PDA

View Full Version : ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΤΡΕΛΑΣ


DON
18-02-2010, 13:09
Ανοίγω αυτό το topic να γράψουμε μέσα ότι έχει προλάβει αν ζήσει και να κάνει ο καθένας με τον Θρύλο μας σε εκδρομές, εντός-εκτός έδρας, εντός-εκτός ελλάδος σε όλα τα τμήματα και αθλήματα.

Όλοι μας λίγο πολύ οργανωμένα ή μη έχουμε τρέξει,πονέσει,φωνάξει και τα πάντα όλα για τον έφηβο και όλοι μας στα νιάτα μας περάσαμε απο το πέταλο της 7...Εκεί στην εφηβεία αλλά και πιο μετά με το αίμα να βράζει.

Προτείνω να μεταφερθεί το topic σε κάποιο πιο "κεντρικό" σημείο...redglove χώστο όπου πιστεύεις.

ΑΚΟΥΩ!!!

tc-g6
18-02-2010, 14:19
παλιο καραϊσκακη τα πετρινα χρονια, παιζουμε με το βαζελο.
ο μητροπουλος παιρνει τη μπαλα, βαζει το κεφαλι κατω, τους περναει ολους και βαζει γκολ. με τη φορα που ειχε συνεχιζει απλα ευθεια και ανεβαινει στα καγκελα της 7 ουρλιαζοντας "τα γαμησα τα βαζελιαααα, τα γαμησα ρεεεεεε"

παλι παλιο καραϊσκακη, παλι με το βαζελο. τοτε που ειχαμε δοσηλογες διοικησεις της πλακας και εδωσαν εισιτηρια στους χτικιαριδες του ποα στην 7 για σπασιμο σε εμας. μπαινει ενα φιλαρακι λοιπον και τι να δει, πρασινα κασκολ απο τη μια πλευρα. γυριζει απο την αλλη και βλεπει ευτυχως τους δικους μας και αναμεσα φυσικα μπατσοι. κερδισαμε (νομιζω) αλλα ειχαμε χασει ηδη το πρωταθλημα οποτε οι βαζελοι τραγουδαγαν "πρωτααααθλημα..." και εμεις απανταγαμε βεβαια " εκει εκει μεχρι το πρωι..." και εμειναν πραγματι 3 ωρες μετα το παιχνιδι γιατι δεν μπορουσαν να φυγουν.

στην τουμπα τωρα, εχουμε ανεβει μερικες χιλιαδες. φωναζουν τα μπαοκια "εκει εκει μεχρι το πρωι" και απανταμε εμεις το θεϊκο "στα @@ μας γιατι αυριο ειναι κυριακη"!!! χαχαχαχαχαχαχα!

παλι παλιο καραϊσκακι, ακουγεται απο τα μεγαφωνα ανακοινωση "χαθηκε πορτοφολι, οποιος το βρει να το παραδωσει στο ταδε σημειο". οποτε λεμε εμεις "αργυρη(σαλιαρελης) καριολη δωσ' το πορτοφολι"!

και αλλο ενα απο τον ναο. εχουν ερθει μπαοκια και εχουν βγαλει τις μπλουζες οταν αρχιζει να βρεχει. οποτε τους φωναζουμε "γυφτοι γδυθειτε θα βρεξει να πλυθειτε" μπουαχαχαχα!

tc-g6
19-02-2010, 11:05
ολυμπιακος - ποα 4-0 στο κυπελλο πριν 2 χρονια. ειμαι παιανια και το βλεπω και την ωρα που παω να φυγω με σταματαει ενα αμαξι με 3 βαζελους και με ρωτανε πως θα πανε στο προπονητηριο τους.
τους εξηγω και μετα αποφασιζω να παρω ενα φιλαρακι και να παμε και εμεις για τον χαβαλε.
παμε εκει και ηταν περιπου 150 ατομα που φωναζαν και εβριζαν. ομοια και εμεις. "αντε ρε με τους λαγους" ελεγα εγω και αυτοι συμφωνουσαν (που να ηξεραν οτι εγω το εννοουσα, χοχοχο). καποια στιγμη με πλησιαζει ενα παλικαρι και μου λεει "εμενα κουμπαρε αυτοι μου εκοψαν το γηπεδο, καθε κυριακη πλεον παω για κυνηγι" και μου εδειχνε photos που ειχε πιασει κατι λαγους. "βαψε τους πρασινους" του ελεγα, αυτος συμφωνουσε και εγω με νυχια και με δοντια κραταγα τα γελια μου.
το καλυτερο εγινε λιγο μετα. πλησιαζει ενας τυπος και λεει το θεϊκο "εγω μαγκες θα σας πω τι παιζει. εχω ενα γνωστο στην παε ολυμπιακος και τα ξερω απο μεσα. ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΒΟΥΝΤΟΥ (!!!)". χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
μετα ηρθε και το πουλμαν και ολοι ηταν παναγιες μεχρι που αρχισα να τους μουντζωνω και να τους βριζω και ακολουθησαν και οι βαζελοι...

deninho
19-02-2010, 17:03
παλι παλιο καραϊσκακι, ακουγεται απο τα μεγαφωνα ανακοινωση "χαθηκε πορτοφολι, οποιος το βρει να το παραδωσει στο ταδε σημειο". οποτε λεμε εμεις "αργυρη(σαλιαρελης) καριολη δωσ' το πορτοφολι"!

lmao :d :d :d :d

dora7
19-02-2010, 18:44
Oaka Μάρτιος 1993, Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης.
Γύρω στο 60' γίνεται μια φάση πέναλτυ για την ομάδα μας και πετάγομαστε οι περισσότεροι φωνάζοντας στο διατητή "ΠΕΝΑΛΤΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!". Οπότε γυρίζει ένας μπάρμπας που καθότανε ακριβώς μπροστά μου και μου φωνάζει "Τι πέναλτυ κυρά μου??? Αντε να πλύνεις κανένα πιάτο, που ξέρεις κι από πέναλτυ!!!
Και τον πλακώνω σε κάτι μπινελίκια και προσπαθούσανε οι δικοί μου να με συγκρατήσουνε και στο τέλος του λέω:"Πιάτα να πας να πλύνεις εσύ ρε μαλάκα, και κοίτα να τα πλύνεις καλά γιατί αλλιώς θα πέσει παντόφλα!!!!!!!"

tc-g6
19-02-2010, 18:48
Oaka Μάρτιος 1993, Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης.
Γύρω στο 60' γίνεται μια φάση πέναλτυ για την ομάδα μας και πετάγομαστε οι περισσότεροι φωνάζοντας στο διατητή "ΠΕΝΑΛΤΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!". Οπότε γυρίζει ένας μπάρμπας που καθότανε ακριβώς μπροστά μου και μου φωνάζει "Τι πέναλτυ κυρά μου??? Αντε να πλύνεις κανένα πιάτο, που ξέρεις κι από πέναλτυ!!!
Και τον πλακώνω σε κάτι μπινελίκια και προσπαθούσανε οι δικοί μου να με συγκρατήσουνε και στο τέλος του λέω:"Πιάτα να πας να πλύνεις εσύ ρε μαλάκα, και κοίτα να τα πλύνεις καλά γιατί αλλιώς θα πέσει παντόφλα!!!!!!!"

sorry αλλα... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! καϊλας ο μπαρμπας, υπεργραφικος!

Streetballer
20-02-2010, 14:41
Δυστυχώς λίγες φορές έχει τύχει να πάω γήπεδο, γι' αυτό θα διηγηθώ μια εμπειρία μη γηπεδική.

Μάιος 2003. Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στη Ριζούπολη. Τις προηγούμενες μέρες να μας έχουν πρήξει οι βάζελοι ότι θα το πάρουν στη Ριζούπολη, μπλα μπλα μπλα λόγια λόγια. Και φτάνει η ώρα. Έιχα πάει στο σπίτι ενός φίλου μου για να το δούμε παρέα. Στο 3ο λεπτό όταν το κάρφωσε ο Ζιο, κοντέψαμε να γκρεμίσουμε το σπίτι. Ακόμα περισσότερο στο 15ο κι ακόμα πιο πολύ στο 47'. Απίστευτο συναίσθημα που δύσκολα το ξαναζείς. Στο τέλος φωνές, πανηγύρι, χαμός. Μάλιστα, ένας φανατικός βάζελος που είχε σίγουρο το πρωτάθλημα, δεν είχε έρθει στο σχολείο την επόμενη μέρα :p
Εμείς πάντως κάναμε καζούρα σε όσους υπήρχαν στο σχολείο.

Το 7ο ήταν το πιο γλυκό. Πραγματικά.

tc-g6
22-02-2010, 13:57
στην τεσσαρα της λεωφορου (τοτε που το εσκαγα απο το σπιτι, χιχιχι) εχουμε φτασει εξω απο το γηπεδο και αρχιζουμε να μπαινουμε μεσα.
απο τα γυρω σπιτια μας βριζουν (μονο απο τους πανω οροφους ομως) και καποιο πουτανοπαιδο μας πεταει μια πλαστικη γλαστρα (ακουσα τον θορυβο και την ειδα λιγο αργοτερα). οι μπατσοι φυσικα δεν εκαναν τιποτα. αρχιζουμε βεβαια (κακως) να πεταμε οτι βρισκουμε προς την πολυκατοικια.
οποτε λεει ενας το κορυφαιο. "καριολη βαζελε, τα κλειδια μου ειναι πλεον στο σαλονι σου, πες στη μανα σου να μου τα φερει το βραδυ" χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

εχουν ανεβει πριν αρκετα χρονια καποιοι φιλοι τουμπα. κερδιζουμε και πανε για καφε αλλα ο ενας δεν εχει κρυψει καλα το κασκολ του και τους παιρνουν χαμπαρι. οποτε αρχιζουν και τρεχουν στην παραλια και τελικα καταφερνουν να κρυφτουν. μετα απο λιγο ακουνε φωνες και βγαινουν να κοιταξουν. οι καμμενοι οι μπαοκτζιδες ειχαν πιασει κατι ασχετους (δικους τους απο οτι καταλαβαν οι φιλοι μου απο τις φωνες), οποτε οι δικοι μας γλυτωσαν. το αστειο ειναι που μου ελεγαν "γαμησε τα θεμο, σκεφτηκαμε να πεσουμε στη θαλασσα αλλα οταν πλησιασαμε μυριζαν τα σκατα. καλυτερα ξυλο σκεφτηκαμε παρα να μεταλλαχτουμε απο τη βρωμα".

στο οακα με τον βαζελο (0-2). τελειωνει το ματς και δεν μπορεσα να κρατηθω (ημουν στους επισημους γιατι δεν ειχαμε φιλαθλους). σηκωνεται λοιπον ενας και αρχιζει να με βριζει. για κακη του τυχη διπλα του ηταν αλλος ενας γαυρος (ενα νταμαρι, κτηνος). πρεπει ακομα καθε κυριακη να βρισκονται για να του τις βρεχει του λαγου...

tc-g6
24-02-2010, 17:15
ενα ακομα, ασχετο με το γηπεδο, σχετικο με το ΘΡΥΛΟ.
φιλος, ταριφας στην κεφαλλονια, εχει παρει πελατη για να τον παει απο πορο σκαλα (13km). ο πελατης ηταν βαζελος (παντου πελατες, χαχαχα) και με το που μπαινει και βλεπει κρεμασμενο στον καθρεφτη τον δαφνοστεφανωμενο αρχιζει τα δικα του.
ε ο κωστας (ο φιλος μου), στη μεση της διαδρομης, τον κατεβασε κατω αφου πρωτα ειχαν τσακωθει. τον παρατησε στην ερημια και του εριξε και μερικα ακομα μπινελικια!

μετα μας πηρε τηλεφωνο να παμε να δουμε τον πελατη, απιστευτο γελιο και καζουρα βεβαια. ο αλλος στη μεση της ερημιας ειχε αρχισει απο τα νευρα του να... κολλαει αυτοκολλητα στις πετρες, χαχαχαχαχα.

