία να φτιάξει καλή ομάδα για τίτλους. Ο αντίλογος λέει όμως ότι το ίδιο ισχύει για τους προκατόχους του. Συνεπώς όσο απέτυχαν αυτοί, αποτυγχάνει και ο Σέρβος που έχει με μεγαλύτερα μπάτζετ είναι λογικό να μετράει περισσότερες νίκες.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Φενέρμπαχτσε είναι ένα τεράστιο και λαοφιλέστατο κλαμπ και όταν είσαι ο Ομπράντοβιτς και έχεις 30-40 εκατ. κάθε χρόνο στα χέρια είσαι υποχρεωμένος να πάρεις τους καλύτερους και να τους κάνεις να παίζουν σαν ομάδα. Αυτή είναι και η επιτυχία σου και εκεί κρίνεσαι. Ειδάλλως δικαίως θα πει ένας Έλληνας τεχνικός "και εγώ με 40 εκατ. δεν θα πήγαινα χειρότερα"! Και θα έχει δίκαιο.

Η Φενέρμπαχτσε έχει χαλάσει 120+ εκατομμύρια και ακόμα δεν έχει πάρει ευρωπαϊκό τίτλο, χάνοντας μάλιστα και ένα πρωτάθλημα από... μια Καρσίγιακα. Ούτε μπασκετάρα παίζει και απλώς πέρυσι πήγε σ' έναν τελικό. Αν δούμε την πορεία της Φενέρμπαχτσε είναι επιτυχημένη. Αν δούμε τι μπάτζετ έχει και ποιον έχει προπονητή είναι αποτυχημένη. Και όταν είσαι ο Ομπράντοβιτς οι απαιτήσεις είναι τεράστιες γιατί είσαι ο Ομπράντοβιτς και όχι ο ταλαντούχος ή εξελίξιμος τεχνικός που χρειάζεται δικαίως πίστωση χρόνου.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ;

Η Φενέρ της τρέχουσας σεζόν είναι ξανά μια ομάδα-αίνιγμα που απογοητεύει και ας έχει τα διπλά με την Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ. Μια ομάδα που έχασε από την Καζάν μέσα και στο Βελιγράδι από τον Αστέρα των 3 εκατ. Μια ομάδα που έφαγε 35 πόντους στη Βιτόρια και ηττήθηκε στο Τελ Αβίβ χάνοντας ακόμη με 20 πόντους! Μια ομάδα που έχασε μέσα από την Νταρουσάφακα και καθαρά σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ. Μια ομάδα με 35 εκατ. μπάτζετ και τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο είναι αποτυχημένη γι' αυτά τα αποτελέσματα.

Αν οι υποστηρικτές του επιμένουν ότι ο "Ζοτς" έκανε μεγάλη την Φενέρμπαχτσε, τότε τι πρέπει να πει ο Σφαιρόπουλος με το 1/6 του μισθού του Σέρβου και το 1/5 του μπάτζετ που έχει πολύ καλύτερη πορεία;

Λένε ότι εκεί δεν έχει Διαμαντίδη ή Σπανούλη. Τότε ας έδινε 5 μύρια να τους πάρει. Αν είναι όμως έτσι και ισχύει αυτό, τότε όλα τα εύσημα των περασμένων επιτυχιών δεν πρέπει να πάνε στον Σέρβο αλλά κυρίως στους παίκτες. Και αυτό γιατί -κακώς-όλοι σχεδόν έλεγαν η ομάδα του "Ζοτς". Μήπως τελικά ήταν η ομάδα π.χ του Διαμαντίδη με ένα πολύ καλό προπονητή; Εφέτος η Φενέρμπαχτσε μπορεί να πάρει και τον τίτλο και ας απογοητεύει.

Αν πάει στο Final Four θα είνα γηπεδούχος, ο Ομπράντοβιτς σαφώς μπορεί να κάνει δύο μεγάλα κοουτσαρίσματα και να πάρει τον τίτλο. Άλλωστε η Φενέρμπαχτσε είναι μια περίεργη ομάδα που παίζει πολύ με το σουτ.

Γενικά δεν έχει καμία σχέση με τις ομάδες του Ομπράντοβιτς, καθώς πλέον παίζει με Αμερικανούς στην περιφέρεια, τους οποίος παλιότερα δεν θα ήθελε να περνούν ούτε έξω από το ΟΑΚΑ. Παίζει χωρίς πολλούς παίκτες ρολίστες, χωρίς κλασικά σέντερ, χωρίς Σέρβους βασικά. Περίεργα πράματα για Ομπράντοβιτς και έφτασε ολόκληρη Φενέρ με 35 εκατ. μπάτζετ να παίζει με ψηλούς τον Βέσελι που δεν βάζει ούτε βολή, τον υπό απόσυρση μάλλον Άντιτς που πάντα ήταν ρολίστας και την δική του ανακάλυψη και πολύ αξιόλογο αθλητικό σέντερ Ούντοχ.

Μάλιστα κόντρα στον ΠΑΟ που ήταν εκτός ο τελευταίος ξέμεινε με δύο ψηλούς όλους και όλους. Και προτίμησε να πάρει προ ημερών τον Μπένετ από το ΝΒΑ, ο οποίος δεν έχει παίξει μπάσκετ μέχρι σήμερα!

Μοιραία στηρίζεται αποκλειστικά στην περιφέρεια. Στον Ντίξον που μόνο πλέι μέικερ δεν είναι, αλλά και στον Σλούκα, ο οποίος ευτυχώς που υπάρχει συμμαζεύοντας τα πράματα. Συνεπώς ποιοτική ομάδα και ικανή για όλα η Φενέρμπαχτσε, αλλά όχι καλά για 35 εκατ. μπάτζετ.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΝΑΙ, ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΟΧΙ

Αμφισβητεί κανείς τον "Ζοτς" λοιπόν; Η απάντηση είναι πολύ απλή για όσους βλέπουν ώριμα, καθαρά και χωρίς παρωπίδες τα δεδόμενα και τα πράματα. Ο Ομπράντοβιτς είναι ακόμα και σήμερα -μαζί με τον Μπλατ πλέον- ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης τα τελευταία 20-25 χρόνια. Από εκεί και πέρα όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι αλάνθαστος. Και λάθη κάνει και αποτυχίες έχει και στην Φενέρμπαχτσε για Ομπράντοβιτς δεν είναι επιτυχημένος.

Εκτός αν έχει ρίξει ο ίδιος και οι οπαδοί του τον πήχη χαμηλότερα. Και όπως είπε και ένας γνωστός ατζέντης πρόσφατα, αφού είναι ο κορυφαίος πώς χάνει συνέχεια για κορυφαίος; Κορυφαίος είναι. Αλάνθαστος όμως όχι και πλέον δεν πρέπει να αισθάνεται κάποιος ότι ο Ομπράντοβιτς είναι ο μάγος με τα δώρα... Όσο για τις επιτυχίες του στον Παναθηναϊκό; Οφείλονταν ασφαλώς και στον ίδιο αλλά σε μεγάλο βαθμό στη δίοικηση, που του παρείχε τα πάντα δίνοντάς του άπλετο χρόνο στις αποτυχίες, στους παίκτες όπως ο Διαμαντίδης και σ' όλο το υπόλοιπο τιμ (Ιτούδης κτλ).

Lateralus
09-02-2017, 22:12
Ο Καρι ειπε μαλακα σχεδον μην πουμε και χειροτερα τον Τραμπ.....Συστημικος και ο Καρι λοιπόν μην του χαλασουν το κλιμα...Αν ηταν σε κανενα γκετο δεν ξερω τι θα ελεγε ομως....Αντε γεια Καρακο ,τελειωσες για εμας....

kseplenhs
09-02-2017, 22:43
Το χει πιάσει το νόημα ο σώτος.Αν δεν είσαι ψεκασμένος δεν τραβάς ακροαματικότητα τα βράδια απο το φιλοσοφημένο ακροατήριο εκείνων των ωρών...

VasilisL7
25-02-2017, 13:13
Έχει ασυλία ο Πασκουάλ: Με Έλληνα τα εξ αμάξης

Ο Σωτήρης Γεωργίου γράφει με αφορμή την (τυχερή) νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ούνιξ για την έλλειψη χημείας - κατεύθυνσης, αλλά και τις μηδενικές αντιδράσεις του Πασκουάλ από τον πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να μην παίζει καλά και να προβληματίζει, αλλά έχοντας... τ' άστρα μαζί του κατάφερε να μείνει ζωντανός. Λίγο το ότι η Ουνίξ φοβήθηκε να κερδίσει όταν άγγιξε το διπλό-βόμβα στο ΟΑΚΑ, λίγο η έδρα κράτησαν ζωντανό τον Παναθηναϊκό που παραμένει στο παιχνίδι για την 5η θέση δυνατά και κοιτά και ψηλότερα υπό προϋποθέσεις.

Όχι βέβαια, αν συνεχίσει να παίζει έτσι.

ΘΡΙΛΕΡ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Για την κλάση του ο Παναθηναϊκός είχε ένα ματς για 15 πόντους απέναντι σ' ένα πονηρό αντίπαλο, αλλά ουραγό και προερχόμενο από πέντε συνεχόμενες ήττες. Πάλι όμως η ομάδα του Πασκουάλ δεν είχε διάρκεια, δεν είχε ισορροπία μεταξύ άμυνας-επίθεσης και ήταν σοφτ σε μεγάλο διάστημα με κενά διαστήματα.

Μοιραία συνεχίζει να προβληματίζει, καθώς και με τον Άρη στο κύπελλο το +17 της 4ης περιόδου έγινε +4 κινδυνεύοντας να χάσει την κούπα, και με την Καζάν ο θεωρητικός περίπατος έγινε θρίλερ.

Για την ακρίβεια ο Παναθηναϊκός έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε δύο πορτοφόλια και όχι ένα. Αν ήταν Έλληνας κόουτς στον πάγκο, θα άκουγε τα εξ αμάξης, αλλά ο Πασκουάλ έχει ασυλία λόγω φίρμας. Κι ας παίρνει ένα μιλιόνε.

Αν βέβαια δεν είχε μπει το τρίποντο του Τζέιμς, θα έτρεχε και δεν θα έφτανε ο Καταλανός, γιατί ενδεχομένως ο Παναθηναϊκός θα κινδύνευε να πέσει 7ος ή 8ος. Όπως και να 'χει, το πρόγραμμα στην συνέχεια είναι... φωτιά με δύο πολύ επικίνδυνα παιχνίδια εκτός έδρας απέναντι σε Νταρουσάφακα και Ζαλγκίρις, που κυνηγούν πρόκριση, και το 2/2 μπορεί να είναι και 0/2!

ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Παναθηναϊκός θέλει δουλειά, χημεία και κατεύθυνση. Συνεχίζει να μην έχει παίκτες ν' ακουμπήσει την μπάλα στην ρακέτα και συνεχίζει να παίζει ένα μπάσκετ τύπου περυσινής Μπαρτσελόνα με γύρω-γύρω όλοι. Έχει μεν καλούς σουτέρ αλλά δεν γίνεται να παίζεις 40 λεπτά απ' έξω.

Αν δεν παίξει άμυνα για να τρέξει στο τρανζίσιον, έχει πρόβλημα. Σ' ένα ματς που η τριάδα Ρίβερς-Σίνγκλετον-Τζέιμς είχε μόλις 9 πόντους μέχρι το 30' και έλειπε η ενέργεια, οι "πράσινοι" ήταν νωθροί και άψυχοι.

ΠΩΣ ΓΛΙΤΩΣΕ

Το ταμπλό έδειχνε στο 31' ένα βαρύ -10. Ισοφάρισε γρήγορα ο Παναθηναϊκός, αλλά πάλι βρέθηκε να κυνηγά και να πνίγεται από το άγχος. Εκεί το ματς πήγε στη ρουλέτα. Μεγάλα τρίποντα, χαμένες βολές της Καζάν και επιλογή Πασκουάλ στα 15'' να κάνει φάουλ για να έχει τελευταία επίθεση.

Το 80-82 στα 8'' έστειλε την μπάλα στον Τζέιμς. Κακή άμυνα των Ρώσων και ο Αμερικανός με προσποίηση στο τρίποντο σούταρε για 3 και από το πουθενά προσγειώθηκε το "ροζ φύλλο" στον πάγκο των πρασίνων. Σε ένα ματς που ασφαλώς η Καζάν με την εικόνα της άξιζε την νίκη. Αυτοί που τράβηξαν την ομάδα πάντως ήταν οι Μπουρούσης-Παππάς με την άμυνα και τον τσαμπουκά στην 4η περίοδο, αλλά και ο Σίνγκλετον με τα τρίποντα σαν κερασάκι.

Γενικά ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα στο πικ εν ρολ στην άμυνα και δέχθηκε 25π στην 1η περίοδο! Ούτε 10 πόντοι του Τζεντίλε στο πρώτο μισό έλεγαν κάτι, γιατί ο Λάνγκφορντ είχε 13π και 7 ασίστ! Η Καζάν δε 67%. Πρόλαβε πάντως ο Παναθηναϊκός με 12/29 τρίποντα, τα 7 στην 4η περίοδο, να εκμεταλλευτεί το... άστρο της βραδιάς. Επιβάλλεται όμως ν' αποκτήσει inside game και τρανζίσιον.

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ

Ο Πασκουάλ από τον πάγκο είχε μηδενικές αντιδράσεις πλην της επιλογής στο τέλος που ήταν και θέμα τύχης καθαρά. Ο Σίνγκλετον κουρασμένος, αόρατος στα 30', αλλά τεράστια σουτ στην 4η περίοδο και 14 πόντους. Ο Τζέιμς μέτριος, έβαλε όμως το νικητήριο. Ο Ρίβερς αθόρυβα ανέβηκε στο τέλος. Ο Νίκολς αόρατος κλασικά. Μηδέν χρόνος Φώτσης-Χαραλαμπόπουλος. Ο Γκάμπριελ και ο Τζεντίλε από 10π, αλλά δεν άρεσαν ιδιαίτερα. Ο Καλάθης άστοχος (2/8σ) και 6 ασίστ. Ο Μπουρούσης ογκόλιθος με 15 πόντους. Ο Παππάς έπαιξε άμυνα! Ο Φελντέιν ξεχάστηκε στο δεύτερος μέρος στον πάγκο (4π).

VasilisL7
05-03-2017, 13:15
Η ισπανική Μπαρτσελόνα έγινε... ελβετικό τυρί

Ο Σωτήρης Γεωργίου γράφει για την χειρότερη Μπαρτσελόνα των τελευταίων δεκαπέντε ετών. Την... παρακαταθήκη που άφησε ο Τσάβι Πασκουάλ στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τα λάθη του Έλληνα τεχνικού με μεταγραφές για το... Ρέθυμνο και τον Άρη!

H πορεία της φετινής Μπαρτσελόνα είναι η χειρότερη τουλάχιστον της τελευταίας 15ετίας. Και τα λευκά μαντηλάκια στο Παλάου Μπλαουγκράνα εμφανίζονται πλέον καθημερινά εδώ και δύο μήνες, προς όλους. Αρχικά προς την διοίκηση, αλλά πλέον και προς τον Μπαρτζώκα που από ένα σημείο και μετά έχει σαφώς ευθύνες. Εμείς θα προσεγγίσουμε αντικειμενικά, ωμά και λογικά τα δεδομένα. Η καρέκλα του Έλληνα τεχνικού τρίζει περισσότερο από ποτέ, καθώς η ταπείνωση με την ΤΣΣΚΑ(4-29 στο δεκάλεπτο) ήταν πολύ βαριά για όλους. Και μια εβδομάδα μετά το σοκ από +14 στο 32' με την μικρούλα Εστουδιάντες στην ACB. Που η Μπάρτσα χάνει και την τετράδα όπως πάει καθώς είχε χάσει και από την Μπιλμπάο πριν εύκολα μέσα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δεν υπάρχει Μπαρτσελόνα φέτος. Μιλάμε για ομάδα που παίζει μπάσκετ παιδικής χαράς, αλάνας και καφενείου. Σε αυτό δεν φταίει αποκλειστικά ο Μπαρτζώκας. Ο κάθε προπονητής θέλει να περάσει την φιλοσοφία του, το στιλ του. Με ποιά ομάδα όμως; Αλήθεια πόσοι πίστευαν στην Μπαρτσελόνα με το ρόστερ αυτό που έχει και πόσοι είχαν την πεποίθηση ότι θα κάνει θαύματα ο Έλληνας; Η Μπάρτσα είχε από πέρσι μια ομάδα που έπαιζε συρτό μπάσκετ. Όλοι σουτάρουν, κάνεις δεν έχει αθλητικά προσόντα σχεδόν .Μπάσκετ αναχρονιστικό που κόλλαγε με τον Πασκουάλ, όμως που μέχρι πρόπερσι είχε και τον Ναβάρο να καθαρίζει την μπουγάδα και να κρύβει τις ατσαθαλίες.