8rilos!!!
27-02-2010, 14:52
ολυμπιακος-παναθηναικος ριζουπολη 3-0
εγω ειμαι 10 χρονων και εχω παει με τον πατερα μου στον ξαδελφο μου που μενει λυκαβηττο...τελειωνει ο αγωνας και μετα για να γυρισουμε νεο ηρακλειο που μενουμε παιρναμε εξω απο τη λεωφορο...τα βαζελακια μαζεμενα στο δρομο και να κλαινε...ε εγω δεν ηθελα και πολυ και με το που παιρναμε ανοιγω το παραθυρο και φωναζω οποιος σας γαμαει γαυρος ειναι ρε...ο πατερας μου τα χανει γκαζωνει κατευ8ειαν και τα βαζελια να μας κυνηγανε με τα ποδια...χαχαχα εκανα 5 βδομαδες να ξαναπαω γηπεδο...

8rilos!!!
27-02-2010, 14:57
και ενα πιο προσφατο στον φετινο αγωνα αεκ παναθηναϊκος την εχουν στησει τα χανουμια στα βαζελια στο σταθμο...ε και εκει που ειναι ετοιμοι να διαλυσουν και να μην γινει τιποτα...παω μαζι με 3 φιλους μου 2 απο τα χανουμια και 2 απο τους βαζελους και αρχιζουμε να βριζομαστε μεταξυ μας και τοτε οι μαλακες αρχιζουν να πλακωνονται και εμεις παμε ποιο διπλα και βλεπαμε το σκηνικο...

μιγάδας
01-03-2010, 14:53
λοιπον, ειμαι απο τους μικροτερους σ' αυτο το φορουμ(πιστευα ο μικροτερος αλλα ο 8rilos!!!@ πρεπει να ειναι μικροτερος με βαση τα λεγομενα του..) και ετσι δεν εχω πολλες εμπειριες απο το γηπεδο. το περιστατικο που θυμαμαι, θα σας ξενερωσει αρκετα γιατι σιγουρα εχετε ζησει πολυ πιο τρελες καταστασεις απο μενα, ωστοσο με τρωει και θα το αναφερω! λοιπον, μαρτιος του 2005 και ο θρυλος του βολλευ εχει προκεριθει στο φ-4 του τοπ-τιμς-καπ(κυπελλουχων) το οποιο και διοργανωνεται στο ΣΕΦ. ηταν τοτε που σηκωσαμε τη 2η ευρωπαϊκη κουπα με τον παικταρα τον μιλινκοβιτς...εγω 12 στα 13 τοτε, πρηζω τη μανα μου και παιρνουμε εισητηρια για τον τελικο. παμε λοιπον στο ΣΕΦ εγω και η δυσμοιρη η μανα μου(ΑΕΚτζου δηλωνει αλλα στην ουσια ειναι ολυμπιακος αφου της αρεσει ο νικοπολιδης...) και το παιχνιδι τελειωνει με τον θρυλο να εχει νικησει 3-0 σετ και να ειναι κυπελλουχος ευρωπης. περιμενοντας λοιπον την απονομη, εγω ειχα σηκωθει ορθιος στα καθισμα και χοροπηδαγα φωναζοντας ''σηκωσε το το γαμημενο''. η μανα μου να τα 'χει παιξει, να εχει κοκκινισει απο τη ντροπη της που το παιδακι της εβριζε και να προσπαθει να με μαζεψει....μαλιστα, ηταν ετοιμη να με κατσαδιασει...εγω βεβαια δεν καταλαβαινα τπτ....εκει λοιπον που ηταν ετοιμη να σηκωθει και να με μαζεψει, γυρναει μια αλλη μανα που καθοταν διπλα και ειχε ερθει κι αυτη με το παιδι της(το οποιο φωναζε κι αυτο) και της λεει: ''αστο δεν γινεται τιποτα, ο μπαμπας τους φταει που τους εκανε ολυμπιακους, αυτον να χωρισεις''!!! και ετσι η μανα που καθησε ησυχα και περιμενε να τελειωσει η απονομη να φυγουμε...

το ξερω, σας ξενερωσα αλλα δε θα μεγαλωσω κι εγω να ζησω πιο τρελες εμπεριες.....τοτε θα ειστε παππουδες εσεις και δεν θα μπορειτε να πατε στο γηπεδο...χαχαχαχα

DON
01-03-2010, 15:45
Φίλε έχεις ΤΟΣΑ χρόνια μπροστά σου που αυτό δεν θα το θυμάσαι καν...Σε λίγο καιρό θα μας λες πως τρελάθηκες όταν ο Παπαλουκάς σήκωσε το κύπελλο του πρωταθλητή στο ΣΕΦ και παραλίγο αν σε συλλάβουν!

μιγάδας
01-03-2010, 16:04
οντως...βεβαια ηδη εχω εμπεριες παρολιγον συλληψης αλλα οχι για το θρυλο....ελπιζω να καταφερω να ερθω σε καποιον τελικο φετος αν γινουν τον ιουνιο και εχω τελειωσει με τις κωλοεξετασεις(αν θες διαγραψε το αυτο γιατι ειναι λιγο οφ-τοπικ....)

tc-g6
02-03-2010, 11:40
στο ΣΕΦ, τοτε που ο τομιτς εκανε πλακα στους βαζελους και περασαμε στο final-4 (οπου πηραμε και την πρωτη κουπα, η δευτερη ερχεται φετος, ειναι στο δρομο).
τους ειχαμε κερδισει στο οακα αλλα τελειωνει το ημιχρονο και τα βαζελακια ειναι μπροστα. το γηπεδο φωναζει αλλα ολοι νιωθουμε λιγο μαγκωμενοι μην συμβει καμια στραβη. σχεδον στη ληξη του πρωτου μερους ο τομιτς πεταει ενα τριποντο λιγο πιο μπροστα απο το μεσο του γηπεδου και ολοι ξεσπαμε!
ενας κυριος που καθεται διπλα μου τρελαινεται! δεν εχω γελασει πιο πολυ στο γηπεδο, ο ανθρωπος εβριζε με λεξεις που δεν ειχα ξανακουσει (τσιμπουκολεβιε, σαπιοκωλακια, ασβομπηχτη, κουναβογαμη, ...)!

RED DIMITRIS 1997
02-03-2010, 12:43
στο ΣΕΦ, τοτε που ο τομιτς εκανε πλακα στους βαζελους και περασαμε στο final-4 (οπου πηραμε και την πρωτη κουπα, η δευτερη ερχεται φετος, ειναι στο δρομο).
τους ειχαμε κερδισει στο οακα αλλα τελειωνει το ημιχρονο και τα βαζελακια ειναι μπροστα. το γηπεδο φωναζει αλλα ολοι νιωθουμε λιγο μαγκωμενοι μην συμβει καμια στραβη. σχεδον στη ληξη του πρωτου μερους ο τομιτς πεταει ενα τριποντο λιγο πιο μπροστα απο το μεσο του γηπεδου και ολοι ξεσπαμε!
ενας κυριος που καθεται διπλα μου τρελαινεται! δεν εχω γελασει πιο πολυ στο γηπεδο, ο ανθρωπος εβριζε με λεξεις που δεν ειχα ξανακουσει (τσιμπουκολεβιε, σαπιοκωλακια, ασβομπηχτη, κουναβογαμη, ...)!

ΘΕΟΣ ΑΠΛΑ......
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

RED DIMITRIS 1997
02-03-2010, 13:04
ΛΟΙΠΌΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΎΛΟ...... ΧΡΟΝΙΑ 1999 - 2000 ......

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ sussex..... ΜΈΝΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΕ noba na bΛΕΠΩ ΑΝΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...... ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ .... ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.....ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Τa flocafe tΩΡΑ.... To ΚΑΦΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΠΕΤΑΛΙΔΗ ( ΜΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ.....:)) ) ...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ......ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΜΕΣΑ ..ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΚΛΠ.... ΕΚΕΙ ΔΕ ΣΥΧΑΝΖΕ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ( ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΡΦΗΗΗΗ ) ...ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΜΟΥ ( ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ) ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.... ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΆ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.... ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΘΕΡΜΗ...ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΝΑΙ.....ΝΑΣ ΛΕΝΕ ΑΡΑΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ bar... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ tv bΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..... ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ... ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑr eΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΕΤΑΛΙΔΗΣ..... Ο ΜΑΤΣ ΠΑΕΙ ΣΟΥΠΕΡ... ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΑΜΑΤΑ...ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΟΥΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ.... ΕΜ ΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.... Ο ΠΕΤΑΛΙΔΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ..... ''ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΑΣ ( ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ) ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ....ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΥ...ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΙΔΗ....ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ...ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ''Ηollywood'' robinson......Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΜΟΥ....ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ..ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ.......ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 7...... O ΠΕΤΑΛΙΔΗΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟ ΝΑ ΥΨΩΝΕΙ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΕΝΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΕΘΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ.......ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ... ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ....ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ....ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ....... ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟΥ.... ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΡΕ..... ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....ΠΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ .... ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ....ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΙΝΑΜΕ 2-3 ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟ.....ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ .....ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ( ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΡΗ.......ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΛΗ....ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ...ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ......ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ........ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ .....ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.....
ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.....ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ...ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ........

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΙΔΗ....ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ fm ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ.....ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟ....ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ... ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ..... Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΩ ΑΠΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.............

manol14
02-03-2010, 14:12
Εποχή 93-94 ισως και 95 δεν θυμάμαι καλά
Τόπος ΣΕΦ
Κατάμεστο θέσεις ορθίων πίσω απο το καλάθι που έκανε επίθεση στο β ημίχρονο ο Ολυμπιακός
Αντίπαλη ομάδα Λιμοζ
Προπονητής:Μποζιταρ Μάλκοβιτς
Διαιτητής (ο ένας τον άλλον δεν τον θυμάμαι καν) Καρλ Γιούγκερμπραντ

Είμαι ένας ήσυχος τυπάκος λατρεύω το μπάσκετ δεν γουστάρω χουλιγκανισμούς δεν πλακώνομε δεν τσακόνομαι για ψύλου πήδημα κλπ κλπ

Το παιχνιδάκι είναι ιδιαίτερα σκληρό η "υπερομάδα" της Λιμόζ κάνει τουλάχιστον 3 φάουλ σε κάθε φάση (φιλοσοφία Μάλκοβιτς γιατι.... ε πόσα θα σφυρίξουν οι διαιτητές)

Πρώτη φορά στη ζωή μου θέλω να μπουκάρω στο γήπεδο και να σαπίσω στο ξύλο (χωρίς υπερβολή τον Γιούγκερμπραντ)

Η φάση είναι μπροστά μου στα 3 μέτρα (δεν υπερβάλω καθόλου) έχει πάει η μπάλλα στο λοου πόστ στο Φασούλα και έχει στην πλάτη του τον Ντακουρί ο οποίος για να αμυνθεί ρίχνει επι τόπου μπουνιά στη μέση του Φασούλα μπροστα στα μάτια του Γιούγκερμπραντ (και τα δικά μου) που κάνει τον "κινέζο" ο Φασούλας χάνει την μπάλλα και το παιχνίδι συνεχίζει να παίζει κανονικότατα!!!!
Δεν ξέρω πως εγώ και μερικοί άλλοι δίπλα μου δεν μπήκαμε μέσα δεν ξέρω πως συγκρατηθήκαμε δεν θυμάμαι τίποτα θυμάμαι πως χάσαμε θυμάμαι τον Ιωαννίδη σε έξαλη κατάσταση και θυμάμαι την απέχθεια που μου δημιουγεί ο Γιούργκερμπραντ όταν τον βλέπω.
Το παιχνιδάκι ήταν πολύ σκληρό ο Γιανκ τα έβαζε απο όπου και αν σηκωνότανε και με οποιαδήποτε πίεση (Ο Σιγάλας Πανω του κρεμασμένος συνέχεια) ακόμα και ο Μπιλμπά έβαζε καλάθια εκτος ισσοροπίας και το ματσάκι χάθηκε κάπως έτσι.

DON
02-03-2010, 15:43
Αυτό το ματς είναι απο τα πρώτα που θυμάμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΑ και ήμουν και μέσα. ΓΙΑΝΓΚ...ΤΙ ΠΟΛΥΒΟΛΟ.

manol14
02-03-2010, 15:55
Αυτό το ματς είναι απο τα πρώτα που θυμάμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΑ και ήμουν και μέσα. ΓΙΑΝΓΚ...ΤΙ ΠΟΛΥΒΟΛΟ.

Πω πω ρε φίλε δε θα το ξεχάσω ποτέ έφυγα πολύ χάλια απο το ΣΕΦ

Dipolico
02-03-2010, 18:09
Λοιπόν ιστορία από παιδικό ερυθρόλευκο ημερολόγιο...
Βόλος, σαιζόν 1988-89

Εγώ 9 στα 10, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ανέβει 'Α εθνική και κάθε Κυριακή η πόλη έχει γιορτή.
Λόγω βίσματος τρελού, έχω την ευκαιρία σε κάθε αγώνα εντός έδρας να είμαι είτε ball boy πίσω απ΄την εστία του τερματοφύλακα, είτε να κάθομαι στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας...

Είναι η χρονιά που έχει έρθει ο Ντέταρι και όπου παίζει ο Θρύλος, τα γήπεδα κοντεύουν να σωριαστούν απ΄τον κόσμο.. Όταν με ρωτάνε γιατί έγινα Ολυμπιακός ξέρω ότι είναι εξαιτίας του γαύρου πατέρα μου, αλλά όποτε σκέφτομαι το γιατί έγινα ΤΟΣΟ Ολυμπιακός, η απάντηση που δίνω είναι από αυτον τον αγώνα και απο 2-3 ακόμη τέτοιες στιγμές...

Σιγά μη μάζευα τις μπάλες του Ρούφογλου σε αυτό το ματς.. Καθομαι στον πάγκο τέρμα αριστερά δίπλα στον Τάσο τον Μητρόπουλο! Ζει τον αγώνα σαν συνδεσμίτης και πετάγεται κάθε 3 και λίγο από τη θέση του. Πίσω από τον πάγκο είναι τα επίσημα και κάθε φορά που σηκώνεται τον λούζουν με καφέδες, νερά και κάθε λογής βρισιά.. Στα ''πατάρια'' του....
Κάποιο ''μύδι'' αρχίζει και βρίζει μάνες επανελημένως.. Σηκώνεται τρελαμένος, γυρίζει προς το μέρος μιας ολόκληρης κερκίδας και ψάχνει το γατί που φυσικά είχε σιωπήσει..
2-3 γκαρίζουν κάτι γαλλικά ενώ πέφτουν και πάλι καφέδες και ο Τάσαρος που προφανώς έχει κεντράρει το στόχο του, αρπάζει τα κάγκελα και πάει να σκαρφαλώσει και να πηδήξει προς τα επίσημα. Οι άλλοι απ΄τον πάγκο παλεύουν να τον πιάσουν απ΄τα πόδια και μόνο που δεν έχει μείνει με το βρακί. Ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά και εγώ αποσβολωμένος αρχίζω να λατεύω τον κόσμο των μεγάλων!! Βρίζει με λέξεις πρωτόγνωρες για τα αυτιά μου, που τις μετέφερα την άλλη μέρα στα τσακαλάκια στο σχολείο και με είχαν για κάνα μήνα για τον ''γιο του Θεού''!! :p
Με τα πολλά γυρίζει με το μελιτζάνι χρώμα του Ζοτς στο πρόσωπο, κάθεται και ενώ τρέμει όλο το κορμί του συνεχίζει να μονολογεί βρίζοντας μέχρι να ξεθυμάνει.. Μετά από κάνα 10 λεπτο, μου πατάει απαλά το κεφάλι, χαμογελάει και μου λέει κάτι σαν ''Μη δίνεις σημασία. Κάνουμε τέτοιες βλακείες εμείς οι μεγάλοι..''

Στο ημίχρονο κλωτσούσα τις μπάλες στο γήπεδο και ονειρευόμουνα να γίνω Τάσος Μητρόπουλος όταν μεγαλώσω.. :) Δυστυχώς αποτύχαμε... :(
Στο τέλος του αγώνα κατέβηκα απ΄τη φυσούνα μαζί με την ομάδα και τους τραβούσα απ΄τα σορτσάκια για αυτόγραφα. Έχω χρόνια να το πετύχω το χαρτί που χαν υπογράψει τα αλάνια, καλή αφορμή να το ψάξω..! Τζίφρες μαζεμένες των Ντέταρι, Τσαλουχίδη, Μητρόπουλου, Αλεξίου, Τσιαντάκη κ.α...

Γιαυτό τον Τάσο, ακόμα και αν φόρεσε την αλογοτροφή και τη γκρινιάρα κότα, πάντα τον σέβομαι και τον αγαπώ γιατί είναι Ολυμπιακάρας και έβαλε το χεράκι του να με κάνει και μένα λίγο πιο άρρωστο με τον δαφνωστεφανωμένο... :)

tc-g6
03-03-2010, 10:37
δεν θυμαμαι καν ημερομηνια, ηταν τοτε που ειχαμε για καποιο διαστημα υπηρεσιακο προπονητη τον περσια (!!!) και παιζαμε με το βαζελο την επομενη.

συμπτωματικα βρεθηκα στο ιδιο ξενοδοχειο και πηρα αυτογραφα απο ολους και φυσικα απο το θεο μου, τον ιβιτς! θυμαμαι που εκεινο το βραδυ το εβαλα στο κομοδινο πριν κοιμηθω και το πρωτο πραγμα που εκανα το πρωι ηταν να το κοιταξω για να σιγουρευτω οτι ειναι αληθεια και δεν το ονειρευτηκα!

tc-g6
10-03-2010, 13:58
πριν 1,5 περιπου χρονο. ειμαι γραφειο και σαπιζω μιλωντας με τον zouparos στο msn, οποτε μας σκαει η ιδεα να παμε στην παρουσιαση του josh!
πρεπει η alfa β-romeo μου να εφτασε στα ορια της γιατι σε χρονο dt πηγα απο τα βριλησσια στο ιντερκοντινενταλ.

δημοσιογραφοι, προεδροι, ο josh και... εμεις! πορωση!!!

DON
10-03-2010, 14:04
πρεπει η alfa β-romeo μου να εφτασε στα ορια της γιατι σε χρονο dt πηγα απο τα βριλησσια στο ιντερκοντινενταλ.


Oλυμπιακός, βόρεια προάστεια ΚΑΙ alfa Romeo??? Ρε μπας και είσαι εγώ?

tc-g6
10-03-2010, 14:09
Oλυμπιακός, βόρεια προάστεια ΚΑΙ alfa Romeo??? Ρε μπας και είσαι εγώ?

OMG! ολυμπιακος, πολυδροσο και alfa gt! λες να ειμαι εσυ ή να εισαι εγω?

DON
10-03-2010, 14:13
OMG! ολυμπιακος, πολυδροσο και alfa gt! λες να ειμαι εσυ ή να εισαι εγω?

Alfa GT εσύ, 147 εγώ, πιο πριν 145 κ 155, πιο πριν Alfasud!!!

tc-g6
10-03-2010, 14:26
Alfa GT εσύ, 147 εγώ, πιο πριν 145 κ 155, πιο πριν Alfasud!!!

κατι παιζει τελικα. πολυδροσο, ολυμπιακος, alfa (ειχα και εγω 147)...
κεφαλλονια παιζει ειπαμε? ή καρδιτσα?

DON
10-03-2010, 14:42
κατι παιζει τελικα. πολυδροσο, ολυμπιακος, alfa (ειχα και εγω 147)...
κεφαλλονια παιζει ειπαμε? ή καρδιτσα?

Κεφαλλονιά! Έλα b2topic δίδυμε αδερφέ!:D

tc-g6
10-03-2010, 14:47
αυτα ειναι! γεια σου αδερφε!!!

zouparos
10-03-2010, 14:51
δε μου είχες πεις ρε αλήτη πως έχεις αδερφό:p
γιατι μας τον έκρυβες?:D

υ.γ.:παιζανε και κατι φωτο απ το κινητο σου θυμαμαι. τις ειχα και εγω αλλα με τοσα φορματ και τοσα χαμενα-σπασμενα κινητα φυγανε και αυτες

tc-g6
10-03-2010, 14:53
δε μου είχες πεις ρε αλήτη πως έχεις αδερφό:p
γιατι μας τον έκρυβες?:D

τωρα τον βρηκα! red hoops και τυφλα να εχει η νικολουλη!

duke
11-03-2010, 16:03
magkes kathomai k vlepw sto sport tv tin poreia pros thn rwmh!k panugirizw ta kalathia san na einai live!akomh k auta tou poutanas giou!

nikolas -7-
11-03-2010, 19:34
κατι παιζει τελικα. πολυδροσο, ολυμπιακος, alfa (ειχα και εγω 147)...
κεφαλλονια παιζει ειπαμε? ή καρδιτσα?
εχεις καταβολες απο κεφαλλονια η καρδιτσα?

tc-g6
12-03-2010, 01:31
εχεις καταβολες απο κεφαλλονια η καρδιτσα?

η μανα μου ειναι απο κεφαλλονια και ο πατερας μου απο καρδιτσα. κεφαλλονια εχω μεινει κιολας για καποιο διαστημα οταν ημουν μικρος. :)

zouparos
12-03-2010, 01:57
σα να λέμε διασταυρωση κηφισίας και αλεξάνδρας:p

zouparos
23-03-2010, 18:31
ισως και off topic αλλά διαβαστε ονειρο που ειδα αποψε:eek:
έγραφα εδω στο φορουμ να γινει καποια προσπαθεια από του χρόνου να εξασφαλισουμε αν γινεται 1 εισιτηριο του final4 ή κατι παρεμφερες όπως ενα διαρκειας κτλ και να συμμετεχουν όοοοσοι θέλουν όσες φορές θέλουν στέλνοντας σμσ σε καποιο αριθμο κινητού/
το σμσ θα κοστιζε 1 ευρω και τα εσοδα θα πήγαιναν ή στον ερασιτεχνη ΟΣΦΠ ή σε κάποιο πειραιώτικο ίδρυμα ή κάπου που να έπιαναν τόπο/
θα αγοραζαμε εμεις το ταδε διαρκειας-εισιτηριο και θα το διναμε στον νικητη...και συμμετοχη απιστευτη θα ειχε(σκεψου να κληρωναμε τωρα ενα εισιτηριο για παρισι πχ) και λεφτά για καλο σκοπο θα έβγαιναν και η φήμη του φόρουμ μας θα απλωνοταν.
δε ξερω αν ειναι τρελο και απραγματοποιητο απλα αυτο ονειρευτηκα και θα γουσταρα πολυ να το κατορθωσουμε με όλα τα νομιμα μέσα φυσικά και κατοχυρωμενοι απο παντου...

tc-g6
08-04-2010, 14:13
φετος που πηγα στο χωριο καταλαβα ποσο γραφικος εχω καταντησει! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
ρε με το που με εβλεπαν ρωταγαν "τι κανεις ωρε γαυρε?" ή "ρε τι θα γινει με την ομαδα? πως τα βλεπεις?", οποτε και ακολουθουσαν συζητησεις επι συζητησεων. ρε μιλαμε ολοι, ουτε με το κασκολ στο λαιμο και το φως παραμασχαλα να περπατουσα.
για αυτο και εγω τους αποζημιωσα και με το παραπανω. τους εκανα ανασταση απο την πεμπτη! 2 κουτες γουρουνες και το καπνογονο εκαναν καλη δουλεια, μετα ακολουθησε εορταστικη αλκοολοποσια και το πρωι παραπαταγαμε στην πλατεια φωναζοντας συνθηματα.

θυμιστε μου οτι πρεπει καποια στιγμη να μεγαλωσω και να σοβαρευτω (λεμε τωρα)...

μιγάδας
08-04-2010, 14:19
πρεπει καποια στιγμη να μεγαλωσεις και να σοβαρευτεις. κι εγω στην ηλικια σου τα ιδια εκανα αλλα μετα ωριμασα

tc-g6
08-04-2010, 14:22
πρεπει αλλα δεν το βλεπω. 27 ειμαι αλλα η αρρωστια για τον θρυλο οσο παει και επιδεινωνεται...

μιγάδας
08-04-2010, 14:24
τι μου θυμησες τωρα.......στα 27 μου τετοια εποχη ετοιμαζα βαλιτσες για ρωμη...αξεχαστες στιγμες......

dora7
08-04-2010, 14:30
πρεπει αλλα δεν το βλεπω. 27 ειμαι αλλα η αρρωστια για τον θρυλο οσο παει και επιδεινωνεται...