Μεγάλωσε ο Λα Μπόμπα όμως, έχει τραυματισμούς και πλέον δεν καθορίζει αποτελέσματα. Από πέρσι δόθηκε το στίγμα με την αποτυχία παντού που έστειλε και στην έξοδο τον Πασκουάλ. Φέτος δείτε και κλάψτε. Ομάδα για λύπηση. Ένας παίκτης "τρελός" όπως ο Ράις που με 1,5 και 2εκ δεν τον παίρνεις ΠΟΤΕ σε μεγάλη ομάδα. Ο Ρίμπας χάνει την σεζόν αν και δεν είναι κλασικός πόιντ,όπως χάνει την σεζόν και ο απλά μαχητικός Λαουάλ στα σέντερ. Πάμε μετά. Ο Ναβάρο στα 36+ με τραυματισμούς. Ο Όλεσον ένας πλάγιος σουτέρ και τίποτα άλλο. Παίρνει τον Κοπόνεν, καλή κίνηση, αλλά με άλλους δύο στην ίδια θέση (Ναβάρο-Όλεσον) και άρα μπέρδεμα. Του έφυγαν για ΝΒΑ οι Σατοράνσκι και Αρμπίνες που εμένα δεν μ άρεσαν όμως. Παίρνει τον Κλαβέρ για το "3" που τον είχε στην Κούμπαν και αποδείχθηκε κίνηση πατάτα, καθώς δεν έχει αθλητικά κορμιά δίπλα του να κρυφτεί στην άμυνα και να βρει ελεύθερα σουτ. Ποιοι άλλοι μένουν; Ο στατικός Περπέρογλου που είναι παίκτης για 5λεπτα, ο καλός σουτέρ στο "4" Ντόελμαν που δεν κάνει τίποτα άλλο. Ο καλός πανύψηλος σέντερ Τόμιτς που πασάρει καλά, αλλά τον τρυπάνε στην άμυνα όλοι. Ο Βεζένκοφ που είναι ακόμα αργός και άγουρος. Και ο ιδιόρρυθμος Ντόρσεϊ που δεν έκανε χωριό καν με τον Μπαρτζώκα. Που πας έτσι ρε Γιώργο; Από πέρσι έλεγα που πάει η Μπάρτσα και την αφήσει εκτός Final Four η μικρή και φτωχή Κούμπαν που έχει αθλητική ομάδα και θα την σκάσει. Πως να παίξει σύγχρονο μπάσκετ και ειδικά μπάσκετ Μπαρτζώκα αυτή η ομάδα που είναι η πιο αργή στην Ευρωλίγκα και σοφτ σαν ελβετικό τυρί.

ΑΡΓΗΣΑΝ ΠΟΛΥ

Όλα ξεκίνησαν λάθος. Άργησε να αποφασίσει η Μπαρτσελόνα ποιόν θα πάρει στον πάγκο και άργησε να κλείσει τον Μπαρτζώκα. Όταν το αποφάσισε είχαν πετάξει πολλοί πάικτες. Ο Έλληνας πήρε το ρίσκο και πήγε να το παλέψει. Πίστεψε παραπάνω στον εαυτό του σε μια "πεθαμένη" ομάδα. Άντε να κάνεις χωριό να παίζει ο Ναβάρο που περπατά στην άμυνα, αν και δεν μανουριάζει με τον χρόνο του και δεν είναι ντίβα. Να κουμαντάρεις τον... τρελοΡάις, να παίξεις χωρίς μαύρο στο 3-4 και με τον βαρύ και ασήκωτο Τόμιτς στο σέντερ και να τον κρύβεις στην άμυνα.

ΤΣΑΒΙ Ή ΓΙΩΡΓΟΣ

Με κάπως έτσι δεν πετύχαινε ο Πασκουάλ θα πουν κάποιοι; Όχι ακριβώς καθώς αν πετύχαινε θα ήταν ακόμα εκεί με την ασυλία του. Πέρσι η Μπάρτσα απέτυχε αλλά σαφώς δεν ήταν οικτρή. Φέτος όμως ο Μπαρτζώκας θα επικαλεστεί τους τραυματισμούς. Έντεκα τραυματισμοί και πολλοί μάλιστα σοβαροί. Πως να βρεις χημεία έτσι, δεν γίνεται. Αλλά και πάλι η Μπάρτσα δεν έπρεπε να είναι συνέχεια μια τραγωδία. Ο Πασκουάλ θα είχε φέτος με τους τραυματισμούς και την έλλειψη του Ναβάρο να τον σώζει, σαφώς χειρότερη πορεία από ποτέ. Αλλά με τον Τσάβι θα ήταν καλύτερη η φετινή Μπάρτσα, γιατί αυτό το μπάσκετ παίζει. Με λευκούς που να σουτάρουν πολύ και στην άμυνα με τους χώρους. Και θα πάλευε απλά να μπει στα πλέι οφ και τέλος.

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ

Ο Μπαρζώκας δεν μπορεί να παίξει αυτό το μπάσκετ αφού έχει άλλη παντελώς φιλοσοφία .Όταν ανέλαβε ήταν αργά. Για σκεφτείτε μια Μπάρτσα με άλλον πλέι μέικερ και τους Σίνγκλετον-Ράντολφ πχ που θα πήγαιναν τρέχοντας στην Μπάρτσα, αφού ο Μπαρτζώκας τους έφερε στην πρώτη γραμμή. Για άλλη Μπάρτσα θα μιλάγαμε. Και άλλα θα λέγαμε σήμερα. Όμως όταν έκλεισε ο Έλληνας προπονητής δεν υπήρχαν αυτοί στην αγορά και δεν υπήρχε γενικά καλή αγορά. Η Μπάρτσα επίσης δεν ήθελε να σπάσει τα συμβόλαια που κουβαλούσε που ήταν τεράστια και ναι μεν έχει μπάτζετ αγωνιστικό 20εκ., αλλά δεν ήθελε να πληρώσει τα υπάρχοντα και να δώσει και άλλα τόσα. Συνεπώς άντε κάνε ομάδα Γιώργο με παίκτες που παίζουν συρτό μπάσκετ. Μα είναι δυνατόν να θέλεις να πας στο Final Four με τον Βεζένκοφ που έπρεπε να είναι ο 5ος στην φροντ λάιν και αν;

Από αυτή την ομάδα άντε να έχεις τον Ναβάρο τιμής ένεκεν, τον Τόμιτς για 15' και τον Κόπονεν. Κανείς άλλος δεν κάνει. Άντε το πολύ για 10' ο Ντόελμαν, αλλά με αυτά τα λεφτά ποτέ. Και ο Κλαβέρ με 1,5 μύριο ποτέ.

ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΟΥΤΣ

Με όλα αυτά είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι δεν κάνεις ομάδα. Και ενώ το πάλεψε με πλην 5 παίκτες στην αρχή, μόλις έκανε αλλαγές και γύρισαν κάποιοι η ομάδα έχασε ακόμα περισσότερο την χημεία της και έσκασαν οι πρώτοι που σήκωσαν το κουπί. Η ομάδα ήταν άδεια από ενέργεια,χωρίς χημεία, με ένα προπονητή χαμένο σε όλα αυτά να προσπαθεί να φτιάξει γλυκό χωρίς ζάχαρη. Πως να γίνει δουλειά; Ποτέ. Και εδώ φταίει και ο κόουτς. Ποιους πήρε μετά; Τον Χολμς, τον Ρένφροε, τον Μούνφορντ, τον Φαβεράνι. Ο τελευταίος αργός και με κιλά για ομάδα όπως η Μουρθία και γι αυτό δεν βρήκε Ευρωλίγκα. Ο Ρένφροε δεν κάνει ούτε για τον Άρη. Ο Χολμς δεν ήταν κακός, αλλά τον άφησε μετά και ο Μούνφορντ που είναι για το Ρέθυμνο. Εδώ λάθη μεγάλα ο Μπαρτζώκας που με τα λεφτά της Μπάρτσα έβρισκε παίκτες. Έπρεπε να κόψει 2-3 και να φτιάξει ένα σχήμα καμικάζι ανάγκης. Και να πάει με αυτούς και όπου βγει και όχι με 15 αλλαγές και τον Βεζένκοφ πρώτο σκόρερ που δεν είσαι ούτε για το Σαμπιονά!

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το μέλλον ποιο θα είναι; Η ομάδα μόνο στο πρωτάθλημα ελπίζει αλλά πως να αλλάξει η αξιολύπητη εικόνα της; Δύσκολο. Άρα στην ουσία πρέπει και ο Μπαρτζώκας να περιμένει. Και να δει αν θα μείνει. Αν όμως η ομάδα συνεχίσει να παραπαίει και αληθεύουν οι φήμες ότι δεν τον θέλουν κάποιοι παίκτες, όλα είναι πιθανά. Άλλωστε στηρίχθηκε, αλλά με τις κάποιες επιστροφές και μεταγραφές όλοι περίμεναν βελτίωση και η ομάδα είναι ακόμα χειρότερη και χωρίς καμία διάθεση για τίποτα. Το λογικό είναι να μένει ο Μπαρτζώκας για να φτιάξει μια ομάδα δική του το καλοκαίρι, αφού τα ξηλώσει όλα. Με την πίεση του κόσμου όμως που πλέον ούτε αυτός στηρίζει τον Έλληνα τεχνικό,όλα είναι ανοιχτά. Ενώ στο βάθος πάντα του μυαλού όλων στην Βαρκελώνη και ειδικά μετά και την παταγώδη αποτυχία, είναι πια ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που θεωρείται το νέο μεγάλο όνομα στην προπονητική, είναι μέσα στην καρδιά των Καταλανών και αυτός θεωρεί την πόλη αυτή δεύτερο σπίτι του και είχε ήδη γίνει προσέγγιση το καλοκαίρι. Εκτιμώ ότι δεν είναι καθόλου απίθανο πια να έχουμε άμεσα εξελίξεις και ειδικά το καλοκαίρι, αν ο Σάρας δηλώσει έτοιμος να μετακομίσει στην Βαρκελώνη. Η Μπάρτσα θέλει αλλαγή στα πάντα και αν μείνει ο Μπαρτζώκας θα πρέπει να φτιάξει μια ομάδα από την αρχή. Όμως και αυτός πρέπει να διαχειριστεί ότι η αποτυχία χωνέυεται, η εικόνα ομάδας σε αποσύνθεση όμως όχι και εδώ φταίει και ο ίδιος.

Lateralus
09-03-2017, 22:23
Αν ηταν ελληνας προπονητης εχοντας ουσιαστικα χασει απο την Καζαν στο ΟΑΚΑ(σ.σ.παλι καλα που κερδισε και δεν κινδυνευει η προκριση),εχοντας χασει στην Νταρουσαφακα με ενα 22-3 στο κεφαλι και 3 λεπτα στο τελος στο γαμο του καραγκιοζη και απο την Ζαλγκιρις των 2 μυριων σημερα απο +12 χωρις να το καταλαβει(δεν βαζω καν Βελοιγραδι που τον ξεκινησαν με 16-0) απλα δεν θα ειχε παρει το τσαρτερ της επιστροφης....
Ο ΠΑΟ ελπιζει μονο με την φανελα γιατι εχει πολυ καλο ροστερ που ειναι αδουλευτο απο τον προπονητη πιυ ειχε το συστημα Ναβαρο και την ασυλια της διοικησης στην Βαρκελωνη....
Σημερα ξυπνησε για την αρχη οπως λεγαμε καιρο τι να κανει και κοιμηθηκε μετα για ενα ολοκληρο ημιχρονιο για τα καλα...
Αυτα
*Α και ο καλος δημοσιογραφος ξερει καλυτερο μπασκετ για να μην ξεχνιομαστε απο τους μισους προπονητες

Virtuosofriend
09-03-2017, 22:27
Αν ηταν ελληνας προπονητης εχοντας ουσιαστικα χασει απο την Καζαν στο ΟΑΚΑ(σ.σ.παλι καλα που κερδισε και δεν κινδυνευει η προκριση),εχοντας χασει στην Νταρουσαφακα με ενα 22-3 στο κεφαλι και 3 λεπτα στο τελος στο γαμο του καραγκιοζη και απο την Ζαλγκιρις των 2 μυριων σημερα απο +12 χωρις να το καταλαβει(δεν βαζω καν Βελοιγραδι που τον ξεκινησαν με 16-0) απλα δεν θα ειχε παρει το τσαρτερ της επιστροφης....
Ο ΠΑΟ ελπιζει μονο με την φανελα γιατι εχει πολυ καλο ροστερ που ειναι αδουλευτο απο τον προπονητη πιυ ειχε το συστημα Ναβαρο και την ασυλια της διοικησης στην Βαρκελωνη....
Σημερα ξυπνησε για την αρχη οπως λεγαμε καιρο τι να κανει και κοιμηθηκε μετα για ενα ολοκληρο ημιχρονιο για τα καλα...
Αυτα
*Α και ο καλος δημοσιογραφος ξερει καλυτερο μπασκετ για να μην ξεχνιομαστε απο τους μισους προπονητες

Απο ορθογραφία πάλι, όχι και τόσο.

VasilisL7
09-03-2017, 22:45
Κάτσε να αποκλειστεί και θα δείτε την ασυλία που έχει, αλλά και το 3ετές που έχει υπογράψει με τον Π&Π.

VasilisL7
05-04-2017, 09:23
Τι συμβαίνει με τον Ζοτς;

Η τελευταία εξέλιξη στην Ευρωλίγκα μπορεί να βόλεψε τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ, αλλά έβαλε πολλά ερωτηματικά δίπλα στην τρέχουσα αξία του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς! Γράφει ο Σωτήρης Γεωργίου.

Ο Ομπράντοβιτς παραμένει ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης εδώ και χρόνια, αλλά από την άλλη δεν είναι στο απυρόβλητο και κοιτώντας ψυχρά την πορεία του μετά τον ΠΑΟ και την Ελλάδα, αυτή ξεκάθαρα είναι φθίνουσα. Απλά δεν έχουν βγει και άλλοι προπονητές κλάσης και ο ίδιος πουλάει το brand του πανάκριβα στους Τούρκους που έσπευσαν να τον ανανεώσουν, ενώ επί της ουσίας έχει πετάξει ένα σκασμό λεφτά στον Βόσπορο...!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΦΕΝΕΡ

Η Φενέρ έκανε το δώρο στον Παναθηναϊκό, καθώς κατάφερε να χάσει όχι μόνο στην αρχή της σεζόν από την Καζάν (ουραγός ) στην Πόλη, αλλά και από την σε παραπαίουσα κατάσταση και ελλιπέστατη Μακάμπι πάλι στην Τουρκία (είχε χάσει και στο Ισραήλ παρεμπιπτόντως και εύκολα μιας και ήταν και στο -20!). Και έτσι όχι μόνο χάνει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά ενδεχομένως να βρεθεί και με μειονέκτημα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ(την οποία πάντως έχει 2-0 φέτος!) και έτσι να κινδυνεύει η χρονιά να πάει στα τάρταρα νωρίς νωρίς... Αφού νωρίς νωρίς από τα προημιτελικά αποκλείστηκε στο κύπελλο στο Φάιναλ Έιτ από την Εφές και εύκολα μάλιστα χάνοντας το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Πως γίνεται μια πανάκριβη ομάδα όμως να παραπαίει; Πολλοί είναι οι λόγοι και η δικαιολογία επουδενί είναι οι απουσίες.

Οκ, έλειψαν τελευταία Σλούκας και Ντατόμε. Είναι αυτό δικαιολογία να μην κερδίζεις την Μακάμπι πχ; Πάλι καλά δηλαδή που... έσκασε στην Πόλη ο Ολυμπιακός, αλλιώς θα ήταν με άνεση 7η και πάνω στην "αρκούδα" τώρα! Και αν λείπουν δύο παίκτες σε μια ομάδα 30εκ. πάνω-κάτω, τότε ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός τι πρέπει να λένε που είχαν σημαντικές απουσίες και κοστίζουν το 1/4 ή το 1/3; Όσο και αν αγαπάνε και λατρεύουν πολλοί τον Ζοτς, η αποτυχία μέχρι στιγμής έχει ονοματεπώνυμο. Και ασφαλώς όλα είναι ανοιχτά. Στον αθλητισμό μπορεί να κάνεις δύο μεγάλα παιχνίδια την κατάλληλη στιγμή και να πάρεις όλες τις μάρκες. Όμως αυτό δεν αφαιρεί και την εικόνα που παρουσιάζεις και αν η ομάδα δουλεύει σωστά, καθώς δεν θα είναι κάθε φορά του Άι Γιαννιού!

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΗΔΗ

Ο Σέρβος κόουτς διάγει την τέταρτη σεζόν του στην τουρκική ομάδα και έχοντας ξοδέψει ήδη 120 με 130 εκατομμύρια ευρώ, δεν έχει καταφέρει ακόμη να φέρει το βαρύτιμο τρόπαιο στην Κωνσταντινούπολη. Αν αποτύχει και φέτος και πόσο μάλλον αν δεν πάει καν στο Final Four δεν ξέρω πόσο υπομονή θα δείξουν οι διοικούντες. Αν και μάλλον στην Φενέρ ακόμα και οι οπαδοί έχουν γίνει ΝΒΑ και σου λένε αφού είμαστε στους διεκδικητές καλά είμαστε! Οι φανατικοί υποστηρικτές του θα πουν ότι στην Τουρκία δεν έχει καλούς Τούρκους παίκτες αλλά η ανταπάντηση είναι και τότε τι πήγε; Αν δεν σ' αρέσουν οι κανονισμοί, οι συνθήκες και οτιδήποτε άλλο δεν παίρνεις την δουλειά. Και άλλωστε τι περιμένει ο Ομπράντοβιτς; Να κάτσει 10 χρόνια στην Φενέρ για να φτιάξει Τουρκικό κορμό από τα φυτώρια;

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Φενέρ είναι ένα τεράστιο και λαοφιλέστατο κλαμπ και όταν είσαι ο Ομπράντοβιτς και έχεις 30-40 εκατ. κάθε χρόνο στα χέρια είσαι υποχρεωμένος να πάρεις τους καλύτερους και να τους κάνεις να παίζουν σαν ομάδα. Αυτή είναι και η επιτυχία σου και εκεί κρίνεσαι. Ειδάλλως, δικαίως θα πει ένας Έλληνας τεχνικός "και εγώ με 40 εκατ. δεν θα πήγαινα χειρότερα"! Και θα έχει δίκαιο.

Η Φενέρ έχει χαλάσει -μην ξεχνάμε- 120+ εκατομμύρια και ακόμα δεν έχει πάρει ευρωπαϊκό τίτλο, χάνοντας μάλιστα και ένα πρωτάθλημα από... μια Καρσίγιακα.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΝΑ... ΞΕΧΑΣΕΙ

Η Φενέρ της τρέχουσας σεζόν είναι ξανά μια ομάδα-αίνιγμα που απογοητεύει και ας έχει την διπλή νίκη με την ΤΣΣΚΑ. Μια ομάδα που έχασε από την Καζάν μέσα και στο Βελιγράδι από τον Αστέρα των 3 εκατ. Μια ομάδα που έφαγε 35 πόντους στη Βιτόρια (έχασε από τους Βάσκους και στην Τουρκία)και ηττήθηκε στο Τελ Αβίβ χάνοντας ακόμη με 20 πόντους!Μια ομάδα που έχασε ακόμα και από την αποδεκατισμένη και σχεδόν ουραρό Μακάμπι στην Πόλη και χάνει και το πλεονέκτημα. Ηττήθηκε καθαρά στην Αθήνα από τους "αιώνιους". Αγκομάχησε να κερδίσει στο τέλος εντός την Μπάμπεργκ και το Μιλάνο!Και έχασε δύο φορές (μέσα έξω δηλ) από την σχεδόν....θυγατρική της Νταρουσάφακα!