Ο άρρωστος γαύρος, ο "κατεστραμμένος" που λέει κι ένας φίλος, δεν αλλάζει ποτέ!!!! Ρώτα κι εμένα που ειμαι η ατραξιόν του κοινωνικού μου περίγυρου!!!!!!:):):):):):)

Υ.Γ. Τη Μ. Πέμπτη στο μπαράκι που είμαστε στην Εύβοια και βλέπαμε τον αγώνα ήρθε να μας δει ένας φίλος που είχα να τον δω μήνες και με το που μπήκε του λέω "Δεν μπορώ να ασχοληθώ τώρα μαζί σου, μη με ενοχλείς, περίμενε να τελειώσει ο αγώνας"!!!!!!! Κούνησε το κεφάλι του, έβαλε τα γέλια και με κέρασε ένα ποτό!!!!!!:):):):):):):):):):)

tc-g6
08-04-2010, 14:34
δηλαδη μιγαδα γιατρε μου υπαρχουν ελπιδες για τους γυρω μου? για τη φουκαριαρα την κοπελα μου κυριως διοτι δεν την παλευει να με ακουει αλλο (να βριζω, να φωναζω, να πανηγυριζω και να κουβεντιαζω για τον θρυλο)...
:p

tc-g6
08-04-2010, 14:39
milos, η αδερφη μου ειχε παει φετος τουρκια ταξιδι και πηγε και βρηκε καφενειο (εψαχνε απο το πρωι) να δει τον θρυλο στο C.L.!!! φωναζε και πανηγυριζε τοσο πολυ που την κοιταγαν σαν χαζοι, καποιοι μαλιστα πανηγυρισαν στο τελος μαζι της την νικη επι της στανταρ!

dora7
08-04-2010, 14:44
milos, η αδερφη μου ειχε παει φετος τουρκια ταξιδι και πηγε και βρηκε καφενειο (εψαχνε απο το πρωι) να δει τον θρυλο στο C.L.!!! φωναζε και πανηγυριζε τοσο πολυ που την κοιταγαν σαν χαζοι, καποιοι μαλιστα πανηγυρισαν στο τελος μαζι της την νικη επι της στανταρ!

Σωστή η αδερφή, τιμάει και με το παραπάνω το γυναικείο φύλο!!!!

Εγώ μια φορά σε μια καφετέρια γεμάτη βάζελους σε έναν αγώνα Ηρακλής - Βάζελος για το πρωτάθλημα πανηγύρισα τόσο έντονα γκολ του Ηρακλή χωρις να υπολογισω που βρισκόμουνα που γλυτώσαμε από θαύμα το λυντσάρισμα:eek::eek::eek::eek::eek: Γιατι ο άρρωστος γαύρος είναι και σωστός αντιβάζελος!!!!!!!:):):):):):)

μιγάδας
08-04-2010, 14:45
δηλαδη μιγαδα γιατρε μου υπαρχουν ελπιδες για τους γυρω μου? για τη φουκαριαρα την κοπελα μου κυριως διοτι δεν την παλευει να με ακουει αλλο (να βριζω, να φωναζω, να πανηγυριζω και να κουβεντιαζω για τον θρυλο)...
:p

δυσκολα τα πραματα....εγω για παραδειγμα, μια βδομαδα πριν φυγω για ρωμη, χωρισα με την κοπελα μου γιατι δεν αντεχε αλλο που η μονη μου ασχολια ηταν ο θρυλος...γαμησε τα...βεβαια μετα σηκωσαμε την κουπα και αποζημιωθηκα......

tc-g6
08-04-2010, 14:48
καταλαβα, εδω μεσα ειμαστε ο ενας πιο "καμμενος" απο τον αλλο. ευγε! :) :p

μιγάδας
08-04-2010, 14:50
κοιτα, ή εισαι ολυμπιακος ή δεν εισαι... ή εισαι καμμενος, κατεστραμμενος κτλ ή εισαι βαζελος...ολα κι ολα......

Dude
08-04-2010, 14:53
δυσκολα τα πραματα....εγω για παραδειγμα, μια βδομαδα πριν φυγω για ρωμη, χωρισα με την κοπελα μου γιατι δεν αντεχε αλλο που η μονη μου ασχολια ηταν ο θρυλος...γαμησε τα...βεβαια μετα σηκωσαμε την κουπα και αποζημιωθηκα......

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά σκυλομπερδεύτηκα... Εσύ ρε μιγάδα δεν ήσουν το παιδί ηλικίας 16 χρονών ή κάτι τέτοιο; Για ποια Ρώμη μιλάς; Πήγες 2 χρονών στο φάιναλ φορ τότε, και πριν πάς χώρισες και την κοπέλα σου;;;;;;;

μιγάδας
08-04-2010, 14:55
φιλε μου, μην κοιτας τα τυπικα αλλα την ουσια......το τι γραφει η ταυτοτητα ειναι για την αστυνομια....η ουσιαστικη ηλικια μετραει....

tc-g6
08-04-2010, 14:56
τωρα μπερδευτηκα και εγω...

dora7
08-04-2010, 15:00
φιλε μου, μην κοιτας τα τυπικα αλλα την ουσια......το τι γραφει η ταυτοτητα ειναι για την αστυνομια....η ουσιαστικη ηλικια μετραει....

Αγαπητέ Dude,

Ο μιγάδας είναι εντελώς καμένο χαρτί, εκτός από τη συναναστροφή με τους φανταστικούς φίλους του στο Redhoops ζει και μια δεύτερη εντελώς φανταστική ζωή παράλληλα!!!!!!;);););););)

μιγάδας
08-04-2010, 15:01
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. και μετα θα λεει παλι ο redglove οτι εγω φταιω που βγαινουμε off-topic..... tc-g6, πλακα σου κανω, ουτε ημουν καμμενος στα 27 μου ουτε χωρισα με την κοπελα μου πριν παω στη ρωμη...γιατι πολυ απλα 1ον δεν εχω φτασει ακομα 27 και 2ον στη ρωμη ημουν 5 χρονων(και παλι βεβαια ειχα τρομερες κατακτησεις αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :Ρ:Ρ )....αλλα κι εσυ ψαρωσες αμεσως βρε αδερφε.....

μιγάδας
08-04-2010, 15:03
Αγαπητέ Dude,

Ο μιγάδας είναι εντελώς καμένο χαρτί, εκτός από τη συναναστροφή με τους φανταστικούς φίλους του στο Redhoops ζει και μια δεύτερη εντελώς φανταστική ζωή παράλληλα!!!!!!;);););););)


:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
εγω ειμαι αυτος......και που να φανταστεις φιλεναδα οτι στην παραλληλη φανταστικη μου ζωη συναναστρεφομαι με το ιδιο καμενα χαρτια...:p:p

υ.γ: μη μου πειτε οτι αυτο δεν κολλαει στις τρελες οπαδικες ιστοριες.....:doggy

Dude
08-04-2010, 15:07
Προτείνω όποιος έρχεται στο redhoops για να πουλήσει παραμύθι να αυτομπανάρεται...

tc-g6
08-04-2010, 15:09
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. και μετα θα λεει παλι ο redglove οτι εγω φταιω που βγαινουμε off-topic..... tc-g6, πλακα σου κανω, ουτε ημουν καμμενος στα 27 μου ουτε χωρισα με την κοπελα μου πριν παω στη ρωμη...γιατι πολυ απλα 1ον δεν εχω φτασει ακομα 27 και 2ον στη ρωμη ημουν 6 χρονων(και παλι βεβαια ειχα τρομερες κατακτησεις αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :Ρ:Ρ )....αλλα κι εσυ ψαρωσες αμεσως βρε αδερφε.....

καλο μου παιδι (:p) ψαρωσα γιατι δεν σε γνωριζω προσωπικα οποτε δεχομαι αυτο που μου λες. :)

κοιτα να μην γινεις γραφικος σαν εμενα αλλα αμα γινεις θα γουσταρεις! ειναι αρρωστια που δεν γινεται καλα ο θρυλος!!!

μιγάδας
08-04-2010, 15:15
Προτείνω όποιος έρχεται στο redhoops για να πουλήσει παραμύθι να αυτομπανάρεται...

αν σε ενοχλησε η πλακα μου dude, ζηταω συγγνωμη. δεν μπηκα εδω ουτε για να πουλαω παραμυθια ουτε τιποτα. απλως κανω και λιγη πλακα γιατι χωρις αυτη δε γινεται τιποτα....ειπα μια μαλακια στον tc-g6 νομιζοντας οτι ξερει την ηλικια μου(οπως την ξερεις εσυ) και περιμενα να με κραξει(για πλακα). ο φιλος δεν ηξερε τλκ την ηλικια μου και ειπα να κανουμε λιγο πλακιτσα να περασει κι η ωρα.....αν αυτο ενοχλει, πειτε το να σταματησω.

Dude
08-04-2010, 15:17
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Τελικά ψαρώνεις και σύ...

Υ.Γ. Δεν ήξερα ότι δουλεύει τόσο καλά αυτό το ύφος... Θα το έχω υπόψη μου αν χρειαστεί...

tc-g6
08-04-2010, 15:21
καταλαβα, μονο εγω την πατησα τελικα, dude 1 - μιγαδας 1 - tc-g6 0... :)
ψαρι και μαλιστα γαυρος αποδειχθηκα.

μιγάδας
08-04-2010, 15:21
με τρομαξες καλικατζαρε.......ειχα διαβασει το αλλο σου ποστ για το site που ελεγες εκει διαφορα σοβαρα(αναβλητικοτητες και δε συμμαζευεται) και νομιζα οτι ησουν νευριασμενος......και πραγματικα περιμενα μια αντιστοιχη απαντηση σου να σου κανω μια καλη πλακιτσα μπας και γελασεις......

υ.γ: ΑΓΑΠΑΜΕ redglove......

μιγάδας
08-04-2010, 15:27
ειμαι σιγουρος οτι συμφωνειτε μονο με το Υ.Γ μου......

redglove
08-04-2010, 16:03
Υ.Γ: Ο redglove έχει κατουρηθεί στα γέλια, αν έχετε τέτοια πλάκα σε όλα τα offtopics σας θα φτιάξουμε ένα offtopichoops.gr να τρελαθούμε! :D

μιγάδας
08-04-2010, 16:20
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά σκυλομπερδεύτηκα... Εσύ ρε μιγάδα δεν ήσουν το παιδί ηλικίας 16 χρονών ή κάτι τέτοιο; Για ποια Ρώμη μιλάς; Πήγες 2 χρονών στο φάιναλ φορ τότε, και πριν πάς χώρισες και την κοπέλα σου;;;;;;;


ενα τελευταιο για να αποκαταστησω την αληθεια που ο καλικατζαρος dude θελησε σκοπιμα να αλλοιωσει....δεν ειμαι 16 χρονων, ειμαι 17 χρονων, 7 μηνων και 7 ημερων(σημαδιακο το 7...). οκ;; οχι τιποτα αλλο αν ημουν 16 θα επρεπε να αυτοκτονουσα που ειχα σκιστει τζαμπα στο διαβασμα.....επισης, αν οντως ημουν 16(που ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ γυμνοσαλιαγκα), στη ρωμη θα ημουν 3 και οχι 2... ο,τι και να κανει ο φαρμακοϋπαλληλος, η αληθεια στο τελος θα λαμψει.....

dora7
08-04-2010, 16:27
Υ.Γ: Ο redglove έχει κατουρηθεί στα γέλια, αν έχετε τέτοια πλάκα σε όλα τα offtopics σας θα φτιάξουμε ένα offtopichoops.gr να τρελαθούμε! :D

Είμαστε και πολύ πιο αστείοι (:p:p:p) αλλά δεν χρειάζεται offtopichoops.gr νομίζω!!! Αξία έχει να είσαι πραγματικά off topic, εκεί βγαίνει και το μεγάλο γέλιο και οι καλύτερες ειδήσεις και κουτσομπολιά!!!!!!:):):):):):):):):):)

dora7
08-04-2010, 16:29
Προτείνω όποιος έρχεται στο redhoops για να πουλήσει παραμύθι να αυτομπανάρεται...

Κι εγώ ψάρωσα λίγο εδώ!!!! Νόμισα ότι έχεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ νεύρα αγαπητέ Dude!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::):):):):):):):) :)

dora7
08-04-2010, 18:42
[QUOTE=milos 18;10491]Σωστή η αδερφή, τιμάει και με το παραπάνω το γυναικείο φύλο!!!!

Ευχαριστώ αγαπητέ Dude που αφαίρεσες το περισσευούμενο λ, κι αναρωτιόμουνα τι ακριβώς είχε συμβεί!:):):):) Είδες που μπορείς να με διορθώνεις??????:p:p:p:p:p:p:p:p

Dude
08-04-2010, 20:04
Ο οφτοπικισμός,
δεν είναι συντεχνία,
είναι μια ιδέα
που γεννιέται στην πορεία...

Θα την ακολουθώ,
για όσο τη γουστάρω,
μέχρι να καταλάβω,
τον πούλο πως θα πάρω...

Αρρώστεια οφτοπικισμέ
για σένανε πεθαίνω,
σε κάθε νέο τόπικ,
είσαι το πεπρωμένο...

Όποιος είναι οντόπικ,
αντμίν θα καταντήσει...
Αφήστε, τα μίση,
και πιάστε το ...


(λείπει κείμενο... θα ανανεωθεί είτε όταν σταματήσουν να υπάρχουν τόπικς προς συζήτηση είτε όταν ο γράφων ασπαστεί τη θεωρία του αυστηρού και στείρου οντοπικισμού)
:woot:hump:hump:hump:woot

dora7
08-04-2010, 20:08
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ!!!!!!!!!!:woot:woot:woot:woot:woot

*GrimReaper*
08-04-2010, 20:11
Ο οφτοπικισμός,
δεν είναι συντεχνία,
είναι μια ιδέα
που γεννιέται στην πορεία...

Θα την ακολουθώ,
για όσο τη γουστάρω,
μέχρι να καταλάβω,
τον πούλο πως θα πάρω...

Αρρώστεια οφτοπικισμέ
για σένανε πεθαίνω,
σε κάθε νέο τόπικ,
είσαι το πεπρωμένο...

Όποιος είναι οντόπικ,
αντμίν θα καταντήσει...
Αφήστε, τα μίση,
και πιάστε το ...


(λείπει κείμενο... θα ανανεωθεί είτε όταν σταματήσουν να υπάρχουν τόπικς προς συζήτηση είτε όταν ο γράφων ασπαστεί τη θεωρία του αυστηρού και στείρου οντοπικισμού)

τσ τσ τσ κοτζαμ σουπερ μοντερετορας λεει τετοια πραγματα....εχουν προχωρησει πολυ τα πραγματα :cool:

dora7
08-04-2010, 20:15
τσ τσ τσ κοτζαμ σουπερ μοντερετορας λεει τετοια πραγματα....εχουν προχωρησει πολυ τα πραγματα :cool:

Εχει καταστραφεί κόσμος και κοσμάκης εδω μέσα!!!!!:p:p:p:p:p:p

Pick_n_Roll
08-04-2010, 23:04
Ώπα καλησπέρα είπα να μπώ και τι να δώ; μαντινάδες και καταστροφές;

dora7
08-04-2010, 23:23
Ώπα καλησπέρα είπα να μπώ και τι να δώ; μαντινάδες και καταστροφές;

Μήπως να σε κεράσουμε και μια τσικουδιά και να ρίξουμε και δυο τρεις μπαλωθιές που μας θυμήθηκες??????:p:p:p:p:p

Pick_n_Roll
08-04-2010, 23:28
Μήπως να σε κεράσουμε και μια τσικουδιά και να ρίξουμε και δυο τρεις μπαλωθιές που μας θυμήθηκες??????:p:p:p:p:p

μπα όχι άσε είμαι ήδη κατηγορούμενος ότι σου ήπια τα ποτά to Πάσχα μη χρεωθώ και τσικουδία :p :p :p :p :p :p

Dude
08-04-2010, 23:28
Παιδιά, δεν θέλω να σας το χαλάσω, αλλά δεν ήταν μαντινάδα αυτό που σας έγραψα... Η μαντινάδα έχει άλλο σκοπό... Αυτό ήταν σύνθημα πορείας...

Pick_n_Roll
08-04-2010, 23:32
αααααα δε μας το χαλάς καθόλου!!! και πανό να σήκωνες πάλι θα μου την έλεγε :p

dora7
08-04-2010, 23:40
Παιδιά, δεν θέλω να σας το χαλάσω, αλλά δεν ήταν μαντινάδα αυτό που σας έγραψα... Η μαντινάδα έχει άλλο σκοπό... Αυτό ήταν σύνθημα πορείας...

Αυτό τώρα είναι λίγο διφορούμενο.

Σημαίνει:

1. Παιδιά keep walking ή

2. Κόφτε το ηλίθιοι γιατί θα φάτε ban???? :eek::eek::eek:

Γιατί σ' αυτό το φόρουμ με τους mods ποτέ δεν ξέρεις!!!!:p:p:p:p:p:p

*GrimReaper*
08-04-2010, 23:44
τελικα οι ιστοριες οπαδικης τρελας εγιναν σκετο τρελας...

αντε φτανει ρε παιδια, 3+ σελιδες οτι ναναι λεμε :cool:

Pick_n_Roll
08-04-2010, 23:45
Κάτι σαν το Τζόκερ λοιπόν...άμα σου κάτσεί;;;;;;; :d

dora7
09-04-2010, 07:18
τελικα οι ιστοριες οπαδικης τρελας εγιναν σκετο τρελας...

αντε φτανει ρε παιδια, 3+ σελιδες οτι ναναι λεμε :cool:

Είδες τι γίνεται άμα υπάρχει αγωνιστική απραξία??? Πως μπορεί να μεταλλαχθεί ένας καθωσπρέπει οπαδός????:;);););) Σκέψου το καλοκαίρι τι θα γίνει!!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek:

zouparos
19-05-2010, 15:17
Ημέρα μνήμης η 19 Μαΐου για τον Ολυμπιακό, ο οποίος γιορτάζει την επέτειο της μεγαλύτερης νίκης στην ιστορία των πλέι οφ. Ο Θρύλος το 1996 με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη είχε κερδίσει στο ΣΕΦ στον 5ο τελικό τον Παναθηναϊκό με 73-38...

PP_tu6yRgbA

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..

DON
19-05-2010, 15:24
Μπράβο zoupare!!!

Άν και όχι η ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ή ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΗ νίκη εκείνης της ομάδας είναι σίγουρα η νίκη που ΕΔΡΑΙΩΣΕ την αίσθηση ανωτερότητας που διατηρήσαμε μέχρι την αποφράδα μέρα του 1999 που το χάσαμε μέσα στο ΣΕΦ. Μακάρι να ζήσουμε ξανά τέτοιες εποχές σε διάρκεια!

gianna7
19-05-2010, 15:31
Τι ωραία εποχή εκείνη:rolleyes::rolleyes:
Κανονικά αυτό το βίντεο θα'πρεπε να παίζεται νυχθημερόν στο ΣΕΦ(πριν, κατα τη διάρκεια και μετά απο καθε προπόνηση):D:D. Οχι ότι πρόκειται να επαναληφθεί, αλλά μήπως και πάθουν μετάλλαξη και τους:doggy:doggy:doggy
στο λαγόσπιτό τους......

tc-g6
10-06-2010, 11:40
εχω εναν φιλο περιπτερα στα λιοσια που απο το τριτο παιχνιδι με το βαζελο και μετα ΔΕΝ φερνει βαζελοεφημεριδες χαχαχαχαχαχαχα. θεος!

αυτος καποτε στο σεφ ειχε πεταξει τα κλειδια του στον μποντιρογκα απο τα νευρα του και μετα δεν μπορουσε να μπει στο σπιτι του (ελειπαν και οι γονεις του). μιλαμε τον ειχε φοβηθει το ματι μου στο τελος του αγωνα, ειχε κοκκινησει και εβριζε και φωναζε, νομιζα οτι θα παθει τιποτα και θα τρεχουμε. τελικα κοιμηθηκε σε ενα φιλο του λαγο αλλα δεν του ειπε τι απεγιναν τα κλειδια για να μην τον πεταξει εξω, μπουαχαχαχα!

στον ιδιο, ειχαμε ενα καλοκαιρι για πλακα να πηγαινουμε σπιτι του στην κεφαλλονια και να του αφηνουμε διπλα στο κρεβατι την "αθλητικη ηχω". οταν ξυπναγε τον ακουγαμε απο 2 στενα πιο περα που εριχνε καντηλια. :p

NIGHTST@LKER7
10-06-2010, 12:10
Στο ΟΑΚΑ ,αγωνας Ολυμπιακος-Ροζενμποργκ 2-2, καθομαι στη 14 και διπλα μου καθεται ενα παληκαρι ,αρνταν τυπος.... Ερχεται σε καποια φαση ο κατοχος του εισητηριου της συγκεκριμενης θεσης και τον αρχιζει στα "σηκω, θα φωναξω την αστυνομια" κτλ. Ερχεται οντως ενας αξιωματικος της αστυνομιας και με ευγενικο τονο του λεει "κυριε, μπορειτε να σηκωθειτε σας παρακαλω, θα εχουμε προβλημα...". Και ο αρνταν τυπος με πιο αρνταν υφος του απανταει: "Χαλαρωσε ρε φιλε, ποιος εισαι ,ο ΚΑΚΑΛΟΣ?????" (Ηταν στα φορτε τους τοτε "Της Ελλαδος τα παιδια"!!!)

DON
10-06-2010, 12:19
Μεγάλο ματς τότε με την Ρόζεμποργκ...Με τάσαρο μητρόπουλο να μπαίνει αλλαγή και να κερδίζει με τον τσαμπουκά το φάουλ που ισοφαρίσαμε! Είχαμε άγχος μην χάσουμε γιατί θέλαμε και το αήττητο στο ΟΑΚΑ που είχαμε τότε (ΜΕΓΑΛΕ ΝΤΟΥΣΚΟ!)

NIGHTST@LKER7
10-06-2010, 12:27
Σωστος! Απο τα τελευταια παιχνιδια του "ραμπο" στην καριερα του, ο τζολε ακομα με μαλλια (κολλησε και το φαουλακι), ασε που μολις το βαλαμε πεταξα το καπελο μου (ενα ωραιο με το θρυλεοντα) στον αερα και το εχασα τελικα...! Ωραιες στιγμες!!!

tc-g6
10-06-2010, 12:43
στα καταραμενο ματς με τη γιουβε ημουν σε καποια θυρα που την ειχε χωρισει στη μεση η αστυνομια (νομιζω 11). δεξια του διαδρομου εμεις και αριστερα οι ιταλοι.
οταν βαλαμε το γκολ δεν ασχοληθηκαμε καθολου μαζι τους. στο 85' ομως που ο ελε επιασε αερα οι ιταλοι αρχισαν να μας κανουν χειρονομιες. φυσικα αντιδρασαμε. αποκορυφωμα ομως ηταν ενας παππους που τους αρχισε στα ιταλικα για κανα 10λπετο, μεχρι και οι μπατσοι γελαγαν. ρε καθε φορα που τον θυμαμαι γελαω, ειχε ο γερος βγει απο τα ρουχα του, ετοιμος για εγκεφαλικο. εβριζε και εφτυνε ταυτοχρονα!
στο τελος εμεινα στη θεση μου και εκλαιγα μεχρι που καποιο στρουμφ μου ειπε να φυγω αρκετη ωρα μετα το τελος του παιχνιδιου...

αντιστοιχα στο ματς με τον αγιαξ, που οσοι ηταν μεσα θα θυμουνται την απιστευτη ατμοσφαιρα πριν το παιχνιδι αλλα και κατα τη διαρκεια, στο γκολ με επιασε αγκαλια ενας κυριος απο το πισω καθισμα και βρεθηκαμε 2-3 θεσεις πιο μπορστα. για καμια εβδομαδα ειχε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και για 1-2 μερες δεν μπορουσα να μιλησω, ειχε κλεισει η φωνη μου. την αλλη μερα δε στο σχολειο καρπαζωσα και τον γιο καποιου πολιτικου που οταν με ειδε με τη φανελα με εφτυσε.

ιστορια τρελας ειναι βεβαια και τα οσα εγιναν μετα το παιχνιδι με τη σαχταρ πριν καποια χρονια. μετα τη ληξη μαζευτηκαμε εξω απο τους επισημους και φωναζαμε, χωρις ομως να ενοχλουμε. μας ζητησαν να παμε πιο πισω και πηγαμε. μετα μας ειπαν να φυγουμε και φυσικα αντιδρασαμε, αυτο ελειπε κιολας. και εκει αρχισαν οι ψιλες απο τους μπατσους και βεβαια τα επεισοδια. πηγα μαυρος απο το ξυλο σπιτι μου.
αρχικα ειχαμε μπει στον συνδεσμο αλλα καποια στιγμη επρεπε να φυγουμε και καναμε ηρωικη εξοδο. ομως η ατμοσφαιρα απο τα δακρυγονο ηταν αποπνικτικη. ευτυχως προλαβα να μπω σε ενα στενακι και εκει επεσα πανω σε καποιον κυριο που εφευγε με τα παιδια του απο το παιχνιδι. αντι να με θεωρησει αλητη ή να αδιαφορησει ηρθε και μου εδωσε ενα μπουκαλι νερο (ενω θα μπορουσε να παρει τα πιτσιρικια και να φυγει) και καταφερα να παω στο redcafe που με περιμεναν καποιοι φιλοι.