Χρειάζεται κάτι άλλο; Οκ, μπορεί να σπάσει μια έδρα και να πάει και στο δικό της Final Four και με δύο μεγάλα ματς να το πάρει κιόλας. Όμως η πορεία της μέχρι στιγμής είναι αποτυχημένη και η ευθύνη βασικά ανήκει στον Ομπράντοβιτς. Και αν κάποιος πει ας περιμένουμε, τότε και οι Έλληνες προπονητές θα λένε "ας περιμένουμε αφού έχω και μόλις 7 μύρια, να παίξω σαν 8ος με μειονέκτημα και πάλι καλά δηλ. και αν μου κάτσουν 3 μεγάλα παιχνίδια γίνομαι Πατ Ράιλι"!

ΛΑΘΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η Φενέρ από την αρχή επιμένω και κάθε χρόνο μάλιστα ότι είναι κακοστημένη. Γενικά δεν έχει καμία σχέση με τις ομάδες του Ομπράντοβιτς, καθώς πλέον παίζει με Αμερικανούς στην περιφέρεια, τους οποίος παλιότερα δεν θα ήθελε να περνούν ούτε έξω από το ΟΑΚΑ. Παίζει χωρίς πολλούς παίκτες ρολίστες, χωρίς κλασικά σέντερ, χωρίς Σέρβους βασικά. Περίεργα πράματα για Ομπράντοβιτς και έφτασε ολόκληρη Φενέρ με 35 εκατ. μπάτζετ να παίζει με ψηλούς τον Βέσελι που δεν βάζει ούτε βολή, τον υπό απόσυρση μάλλον Άντιτς που πάντα ήταν ρολίστας και την δική του ανακάλυψη και πολύ αξιόλογο αθλητικό σέντερ Ούντοχ.

Βασικά στηρίζεται αποκλειστικά στην περιφέρεια και στο σουτ και σε κάποια πεντάλεπτα με εξαιρετική άμυνα με πινελιά και τρικ Ζοτς .Αλλά δεν αρκούν. Τεράστιο πρόβλημα στο πόιντ. Έχει τον γερόλυκο και μπάσκετ αλάνας Ντίξον που μόνο πλέι μέικερ δεν είναι και πάλι καλά που πήρε τον πολύτιμο Σλούκα για να συμμαζεύει τα πράματα. Κοινώς παίζει με Ντίξον-Σλούκα-Μπογκντάνοβιτς στην περιφέρεια. Στο "3" βασικά ο Ντατόμε και από πίσω ο με την μέρα του τριποντάκιας μονοδιάστατος Νούναλι και ο ρολίστας Κάλινιτς για την άμυνα. Στο "4" ο Βέσελι και στο σέντερ ο Ούντοχ. Όμως δεν έχει κλασικό βαρύ σέντερ και την θέση αυτή παίρνει ο βαριεστημένος πια Άντιτς που πάει και στο "4" που είναι όμως πολύ αργός.Ειδάλλως ανεβαίνει ο κοντός και λίγος για την θέση αυτή Κάλινιτς που δεν έχει κανείς σχεδόν το μακρινό σουτ ενός πχ Φώτση όπως είχε μάθει στο ΟΑΚΑ ο Ζοτς.

Οι Τούρκοι είναι άπειροι και συμπληρωματικοί. Η ομάδα δεν έχει ένα καλό καθαρό πλέι μέικερ τύπου πχ Χερτέλ. Δεν έχει καν καθαρό πόιντ ρολίστα. Δεν έχει ένα ηγέτη όταν η μπάλα καίει και γι αυτό σε πολλές τελευταίες κρίσιμες επιθέσεις, αυτές έγιναν στην τύχη καθώς δεν υπάρχει Διαμαντίδης στην Τουρκία. Συνεπώς μιλάμε για μια ιδιόρρυθμη ομάδα 7-8 παικτών που στην μέρα τους σε σκοτώνουν αλλά έχοντας και χτυπητές αδυναμίες. Και μια ακόμα σημαντική ευθύνη του Ζοτς είναι ότι κλασικά δεν παρεμβαίνει στο ρόστερ στο μέσο της σεζόν. Μόνο τον ξεχασμένο και από τραυματισμούς Μπένετ έφερε που και αυτός δεν έχει ακουμπήσει... Όταν άλλες ομάδες ανακατατεύουν με επιτυχίες την τράπουλα ο Ομπράντοβιτς αναπολεί μάλλον τους Έλληνες ρολίστες στον ΠΑΟ και τον Διαμαντίδη να βγάζει τα κάστανα από την φωτιά... Και ασφαλώς αν είχε κάνει 2-3 άλλες κινήσεις θα είχε ομάδα έστω μόνο για την Ευρωλίγκα, που θα ήταν φόβητρο με αυτόν προπονητή... Φανταστείτε μια Φενέρ με ένα πχ Χερτέλ ή Γιόβιτς, με ένα Χάνγκα στο 2-3 δίπλα στον Μπογκντάνοβιτς, με ένα Πρίντεζη ή ένα Γκιστ στο 4αρι... Και ένα Ζίρμπες έστω μπακ απ στο σέντερ... Και πολλούς που ξεχνάω... Άρα λύσεις αφού είχες το χρήμα να ρέει υπήρχαν... Απλά έγιναν λάθος κινήσεις...

rakos
05-04-2017, 10:05
τον γερόλυκο και μπάσκετ αλάνας Ντίξον

ο με την μέρα του τριποντάκιας μονοδιάστατος Νούναλι

Ειδάλλως ανεβαίνει ο κοντός και λίγος για την θέση αυτή Κάλινιτς που δεν έχει κανείς σχεδόν το μακρινό σουτ ενός πχ Φώτση όπως είχε μάθει στο ΟΑΚΑ ο Ζοτς.

Μεχρι και ο Τσανγκ καλυτερη συνταξη εχει απο τον Σωτο

Lateralus
18-04-2017, 23:45
Δεν ηττηθηκε ο Πασκουαλ ακουσαμε και αυτο σμρ...Ω ναι.... Απο +16 στο 22' στο-13 με 16π στο β' μερος....Μαλλον οι προπονητες δεν συμμετεχουν οποτε μην τους αβανταρετε και οταν κερδιζουν.....Ποσο αλλο γλειψυμο πια....
Γι αυτο εμεις ποτε δεν θα κανουμε δημοσιες σχεσεις και ας αναγκαστουμε να φτιαξουμε αν δεν μας θελουν δικο μας σαιτ...
Μιας και χαλαμε το φαι πολλων "συναδελφων"...

Lateralus
21-04-2017, 00:38
ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Ο Παναθηναικος εχει εξαιρετικο ροστερ,ο προεδρος του κανει συνεχεια για την εποχη υπερβασεις.Η ομαδα θα πρεπει να την αφησει ο Ισπανος να παιξει ελευθερα στην Τουρκια και οτι βγει,να κοιταξει να ξυπνησει γιατι εχει ενα τιτλο μπροστα και το καλοκαιρι ο ΠΑΟ θα κληθει να παρει μεγαλες αποφασεις..
Θα υπαρχουν ελευθεροι σπουδαιοι κοουτς και ετοιμο ροστερ που με 2-3 αλλαγες ειναι η ομαδα του ετοιμη για Φαιναλ Φορ

antonio108
21-04-2017, 00:41
ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Ο Παναθηναικος εχει εξαιρετικο ροστερ,ο προεδρος του κανει συνεχεια για την εποχη υπερβασεις.Η ομαδα θα πρεπει να την αφησει ο Ισπανος να παιξει ελευθερα στην Τουρκια και οτι βγει,να κοιταξει να ξυπνησει γιατι εχει ενα τιτλο μπροστα και το καλοκαιρι ο ΠΑΟ θα κληθει να παρει μεγαλες αποφασεις..
Θα υπαρχουν ελευθεροι σπουδαιοι κοουτς και ετοιμο ροστερ που με 2-3 αλλαγες ειναι η ομαδα του ετοιμη για Φαιναλ Φορ

Η μερα της μαρμοτας.

Lateralus
25-04-2017, 23:47
Διασυρμος ΠΑΟ στην Πολη....Σειρα καταστροφης με υπογραφη Τσαβι Πασκουαλ...Με πλεονεκτημα 0-3 με ηττα κατω τα χερια απο +16 στην εδρα σου στο 22' στο πρωτο ματς...Σοκ μετα απο +10 σε θριλερ...Και παραδοση στην Τουρκια....
Ολα αυτα με εξαιρετικο ροστερ .Αν δεν του αρεσε του ΤΣαβι δεν ειχε λογο να δεχθει...Ουτε και επιτρεπεται οταν πηρε το πλεονεκτημα να λεει αυτος και οι οπαδοι τι καλο ροστερ και μετα δεν ηταν ροστερ Τσαβι.....Ο καλος προπονητης δεν ψαχνει σε αυτο το επιπεδο αν ηταν το ροστερ καλο η οχι και κανει και 1-2 καλες αλλαγες..
*Η διαφορα των ομαδων ηταν ΜΟΝΟ στον παγκο...
*Ο ΠΑΟ το καλοκαιρι πρεπει να προχωρησει σε βαθια τομη ειδαλλως θα πληρωσει ενα καρο λεφτα για να φτιαξειομαδα Τσαβι και μολις αποτυχει εκ νεου θα εχει μεινει καμμενη γη..
*Κριμα για την διοικηση της ομαδας που εκανε υπερβαση για τα δεδομενα της εποχης

sfakianos7
26-04-2017, 13:00
Αυτος τα λεγε απο την αρχη, νομιζω, για Πασχαλη ε?

Lateralus
26-04-2017, 23:08
ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...

Το μεγαλυτερο κερδος του ΠΑΟ απο την κινηση Γιαννακο θα ειναι να αποχαιρετησει ο με κλειστο 3ετες Πασκουαλ
*επισης οσοι κραζετε τον προεδρο του ΠΑΟ ερωτηση πρωτη;Αν βαζατε εσεις τα λεφτακια απο την τσεπη σας θα ειχατε ιδια κριτικη;
*Επισης καποιοι οταν παιρνουν εκατομμυρια και πινουν σαμπανιες στις 7 το πρωι με κοριτσακια της διπλανης πορτας και οχι μονο πχ δεν ειναι ξεφτιλα ενω παιρνουν εκατομμυρια απο τον εργοδοτη τους;
*Μηπως κατι γκομενακια που στενοχωριουνται ειναι αυτα που χανουν τον μπουλκουμε ;;;
*Και κατι ακομα αν καποιος δεν ερχεται στον ΠΑΟ πλεον γιατι δεν του αρεσουν οι αντιδρασεις της διοικησης μηπως ειναι αυτος που θα ερχονταν Αθηνα για βιζιτες ,μπελβεντερε και λιγο μπασκετακι;Οποτε γλιτωνει και τζαμπα συμβολαιο η ομαδα; Ή μηπως να γυρισεις με πουλμαν οταν δεν σου μιλαει κανεις που κανεις σουλατσο εκτος ωραριου(συμφωνα με τα μυριαπου παιρνεις)ειναι ποινικο αδικημα;
*Ο τζειμς που εσπαγε τζαμαριες γιατι δεν του αρεσαν οι παρατηρησεις του προπονητη γιατι δεν εφυγε μονος;
*Και ο Σινγκλετον που τον αφησε ο ΠΑΟ να παιζει στην Κινα ενω ειχε βαρυ συμβολαιο με οποιους κινδυνους για την νεα του ομαδα ,μηπως και αυτος ειναι αδικημενος απο τον ΠΑναθηναικο;;
*Μηπως τελικα πολλοι απο τους λιβανιστες των ακριβοπληρωμενων παικτων εχετε ιδιον οφελος για κοκο οι γκομενες και για να βρειτε γκομενα οι αλλοι μεσω αυτων και το αποκλειστικο γιανα εχετε δουλεια;;


Αν και δεν εχω πολυ ορεξη για σημερα αξιζει να υπαρχει ακομα ενα διαμαντι του Σωτου που μπλεκει τις αγαπημενες του βιζιτες ,γκομενες κλπ.

eddie71995
27-04-2017, 00:54
που τις γράφει αυτές τις παπαριές???

damianos
28-04-2017, 02:07
Ο Σώτος ο μεγάλος προφήτης έλεγε τον Πασκουαλ παρκαδόρο. Κάτι ήξερε.

duda-agelopouloi-v-span
28-04-2017, 02:20
Αχαχαχαχαχαχαχαχα

kristensen7
28-04-2017, 08:06
Εμετικο αρθρο του Γεωργιου που γραφε φορα-παρτιδα οτι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ο Τρακης.
Ολη η μπασκετικη ευρωπη γελαει και αυτος γραφει για τους παικτες στην Α2 που πανε με πουλμαν και δεν ειναι παιδια ενος κατωτερου θεου.

LFO
28-04-2017, 09:39
Το ότι αυτός ο τύπος έχει δικό του θρεντ εδώ μέσα με ξεπερνα....

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

kseplenhs
28-04-2017, 09:47
Το ότι αυτός ο τύπος έχει δικό του θρεντ εδώ μέσα με ξεπερνα....



Είναι ο μόνος που ξέρω στην ιστορία του νεοελληνικού κράτους που διορίστηκε στο δημόσιο με δόντι τον πατέρα του και απολύθηκε.

Αυτό και μόνο δεν αξίζει θρεντ αλλά πανεπιστημιακή ανάλυση.

LFO
28-04-2017, 09:57
Ναι ας πιούμε ένα καφέ να το συζητήσουμε αλλά ως εκεί.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

VasilisL7
30-04-2017, 23:03
Οι ευθύνες για το ναυάγιο και το αύριο

Ο Σωτήρης Γεωργίου ανοίγει το μαύρο κουτί του Παναθηναϊκού λίγες ημέρες μετά το...γκρεμοτσάκισμα στην Κωνσταντινούπολη. Η αποτυχία στην εφετινή Ευρωλίγκα, η "τρέλα" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι ευθύνες του Τσάβι Πασκουάλ και οι δρόμοι που ανοίγονται για το μέλλον.

Οι τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό έφεραν και πολύ προβληματισμό αφού οι "πράσινοι"μπήκαν σε μια περίοδο έντονης εσωστρέφειας και σκεπτικισμού για την επόμενη μέρα. Μέσα σε 10 μέρες το όνειρο της επιστροφής σε Final Four και το κλίμα χαράς και ευεξίας με το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας στην Ευρωλίγκα, έγινε θλίψη, γκρίνια και θυμός....Όχι απλά χάθηκε η επιστροφή αλλά λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα όλη η ομάδα και ήδη έχει χαλαστεί μέρος του κόσμου και μέρος της ίδιας της ομάδας χωρίς να εξετάζουμε πόσο δίκιο έχουν ή όχι. Ανοίγουμε το φάκελο ΠΑΟ με ευθύνες, το σήμερα και το αύριο.

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Αν ο ΠΑΟ έμενε εκτός από την Φενέρ με μειονέκτημα έδρας δεν θα μίλαγε κανείς. Η ομάδα πήγαινε άλλωστε για την 5η θέση και ήθελε να έχει στο μυαλό και να σημαδέψει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα. Τελικά και καθότι δεν ήταν ασφαλές ότι θα μπορούσε να κάνει την επιλογή, προτίμησε να κερδίζει και όπου βγει.Και βγήκε το ...θαύμα του πλεονεκτήματος της έδρας με την αυτοκτονία της Φενέρ. Τότε ξαφνικά όλοι πίστεψαν στην επιστροφή μετά από 5 χρόνια σε Final Four. Κάτι η καλή ομάδα, κάτι ο έμπειρος Πασκουάλ στον πάγκο και πάνω απ όλα το κλίμα, η φόρμα και το πλεονέκτημα της έδρας σε συνάρτηση με το ντεφορμάρισμα της Φενέρ, όλα έδειχναν "πράσινο". Ομως η διάψευση των προσδοκιών ήταν τόσο απότομη που χάλασε τον κόσμο. Ο ΠΑΟ αυτοκτόνησε στο πρώτο ματς από +16 στο 22' μπροστά σε 20000 κόσμο με όλα υπέρ του!Μένει στην ιστορία ως η πρώτη ομάδα με 0-2 με το καλημέρα και πάει στην Πόλη και πέφτει αμαχητί.

Η "ΤΡΕΛΑ" ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Καπάκι ήρθε η, για μένα όπως έχω υποστηρίξει, δικαιολογημένη "τρέλα" του προέδρου της ομάδας Δημήτρη Γιανακόπουλου να γυρίσει την ομάδα με το πούλμαν από την Πόλη όχι επειδή αποκλείστηκε, ούτε επειδή αυτό έγινε με κάτω τα χέρια, αλλά επειδή προυπήρχαν πολλές εσωτερικές εξελίξεις με την εξωγηπεδική συμπεριφορά κάποιων παικτών.

Αυτό όμως παραλίγο να τινάξει τα πάντα στον αέρα αν και πάλι επιμένω και σε αυτή την περίπτωση ακόμα πάλι θα συμμεριζόμουν την απόφαση Γιαννακόπουλου απόλυτα. Και την οργή του με πολλούς ακριβοπληρωμένους και κακομαθημένους παίκτες του. Όμως η ομάδα παραλίγο να μείνει χωρίς προπονητή και χωρίς παίκτες αν αποφάσιζε διακοπή συμβολαίου στους 4 που δεν γύρισαν με το πούλμαν από την Τουρκία. Επιπλέον η ομάδα μπαίνει με άσχημο κλίμα στη μάχη των πλέι οφ..