8rilos!!!
10-06-2010, 12:50
με τον αγιαξ ημουν και εγω μεσα δεν θυμαμαι να ειχε ποτε περισσοτερο κοσμο το ολυμπιακο σταδιο μου εχουν μεινει εικονες που ειναι τιγκα ολοι οι διαδρομοι...κολαση απλα κολαση...!!!!

NIGHTST@LKER7
10-06-2010, 12:50
Στο παιχνιδι με τον Αγιαξ ειδα τον περισσοτερο λαο που εχω δει στο γηπεδο! (πρεπει να εχει και το ρεκορ προσελευσης θεατων στο ΟΑΚΑ αυτο το παιχνιδι) Με τη Γιουβε, ασ' το ,πολλη πικρα... Οπως το λες, εκανα πολλη ωρα να συνελθω και να φυγω απ' το γηπεδο, οπως και πολυς κοσμος τοτε απ' οτι θυμαμαι.

8rilos!!!
10-06-2010, 12:53
οταν το καρφωσε ο αλεκος εγω 4 χρονων ειχα ανεβει στην καρεκλα και κοπανιομουν και ο πατερας μου να προσπαθει να με κρατησει για να μην πεσω...α ρε θρυλε!!!

mpalanter
10-06-2010, 12:54
Kαλά,το παιχνίδι με την Γιούβε πραγματικά θα μείνει αξέχαστο..είχα πάει με ένα φίλο μου και τον πατέρα του με την μηχανή..να βρέχει μετά και πάνω στην μηχανή να κλαίμε...α,ρε θρύλε...

gianna7
10-06-2010, 12:55
στα καταραμενο ματς με τη γιουβε ημουν σε καποια θυρα που την ειχε χωρισει στη μεση η αστυνομια (νομιζω 11). δεξια του διαδρομου εμεις και αριστερα οι ιταλοι.
οταν βαλαμε το γκολ δεν ασχοληθηκαμε καθολου μαζι τους. στο 85' ομως που ο ελε επιασε αερα οι ιταλοι αρχισαν να μας κανουν χειρονομιες. φυσικα αντιδρασαμε. αποκορυφωμα ομως ηταν ενας παππους που τους αρχισε στα ιταλικα για κανα 10λπετο, μεχρι και οι μπατσοι γελαγαν. ρε καθε φορα που τον θυμαμαι γελαω, ειχε ο γερος βγει απο τα ρουχα του, ετοιμος για εγκεφαλικο. εβριζε και εφτυνε ταυτοχρονα!
στο τελος εμεινα στη θεση μου και εκλαιγα μεχρι που καποιο στρουμφ μου ειπε να φυγω αρκετη ωρα μετα το τελος του παιχνιδιου...

αντιστοιχα στο ματς με τον αγιαξ, που οσοι ηταν μεσα θα θυμουνται την απιστευτη ατμοσφαιρα πριν το παιχνιδι αλλα και κατα τη διαρκεια, στο γκολ με επιασε αγκαλια ενας κυριος απο το πισω καθισμα και βρεθηκαμε 2-3 θεσεις πιο μπορστα. για καμια εβδομαδα ειχε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και για 1-2 μερες δεν μπορουσα να μιλησω, ειχε κλεισει η φωνη μου. την αλλη μερα δε στο σχολειο καρπαζωσα και τον γιο καποιου πολιτικου που οταν με ειδε με τη φανελα με εφτυσε.

ιστορια τρελας ειναι βεβαια και τα οσα εγιναν μετα το παιχνιδι με τη σαχταρ πριν καποια χρονια. μετα τη ληξη μαζευτηκαμε εξω απο τους επισημους και φωναζαμε, χωρις ομως να ενοχλουμε. μας ζητησαν να παμε πιο πισω και πηγαμε. μετα μας ειπαν να φυγουμε και φυσικα αντιδρασαμε, αυτο ελειπε κιολας. και εκει αρχισαν οι ψιλες απο τους μπατσους και βεβαια τα επεισοδια. πηγα μαυρος απο το ξυλο σπιτι μου.
αρχικα ειχαμε μπει στον συνδεσμο αλλα καποια στιγμη επρεπε να φυγουμε και καναμε ηρωικη εξοδο. ομως η ατμοσφαιρα απο τα δακρυγονο ηταν αποπνικτικη. ευτυχως προλαβα να μπω σε ενα στενακι και εκει επεσα πανω σε καποιον κυριο που εφευγε με τα παιδια του απο το παιχνιδι. αντι να με θεωρησει αλητη ή να αδιαφορησει ηρθε και μου εδωσε ενα μπουκαλι νερο (ενω θα μπορουσε να παρει τα πιτσιρικια και να φυγει) και καταφερα να παω στο redcafe που με περιμεναν καποιοι φιλοι.


Νομίζω ότι ταιριάζει γάντι το "Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς":(
επίσης ευτύχώς που δεν υπήρχε αθλητικός δικαστής στο γήπεδο:D Με τόσο φτύσιμο, το πρόστιμο θα ήταν μυθικό:p:p(σκούντεια ατάκα:p)

DON
10-06-2010, 12:57
Έχω την εντύπωσω πως ο πανικός που έγινε το Γκολ του Γιαννακόπουλου με την Πόρτο στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ για του Τσουλί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΟΟΟΟΟΟΤΕ. Εγώ προσωπικά είχα 3 κοκα κόλες στα χέρια και πήγαινα στην θέση μου...στον διάδρομο με βρήκε το γκολ...Μετά το γκολ βρήκε τις κοκα κόλες χυμένες στους διπλανούς και πάνω μου και κανείς να μην νοιάζετε και εμένα χωρίς το ένα παπούτσι!!!

tc-g6
10-06-2010, 13:09
καλα με την πορτο ηταν απιστευτο το συναισθημα με το γκολ απο το πουθενα!
ομως με τον αγιαξ ηταν γιορτη! πριν το παιχνιδι ειχαν σβησει τα φωτα και οταν ειχαν βγει οι ολλανδοι μας κοιταγαν σαν χανοι και μετα ενα γηπεδο να χοροποδαει και στο γκολ μονο που δεν βγηκαν τα λαρυγγια μας να αρχισουν να τρεχουν απο την κακομεταχειρηση.
φανταστικο παιχνιδι ηταν και το 3-3 με τη ρεαλ αλλα το αποτελεσμα ΔΕΝ μου αρεσε καθολου. ηθελα, και ακομα θελω, ο θρυλος να τους κερδιζει ολους παντου και παντα...

mpalanter
10-06-2010, 13:14
καλα με την πορτο ηταν απιστευτο το συναισθημα με το γκολ απο το πουθενα!
ομως με τον αγιαξ ηταν γιορτη! πριν το παιχνιδι ειχαν σβησει τα φωτα και οταν ειχαν βγει οι ολλανδοι μας κοιταγαν σαν χανοι και μετα ενα γηπεδο να χοροποδαει και στο γκολ μονο που δεν βγηκαν τα λαρυγγια μας να αρχισουν να τρεχουν απο την κακομεταχειρηση.
φανταστικο παιχνιδι ηταν και το 3-3 με τη ρεαλ αλλα το αποτελεσμα ΔΕΝ μου αρεσε καθολου. ηθελα, και ακομα θελω, ο θρυλος να τους κερδιζει ολους παντου και παντα...

Πράγματι,αυτό με τα φώτα ήταν απίστευτο..Είχαν βγει τα φλωράκια οι Ολλανδοί και μόλις σβήνουν να αρχίσει να παραληρεί ένα ολόκληρο γήπεδο..Εκεί πρέπει να τα έκαναν πάνω τους..(και ταυτόχρονα κάπου εκεί έχασαν και το παιχνίδι :hump)

TT7
10-06-2010, 13:30
.Μετά το γκολ βρήκε τις κοκα κόλες χυμένες στους διπλανούς και πάνω μου και κανείς να μην νοιάζετε και εμένα χωρίς το ένα παπούτσι!!!

Χαχαχαχα...ελπιζω να μην ηταν ακριβα ΝΙΚΕ..
Ηθελα να ξερα πως εφυγες...

DON
10-06-2010, 13:32
Χαχαχαχα...ελπιζω να μην ηταν ακριβα ΝΙΚΕ..
Ηθελα να ξερα πως εφυγες...

ρε ήμουν 12-13 χρονών...και χωρίς ρούχα έφευγα τότε χέστηκα! Αλλά έφυγα με τον αδερφό μου που ήτανε εκεί παρέα με τον σύνδεσμο όλο με πήρε στο κουτσό αγκαζέ!χαχαχα!!!Θυμάμαι είχα βρεί μια νάυλον σακούλα και την έβαλα σαν παπούτσι όπως κάνουν στα παπάκια οι ντελιβεράδες όταν βρέχει!

gianna7
10-06-2010, 13:37
ρε ήμουν 12-13 χρονών...και χωρίς ρούχα έφευγα τότε χέστηκα! Αλλά έφυγα με τον αδερφό μου που ήτανε εκεί παρέα με τον σύνδεσμο όλο με πήρε στο κουτσό αγκαζέ!χαχαχα!!!Θυμάμαι είχα βρεί μια νάυλον σακούλα και την έβαλα σαν παπούτσι όπως κάνουν στα παπάκια οι ντελιβεράδες όταν βρέχει!



χα χα χα χα χα
Εμένα το χειρότερό μου παραμένει με την Γιούβε. Επι 10 λεπτά είχα μέινει παγώτο:eek: και μόνο όταν άκουσα την κολλητή μου να μου λέει: "άντε ρε μαλάκα ξεκόλλα. σε λίγο θα μπουν οι άνθρωποι να καθαρίσουν", κουνήθηκα.

ΑΧ:(

TT7
10-06-2010, 13:41
Παιζουμε με τον Ηρακλη τελευταιο ματς..Το παιρνουμε και παιρνουμε πρωταθλημα..Επι Μπαγιεβιτς...
Εχουμε δωσει ραντεβου στα Μαλγαρα εξω απο την Θεσσαλονη για να συναντηθουμε με τα λεωφορεια που ανεβαιναν και να μπουμε με τους οργανωμενους στο γηπεδο..

Μιας πιανει μια κωλοβροχη τρελη .....να εχουμε γινει παπι και να περιμενουμε...Τα λεωφορεια να εχουν φτασει να εχουν κατεβασει τους παντες αλλα οι κωλο-μπατσοι να μας εχουν εξω απο αυτα να τρωμε την βροχη ετσι για να μας σπασει ο τσαμπουκας...

Αποφασιζουμε να μπουμε μεσα στα λεωφορεια...Μπαινω εγω μετα απο τρελο σπρωξιμο αλλα βλεπω οτι η παρεα μου δεν εχει μπει και λεω θα μεινυν τα παιδια απ'εξω ..και αποφασιζω να βγω...Με το που βγαινω βλεπω οτι τελικα αυτοι μπηκαν και εγω μεινει εγω απ'εξω!!!!χαχαχαχα.....

Τελικα καταφερνω να ξαναμπω αφου τα παιδια μιλανε στον οδηγο και ουρλιαζουν να ανοιξει η πορτα...αντι να μας πανε γηπεδο μας πανε σε ενα κωλομερος σαν χωματερη για σωματικο ελεγχο...εκαναν τοσο μπαφο μεσα στο λεωφορειο που δεν μπορουσα να αναπνευσω και δακρυζαν τα ματια μου...Μπαινουν μεσα οι μπατσοι μας βγαζουν εξω και αρχιζουν να βριζουν και να απειλουν....

Μετα απο τοσο πρηξιμο μας πανε γηπεδο οπου μπαινουμε λιγο πριν μπει το γκολακι!!!!!

Το τι εγινε μετα και τι καζουρα ριξαμε στο γηπεδο δεν περιγραφεται...Εννοειται οτι το γηπεδο ηταν γεματο με Μπαοκτζηδες και οχι με Γριες...