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ
Ο καταμερισμός ευθυνών είναι το πρώτο θέμα. Ασφαλώς δεν μπορεί να θεωρείται και άκρως αποτυχημένο το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή ότι η ομάδα πήρε πλεονέκτημα έδρας και πήγε στα πλέι οφ με αυτό. Όμως η συμπεριφορά εκεί ήταν απόλυτα αποτυχημένη και βάση σκορ και βάση εικόνας. Ο ΠΑΟ ήθελε αρχικά τα πλέι οφ και να παλέψει γερά για να πάει στην Πόλη. Με διακυμάνσεις και αλλαγή προπονητή έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό και δεδομένου ότι το μπάτζετ αυξήθηκε, ήρθε σχεδόν στην αρχή της σεζόν ο Πασκουάλ στον πάγκο και συνυπολογίζοντας και το βάρος της φανέλας, μιλάμε για αποτυχία. Όχι παταγώδης γιατί στην τελική από την Φενέρ αποκλέιστηκε,αλλά είναι αποτυχία ο τρόπος που ήρθε ο αποκλεισμός στα πλέι οφ.

Στη σειρά των αγώνων μεγάλο μέρος της ευθύνης πηγαίνει στον Τσάβι Πασκουάλ που ήρθε ως ο άνθρωπος που θα οδηγούσε τους "πράσινους" στην κορυφή. Και μην ακούσω ότι δεν είναι ομάδα του. Άμα δεν του άρεσε γνωρίζοντας τις υψηλές φιλοδοξίες, ας μην ερχόταν. Οταν είσαι προπονητής υψηλού επιπέδου είσαι γιατί ξέρεις να φτιάξεις χημεία και ομάδα με 1-2 αλλαγές στο μέσο της σεζόν για να επιτύχεις. Αν οι επιλογές σου (Τζεντίλε,Γκάμπριελ)δεν σου βγήκαν, τότε ευθύνεσαι εσύ και όχι το καλοκαίρι.Επίσης αφού ο Ομπράντοβιτς τον πέρασε μπασκετική....πριονοκορδέλα ,ο Ισπανός πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη που δεν κατάλαβε πως έχασε από +16 με κάτω τα χέρια και είχε μηδαμινή αντίδραση από τον πάγκο.

Ασφαλώς όμως μεγάλο μερίδιο έχουν και οι παίκτες. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που υπήρχανγια πολλούς εξωγηπεδικά κρούσματα, και γι' αυτο άλλωστε η ομάδα αναγκάστηκε να γυρίσει με το πούλμαν από την Τουρκία. Μέσα στο παιχνίδι δεν φάνηκαν προκλητικά αδιάφοροι, αλλά αρκετοί σύμφωνα με τις πληροφορίες είχαν κακή εξωγηπεδική ζωή στο κρίσιμο διάστημα.

Αρκετοί ακόμα δεν ήταν συγκεντρωμένοι σε μια στιγμή που έπρεπε να διαβάσουν περισσότερο και από την εποχή του...σχολείου! Όμως καθαρά αγωνιστικά μην ξεχνάμε ότι στο επίπεδο αυτό παίζει ρόλο και ο προπονητής και η επίδραση από τον πάγκο και το σχετικό διάβασμα με τατρικ

Αγωνιστικά άλλωστε όταν ο ΠΑΟ σκοράρει 64π στα τρία ματς με τα δύο στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Φενέρ,σημαινει ότι τίποτα απολύτως δεν λειτούργησε σωστά. Και ότι η ομάδα δεν βρέθηκε καν στο 50-60% του επιπέδου της. Οταν δέχεσαι 12 τρίποντα το παιχνίδι με ποσοστά 54% στον αντίπαλο, σημαίνει ότι δεν παίζεις άμυνα.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΕΛΙΚΑ Ή ΟΧΙ;
Όταν ο Παναθηναϊκός κέρδιζε ακούγαμε για το πολύ καλό ρόστερ της ομάδας και όταν έχανε ότι υπάρχουν κενά και ελλείψεις. Για να στηριχθεί από συγκεκριμένους κύκλους- ο Πασκουάλ που έχει εξαίρετες σχέσεις με τον Τύπο-, το ότι δεν είχε δικό του ρόστερ στα χέρια και γι αυτό πρέπει να είναι στο απυρόβλητο.Τα ιδια και με τον Καλάθη. Όταν παίζει καλά οι ίδιοι κύκλοι "κάτω τα χέρια από τον ...Καλαθάρα " και όταν ο Έλληνας παίκτης βγάζει τις αδυναμίες του "ο Καλάθης χρειάζεται και άλλον πόιντ δίπλα του". Κοινώς 2 συν την εφορία 4 μύρια για τον Καλάθη σε μια θέση αλλά πρέπει να πάρει και άλλον ένα δίπλα του ο ΠΑΟ για να γίνει η δουλειά.Παράνοια δηλαδή.

Η αλήθεια είναι ότι ο Καλάθης είναι ένας καλός παίκτης στη θέση του πλέι μέικερ που όμως είναι υπερτιμηλογημένος σε οικονομικούς όρους. Ο παίκτης του 1εκ κοστίζει 2 συν την εφορία. Και αν είχε και σκορ θα έπαιζε στο ΝΒΑ με 5-6 μύρια. Άρα ο Καλάθης ούτε κακός είναι, ούτε ο παίκτης ορχήστρα. Ο ΠΑΟ έχει καλό ρόστερ και πολύ ενισχυμένο.Αν οι επιλογές Πασκουάλ στο μέσο της σεζόν ήταν ανεπιτυχείς είναι άλλο κομμάτι. Το ρόστερ του ΠΑΟ έχει αδυναμίες όπως έχουν όλοι άλλωστε, αλλά συνολικά δεν παύει να είναι σε υψηλό επίπεδο.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ένα μεγάλο θέμα συζήτησης και όχι άδικα είναι το ελληνικό στοιχείο. Ο Παναθηναϊκός που είχε παραδοσιακά στηριχθεί στους Ελληνες ακόμα και με πανάκριβα μπάτζετ, πλέον έχει μείνει από γηγενείς.Η απόσυρση σταδιακά της παλιάς γενιάς και το γεγονός ότι έχασε όλα τα μεγάλα ταλέντα του 2008-2009 (της Εθνικής Νέων) κοστίζει ακριβά.

Όταν αποφασίστηκε η ελληνοποίηση της ομάδας δεν υπήρχαν πραγματικά πολύ ταλαντούχοι παίκτες. Ετσι η ομάδα παρά τις προσπάθειες ελληνοποίησης δεν έχει πολλούς καλούς Έλληνες παίκτες και αν έδινε βάρος να αναδείξει ντε και καλά τα ταλέντα που μάζεψε προ 3ετίας δεν θα ήταν σε θέση σήμερα να πρωταγωνιστεί.

Συνεπώς το καλοκαίρι ο ΠΑΟ θα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει. Πρωταθλητισμό ή ελληνοποίηση με κόστος; Πρωταθλητισμό και μαζεύοντας σταδιακά 4-5 Έλληνες, περιμένοντας σταδιακά την αποχώρηση Σπανούλη από τον Ολυμπιακό και παίρνοντας παίκτες όπως Ντόρσεϊ,Ογκάστ κτλ που μπορεί να αναδειχθούν λαβράκια από την ελληνοαμερικάνικη αγορά;

Επίσης τι θα κάνει με προπονητή.Αλλάζει τους κόουτς σαν τα πουκάμισα όχι άδικα όμως καθώς κανείς δεν έδειξε να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αν το ζητούμενο είναι απλά να είσαι σε καλό επίπεδο, όλοι ήταν επιτυχημένοι. Αν όμως το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα, ορθώς στο επίπεδο αυτό και με την φανέλα που κουβαλά ο Παναθηναϊκός, όλοι απέτυχαν. Αν είναι εδώ που τα λέμε να δίνεις 3 και 5 χρόνια αβάντα σε ένα προπονητή αγνοώντας αρνητικά σημάδια, μπορείς κάλλιστα να χάσεις μια 5ετία στο δρόμο.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ
Οι εξελίξεις που είχαμε μετά τη σειρά φέρνουν τον ΠΑΟ σε μια περίεργη κατάσταση. Με πρόβλημα ψυχολογίας η ομάδα με μειονέκτημα έδρας θα παλέψει για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Όμως πως θα παλέψει όταν ο Πασκουάλ σκεπτόταν και την αποχώρηση από την ομάδα μετά το σοκ με το πούλμαν και μέσα σε αμφισβήτηση; Και πως θα είναι το κλίμα στην ομάδα όταν 4 παίκτες βρέθηκαν να απειλούνται και με διακοπή συμβολαίου σαν "επαναστάτες" αφού δεν μπήκαν στο πούλμαν, ξέροντας, παράλληλα, ότι πιθανότατα το καλοκαίρι θα αποτελέσουν παρελθόν. Ο ΠΑΟ επιχειρεί μια ανασύνταξη σε όλα τα επίπεδα με το πρόσχημα "τίτλος, σώζουμε την σεζόν και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε".

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Το καλοκαίρι θα πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις.Εφόσον η ομάδα διαλέξει πρωταθλητισμο όπως είναι και το πιο λογικό θα πρέπει να βρει μια βάση 4-5 ελλήνων και σε σωστά κόστη. Από εκεί και πέρα σταδιακά κάθε χρόνο να βάζει από έναν για να φτιάξει νέα βάση.

Θα πρέπει επίσης να δει τι θα κάνει με τον προπονητή. Είναι ικανοποιημένος με τον Πασκουάλ και την διαχείριση και κοουτσάρισμα; Αν ναι θα πρέπει να προσέχει και τις κινήσεις του Τσάβι.

Γιατί αν ...φορτώσει τα ... ορφανά της Μπαρτσελόνα μπορεί να χαθούν άλλα 2-3 χρόνια από τον Παναθηναϊκό και έτσι η ομάδα θα πρέπει να δει την αγορά για τον καλύτερο κόουτς ή πρότζεκτ προπονητή ο οποίος θα πρέπει να πάρει τα κλειδιά.

Το πρότζεκτ Σάρας είναι ιδανικό, ο Μπλατ επίσης είναι δύο κλάσεις πάνω από τον Πασκουάλ και ταιριάζει με τους Αμερικανούς.

Τέλος, για τα περί προβλήματος να έρθουν καλοί παίκτες και προπονητής λόγω του πούλμαν, απλά γελάω. Τα έχω γράψει σε περασμένο άλλωστε μπλογκ, είναι παπάτζες για να δικαιλογήσουν τη θέση τους οι κατακρίνοντες την απόφαση Γιαννακόπουλου.

Lateralus
05-06-2017, 18:05
Παντως καλα τα παει ο Τσαβι....Ο ανθρωπος των ειδικων συνθηκων παιζει συστημα ρουλετα καθε παιχνιδι στο τελος ......Και χωρις Ναβαρο η μπιλια σκαει μια στις τρεις.....Τωρα ξυπνανε και οσοι με βριζανε....Αλλα μην ξεχναμε ...Ο ΠΑΟ θελει προπονηταρα για να κερδιζει μια στις τρεις η μια στις δυο....!!

**Με Πεδουλακη διπλο μπρεικ θα ειχε κανει ο ΠΑΟ στο ΣΕΦ..

Lucifer_7
07-06-2017, 15:35
M4abBAvyLvc

redglove
07-06-2017, 17:37
Καλσμένος έκανε εκπομπή;

redglove
16-06-2017, 02:14
*κλασμένος ήθελα να γράψω στο αποπάνω, joke is on me I guess.

Μαλάκες τί είναι αυτός ρε; Έχει καλέσει έναν τύπο και μιλάνε για αριθμοσοφίες λέει. Κριστίν Λαγκάρντ και Αλέξης Τσίπρας έχουν λέει το ίδιο άθροισμα άρα υπάρχει μια διασύνδεση, οικονομική και όχι μόνο. Επίσης λέει Λαγκάρντ και «Ο Σόιμπλε» έχουν το ίδιο άθροισμα άρα Λαγκάρντ > «Ο Σόιμπλε». Και τις προάλλες είχε κάτι άλλους και λέγανε για παραφυσικές και φαντάσματα κλπ αλλά και τον Φλεβαράκη που μίλησε για το Γκόλντεν Στέητ.

Μιλάμε για τρομερή περίπτωση.

Darkling
16-06-2017, 02:25
αυτα τα κανε ο Μυλωνας με τον Λασκο 20 χρονια πριν πες του Σωτου.

redglove
16-06-2017, 02:26
«Όταν κάποιος παίρνει εξουσία χρησιμοποιούμε ένα άρθρο πριν το όνομά του. Άρα «ο Τσίπρας». Τί έγινε όταν πήρε εξουσία; Ήρθαν κάρτες. Τί έχουν οι κάρτες; ΤΣΙΠ. Τα τέσσερα πρώτα γράμματα του «Τσίπρας». Το «Τσίπρας» βγαίνει από το «ΤΣΙΠ» και το αρχαιοελληνικό «ΩΡΑΣ», βλέπω. Άρα ήρθε ο Τσίπρας και είδαμε ΤΣΙΠ. Το είχαμε προβλέψει.»

Darkling
16-06-2017, 02:27
γελαω.

redglove
16-06-2017, 02:27
«Η λέξη «τόκους» με αναγραμματισμό δίνει τη λέξη «κουτός». Άρα όταν πληρώνεις τόκους είσαι κουτός. Απλό.»

redglove
16-06-2017, 02:29
Πουλάει και βιβλία αυτός. Την Κυριακή παρουσιάζει το δωδέκατό του βιβλίο λέει, το πρώτο αριθμοσοφικό μυθιστόρημα που περιλαμβάνει και τον πιο σύντομο τύπο για να υπολογίζεις το 1 + 1/2 + 1/3 + ... + 1/ν και τον οποίο οι μαθηματικοί ΑΓΝΟΟΥΝ!!!111!

trust in who we are
16-06-2017, 02:33
http://i.imgur.com/JCkM5wM.jpg


http://i.imgur.com/FO4BgjS.jpg

Achilles
16-06-2017, 02:34
για τσιπρα το καλυτερο επιχειρημα (το εχει πει ο τζιμαρας ο πανουσης και η ελευθερη η ωρα) : τσιπρας αναποδα σαρπιστ δηλαδη σαρπ ιστ δηλαδη κοφτερη ανατολη και μετα το συνδεεις με παισιο που ειχε πει οτι οταν ερθει στην εξουσια η κοφτερη ανατολη θα παρουμε την πολη πισω.

Darkling
16-06-2017, 02:36
Διαβασα σοπιστ και το πιστεψα.

γαμω το βαζελο.

redglove
16-06-2017, 02:38
Άσε που αρχίδια Πόλη πήραμε πίσω γαμώ τον Κάλινιτς.

redglove
16-06-2017, 02:41
Λέει τώρα, «είμαι καθηγητής παρότι δεν διδάσκω σε σχολή αλλά όποιον μαθητή αναλαμβάνω τον προωθώ, ο τελευταίος πήγε στο MIT, πήρε δύο πτυχία. Εκτός από μία κοπέλα, να το πω αυτό, που δεν ήθελε να διαβάσει. Εκεί δεν φταίω εγώ, εντάξει.»

Σε έναν από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας όλα αυτά.

trust in who we are
16-06-2017, 02:42
Εισαι μερακλης ομως κι εσυ ρε κοκκινογαντι!

giannis7
16-06-2017, 02:56
Κύλησε ο τεντζερης (ο καθηγητης που λεει ο σεμπ) και βρήκε το καπακι (Γεωργίου)...Απόλαυση στον Γεωργίου είναι να ακούσεις πόσες φορές λέει ανά ακροατή και ώρα τις φράσεις ειδικά όταν δεν έχει καλεσμένο, "τα έλεγα εγω" , "έχω δει τα παντα", "ποκοπικοι", "σερβιτοροι", "γιγαντας", "άκου να σου πω", "εγώ πιστεύω στους εξωγήινους" "οταν εγω ταξιδευα μονακο-παρισι κλπ", "τους τα ελεγα στη ερτ οταν δουλευα εκει" κλπ κλπ.....Το καλτ που έλειπε από τη ζωή μας ο Σωτος.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

dora7
16-06-2017, 09:26
βρεθηκε το φαρμακο κατα της καταθλιψης!:p

Francois Dillinger
26-06-2017, 20:54
Μην αφήσετε αυτό το θρεντ να πεθάνει

Σωτήρης Γεωργίου
Χθες στις 3:08 μ.μ. · Palaión Fáliron, Attica ·

Ειναι αξιον αποριας πως ο καλος σμρ εκτιμαται ως γραφικος και μαλακας αλλα σε καθε τελος του επεισοδιου ολοι και ολες λενε σωσε με δεν ειμαι καλα
Ερχεται η ωρα βεβαια που το μεσα σ ολα τελειωνει

https://media.tenor.com/images/7dab0f787ab0b7543413b2e30aff0f5c/tenor.gif

Lateralus
27-06-2017, 00:08
Μας φαγατε που δεν σας αρεσαν οι βροχουλες και η δροσουλα....Ελπιζω τωρα εσεις που θελατε ζεστες να μην αρχισετε τωρα να μας λετε ωωωω καυσωνας τι κανουμε......Εκτος αν θελετε καιρο ανα μερα οπως σας γουσταρει....Οπως εχω ξαναπει πρεπει να εισαι τρελος η αραλικι για να σ αρεσει να ο καιρος αυτος,να τον ζητας κιολας και μετα να τρεχεις στις παραλιες πληρωνοντας (συν την ταλαιπωρια)και ενα 50ρικο την φορα για να δροσιστεις........Αντε να εξαιρεσω τα νησια που δεν εχουν και τοση ζεστη και περιμενουν και τον τουρισμο και εινα ενα βημα απο την θαλασσα..

dio
27-06-2017, 14:27
Μπράβο Σώτο, πες τα Σώτο

duke
27-06-2017, 14:39
Πέρα από την πλάκα, ο τύπος δε πηδάει ούτε σε μπουρδέλο. Με ότι συνεπάγεται αυτό.

VasilisL7
31-07-2017, 13:12
Παναθηναϊκός κόντρα σε ΗΠΑ και Κίνα!

ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΕΛ. ΑΝΑΝΕΩΣΗ: 31 ΙΟΥΛ. 2017 12:30

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βλέπει... μπροστά και σκεπτόμενος την επιθετική τακτική από ΗΠΑ και Κίνα χτίζει σήμερα την ομάδα του αύριο, που δεν θα εξαρτάται από τον προπονητή που θα υπάρχει στον πάγκο! Ο Σωτήρης Γεωργίου αναλύει τον νέο... Ελληνικό Παναθηναϊκό.

Ξαφνικά ενώ το περίφημο προ 3ετίας πλάνο Ελληνοποίησης του Παναθηναϊκού είχε παρεπεφθεί μάλλον στις καλένδες, τα δεδομένα αλλάζουν και οι "πράσινοι" έτσι ξαφνικά αποκτούν Ελληνικό βάθος και μέλλον. Οι τελευταίες κινήσεις, παρά την αποχώρηση του Μπουρούση, συνθέτουν ένα σκηνικό που ιδιαίτερα στα επόμενα χρόνια μπορεί να αλλάξει την ροή των δεδομένων.

Στον ΠΑΟ έβλεπαν τον Ολυμπιακό με την Ελληνική βάση να κυριαρχεί και τους ίδιους να έχουν χάσει το μεγάλο τους όπλο παραδοσιακά, δηλαδή το Ελληνικό στοιχείο και κορμό. Όμως οι μεταγραφές φέτος ξαφνικά και χωρίς με τον Πασκουάλ, πλέον και λόγω πρωταθλητισμού να είναι το άμεσο ζητούμενο, ο Παναθηναϊκός Ελληνοποιείται!

ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βλέπει μπροστά. Τα δεδομένα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ έχουν αλλάξει. Οι παίκτες των 500.000€, λόγω ΝΒΑ και Κίνας, κοστίζουν σήμερα 3.000.000€ και ποτέ δεν είναι σίγουρο τι θα πετύχεις. Αντίθετα έχει αποδειχθεί ότι η Ελληνική σχολή αντέχει και κοστίζει και πολύ φτηνότερα. Συνεπώς ο ΠΑΟ αποφάσισε αθόρυβα να επενδύσει στο πλάνο αυτό χωρίς να αλλάξει, προκειμένου να πετύχει αυτό. Δηλαδή τους στόχους του.

Συνεπώς η βάση πλέον και καθώς δεν αποκτήθηκε έτοιμος παίκτης όπως Σλούκας - Μάντζαρης που έγιναν μεγάλες προτάσεις, θα είναι οι Καλάθης - Παππάς αλλά, δίπλα σε αυτούς έρχεται το μεγάλο νέο κύμα Ελλήνων

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ

Χωρίς να το πολυλένε στον ΠΑΟ, έχουν ένα πλάνο 3ετίας για τους Έλληνες. Αποκτήθηκαν φέτος Μήτογλου, Θ. Αντετοκούμπο και Όγκαστ και μαζί με τον Χαραλαμπόπουλο, μόλις γυρίσει σε 1-2 χρόνια ψημένος και πανέτοιμος, οι "πράσινοι" θα έχουν μια "καυτή" Ελληνική τετράδα στο 3-5 με βάθος 10ετίας! Και με πολύ χαμηλότερα κόστη.

Μαζί με τους Καλάθη - Παππά γίνονται εξάδα και με τους Μποχωρίδη - Λούντζη, που σταδιακά θα πάρουν χρόνο, θα γίνουν μια οκτάδα. Δεν βάζουμε τον Βουγιούκα μέσα στο πλάνο αυτό, καθώς ο Έλληνας σέντερ είναι ήδη 32 ετών και δεν υπολογίζεται ασφαλώς για το πλάνο των μεθεπόμενων χρόνων.

Συνεπώς ο ΠΑΟ, που θα προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις για να κτίσει το συγκεκριμένο νέο πλάνο,δεν το πράττει αυτό ντε και καλά όπως παλιότερα και ούτε με οποιοδήποτε κόστος, καθώς μην ξεχνάμε ότι κάνει πάντα πρωταθλητισμό, αλλά δημιουργεί βάσεις για την ομάδα του 2020!

dora7
31-07-2017, 13:59
πες τα Σωτο να γελαμε κι εμεις οι αλλοι!

trust in who we are
31-07-2017, 16:38
Αν δεν ειναι βαλτος θα πρεπει να ειναι πολυ βλακας

Lateralus
08-08-2017, 19:08
Παγκοσμια ημερα οργασμου σμρ και η χαρα του καημενου και της καημενης που δενεχουν τιποτααλλο στομυαλο τους ....

αυτο που ποσταρουν καρδουλες,ευαισθησιες,αγαπες,ερωτες,φεγγαροφωτ α κτλ τα "κοριτσακια"της παρτουζας,του σεξ,της "μονο με τριλιτρη μπελβεντερε ερχομαι" και της χορηγιας ,ξεπερνα και την ιδια την φαντασια οταν βλεπεις την Πανσεληνο!

Darkling
23-08-2017, 02:10
Σωτος ξεκιναει εκπομπη και αναλυει τις βραδινες ωρες λεγοντας οτι του λενε ακροατες συχνα οτι "μονο εσυ κανεις εκπομπη επιπεδου, τροφη για σκεψη τα βραδια"

VasilisL7
06-09-2017, 12:35
Μάγκας και σωστός ο Θανάσης!

Άμυνα δεν παίζουμε, σταρ να μας τραβήξει στα δύσκολα δεν έχουμε, αλίμονο αν επιλέγουμε και αντιπάλους σ' αυτήν την κατάσταση. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, πρώτος μάγκας, τα είπε όλα με τη δήλωσή του μετά το ματς με τη Φινλανδία. Χωρίς φόβο η άποψη του Σωτήρη Γεωργίου.

Η λέξη ντροπή για την "επίσημη αγαπημένη" είναι μικρή για να περιγράψει τη δικαιολογημένη απογοήτευση που διακατέχει τους άπειρους φίλους της.

Σαφώς όμως πρέπει να περιμένουμε το φινάλε της διοργάνωσης όταν έρθει αυτό για εμάς,για να προχωρήσουμε σε οριστικά σχόλια και ...κραυγές ειδικά και μετά το χαμό με την δήλωση του Θανάση Αντετοκούνμπο!

Η ομάδα μας- έχουμε από την αρχή επισημάνει κόντρα σε όλους τους δημοσιοσχετίστες όλων των ειδών- ότι είναι μια ομάδα γεμάτη ρολίστες και χωρίς ένα παικταρά, ένα σταρ με την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και έτσι θα δώσουμε μεγάλες μάχες σε κάθε παιχνίδι για την πρόκριση και το καλό πλασάρισμα.

Βέβαια, είμαστε ακόμα χειρότεροι του αναμενομένου μιας και η ομάδα δεν έχει απλά το πρόβλημα του σκορ με το μακρινό σουτ, αλλά δεν παίζουμε και την παλιά μας άμυνα αν και αυτό μαζί με την εμπειρία μας είναι τα μοναδικά μας ατού. Φυσικά δεν θα σταθώ εγώ στις ... παπάντζες περί χαρακτήρα και επιστροφών όταν σου έχουν πάρει το σκαλπ!

Η "ΒΟΜΒΑ" ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗ

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν μακράν ο κορυφαίος για ένα ακόμα παιχνίδι της ομάδας μας και αυτή την φορά ο, με ...μέσο (λόγω αδελφού) κατά πολλούς, παίκτης μας και άμπαλος επιθετικά, είχε 17π με το απόλυτο!

Βασικά έπαιζε με πάθος και έτσι έκανε και μια βαρυσήμαντη δήλωση μετά το ματς στην ΕΡΤ. Ο Θανάσης είπε "να παίζουν στην Εθνική αυτοί που θέλουν να πάιζουν με την ψυχή τους". Μάγκας ο νέος. Σωστός. Αν τώρα παρεξηγήθηκαν κάποιοι όπως ο Παπαπέτρου αν κρινουμε από την απαντησή του σε σχετική ερώτηση, ας ψαχτούν αυτοί για το πάθος τους.

Καλά θα κάνει ο Παπαπέτρου να κοιτάξει την προσωπική του απόδοση που έχει μόνιμα πάρει καθοδική πορεία και μετά να κάνει υποδέιξεις στον αγωνιστή Θανάση που έχει τα καρύδια να λέει την γνώμη του. Αν τώρα είχε δόση υπερβολής η δήλωση Θανάση δεν είναι κακό.Δείχνει την πίκρα του.Αν συμβαίνει κάτι άλλο πιο χοντρό μέσα στα αποδυτήρια θα φανεί.Όπως και να έχει μάγκας ο Θανάσης.

ΓΙΑ ΝΑ ... ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Κάποιοι έλεγαν μην πρέπει να διαλέξουμε και ...μεθεπόμενο αντίπαλο! Γελάμε απλά εκτός και αν βγει ο Μίσσας και πει "ναι, διαλέξαμε"! Η ομάδα μας δεν μπορεί να στρίψει καλά καλά και θα μπει και σε διαλογές;

Δηλαδή θα σκεφτεί την μεθεπόμενη φάση για να αποφύγει την Ισπανία και θα θελήσει χιαστί με την Λιθουανία κατά πάσα πιθανότητα; Στο πρώτο όμως χιαστί; Για να κινδυνέψει απέναντι σε ένα φαβορί για μετάλλιο, εκτός οκτάδας;Ας αφήσουμε λοιπόν το ποίημα...Ήμασταν χάλια και μας "καθάρισαν" δίκαια.
Η ... ΠΑΠΑΝΤΖΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Όπως έγραψα και πριν, εγώ φυσικά δεν θα σταθώ στις παπάντζες περί χαρακτήρα και επιστροφών όταν σου έχουν πάρει το σκαλπ!Αυτά είναι δημοσχετίστικα ή να τα λέμε στα παιδιά μας για να μην απογοητευτούν. Άλλωστε αν χάναμε με 20 από την αρχή μέχρι του τέλους και με την Γαλλία και την Σλοβενία και την Φινλανδία, καλύτερα να πηγαίνανε για ψάρεμα οι διεθνείς μας στις πανέμορφες Φινλανδικές λιμνούλες και να μην γυρίζαν καν.

Συνεπώς το ότι επιστρέφουμε έχει να κάνει με πολλά....Αρχικά δεν θέλουν οι παίκτες μας να ξεφτιλιστούν ,έχουμε το χαλάρωμα του αντιπάλου και έχουμε και την άνεση όταν χάνεις να πάιζεις πιο ελεύθερα και να μπάινει η μπάλα ευκολότερα μέσα.
ΤΟ ... ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Μην ξεχάσουμε και το ...παραμύθι της άμυνας. Ναι, η άμυνα είναι το όπλο μας, το καλύτερο στοιχείο μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η άμυνα προηγούμενων ομάδων μας που έσπαγαν κόκκαλα. Και αυτό καθώς δεν υπάρχει αμυντικός εξολοθρευτής και έτσι στην περιφέρεια πάντα κάποιος κάνει πάρτι (τώρα ο Κοπόνεν που έδειχνε Κάρι...!) και δεν έχουμε και τους πολύ καλούς αμυντικούς ψηλούς.

Η ομάδα μας παίζει ομαδικές άμυνες καθώς έχει καλούς ρολίστες, αλλά αυτό δεν αρκεί και δεν μπορείς να στηριχθείς μόνο σε αυτή. Μιας και δεν έχεις τους παλιούς εξαιρετικούς αμυντικούς. Ο Μάντζαρης και ο Παπανικολάου είναι οι καλύτεροι ατομικά αμυντικοί μας αλλά ακόμα και αυτοί δεν είναι πχ Διαμαντίδης και ούτε στο επίπεδο που τους μάθαμε ως αμυντικούς καλούς. Γι' αυτό και πάλι φάγαμε σχεδόν 50π στο ημίχρονο και απλά βελτιωθήκαμε μετά.
ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ

Η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένη και με άσχημη ψυχολογία. Και δεν μπορεί ποτέ να βρει διάρκεια. Έτσι με το καλημέρα με 1/8δ και με 6/14β αν και περιόρισε ομαδικά τον νεαρό τρομερό ΝΒΑερ πια Μάρκανεν, η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει στο μισό της περιόδου με 16-3!

Δεν γύρισε ποτέ και έτσι στο ημίχρονο ήμασταν στο 45-33 και στο μισό της 3ης περιόδου στο 56-36! Στους 20π κτύπησε το καμπανάκι του εγωισμού και επανήλθαμε όπως ακριβώς με την Γαλλία μαζί με την χαλάρωση και της Φινλανδίας.

Έτσι με ένα 13-2 με τους Μάντζαρη-Παππά και χαμηλό σχήμα με Αγραβάνη-Θανάση Αντ στην φροντ λάιν,ροκανίσαμε και πήγαμε στο 65-69 στο 34'(από 67-50 με ένα15-2). Το λάθος του Μάντζαρη,το χαζό αντιαθλητικό και η τεχνική ποινή και ένα τρίποντο του Μάρκανεν έφεραν τη διαφορά πάλι σε διψήφιο. Μειώσαμε εκ νέου σε 71-77 στο 38' και φάγαμε τρίποντη μαχαιριά από τον 37αρη Ράνικο και καληνύχτα.

Και όλα αυτά με το καλύτερο παιχνίδι μας στην επίθεση με 8/17τρ! Καθώς έτσι πάμε στους 75-80π όπως γράψαμε το πρωί της Τρίτης αλλά χάσαμε από την άμυνα αυτή τη φορά.
ΤΕΛΙΚΟΣ

Τελικός με την Πολωνία σε λιγότερο από 24 ώρες και για εμάς και γι' αυτούς. Ο νικητής περνά, ο χαμένος αντίο. Η Πολωνία δεν έχει άγχος αφού δεν έχει και τον ΝΒΑερ Γκόρτατ. Εμείς θα έχουμε άγχος και πίεση αλλά αν δεν νικήσουμε τους Πολωνούς δεν έχουμε λόγο να γυρίσουμε καλά καλά μιας και θα είναι Εθνική ξεφτίλα. Η Πολωνία δεν είναι κακή ομάδα πάντως καθώς με τη Γαλλία ήταν μπροστά στο ημίχρονο με 8 και πάλεψε μέχρι τέλους και αυτοκτόνησε με την Φινλανδία από +8 στο 38' και έχασε στην παράταση. Υπομονή 24 ώρες....

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ

Ο Μίσσας μέτριος. Χρεώνεται την κακή ψυχολογία, το πάλεψε κάπως με τα χαμηλά σχήματα αλλά δεν αρκούν σε Ευρωμπάσκετ αυτά. Ο Καλάθης μετριότατος.Κλασικά.

Ο Μπουρούσης τραγωδία και ευτυχώς τον άφησε εκτός ο Μίσσας.Ο Σλούκας άποντος στο ημίχρονο,ξύπνησε όταν δεν υπήρχε άγχος. Ο Παππάς πάλεψε. Ο Παπαγιάννης έπαιξε λίγο όπως και ο κουρασμένος Πρίντεζης που προφυλάχθηκε στο β' για την Πολωνία. Ο Παπανικολάου τίποτα.

Ο Παπαπέτρου παίζει σε σλόου μόσιον ένα κουραστικό μπάσκετ, αν είναι δυνατόν για το ταλέντο του!Ο Μάντζαρης αν δεν είχε την άτυχη στιγμή θα ήταν κορυφαίος μακράν. Ο Θανάσης πάλεψε με την άμυνα και έβαλε και σουτ και ήταν ο καλύτερος έχοντας και 17π και έιχε και αντίπαλο τον τρομερό Μάρκανεν! Ο Αγραβάνης ξεκίνησε άσχημα αλλά ήταν στους διακριθέντες στην προσπάθεια ανατροπής με τα χαμηλά σχήματα και το καλύτερο, κατά συνθήκη, σέντερ μας.

VasilisL7
27-09-2017, 15:49
Φάκελος Ολυμπιακός: Οι παλιοί, το κλειδί και το κέρδος

Ο Ολυμπιακός για μια ακόμα σεζόν ξεκινά με ίδιο προπονητή, ηγέτη-αρχηγό και κορμό. Πλέον όμως η ομάδα αλλάζει στιλ. Τι θα περιμένει ο Σφαιρόπουλος, ποιο είναι το μεγάλο κέρδος και τι θα κάνει τη διαφορά φέτος; O Σωτήρης Γεωργίου περνάει από... ακτινογραφία το ρόστερ των "ερυθρόλευκων".

Αν και ασφαλώς τα φιλικά δεν λένε πάντα την αλήθεια, εν τούτοις είναι σε θέση να μας δώσουν καλά δείγματα για την νέα σεζόν και να βγάλουμε αρκετά καλά συμπεράσματα.

Έτσι λοιπόν και εμείς θα ξεκινήσουμε όπως πάντα να δίνουμε το στίγμα για την νέα σεζόν για τους "αιωνίους" και αρχίζουμε με τον Ολυμπιακό μετά το τουρνουά της Κρήτης που ήταν υψηλού επιπέδου.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός για μια ακόμα σεζόν ξεκινά με ίδιο προπονητή, ηγέτη-αρχηγό και κορμό. Κράτησε τον ελληνικό του κορμό και έτσι εκεί θα στηριχθεί και την φετινή σεζόν. Πάντως το ερώτημα εδώ είναι απλό. Αν αρκεί αυτός που με αυτόν πάντως την περασμένη σεζόν έφτασε στον τελικό της Ευρωλίγκα αλλά από την άλλη έχασε τα ηνία στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα.

Και μην ξεχνάμε ότι ο Σπανούλης είναι συν ένα χρόνο και μπήκε στα 36 και μεγαλώνει και ο Πρίντεζης. Πάντως ο κορμός έμεινε ίδιος αλλά η ομάδα έχασε τον 3ο και 4ο σκόρερ της (Γκριν και Λοτζέσκι) και ένα παίκτη κλειδί στην άμυνα (Χάκετ). Και έκανε πολλές αλλαγές στον κομμάτι των Αμερικανών και ξένων.

ΚΛΕΙΔΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Ο Ολυμπιακός και πέρσι είχε πρόβλημα στο σετ μπάσκετ και έτσι και φέτος αν και προσπαθεί να κάνει μια αλλαγή που θα αναλύσουμε πιο κάτω, θα έχει κλειδί το μακρινό σουτ όταν δεν τρέχει. Με την λογική αυτή ποντάρει πολλά στο μακρινό σουτ των Τόμπσον και Στρέλνιεκς που παίρνουν την θέση ουσιαστικά των Γκριν-Λοτζέσκι.