Τρελα ο Θρυλος!!!!!!

mzk7
10-06-2010, 16:27
Αλεξανδρούπολη..11 Σεπτέμβρη 2001..βράδυ...Εγώ και 3 φίλοι γύρω στις 2 τα ξημερώματα(δηλαδή πλέον 12 Σεπτέμβρη).. περιμένουμε το λεωφορείο από τον Σύνδεσμο της Ορεστιάδας να μας πάρει να κατέβουμε Αθήνα για τον Αγώνα με την μάντσεστερ..
Γύρω στις 12 το πρωί,λίγο μετά την Μαλακάσα νομίζω(?) ακοούμε στο ράδιο ότι λόγω τρομοκρατικου χτυπήματος αναβάλεται η αγωνιστική....:eek:

Εννοείται ότι 1 μήνα μετά ξανακατέβηκα για τον αγώνα..
Σιγά να μην είμαι γκαντέμης...:o

dora7
10-06-2010, 16:42
Έχω την εντύπωσω πως ο πανικός που έγινε το Γκολ του Γιαννακόπουλου με την Πόρτο στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ για του Τσουλί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΟΟΟΟΟΟΤΕ. Εγώ προσωπικά είχα 3 κοκα κόλες στα χέρια και πήγαινα στην θέση μου...στον διάδρομο με βρήκε το γκολ...Μετά το γκολ βρήκε τις κοκα κόλες χυμένες στους διπλανούς και πάνω μου και κανείς να μην νοιάζετε και εμένα χωρίς το ένα παπούτσι!!!

Εμείς ειμαστε παρέα τρεις γαύροι και δυο Αεκάκια, στο πανω διαζωμα, και μόλις μπηκε αρπάζω την Αεκτζού τη φιλη μου από το μαλλι και χοροπηδούσα και φώναζα σαν τρελή!!!!! Εκείνη μετά αναγκάστηκε να κάνει εμφύτευση!!!!!!!!!!!!:):):):):):)

Και μια πολύ παλια ιστοριούλα:

Η βαφτισιμιά μου που γεννήθηκε πριν 18 χρόνια, γαλουχήθηκε απο την πρώτη στιγμή από τη νονά σωστα με τα Ολυμπιακά ιδεώδη. Ενα πρωι λοιπον όταν ήταν τεσσάρων ήταν στο σπίτι με το βαζελο πατερα της και της εδωσε να πιει το γαλα της με το μοναδικό ΠΡΑΣΙΝΟ καλαμάκι που υπήρχε εκεινη την ώρα στο σπίτι. Οπότε γυρίζει και του λεει:"Εγώ με πρασινο καλαμακι ΔΕΝ ΠΙΝΩ γαλα. Η νονά μου έχει πει οτι δεν χρησιμοποιουμε τιποτα πρασινο!!!!!!!!" Τον εστειλε λοιπον να της βρει κοκκινο καλαμακι κι ο βαζελος κουμπάρος μου ακομα με βριζει!!!!!!!!!!

8rilos!!!
10-06-2010, 17:10
Εμείς ειμαστε παρέα τρεις γαύροι και δυο Αεκάκια, στο πανω διαζωμα, και μόλις μπηκε αρπάζω την Αεκτζού τη φιλη μου από το μαλλι και χοροπηδούσα και φώναζα σαν τρελή!!!!! Εκείνη μετά αναγκάστηκε να κάνει εμφύτευση!!!!!!!!!!!!:):):):):):)

Και μια πολύ παλια ιστοριούλα:

Η βαφτισιμιά μου που γεννήθηκε πριν 18 χρόνια, γαλουχήθηκε απο την πρώτη στιγμή από τη νονά σωστα με τα Ολυμπιακά ιδεώδη. Ενα πρωι λοιπον όταν ήταν τεσσάρων ήταν στο σπίτι με το βαζελο πατερα της και της εδωσε να πιει το γαλα της με το μοναδικό ΠΡΑΣΙΝΟ καλαμάκι που υπήρχε εκεινη την ώρα στο σπίτι. Οπότε γυρίζει και του λεει:"Εγώ με πρασινο καλαμακι ΔΕΝ ΠΙΝΩ γαλα. Η νονά μου έχει πει οτι δεν χρησιμοποιουμε τιποτα πρασινο!!!!!!!!" Τον εστειλε λοιπον να της βρει κοκκινο καλαμακι κι ο βαζελος κουμπάρος μου ακομα με βριζει!!!!!!!!!!

χαχαχαχα αν ηταν δικο μου παιδι και ειχε γινει το ιδιο απλα στην θεση του πρασινου ηταν το κοκκινο θα την ειχα σκοτωσει την κουμπαρα μου:p:p

dora7
10-06-2010, 17:27
χαχαχαχα αν ηταν δικο μου παιδι και ειχε γινει το ιδιο απλα στην θεση του πρασινου ηταν το κοκκινο θα την ειχα σκοτωσει την κουμπαρα μου:p:p


Που να σκεφτούν κάτι τέτοιο οι βάζελοι??????;);););););););)

8rilos!!!
10-06-2010, 17:34
εχεις ενα δικιο εδω:p:p:p

tc-g6
11-06-2010, 14:12
τι να πω κι εγω δηλαδη. ο πατερας μου ειναι αρρωστος βαζελος και οταν ημουν πιο μικρος η μανα μου μου εδινε χρηματα για να παω βολτα ωστε να μην ειμαστε μαζι στο σπιτι και τσακωνομαστε, εγω πηγαινα καραϊσκακη βεβαια.
τωρα, και αφου εχουμε ριμαξει το σπιτι, βλεπουμε σε ξεχωριστα δωματια τα παιχνιδια. ευτυχως που μετα απο την απαραιτητη χειροδικια και η αδερφη μου ακολουθησε τον σωστο δρομο του ολυμπιακου!

καποτε για να μου τη σπασει εφερε αφισα του ακατανομαστου στο σπιτι και την εβαλα στην τουαλετα, ποτε δεν ξερεις ποτε θα ξεμεινεις απο κωλοχαρτο, χοχοχο!
προσφατα που εβαλα σημαια στο μπαλκονι ειπε οτι θα βαλει και αυτος αλλα τον προειδοποιησα να μην πραξει κατι τετοιο αν δε θελει να γινει μπουρλοτο το σπιτι!

επισης με απειλει οτι θα το βρω απο τον γιο μου. ε οταν ερθει ο καιρος και βγει το γαυρακι ο πατερας μου θα τον δει μετα την ενηλικιωση του, μην παθω και καμια συμφορα...

gianna7
11-06-2010, 14:28
Και μια πολύ παλια ιστοριούλα:

Η βαφτισιμιά μου που γεννήθηκε πριν 18 χρόνια, γαλουχήθηκε απο την πρώτη στιγμή από τη νονά σωστα με τα Ολυμπιακά ιδεώδη. Ενα πρωι λοιπον όταν ήταν τεσσάρων ήταν στο σπίτι με το βαζελο πατερα της και της εδωσε να πιει το γαλα της με το μοναδικό ΠΡΑΣΙΝΟ καλαμάκι που υπήρχε εκεινη την ώρα στο σπίτι. Οπότε γυρίζει και του λεει:"Εγώ με πρασινο καλαμακι ΔΕΝ ΠΙΝΩ γαλα. Η νονά μου έχει πει οτι δεν χρησιμοποιουμε τιποτα πρασινο!!!!!!!!" Τον εστειλε λοιπον να της βρει κοκκινο καλαμακι κι ο βαζελος κουμπάρος μου ακομα με βριζει!!!!!!!!!!

χα χα χα χα χα
Η δικιά μου βαφτισιμιά είναι 4αρων, έχει μια διδυμη αδερφούλα και τον big brother 5,5 χρονών. Στο δωμάτιο και των 3ών υπάρχουν σημαίες σε τεραααστιο μέγεθος, κασκόλ του θρύλου και όλα τα αξεσουάρ. Ο μικρός έχει και τον Θρυλέοντα σε μεγάλο μέγεθος. Προχθές, λοιπον για να με "πειράξει" μου λέει....."Νονά πότε θα πάμε γηπεδο να δούμε τον Πανικό;"
Εννοώντας ξέρετε ποιά ομάδα:eek::eek: Πέρασα 3 εγκεφαλικά μέχρι να αρχίσει να γελάει το σκατο:D:D

8rilos!!!
11-06-2010, 15:05
χα χα χα χα χα
Η δικιά μου βαφτισιμιά είναι 4αρων, έχει μια διδυμη αδερφούλα και τον big brother 5,5 χρονών. Στο δωμάτιο και των 3ών υπάρχουν σημαίες σε τεραααστιο μέγεθος, κασκόλ του θρύλου και όλα τα αξεσουάρ. Ο μικρός έχει και τον Θρυλέοντα σε μεγάλο μέγεθος. Προχθές, λοιπον για να με "πειράξει" μου λέει....."Νονά πότε θα πάμε γηπεδο να δούμε τον Πανικό;"
Εννοώντας ξέρετε ποιά ομάδα:eek::eek: Πέρασα 3 εγκεφαλικά μέχρι να αρχίσει να γελάει το σκατο:D:D

οπως το ειπε τον πανικο:p:p

dora7
11-06-2010, 15:28
χα χα χα χα χα
Η δικιά μου βαφτισιμιά είναι 4αρων, έχει μια διδυμη αδερφούλα και τον big brother 5,5 χρονών. Στο δωμάτιο και των 3ών υπάρχουν σημαίες σε τεραααστιο μέγεθος, κασκόλ του θρύλου και όλα τα αξεσουάρ. Ο μικρός έχει και τον Θρυλέοντα σε μεγάλο μέγεθος. Προχθές, λοιπον για να με "πειράξει" μου λέει....."Νονά πότε θα πάμε γηπεδο να δούμε τον Πανικό;"
Εννοώντας ξέρετε ποιά ομάδα:eek::eek: Πέρασα 3 εγκεφαλικά μέχρι να αρχίσει να γελάει το σκατο:D:D

Καλά εμεις οι νονάδες κράταμε τις επάλξεις!!!!;);););)

Και εννοειται Θρυλέοντας απο τα πρωτα δωρα που της εκανα!!!!!!!!!:woot:woot:woot

8rilos!!!
11-06-2010, 15:31
εμενα ο νονος μου ηταν βαζελος και με εβαζε μικρο ο πατερας μου και τον επαιρνα τηλεφωνο και του εκανα πλακα και με εβριζε:p:p:p

μιγάδας
12-06-2010, 12:44
οι νονοι κανουν ολη τη σκατοδουλεια....κι εμενα ο νονος μου(να 'ναι καλα εκει που ειναι...) με εκανε ολυμπιακο κι ας εμενε στην αιγινα!!!!

johny b
12-06-2010, 16:42
Εγώ το νονό μου έχω να τον δω από τότε που με βάφτισε.

8rilos!!!
12-06-2010, 16:57
Εγώ το νονό μου έχω να τον δω από τότε που με βάφτισε.