Ο Σφαιρόπουλος περιμένει τουλάχιστον 25 πόντους από τους δύο αυτούς παίκτες καθώς μην ξεχνάμε ότι και πέρσι πολλές φορές και ειδικά στην Ελλάδα, η ομάδα του είχε μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα σε σετ μπάσκετ και όταν δεν ήταν καλά ο Σπανούλης.

Συνεπώς ο Ολυμπιακός θα έχει μεγάλη εξάρτηση φέτος από τους δύο κορυφαίους Έλληνες παίκτες του,αλλά από την άλλη θα περιμένει πολλά στην ουσία με το μακρινό σουτ των νέων του παικτών για να πάει στους 80 πόντους.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ

Το μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού φέτος πάντως δεν είναι άλλο από τον Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ που έχει επιλεγεί από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, θα είναι το μεγάλο επιθετικό όπλο στην φροντ λάιν μετά τις αποχωρήσεις των τελευταίων χρόνων.

Πλέον ο Μιλουτίνοφ που είναι εξαιρετικά βελτιωμένος από πέρσι και στην επίθεση και πασάρει και καλά,παίρνει την θέση του βασικού σέντερ και άνετα ένα 25λεπτο όπως φαίνεται.

Αν και θεωρητικά δεν κολλάει πολύ με το στιλ Σφαιρόπουλου με τις αλλαγές στην άμυνα που απαιτούν αθλητικά χαμηλότερα σέντερ,εν τούτοις για το ύψος του είναι πολύ καλός και στο επίπεδο αυτό και έτσι θα περιμένει πολλά ο Ολυμπιακός από αυτόν αφού πια λογίζεται και βασικός. Λογικά θα είναι παίκτης των 15 πόντων και 8 ριμπάουντ.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ

Από πέρσι ο Ολυμπιακός θέλει να τρέχει για να έχει εύκολους πόντους και να μην αναγκάζεται να πηγαίνει στο σετ μπάσκετ. Φέτος θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο τρεχαλητό και να βγάλει και δευτερεύοντες αιφνιδιασμούς ή να σουτάρει στα 15''.

Γι αυτό και θα επιδιώξει πολλά σουτ έχοντας πλέον καλούς σουτέρ από μέση και μακρινή απόσταση. Το πικ εν ρολ το αποβάλλει ουσιαστικά από το παιχνίδι του και αλλάζει στιλ. Με την λογική αυτή θα προσπαθήσει μέσα από την άμυνα και τα γρήγορα σουτ και επιθέσεις να πάει στους 80 πόντους. Ειδάλλως θα κολλάει στο σκορ και θα έχει πολλά θέματα.

Αυτό φάνηκε άλλωστε και στην Κρήτη που στο ματς με την Μακάμπι αν και χωρίς τους αστέρες του πέτυχε 90 πόντους και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όπως ότι δείχνει πολύ Αμερικάνικος φέτος με την έννοια ότι θα δώσει χρόνο σοβαρό και ρόλους σοβαρούς στους ξένους του που έχουν και θέσεις κλειδιά.

ΤΑ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ

Ο Ολυμπιακός θα έχει μεγάλη εξάρτηση φέτος από τους δύο κορυφαίους Έλληνες παίκτες του τους Σπανούλη - Πρίντεζη που και μεγάλωσαν και ο πρώτος έχει τραυματισμούς πια αρκετούς και ο δεύτερος δείχνει σκασμένος από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις.

Πλέον αλλάζει στιλ στους ψηλούς με τον Μιλουτίνοφ βασικό του στέλεχος και με τα χαμηλά αθλητικά σέντερ να είναι φέτος και λιγότερα και μικρότερης αξίας (Μακ Λιν) και υπάρχει ένα ερωτηματικό έτσι για τις αγαπημένες άμυνες του Σφαιρόπουλου με τις αλλαγές στα σκριν.

Το μεγάλο ερώτημα είναι η απουσία σκληρού αμυντικού στην περιφέρεια με την απώλεια Χάκετ και ποιός θα κάνει την δουλειά σε σκόρερ. Και φυσικά αν Στρέλνιεκς και Τόμπσον αποδειχθούν καλύτεροι των προκατόχων τους.

Και ασφαλώς σημαντικό κομμάτι είναι ο Ρόμπερτς και ειδικά πόσο θα βοηθήσει και αυτός επιθετικά, αλλά και το πάντρεμα Τόμπσον με τους Παπανικολάου-Παπαπέτρου που αναγκάζονται τρεις βασικοί να μοιραστούν την θέση "3" μιας και φέτος ο τελευταίος δεν θα ανεβαίνει στο "4" με την απόκτηση του Τίλι που θα κάνει την δουλειά του αρκετά καλά, όταν ξεκουράζεται ο Πρίντεζης.

Lateralus
10-10-2017, 21:23
Για το θεμα Παπανικολαου αν ο παικτης εχει αντιμιλησει στον Σφαιροπουλο καλως τον διωχνει.Αν οχι,κακώς τοτε τον έστειλε στα αποδυτηρια...Απλαπραματα..

Απο εκει και περα οσοι στον Ολυμπιακο μιλανε για το φαουλ στον ΜακΛιν καλο τοτε ειναι να ασχολουνται μεαλλα πραματα και οχι το μπασκετ...Οπως αντιστοιχα για να προλαβω τα ιδια ελεγαν οτι φωναζε περσι ο ΠΑΟ επειδη δεν τον επαιζαν υπερ του αλλα εδρα...

Κανεις δεν εδωσε σημασια στο οτι με εντολη Σφαιροπουλου ο Ολυμπιακος πηγε σε αδειο γηπεδο για γκολ φαουλ στο φιναλε και οχι τριποντο ισοφαρισης.....!Σορυ αλλα μονο αν εχεις τον Τζόρνταν το σκεφτεσαι αυτο!


https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t35.0-12/22396850_2019570834719691_579033858_o.png?oh=59ce0 3a9045982c5acd272cd694cf7b9&oe=59DEF4A2

dio
10-10-2017, 21:38
παπαριές καμαρωτές

Lateralus
11-10-2017, 01:51
https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/22386520_2019845528025555_2091659914_n.png?oh=77be 8a5b1544b6c4523373566be37c97&oe=59DFD174

Άγιος Πέτρος
11-10-2017, 02:20
Χούπης ο Σώτος;

Lateralus
01-11-2017, 18:35
Η ...νεα Ελλαδα σε μικρες ηλικιες σε μεγαλο βαθμο

Τα κοριτσακια βαζουν βυζί, χειλια κλπ, πανε gym , αποκτουν 1000 λαικ στο φεισμπουκ, γινονται παιχνιδιαρες και αυτοαναδεικνυονται σε μοντελα,τραγουδιστριες , PR με στοχο(εξου και ολες μονες) γαμπρο εφοπλιστη ή μπαλαδορο και μεχρι τοτε καμια μουλωχτη 3ημερη χορηγια και κανενα βλακακο γεσ μαν που να εχει και λιγο μαρουλι βεβαια..

Τα αγορακια gym,σολαριουμ, αποτριχωσεις,κρεμουλες κτλ λες και εγιναν γκομενες ή αδελφες, 500 λαικ στο φεισμπουκ και αυτοαναδεικνυονται επισης σε μοντελα,τραγουδιστρες , PR με στοχο να παρουν το 10% σε μαγαζι(με 10χιλ για να βγαζουν 500 ευρω το μηνα και να βρισκουν γκομενα σαν ιδιοκτητες..!),να βρουν πλουσιοκοριτσο για γαμο και να μπουν στα κολπα και μεχρι τοτε 45αρα + για χορηγια, αστακο κτλ και καμια αγαμητη (ή ανώμαλη)στα διαλειματα απο το ζιγκολικι για να θυμουνται την 5ημερη....

Απαραιτητη συνοδεια το κοκορετσι...
Κατοικια στο πατρικο για μηδεν εξοδα, σπιτικο φαγητο και εξωθεν καλη μαρτυρια
Το τελος ονομα και πραμα ερχεται στα 30 περιξ.

antonio108
01-11-2017, 21:30
Πέρα από την όποια γραφικότητα,έχει κι ένα δίκιο.

dora7
01-11-2017, 21:59
Πέρα από την όποια γραφικότητα,έχει κι ένα δίκιο.

Σωτος μεχρι εκει γκουρου...

VasilisL7
13-11-2017, 19:14
Σε περιδίνηση ο Ολυμπιακός!

Ο Σωτήρης Γεωργίου αναλύει την κατάσταση στον Ολυμπιακό κι εξηγεί πως μετά από το 4Χ4 στην Ευρωλίγκα, ήρθαν ήττες που έφεραν στην επιφάνεια προβλήματα που είχαν κουκουλωθεί. Ο ρόλος του Σπανουλη, οι μέτριοι ξένοι και η καλή άμυνα που δεν φτάνει...

Το κλίμα στον Πειραιά δεν είναι καλό και βαραίνει επικίνδυνα... Για πρώτη φορά η μουρμούρα για το πόσο ακριβές μεταγραφές γίνονται και τα σχετικά και για το κατά πόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ικανός να οδηγεί το μεγάλο καράβι του Ολυμπιακού με ασφάλεια στον προορισμό του, "μεταφράστηκε" σε αποδοκιμασία προς τον Έλληνα τεχνικό. Και ο κόσμος ζητά ενίσχυση...Παράνοια ε; Γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό πολλά ΜΜΕ διατυμπάνιζαν τα περί παικταράδων που ήρθαν στο λιμάνι...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ
Η αλήθεια είναι, όμως, πικρή για όσους αρέσκονται να διαβάζουν οπαδικά Μέσα με ελάχιστες εξαιρέσεις που λένε την αλήθεια και ασκούν κριτική. Εμείς τα γράψαμε εδώ ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλά να λύσει και η σεζόν θα είναι... στοίχημα στην επίθεση.

Και στις εκπομπές μου επέμενα ότι ο Ολυμπιακός είναι τεχνοκράτης και θα έχει καλή πορεία, αλλά για να πετύχει τους στόχους θα πρέπει να του κάτσουν πολλά φύλλα στο τραπέζι και στο πόκερ των μεγάλων αγώνων.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αποχωριστεί τους Γκριν και Λοτζέσκι, δηλ τον 3ο και 4ο σκόρερ του πέρσι. Και ενώ είχε θέμα και με τους Σπανούλη-Πρίντεζη στα ντουζένια τους και με τους δύο αυτούς Αμερικανούς μαζί. Και ενώ φεύγουν αυτοί, αποκτά παίκτες ρολίστες και όχι πρωταγωνιστές όπως λέγαμε τόσο καιρό.

Με την λογική αυτή ο Ολυμπιακός και ο Σφαιρόπουλος δεν υπολόγισαν τους τραυματισμούς του 35αρη πλέον αρχηγού τους συν την μείωση της απόδοσης λόγω της ηλικίας και το ντεφορμάρισμα(με πιθανούς τραυματισμούς που βγάζει κάθε χρόνο) του Πρίντεζη που δεν έχει λείψει και από καλοκαιρινές υποχρεώσεις της Εθνικής και έπαιζε στο κόκκινο...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι μια σκληρή ομάδα στην άμυνα που κατεβάζει τα σκορ και παίζει πολύ με την ενέργεια και την αθλητικότητα. Με την αποχώρηση -σταδιακά- των αθλητικών σέντερ και με τους αστέρες του να μεγαλώνουν και ειδικά ο Σπανούλης, ήταν αναμενόμενο ότι θα έχουμε διαφοροποιήσεις στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο αθλητικός στα σέντερ πια και δεν μπορεί να παίζει συνέχεια με την ενέργεια και το τρανζίσιον. Και χωρίς τον Σπανούλη ή με αυτόν, αλλά χωρίς τα παλιά του κατορθώματα, στο σετ μπάσκετ από πέρσι και όχι μόνο, παρουσίαζε πολλά θέματα. Το αποκορύφωμα ήταν πέρσι οι τελικοί των πλέι οφ που ο ΠΑΟ με τα πολλά του προβλήματα, έπνιξε με την άμυνα τον Ολυμπιακό που έχασε τον τίτλο με πλεονέκτημα από την επίθεση.

Και το καλοκαίρι ο Σφαιρόπουλος κινήθηκε σε λάθος κατεύθυνση. Όπως άλλωστε είχαμε πει πήρε πολύ καλούς ρολίστες βασικά για την άμυνα και έτσι επισημάναμε ότι ο φετινός Ολυμπιακός θα είναι μια πολύ σκληρή ομάδα που θα δέχεται με δυσκολία 60-65π αλλά δεν θα σκοράρει στην επίθεση και θα έχει μεγάλα θέματα.

ΜΕΤΡΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
Ο Σφαιρόπουλος πόνταρε πολλά στους νέους Αμερικανούς. Ποιούς όμως; Ο Ρόμπερτς είναι ένας υπερτιμημένος παίκτης που δεν έκανε και τίποτα τρομερό στην Μπάμπεργκ, είναι στα 32 γυρίζοντας από το ΝΒΑ με μέτριες σεζόν. Και ο Τόμπσον ένας παίκτης με σουτάκι και μόνο στο ΝΒΑ που γι' αυτό δεν έβρισκε και καλό συμβόλαιο.

Παίκτης κλασικό 3αρι που στον Ολυμπιακό τον βάζουν στο "2" που δεν έχει ντρίμπλα και διείσδυση. Και είχαμε πει επίσης ότι ο Ρόμπερτς δεν είναι παίκτης για πάνω από 15' και δεν δίνεις τόσα χρήματα (λένε για 800-900χιλ) και ο Τόμπσον θα κάνει 5-6 μεγάλα παιχνίδια με 4-5τρ και στα άλλα θα τον ψάχνεις.

Αν, λοιπόν, δεν... πετάνε Σπανούλης -Πρίντεζης ποιος θα βγάλει τα κάστανα στην επίθεση; Αν, λοιπόν, όπως λέμε από καιρό, ο Ολυμπιακός έχει κορυφαίο παίκτη τον Μιλουτίνοφ που βελτιώθηκε αλλά δεν έγινε... Σαμπόνις για να γίνει βαρόμετρο από εκεί που οι μισοί φωνάζανε "διώξτε τον" και τον Παπανικολάου που δεν έχει καν σουτ, δεν θα στρίψει...

ΠΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με 4/4 στην Ευρωλίγκα και το πρόβλημα κουκουλώθηκε. Πως όμως; Ξεκινά η σεζόν με την ήττα από τον ΠΑΟ με το πρόβλημα πάλι στην επίθεση στην λίγκα στην πρεμιέρα από +9 μάλιστα στο 35'. Κάνει 4/4 στην Ευρωλίγκα και πάρτι. Αλλά στην ουσία κέρδισε την Μάλαγα που είναι ομάδα μέρας και σοφτ, την Μπασκόνια που χρειάστηκε να αλλάξει προπονητή για να συνέλθει και που είναι χειρότερη από πέρσι, την Μακάμπι με την άμυνα στο Τελ Αβίβ και την Χίμκι που την πήγε στο... ξύλο. Καλές νίκες οι δύο τελευταίες, αλλά δεν μπορούν να σε κάνουν να αναθεωρήσεις... Και ήρθαν μετά οι βαριές ήττες από Μπαρτσελόνα και ΠΑΟ στο ΣΕΦ και μια αγχωτική πρόκριση στο Παλέ με τον μέτριο Άρη με ενεργητικό 55π σχεδόν μ.ο.

ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ
Με κοινό παρανομαστή ότι χάνει από την επίθεση καθαρά καθώς σε όλες τις ήττες (και στην αρχή της σεζόν με τον ΠΑΟ) η άμυνα πήγε το παιχνίδι εκεί που είχε σχεδιάσει ο προπονητής (στους 60-70π), αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Συνεπώς, ο Ολυμπιακός είναι εγκλωβισμένος σε μια περιδίνηση! Θα πρέπει να περιμένει να γυρίσει ο Σπανούλης , να βρει φόρμα ο Πρίντεζης και να δει αν θα κάνει κάποια αλλαγή. Η ομάδα δεν έχει το τρανζίσιον που είχε, μιας και έγινε λιγότερο αθλητική και ενεργοβόρα, δεν έχει το παλιό πικ εν ρολ και έτσι πάει πολύ στο σετ μπάσκετ έχοντας μάλιστα και πολλές φορές πρόβλημα στο κατέβασμα της μπάλας σε πίεση. Ο Στρέλνιεκς είναι απλά ένας καλός ρολίστας που θα κάνει 3-4 μεγάλα παιχνίδια, αλλά δεν είναι κλασικός σκόρερ, ειδάλλως θα ήταν στην Φενέρ ή την ΤΣΣΚΑ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ
Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια προσπαθούσε να χτιστεί για την μετά Σπανούλη εποχή, αλλά στην πράξη δεν το έκανε ποτέ πραγματικότητα και γι' αυτό αποτέλεσε παρελθόν και ένας κλασικός σουτέρ-σκόρερ ο Γκριν. Επειδή δεν ταίριαζε αγωνιστικά με τον Σπανούλη και γι αυτό ο Γκριν τις 20αρες πέρσι τις έβαλε όταν έλειπε ο αρχηγός.

Ξαφνικά τώρα όλοι περιμένουν την επιστροφή Σπανούλη για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Τον δημιουργό Σπανούλη, όμως, που σωστά διαφοροποίησε λόγω ηλικίας το παιχνίδι του, ή τον σκόρερ Σπανούλη; Αν περιμένουν τον δεύτερο και όχι απλά να πάρει τις κρίσιμες προσπάθειες, ο Ολυμπιακός θα έχει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα μιας και ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης μεγαλώνει και κάθε χρόνο η απόδοσή του θα πέφτει... Σαφώς από τον Ρόμπερτς θα είναι πολύ καλύτερος, αλλά τότε τι έχεις ένα ακριβό παίκτη εκεί που δεν έχει άμεση επιρροή στο παιχνίδι σου;

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Όπως είναι σχεδιασμένος ο Ολυμπιακός, αν δεν είναι καλά ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης θα έχει πρόβλημα. Μιας και φαίνεται απίθανο να τραβήξουν το κουπί οι νέοι ξένοι... Ο Γουίλτζερ που πήρε την θέση του Τίλι θα δώσει βοήθειες με το μακρινό σουτ, αλλά και πάλι δεν δείχνει ότι θα λύσει το πρόβλημα το γενικό, εκτός αν αποδειχθεί λαβράκι...

Συνεπώς, θα περιμένει την άνοδο των ξένων του αν έρθει βέβαια αυτή... Και όταν δεν είναι καλά ο Μιλουτίνοφ θα έχει θέμα και στο σέντερ! Σαφώς, πάντως, επειδή ο Ολυμπιακός στο ένα κομμάτι, της άμυνας, έχει αρχές και είναι πολύ δουλεμένος, θα είναι μια ομάδα που θα παίρνει πολλά από τα λεγόμενα πονηρά παιχνίδια και τα δύσκολα. Αλλά στο υψηλότατο επίπεδο θέλεις να παίρνεις τα μεγάλα παιχνίδια και να αποφεύγεις τις γκέλες... Και μόνο η άμυνα που σε κάνει άκρως ανταγωνιστικό, αλλά όχι πάντα αποτελεσματικό, δεν αρκεί!

Άρα ο Ολυμπιακός που θα έπρεπε να ψάξει μια αλλαγή στην περιφέρεια ειδικά και σε συνάρτηση με την υπόθεση Σπανούλη, είναι μια ομάδα που δεν έχει λόγο να απογοητεύεται από τις κακές εμφανίσεις τελευταία και τις ήττες από τον ΠΑΟ, αλλά από την άλλη, προσγειώνεται, βλέπει και την πραγματικότητα που τον φέρνει προ των ευθυνών συγκεκριμένων επιλογών και άρα και προβλημάτων που θα τον ακολουθούν όλη την χρονιά.

Lateralus
05-12-2017, 12:45
Για να μην πέφτετε απο τα συννεφα.....Η Αθηνα ειναι βουτηγμενη στην κοκα ,στην μπομπα(ποτο),στην σεξουαλικη διαστροφη ,στους ζιγκολο και στα μικρα βιζιτακια... Ενα τεραστιο κρεβατι που γινονται οργια,πιτσιρικες που δεν δουλευουν μην κουραζονται καθως ζουν με το 300ευρω τηςεβδομαδας απο τον χορηγο-ους(δυο και πολυ μην κουραζονται ,αλλωστε λιγοιεμειναν πια) και τα αλλα βραδυ εχουν τους καληχτακηδες,μαγαζατορες που για το μεροκαματο πουλανε ποτα μολοτοφ και αλλοι που σπρωχνουν κοκορετσι και κοριτσακια εθισμενα που ανταλλασουν σεξ με γραμμουλα και σπρωχνουν και οι ιδιες στη παρεα για το 300αρι της εβδομαδας και αρα γινονται βαπορακια....Τα ιδια και τα αγορακια που εχουν καιδευτερο επαγγελμα το ζιγκολικι με τις πλουσιεςτων Βορειων Προαστείων ή σπιτωνονται απο την 50αρα για το πουκαμισο και τον αστακο..

ag97
05-12-2017, 13:20
Για να μην πέφτετε απο τα συννεφα.....Η Αθηνα ειναι βουτηγμενη στην κοκα ,στην μπομπα(ποτο),στην σεξουαλικη διαστροφη ,στους ζιγκολο και στα μικρα βιζιτακια... Ενα τεραστιο κρεβατι που γινονται οργια,πιτσιρικες που δεν δουλευουν μην κουραζονται καθως ζουν με το 300ευρω τηςεβδομαδας απο τον χορηγο-ους(δυο και πολυ μην κουραζονται ,αλλωστε λιγοιεμειναν πια) και τα αλλα βραδυ εχουν τους καληχτακηδες,μαγαζατορες που για το μεροκαματο πουλανε ποτα μολοτοφ και αλλοι που σπρωχνουν κοκορετσι και κοριτσακια εθισμενα που ανταλλασουν σεξ με γραμμουλα και σπρωχνουν και οι ιδιες στη παρεα για το 300αρι της εβδομαδας και αρα γινονται βαπορακια....Τα ιδια και τα αγορακια που εχουν καιδευτερο επαγγελμα το ζιγκολικι με τις πλουσιεςτων Βορειων Προαστείων ή σπιτωνονται απο την 50αρα για το πουκαμισο και τον αστακο..

θεος απλα.Παω στοιχημα ψηφιζει και ΑΝΕΛ.

somekindofgrinder
05-12-2017, 13:25
Για να μην πέφτετε απο τα συννεφα.....Η Αθηνα ειναι βουτηγμενη στην κοκα ,στην μπομπα(ποτο),στην σεξουαλικη διαστροφη ,στους ζιγκολο και στα μικρα βιζιτακια... Ενα τεραστιο κρεβατι που γινονται οργια,πιτσιρικες που δεν δουλευουν μην κουραζονται καθως ζουν με το 300ευρω τηςεβδομαδας απο τον χορηγο-ους(δυο και πολυ μην κουραζονται ,αλλωστε λιγοιεμειναν πια) και τα αλλα βραδυ εχουν τους καληχτακηδες,μαγαζατορες που για το μεροκαματο πουλανε ποτα μολοτοφ και αλλοι που σπρωχνουν κοκορετσι και κοριτσακια εθισμενα που ανταλλασουν σεξ με γραμμουλα και σπρωχνουν και οι ιδιες στη παρεα για το 300αρι της εβδομαδας και αρα γινονται βαπορακια....Τα ιδια και τα αγορακια που εχουν καιδευτερο επαγγελμα το ζιγκολικι με τις πλουσιεςτων Βορειων Προαστείων ή σπιτωνονται απο την 50αρα για το πουκαμισο και τον αστακο..

Ωχ..ωχ..ωωωχχ....

redglove
05-12-2017, 19:42
Για να μην πέφτετε απο τα συννεφα.....Η Αθηνα ειναι βουτηγμενη στην κοκα ,στην μπομπα(ποτο),στην σεξουαλικη διαστροφη ,στους ζιγκολο και στα μικρα βιζιτακια... Ενα τεραστιο κρεβατι που γινονται οργια,πιτσιρικες που δεν δουλευουν μην κουραζονται καθως ζουν με το 300ευρω τηςεβδομαδας απο τον χορηγο-ους(δυο και πολυ μην κουραζονται ,αλλωστε λιγοιεμειναν πια) και τα αλλα βραδυ εχουν τους καληχτακηδες,μαγαζατορες που για το μεροκαματο πουλανε ποτα μολοτοφ και αλλοι που σπρωχνουν κοκορετσι και κοριτσακια εθισμενα που ανταλλασουν σεξ με γραμμουλα και σπρωχνουν και οι ιδιες στη παρεα για το 300αρι της εβδομαδας και αρα γινονται βαπορακια....Τα ιδια και τα αγορακια που εχουν καιδευτερο επαγγελμα το ζιγκολικι με τις πλουσιεςτων Βορειων Προαστείων ή σπιτωνονται απο την 50αρα για το πουκαμισο και τον αστακο..

θεος απλα.Παω στοιχημα ψηφιζει και ΑΝΕΛ.

Τον Σώτο δεν τον πιάνει κώτσο κανένας πολιτικός φίλε.

duke
08-12-2017, 18:33
Για να μην πέφτετε απο τα συννεφα.....Η Αθηνα ειναι βουτηγμενη στην κοκα ,στην μπομπα(ποτο),στην σεξουαλικη διαστροφη ,στους ζιγκολο και στα μικρα βιζιτακια... Ενα τεραστιο κρεβατι που γινονται οργια,πιτσιρικες που δεν δουλευουν μην κουραζονται καθως ζουν με το 300ευρω τηςεβδομαδας απο τον χορηγο-ους(δυο και πολυ μην κουραζονται ,αλλωστε λιγοιεμειναν πια) και τα αλλα βραδυ εχουν τους καληχτακηδες,μαγαζατορες που για το μεροκαματο πουλανε ποτα μολοτοφ και αλλοι που σπρωχνουν κοκορετσι και κοριτσακια εθισμενα που ανταλλασουν σεξ με γραμμουλα και σπρωχνουν και οι ιδιες στη παρεα για το 300αρι της εβδομαδας και αρα γινονται βαπορακια....Τα ιδια και τα αγορακια που εχουν καιδευτερο επαγγελμα το ζιγκολικι με τις πλουσιεςτων Βορειων Προαστείων ή σπιτωνονται απο την 50αρα για το πουκαμισο και τον αστακο..

θεος απλα.Παω στοιχημα ψηφιζει και ΑΝΕΛ.

Τον Σώτο δεν τον πιάνει κώτσο κανένας πολιτικός φίλε.

Νομίζω πως αυτό που τον ενοχλεί τελικά είναι πως έχει μείνει στην απέξω από όλο αυτό.

Dimaras7
09-12-2017, 11:02
Σώτο, βρες καμιά βιζιτοπαρθένα, διότι έχεις πήξει στη μαλακία, φίλε.

KingJames
10-12-2017, 10:59
Σωτο πιες τα όλα κ γ#μα τις βιζιτοπαρθένες.Θα σου αρέσει ΠΟΛΥ.Μη μας ζαλίζεις αλλο.

Lateralus
10-12-2017, 17:02
https://screenshots.firefoxusercontent.com/images/211fdaad-bd4f-4346-9dd5-b50fb5cd3dec.png

Darkling
10-12-2017, 17:18
Δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερο κολλημένο με κάτι.

dora7
10-12-2017, 18:23
Δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερο κολλημένο με κάτι.

εκτος απο το Σπαν με την τεκνοποιηση εντος και εκτος Ελλαδος...:p;)

Lateralus
12-12-2017, 21:14
Επειδη η δημοσιογραφια στην Ελλαδα ειναι χωρισμενη στα δυο...Απο την μια η ταλιμπανεζικη με υποστηρικες τα ρεμαλια τους φανατικους και τους καμμενους....Και απο την αλλη η σοβαρη χωρις φανφαρες και σημειωματακια....

Βιαστηκαν με δύο παιχνιδια στους 2,5 μηνες(!) να πουν για την παικταρα Ρετζι Μιλερ Ντενμον και για την αλλη παικταρα των 900χιλ Ρομπερτς που ειναι ΝΒΑερ ολκης ....... Αν ειναι να παιρνεις ενα παικτη με 500 και 900χιλ για να κανει 2-3 ματς και στα αλλα να ειναι 8π και 3ας στην καλυτερη,παρτε καλυτερα τον Φανη Χριστοδουλου στα 45 που θα εχει 10π και 10ρ μονο με το μυαλο του και τον ογκο....Και θα κανει και 100χιλ!!

Το ποιημα συνεχιζεται με την επιστροφη Σπανουλη....Δεν ειναι ετοιμος ακομα λενε οι ειδικοι,θελει πατηματα...Τοτε γιατι γυρισε και θα ειναι ετοιμος τον Μαρτη δηλαδη;Και στις αλλες ομαδες γιατι δεν λετε τα ιδια για τους σταρ τους; Το οτι εκανε 9 λαθη σε 20 λεπτα με την ΑΕΚ και εχει 4.15σ και 12λαθη σε δυο ματς με Ρεαλ και ΑΕΚ δεν το αναφερει κανεις......Δεν μειωνεται η αξια ενος κορυφαιου σταρ αλλα αυτο δεν αναιρει οτι θα πρεπει να λεγεται και η αληθεια........

damianos
12-12-2017, 21:27
https://screenshots.firefoxusercontent.com/images/211fdaad-bd4f-4346-9dd5-b50fb5cd3dec.png

Το μπασκετ ήταν απλά το όχημα. Αυτά τα φιλοσοφικά αποφθεγματα είναι ο μονος στόχος.

dio
12-12-2017, 23:26
Επειδη η δημοσιογραφια στην Ελλαδα ειναι χωρισμενη στα δυο...Απο την μια η ταλιμπανεζικη με υποστηρικες τα ρεμαλια τους φανατικους και τους καμμενους....Και απο την αλλη η σοβαρη χωρις φανφαρες και σημειωματακια....

Βιαστηκαν με δύο παιχνιδια στους 2,5 μηνες(!) να πουν για την παικταρα Ρετζι Μιλερ Ντενμον και για την αλλη παικταρα των 900χιλ Ρομπερτς που ειναι ΝΒΑερ ολκης ....... Αν ειναι να παιρνεις ενα παικτη με 500 και 900χιλ για να κανει 2-3 ματς και στα αλλα να ειναι 8π και 3ας στην καλυτερη,παρτε καλυτερα τον Φανη Χριστοδουλου στα 45 που θα εχει 10π και 10ρ μονο με το μυαλο του και τον ογκο....Και θα κανει και 100χιλ!!

Το ποιημα συνεχιζεται με την επιστροφη Σπανουλη....Δεν ειναι ετοιμος ακομα λενε οι ειδικοι,θελει πατηματα...Τοτε γιατι γυρισε και θα ειναι ετοιμος τον Μαρτη δηλαδη;Και στις αλλες ομαδες γιατι δεν λετε τα ιδια για τους σταρ τους; Το οτι εκανε 9 λαθη σε 20 λεπτα με την ΑΕΚ και εχει 4.15σ και 12λαθη σε δυο ματς με Ρεαλ και ΑΕΚ δεν το αναφερει κανεις......Δεν μειωνεται η αξια ενος κορυφαιου σταρ αλλα αυτο δεν αναιρει οτι θα πρεπει να λεγεται και η αληθεια........

Το πιο καλό που μπορούμε να κάνουμε με το σώτο γεωργίου, να κάνουμε έναν έρανο να τον στείλουμε να γαμήσει, μπας και ξεθολώσει το μυαλό (???) του.

antonio108
12-12-2017, 23:39
Βεβαια θα μπορουσαμε να κανουμε εναν ερανο για να στειλουμε καποιον να τον γαμησει.

Lateralus
19-12-2017, 21:11
Βιζιτες πολυτελειας ενδιαφερονται να σωσουν και την χωρα μπαινοντας στην πολιτικη..
Γκομενες μετα τον ...κοκορετσι στα μπουζουκια το ΠΣΚ,διδασκουν μικρα παιδια κανοντας και την καθηγητρια!
Βιζιτοπαρθενες μιλανε για αξιες και ιδεωδη
Brand ambassador με αγορασμενους φολοουερς και εχοντας στο ινστα δεκαδες φωτο τσοντας για να μαζεψουν λαο(μετα τους χορηγους )
Καημενα και καμμενα -σε IQ-γκομενακια που μονη προτεραιοτητα ειναι το σεξακι και οτι κανουν οι αλλες αλλα χωρις να τις πουνε @@τανακια μιλανε για σχεσεις ,ψυχες,ζωακια,ηθος,,,

Darkling
19-12-2017, 21:14
Ρε σωτο και μας μας εχουν παρατησει, μπορει να συμβει στον καθενα, δεν ειναι τιποτα ρε ψηλε, κοιτα μπροστα και προχωρα.

damianos
19-12-2017, 22:07
παραμονες χριστουγέννων αναμένω βίαιο ξέσπασμα.

dio
19-12-2017, 22:11
Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς, που θα είναι μαγκούφης;

Lucifer_7
20-12-2017, 02:16
Κάποια πουτάνα θα του πούλησε έρωτα και του τα έφαγε, θα τσίμπησε αυτός και τώρα το μετανιώνει. Στάνταρ.

Black Vaitsis
20-12-2017, 09:10
Σώτο ξέχασε τηνα. Γύρνα σελίδα

sMqNFAU0tOw

rakos
20-12-2017, 10:01
καλα το πιο πιθανο ειναι η μονη γκομενα που τον εχει παρατησει ποτε να ειναι η παλαμη του

dora7
20-12-2017, 10:38
πες Σωτο παραμονη χριστουγεννων και για τους τρεις μαγους εκαναν ξεπλυμα χρηματος με τα λιβανια και το χρυσο ή οχι???????:p

damianos
05-02-2018, 19:01
Πόσο μπροστά είμαστε ρε πουστη μου.

Lavor7
06-02-2018, 09:30
Σωτος,κλασσικος μπουχεσας κωλομαγκας.Ιστοριες στο μιλητο και οταν του εγινε το μαρς,αντι να το αντιμετωπισει με αξιοπρεπεια,μονο το διευθυντη του δημοτικου του δεν καλεσε να παραπονεθει.Πες τα Σωτο,Μπραβο Σωτο!!!

Lateralus
07-02-2018, 20:54
https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/27783839_2197692140240892_175741781_n.jpg?oh=4cf09 29057016bfb31115de3e3591f24&oe=5A7D0A76

επιστρεφει δριμύτερος

dora7
07-02-2018, 21:37
https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/27783839_2197692140240892_175741781_n.jpg?oh=4cf09 29057016bfb31115de3e3591f24&oe=5A7D0A76

επιστρεφει δριμύτερος

κουραστηκε και να τις τρωει...

red champion
07-02-2018, 22:33
τι ωρα παιρνει το μικροφωνο σημερα ο κονομημενος αρδακιας?

Lateralus
08-02-2018, 22:07
https://screenshotscdn.firefoxusercontent.com/images/e559969c-0ccf-4f56-8568-24483fb71892.png

μιγάδας
08-02-2018, 22:11
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΓΡΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ

sfakianos7
08-02-2018, 23:02
me ayth th logikh na dhmosieysoyn kai oi gkomenes poy toys thn epefte ti paketo toy rixnan

Loukas
10-02-2018, 18:15
Ακουσε κανεις τη χθεσινη εκπομπη; Μου ειπαν οτι τα λογια του Αγγελοπουλου θεωρει οτι αναφερονται σε αυτον κ οτι ειναι σιγουρος για αυτο κ οτι δε νομιζει οτι ειναι εμπαθης. Αν ισχυουν... Γιωργαρε Μπογρη αν τον ξαναπετυχεις ριξτου κ κλωτσιες του καθυστερημενου κ θα σου κανουμε αγαλμα ,σαν του Μαικλ Τζορνταν ,εξω απ το ΣΕΦ...

stefanos
22-02-2018, 23:35
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/28168038_10215711795170011_7488024010643697922_n.j pg?oh=8273e3e2f695ff088bb0e11453d5604a&oe=5B1825F9 στον πάτο σου...

duda-agelopouloi-v-span
22-02-2018, 23:37
http://www.basketblog.gr/assets/components/phpthumbof/cache/bogris.e8f222bf5edf19ba68c1e81535fc9cbc.jpg

Lucifer_7
22-02-2018, 23:39
Εδιτ: Με πρόλαβες ντουντα χαχαχαχα

Τυχαία φωτογραφία που αλίευσα από το διαδίκτυο.

http://www.basketblog.gr/assets/components/phpthumbof/cache/bogris.e8f222bf5edf19ba68c1e81535fc9cbc.jpg

duda-agelopouloi-v-span
28-02-2018, 01:06
https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/28424573_132531770903834_8476419635503003127_o.jpg ?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=3321ad29700503ad8fc78a1affee17d0&oe=5B0FCED9

Lucifer_7
28-02-2018, 12:11
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

KingJames
28-02-2018, 15:19
Λούτσος. Μόνο σε μαγαζιά με βίζιτες κ τεντυμποηδες πάει πάντως.Τυγχάνει να βγάζει ρεπορταζ κ να παρατηρεί ποιος πάει τις κυριακές ροκενρολλ κ αλλού μεσοβδόμαδα.
Το κάνει για τη δουλειά φαντάζομαι,δε γαμάει αυτός από τέτοιους χώρους.

trust in who we are
28-02-2018, 16:29
δε γαμάει σε κανένα χώρο βασικά ...

Lateralus
03-03-2018, 20:00
https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/28535065_2242026349140804_344872558_n.jpg?oh=a174b e963cbdbc74513902c142d040c5&oe=5AA2FCD4

https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/28512089_2242027192474053_1853727657_n.jpg?oh=0889 308dfc6759a33f42cce3db3e957f&oe=5AA2D702

duda-agelopouloi-v-span
03-03-2018, 20:02
Χαχαχαχαχαχ ελιωσα

isiah
03-03-2018, 20:50
ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tsak8
04-03-2018, 13:09
Γλέντι !

iliasp87
04-03-2018, 13:49
Παραλίγο να πάθω έμφραγμα από τα γέλια :D:D:D

trust in who we are
05-03-2018, 20:51
τελευταια προταση ΕΚΛΑΨΑ

Lateralus
08-03-2018, 00:50
https://screenshotscdn.firefoxusercontent.com/images/0402e1cb-fee6-4a2e-80de-d4fe3f4f9f31.png

https://screenshotscdn.firefoxusercontent.com/images/3dfa21cb-ce26-4356-b9cf-2c3695b42474.png

trust in who we are
08-03-2018, 00:52
ενω εσυ μαλακα θα σαι στην πρωτη γραμμη ...

Κλειστονα ρε τακη

Radiculus
08-03-2018, 01:13
Κανονικά μετά από κάθε τέτοια παπαρολογία θα έπρεπε αυτόματα να μπαίνει ποστ με την παρακάτω εικόνα
http://www.basketblog.gr/assets/components/phpthumbof/cache/bogris.e8f222bf5edf19ba68c1e81535fc9cbc.jpg
και λεζάντα "ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΓΡΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ"

stefanos
08-03-2018, 12:06
Κουραστικός είναι ο κερατάς.

Apostolot
08-03-2018, 13:21
ένας αγράμματος κακομοίρης είναι μωρέ, η ευθύνη πάει σε όσους τον προσλαμβάνουν

rednorth7
08-03-2018, 13:47
Κουραστικός και αμόρφωτος με βήμα λόγου και αρκετό κοινό.

jimy
09-03-2018, 17:24
https://www.youtube.com/watch?v=neoFvSinPNU

Ο Αλέφας μάλλον κάτι τέτοιο θα ξεστόμιζε -και- για το Σώτο...

kseplenhs
09-03-2018, 17:42
https://www.youtube.com/watch?v=neoFvSinPNU

Ο Αλέφας μάλλον κάτι τέτοιο θα ξεστόμιζε -και- για το Σώτο...

Ο πολιτισμένος Χίος είναι πιο καλτ κατάσταση σε αυτό το βίντεο

duke
19-03-2018, 17:33
Toν φάγατε το μύστη, αποχωρεί από 24 media.

Francois Dillinger
19-03-2018, 17:41
Μαύρη μέρα για τη δημοσιογραφία

Darkling
19-03-2018, 18:00
στο φμπ του δεν λεει κατι.

duke
19-03-2018, 19:35
στο φμπ του δεν λεει κατι.

Εδώ το διαβάζεις πρώτος Δάρκλινγκ!

https://www.facebook.com/sotiris.georgiou.963/posts/2011640002434201

dora7
12-04-2018, 20:59
γλυψ γλυψ σλουρπ

Μαγκας ο Γιαννακοπουλος στην κοντρα με την ευρωλιγκα...

Οταν πλερωνεις δεν μπορει ο υπαλληλος Μπερτομεου να σου λεει δεν μπαινεις στογηπεδο γιατι ανταλλασεις τουιτ ...

Και οταν η διοργανωτρια δεν εχει πει ποτε τι εσοδα εχει και δινει ψιχουλα και αναγκαζει τους προεδρους στην Ελλαδα να βαζουν απο την τσεπη τους...

Οταν εισαι μαγκας δεν ανεχεσαι συμπεριφορες που θυμιζουν τζαμπα νταβατζη....Και γι αυτο παιρνεις το κοστος αλλα κρατας οτι δεν εισαι θυμα κανενος...

Η ευρωλιγκα ειναι μια πολυ ωραια διοργανωση με πολλα θολα σημεια,με μη ισομερη οικονομικα δεδομενα οπως πχ στο ΝΒΑ και πολυ κλειστη για να μπουν επενδυτες και σε αλλες ομαδες στην Ευρωπη με στοχο να παιξουν σε αυτη

*Θα δουμε αν αλλαξει κατι το καλοκαιρι και αν ακολουθησουν και αλλοι

Radiculus
13-04-2018, 02:14
Για να κρατάμε τα προσχήματα

http://www.basketblog.gr/assets/components/phpthumbof/cache/bogris.e8f222bf5edf19ba68c1e81535fc9cbc.jpg

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΓΡΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ

duda-agelopouloi-v-span
08-05-2018, 04:33
Δωριζα ενα νεφρό για να δω σχολιασμο του γκειμ οφ λοβ απο σωτο

tarlac827
21-05-2018, 16:43
Ποιος σατανας το έκανε αυτό... ΚΛΑΊΩ... :D:D::D:D


https://uploads.disquscdn.com/images/e23fd6fc9022ca4aab8bd8605b1cb2d8da89981686f784b856 17bdb65979aeff.jpg

Radiculus
22-05-2018, 01:49
Είναι ήδη παπα(ρα)ς

Lateralus
25-05-2018, 20:04
Ο Ροναλντινιο παντρευεται και τις δυο γυναικες που μενει μαζι....!!!!!Αυτοςο τυπος για πολλα παιδια ηταν ή ειναι ίνδαλμα...Οι λεξεις ντροπη και καταντια ειναι λιγες ..Εχουν ξεφτιλιστει τα παντα..Ουτε φωτογραφια του δεν θα επρεπε να κυκλοφορειπια...Το τελος ερχεται.....ΜΑΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΟΣ ΤΣΑΡΤΑΣ ΜΟΝΟ.......! Και επειδη ειναι μαγκας αρσενικος πατριωτης εχουν πεσει οι συστημικοι να τον φανε.....

UPDATE Δενπαντρευεταιλεει τελικα αλλα παραδεχεται οτι συζει και με τις 2 !τι Γιαννης τι Γιαννακης δηλ!!

tsak8
25-05-2018, 20:16
Η ζωή είναι άδικη Σωτοοοοοοο

isiah
25-05-2018, 20:20
Μπόγρη αλάνι, για πάντα στο λιμάνι

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Darkling
25-05-2018, 20:21
Ο Ροναλντινιο παντρευεται και τις δυο γυναικες που μενει μαζι....!!!!!Αυτοςο τυπος για πολλα παιδια ηταν ή ειναι ίνδαλμα...Οι λεξεις ντροπη και καταντια ειναι λιγες ..Εχουν ξεφτιλιστει τα παντα..Ουτε φωτογραφια του δεν θα επρεπε να κυκλοφορειπια...Το τελος ερχεται.....ΜΑΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΟΣ ΤΣΑΡΤΑΣ ΜΟΝΟ.......! Και επειδη ειναι μαγκας αρσενικος πατριωτης εχουν πεσει οι συστημικοι να τον φανε.....

UPDATE Δενπαντρευεταιλεει τελικα αλλα παραδεχεται οτι συζει και με τις 2 !τι Γιαννης τι Γιαννακης δηλ!!




οντως εγραψε μαγκας βασιλαρος τσαρτας??

rakos
25-05-2018, 20:25
πουστη ροναλντινιο τις γαμας δυο δυο κι εμεις οι αγνοι πατριωτες ακομα με τη χουφτα μας

jimy
25-05-2018, 22:02
http://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main-photo/public/article/2017/9/04/bogris.jpg?itok=HU5lNq5j

Σώτο, πες αλεύρι...Ρε το Σώτο, που μας βγήκε και χρυσαυγίτης...

kseplenhs
26-05-2018, 00:00
καλά είναι ξεκάθαρο πως μετά την συναναστροφή με παρακμιακές νυχτόβιες κοινωνικές τάξεις που ξεκαβλώνουν στα μεταμεσονύχτια ερτζιανά,την έχει δει πολιτικάντης.Ποιός γαμεί τώρα τη δημοσιογραφία μπροστά στο πιθανό βουλευτιλίκι.

άντε οι απροσκύνητες πατριδολάγνες πολιτικές δυνάμεις,τι περιμένετε?Βάλτε άλλον ένα στο βόθρο των επιφανών προσωπικοτήτων που έχουν προτεραιότητα το καλό της πατρίδος.

Lateralus
03-06-2018, 03:31
Η εξελιξη πολλων νεαρων σημερα προκαλει θλιψη...Παιδακια εμφανισιμα και ανω με διπλο ντοκτορα στην ντοπα στο gym ,φουλ σολαριουμ τατου και πληρη αποτριχωση και διπλωμα μινχαουζεν πινοκιο!στα 18-20 φορτωτικη σε τραπεζι 30-40ρη να δουν τι παιζει κουβαλωντας 20ρες προσχαρες σαν αντιτιμο-Στα 20-22 δουλεια μπαρ πορτα pr (χαρις στα 500 λαικ στο φεισμπουκ)με 30ευρω για να γαμανε τζαμπα πολλες απο αυτες ποτ δουλευουν κοντα τους και τα ευκολακια τριτοκλασατα απο υποβαθμισμενες περιοχες που νομιζουν οτι βρηκαν το ροναλντο!
Ενδιαμεσα γλυκα ματια σε ανωμαλες 45αρες με την συνταξη χρυσαφι κληρονομια κλπ για να τρωνε αστακο και να παιρνουν δωρακια μονκλερ--

Στα 22-25 την βλεπουν παρταρχες με κερδος 100 ευρω αλλα ανεβαινει το ποιημα και στα 25+ μετοχοι σε μαγαζι (σ.σ πολλες φορες με τα κλεμμενα ειδικα οι παλιοτεροι απο το μπαρμανιλικι εξου και πολλοι εχουνφαει πολυ ξυλο)με 5-10% που παρακρατειται απο δουλεια και εχει κερδος 700-800 ευρω οσα και η αλλη καστα των 20-30 με το αμαξι του μπαμπα,απαντες αιωνιοι φοιτητες,και 150ρι το πσκ απο την συνταξη για να βγει η μοστρα(200 με ενα μποκαλι κερασμα παει 50 το ατομο στους 4 που πλερω)-οι προχω την ψαχνουν για καμια προστασια και ντελιβερι κοκορετσι για να εξυπηρετουν και κανενα καμμενο μοντελακι και να φτιανουν την εξωτερικη εικονα καθοτι πολλα τετοια κοριτσακια προτιμουν πλεον το κοκο απο το ευρω (μην της που και πουτανες)

sfakianos7
03-06-2018, 12:09
Φίλε Σωτήρη αν έσκαγες μύτη σε κανά τζυμ και συ ίσως να μη στο είχε κάνει ο Μπόγραρος το κεφάλι καμπάνα

Lateralus
06-06-2018, 21:45
Η νεα μοδα πολλων εμφανισιμων γυναικων και αντρών 20-30

Γυναίκες: Χορηγος 55+ ,σεξακι με οτι τυχει τις μισες μερες της εβδομαδας,δηθεν φοιτητριες,μονο τεμπελια καλοπεραση.Υψηλος στοχος γονος καλης οικογενειας 30-40 για γαμο -πιθανοτητες 2%!
Μελλον.:Στα 30+ καταθλιψη,ναρκωτικα,τασεις αυτοκτονιας,μηδεν φιλικο περιβαλλον,κακες σχεσεις με σπιτι τους,πορνεια της κακιας ωρας ή γαμο μεδημοσιο υπαλληλο οπως οπως για το φαγητάκια πια..

Αντρες!
Δουλεια σε καφε νυχτα για εφε και για να παρουν ποσοστο(του 1000ρικου και αν δηλ),ζιγκολικια με45αρες για ταξιδια αστακο δωρα,ξεπετες με την μπαργουμαν του μαγαζιου,αιωνιοι φοιτητες ,κατοικια στο πατρικο για να τους μενει το 800ρι για κοκορετσι η ψευτοχαιλικια-καθημερινοτητα ταβλι gym παπατζα
-Υψηλος στοχος:πλουσιοκοριτσο ΒΠ για εξασφαλιση,εισοδος σε ομαδα με μπραβιλικια η κοκορετσια
--Μελλον;Στα 30+ καταθλιψη,ναρκωτικα,τασεις αυτοκτονιας,μηδεν φιλικο περιβαλλον,κακες σχεσεις με σπιτι τους,ζιγκολικια,φυλακη,γαμος με κακιας ωρας 40-45 δημοσια υπαλληλο συνηθως χωρισμενη

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ: Κενή ζωή που πληρώνεις το τιμημα μετά

dio
06-06-2018, 22:01
πόσο πιο μίζερη ζωή θα μπορούσε να κάνει κάποιος ρε σώτο από τη δική σου;

dora7
06-06-2018, 22:21
πόσο πιο μίζερη ζωή θα μπορούσε να κάνει κάποιος ρε σώτο από τη δική σου;

η μαχιμη κοφτερη σαν ξυραφι πενα του στηλιτευει την παρακμιακη νεολαια που βουλιαζει στο βουρκο απ τον οποιο θα ηθελε διακαως να παρει μεζεδακι...

Achilles
06-06-2018, 22:29
ακομα ενα κειμενο - γροθια στο κατεστημενο των κλαρινοκαγκουρων και των μπουρναζογκομενων

DirtySniper
06-06-2018, 22:54
τι ειναι τα κοκορετσια;

stefanos
06-06-2018, 23:08
τι ειναι τα κοκορετσια;

Θα μπορούσα να σου απαντήσω εγώ δάσκαλε μιας κ στα μέρη μου φτιάχνουμε τοπ κοκορέτσι αλλά καλυτερα ο Dpg μέσω Instagram.

antonio108
07-06-2018, 00:21
/\Απο που είσαι ρε μπζηλε????

stefanos
07-06-2018, 00:28
Στη Λιβαδειά το έχουμε σπουδάσει το κοκορέτσι. (Το original,έτσι; )

Achilles
07-06-2018, 07:07
QndEA1KpcT0

Lateralus
14-06-2018, 21:51
https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/35267155_2394491623894275_2890428894748344320_n.pn g?_nc_cat=0&oh=fb7da9690660168eb9230aafc3e2f84a&oe=5BA6E326

ag97
14-06-2018, 21:59
χαχαχα ωραιος

Darkling
14-06-2018, 22:03
να υποθεσω το 2015, ολα καλα στο πρωτο ραντεβου ε Σωταρε?

σου χει τυχει πολλες φορες.

Lucifer_7
14-06-2018, 23:51
Αχχχχ που είναι οι εποχάρες πριν το 88 που τις βαρούσαμε με το ρόπαλο και τις σέρναμε στις σπιλιες μας.

mixalis
17-06-2018, 01:11
https://s15.postimg.cc/61tdkuvuz/image.png (https://postimages.org/)

ag97
17-06-2018, 01:15
https://s15.postimg.cc/61tdkuvuz/image.png (https://postimages.org/)

εχει πολυ καιρο να γαμησει ο τυπος

krataios75
17-06-2018, 11:50
https://s15.postimg.cc/61tdkuvuz/image.png (https://postimages.org/)

εχει πολυ καιρο να γαμησει ο τυπος
Δεν εχει γαμησει ποτε,το πιθανοτερο

dora7
17-06-2018, 14:49
https://s15.postimg.cc/61tdkuvuz/image.png (https://postimages.org/)



εχει πολυ καιρο να γαμησει ο τυπος

Δεν εχει γαμησει ποτε,το πιθανοτερο



Ναι αλλά το θέλει πολύ


Sent from my iPhone using Tapatalk

rednorth7
26-06-2018, 00:51
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΓΡΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ

https://scontent.fath1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36063086_2069922873281575_2186424351241273344_n.jp g?_nc_cat=0&oh=3f1fb2aa3f71167660b4d076c12249bb&oe=5BB6B8DC

Achilles
26-06-2018, 01:12
εδω κοιτατε ρε , φατσα σαν αφγανο πρεζακι στην ομονοια . και μετα θελει και κοινωνικοσεξουαλικη αναλυση ο σωτος .

Apostolot
26-06-2018, 15:01
πως λέγεται αυτό το κίτρινο πράμα που κάνει τα μάτια να πονάνε το μεσημέρι; ήλιος σωτήρη μου

KingJames
28-06-2018, 01:01
Ρε δν ανοίγει το μάτι,γκιστγκιστγκιστ

mixalis
15-07-2018, 15:38
Θερμή υποδοχή και πλακέτα για Μπόγρη από φίλους του Ολυμπιακού στη Πρέβεζα

https://s33.postimg.cc/52doqpur3/mp1.jpg (https://postimages.org/)