μαλακια:((κατω οι 10 χαρακτηρες)

MAR-CHANIA
13-06-2010, 13:23
Καλά εμεις οι νονάδες κράταμε τις επάλξεις!!!!;);););)

Και εννοειται Θρυλέοντας απο τα πρωτα δωρα που της εκανα!!!!!!!!!:woot:woot:woot

Η δικιά μου βαφτιστήρα ειναι ακόμη μηνών! Ο πατέρας της είναι φανατικός βάζελος και δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να επιβληθώ. Μάλλον πρέπει να κινηθώ υπογείως....:d:d:d
Μήπως έχετε καμιά κάλή ιδέα για το πώς θα τα καταφέρω;

8rilos!!!
13-06-2010, 13:43
Η δικιά μου βαφτιστήρα ειναι ακόμη μηνών! Ο πατέρας της είναι φανατικός βάζελος και δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να επιβληθώ. Μάλλον πρέπει να κινηθώ υπογείως....:d:d:d
Μήπως έχετε καμιά κάλή ιδέα για το πώς θα τα καταφέρω;

πρωτο δωρο ενα αρκουδακι του ολυμπιακου:woot

MAR-CHANIA
13-06-2010, 13:48
πρωτο δωρο ενα αρκουδακι του ολυμπιακου:woot

Καλέ θα με πετάξει απ' το μπαλκόνι ο πατέρας της! Είπαμε να μην καρφωθούμε, να γίνει στα μουλωχτά η δουλειά! :p :p :p

8rilos!!!
13-06-2010, 13:50
ε μας βαζεις δυσκολα τωρα:(:(

MAR-CHANIA
13-06-2010, 13:55
ε μας βαζεις δυσκολα τωρα:(:(

Καλά, εδώ θα είμαστε, αν σκεφτείς κάτι έξυπνο, μου το λές ;)

8rilos!!!
13-06-2010, 13:58
κατι θα σκεφτω αλλα για σιγουρα θα σου πει η milos18 που εχει και μια αλφα εμπειρια:p:p

dora7
13-06-2010, 14:02
Πας μονη σου βολτα το μωρο στο παρκο....του τραγουδας 10 φορες τον υμνο του Ολυμπιακού και λες τις μαγικες λεξεις..."Δεν χρησιμοποιουμε ΤΙΠΟΤΑ πρασινο ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ!!!!!" ;););););););)

Και ξανα βολτιτσα και ξανα κατηχηση....τα παιδια σήμερα ειναι ΠΟΛΥ εξυπνα και τα πιανουν με τη μια!!!!!:woot:woot:woot:woot:woot

Υ.Γ. Γιατι δεν με ρωταγες κατ' ιδιαν???????:p:p:p:p:p:p:p:p:pχαχαχαχχα

gianna7
13-06-2010, 14:04
Η δικιά μου βαφτιστήρα ειναι ακόμη μηνών! Ο πατέρας της είναι φανατικός βάζελος και δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να επιβληθώ. Μάλλον πρέπει να κινηθώ υπογείως....:d:d:d
Μήπως έχετε καμιά κάλή ιδέα για το πώς θα τα καταφέρω;

παρολο που ειναι μωρο, απο κοντα, απο κοντα. Να το βλεπεις οσο πιο πολυ μπορεις, παντα δωρα σε κοκκινο χρωμα(ρουχα,παπουτσακια),και οταν το εχεις αγκαλια θα του τραγουδας με σιγανη φωνη τον υμνο.

MAR-CHANIA
13-06-2010, 14:19
Πας μονη σου βολτα το μωρο στο παρκο....του τραγουδας 10 φορες τον υμνο του Ολυμπιακού και λες τις μαγικες λεξεις..."Δεν χρησιμοποιουμε ΤΙΠΟΤΑ πρασινο ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ!!!!!" ;););););););)

Και ξανα βολτιτσα και ξανα κατηχηση....τα παιδια σήμερα ειναι ΠΟΛΥ εξυπνα και τα πιανουν με τη μια!!!!!:woot:woot:woot:woot:woot

Υ.Γ. Γιατι δεν με ρωταγες κατ' ιδιαν???????:p:p:p:p:p:p:p:p:pχαχαχαχχα

Είπα να πάρω και μια άλλη γνώμη, αλλά μπορώ να πω ότι με κάλυψες!
Θα προβώ στις κατάλληλες κινήσεις άμεσα!!!!!

MAR-CHANIA
13-06-2010, 14:20
παρολο που ειναι μωρο, απο κοντα, απο κοντα. Να το βλεπεις οσο πιο πολυ μπορεις, παντα δωρα σε κοκκινο χρωμα(ρουχα,παπουτσακια),και οταν το εχεις αγκαλια θα του τραγουδας με σιγανη φωνη τον υμνο.

Μου έδωσες ιδέα για τα βαφτιστικά! Θα τα πάρω κόκκινα! Τι διάολο, σε εκκλησία θα είμαστε, τι θα μου κάνει ο άλλος; :d :d :d

dora7
13-06-2010, 14:23
Μου έδωσες ιδέα για τα βαφτιστικά! Θα τα πάρω κόκκινα! Τι διάολο, σε εκκλησία θα είμαστε, τι θα μου κάνει ο άλλος; :d :d :d

Σωστά άσε τα ροζ λουλουδάκια και κάνε κάτι εποικοδομητικό για το κοινωνικό σύνολο!!!!!!!!!:woot:woot:woot:woot:woot:):):) :):)

8rilos!!!
13-06-2010, 16:01
αυτη τη στιγμη σωζουμε τη ζωη ενος μικρου παιδιου που δεν θα μεγαλωσει εχοντας ολους τους συνομιληκους να τον πειραζουν:woot

DirtySniper
22-06-2010, 10:38
Ακούστε τον DirtyS
που έχει 9 στα 9

Η πρώτη του βόλτα είναι γύρω από το ΣΕΦ
Το πρώτο του δώρο είναι το φορμακι του Θρύλου
Το πρώτο του κουκλάκι είναι ο Θρυλέοντας.
Το πρώτο του σοβαρό δώρο είναι
Η φανέλα του Θρύλου με το όνομα του παιδιού τυπωμένο
(κατα προτίμησην να Βραζιλιανοφέρνει η να Σερβοφέρνει,
πχ. Αντωνίνιο, Λεόντοσιτς κτλ κτλ)

Τα πρώτα του σχολικά θα είναι ασφαλώς κόκκινα και Ολυμπιακά

Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε μεθόδους όπως
"Πες μου την 5δα του Ολυμπιακού. Τι ξέχασες τον φονιά Γιοτάμ? Δεν έχει παγωτό σήμερα"

Υ.Γ. Είναι αλήθεια θα τα σκάσετε λίγο παραπάνω, αλλά το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.
9 στα 9 λέμε.....

mzk7
22-06-2010, 11:26
Ακούστε τον DirtyS
που έχει 9 στα 9

Βουλευτής είσαι???? Άκου εκεί 9 βαφτιστήρια..:eek:

DirtySniper
22-06-2010, 11:37
Όχι βουλευτής
Θείος απλά...

dora7
22-06-2010, 11:59
και ο ένας απο τους 9 ξέρω ότι είναι θεούλης.....τον εχω καπαρωσει για τη θεα την ανηψιά μου να το ξέρεις αγαπητέ!!!!!!!!! Η οποια ΦΥΣΙΚΑ ειναι γαυρίτσα σαν τη θεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μιγάδας
22-06-2010, 12:19
καλα ε.....αρχισαμε και τα προξενια..........να προσεχουμε τι πινουμε λεω γω......

tc-g6
23-08-2010, 16:14
φετος το καλοκαιρι εγινε προσπαθεια ξεβρωμισματος της κεφαλλονιας.

οταν ημουν παιδι δεν ρωταγαμε ποτε τον αλλο τι ομαδα ειναι, ξεραμε. εκτος απο ενα χανουμακι οι υπολοιποι ειμασταν γαυροι. οποτε ειναι φυσικο να υπαρχει σημαια του θρυλου τοσο σε κτηριο μπροστα στην κεντρικη πλατεια οσο και σε αρκετα 4-5 ακομα.

καποιος μαλιστα γεροντας εχει τη σημαια στο σπιτι του απο τοτε που μπορω να θυμηθω! ομως απεναντι του χτιστηκε ξενοδοχειο και ο μουλος ο ιδιοκτητης εβαλε τη σημαια της αλογοτροφης (!!!). αποφασισαμε λοιπον να δωσουμε χαρα στο γεροντα και ενα βραδυ, μετα απο μεθυσι, κατεβασαμε τη ντροπη του νησιου απο το κονταρι.
ο ανωθεν ομως μουλος ανεβασε αλλη και το ιδιο εκανε και σε αλλο μαγαζι που διατηρει με συνεπεια να μας βαλει παλι σε κοπο και κατεβασματα.
αποτελεσμα? εμεις καναμε καβα απο βαζελοσημαιες και αυτος μαλλον το ξανασκεφτηκε καλυτερα γιατι τη δευτερη φορα του αφησα σημειωμα "εκτος απο σουγια εχω και σπρεϋ και εσυ εχεις την ιδανικη μαντρα για να το χρησιμοποιησω".

παρακαλω δικαιολογηστε τον αμοιρο τον tc, μετα το 5ο ουζο εχω τασεις παλιμπαιδισμου και δεν ανεχομαι να ντροπιαζεται το χωριο μου. ευχαριστω!

redglove
23-08-2010, 20:35
Μα δε νοείται νησί στο Ιόνιο που να 'ναι βαζελοκρατούμενο.-

DirtySniper
24-08-2010, 03:58
....μαλλον το ξανασκεφτηκε καλυτερα γιατι τη δευτερη φορα του αφησα σημειωμα "εκτος απο σουγια εχω και σπρεϋ και εσυ εχεις την ιδανικη μαντρα για να το χρησιμοποιησω".

.....

Φίλτατε
νομίζω θα είχες καλύτερα αποτελέσματα αν άλλαζες λίγο τη σειρά των λέξεων
αν έλεγες δηλαδή κάτι τέτοιο:

"εκτος απο σπρεϋ εχω και σουγια και και εσυ είσαι ο ιδανικός για να το χρησιμοποιησω".

λολ λολ

tc-g6
24-08-2010, 09:50
Φίλτατε
νομίζω θα είχες καλύτερα αποτελέσματα αν άλλαζες λίγο τη σειρά των λέξεων
αν έλεγες δηλαδή κάτι τέτοιο:

"εκτος απο σπρεϋ εχω και σουγια και και εσυ είσαι ο ιδανικός για να το χρησιμοποιησω".

λολ λολ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! αμα κανει παλι καμια μλκ παιζει να τον ενημερωσω και για αυτο. :d

dora7
24-08-2010, 10:28
Φίλτατε
νομίζω θα είχες καλύτερα αποτελέσματα αν άλλαζες λίγο τη σειρά των λέξεων
αν έλεγες δηλαδή κάτι τέτοιο:

"εκτος απο σπρεϋ εχω και σουγια και και εσυ είσαι ο ιδανικός για να το χρησιμοποιησω".

λολ λολ

χαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα τι είπες πάλι !!!!!!

Ασε που μετά από αυτό προτείνω ο tc να τροποποιήσει το nick σε:
tc ο σουγιάς:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

tc-g6
14-09-2010, 12:35
βασικα δεν ειναι ιστορια οπαδικης τρελας, απλα ενα χτεσινο συμβαν.

ειδα στη νεα ερυθραια ενα παλικαρι με ΡΟΖ bmx και καπελακι του βαζελου και γελαγα μονος μου. πραγματικα πολυ ταιριαστη φαση, χοχοχο!

και μετα τραγουδαγα:
"ειστε λαγοι και χουλιγκαν των σπρεϋ μα κατα βαθος ειστε ολοι gay" και
"ροζ φανελα η πρωτη σου βαζελα..."

dora7
14-09-2010, 15:58
Πριν απο μερικές μέρες πήγα σε μια βάφτιση όπου ο πατέρας του μικρού που βαφτιζόταν είναι άρρωστος γαύρος. Πάμε λοιπον στο τραπέζι μετά, κι ενω σε όλα τα τραπέζια υπήρχαν γαλάζια και άσπρα μπαλόνια για το δικό μας τραπέζι όπου καθόταν κι ο εν λόγω πατέρας - γαύρος υπήρχε ειδική παραγγελία σύνθεση με ερυθρόλευκα μπαλόνια με το δαφνοστεφανωμένο....:woot:woot:woot

MAR-CHANIA
18-09-2010, 18:33
Εγώ σήμερα το πρωί, περνώντας από έναν δρόμο της γειτονιάς μου στον οποίο δεν είχα ξαναβρεθεί, είδα το απόλυτο εφηβικό δωμάτιο:
Κόκκινο κρεβάτι με σεντόνια του Ολυμπιακού, κόκκινο γραφείο με αξεσουάρ του Ολυμπιακού, κόκκινο στερεοφωνικό (πού το πέτυχε!) και κουρτίνα με το δαφνοστεφανωμένο να ανεμίζει! Καθόμουν και κοιτούσα μέσα στο ξένο σπίτι σα χαζή. Αφού δε βγήκαν οι άνθρωποι να με κράξουν, πάλι καλά...

dora7
18-09-2010, 18:35
Εγώ σήμερα το πρωί, περνώντας από έναν δρόμο της γειτονιάς μου στον οποίο δεν είχα ξαναβρεθεί, είδα το απόλυτο εφηβικό δωμάτιο:
Κόκκινο κρεβάτι με σεντόνια του Ολυμπιακού, κόκκινο γραφείο με αξεσουάρ του Ολυμπιακού, κόκκινο στερεοφωνικό (πού το πέτυχε!) και κουρτίνα με το δαφνοστεφανωμένο να ανεμίζει! Καθόμουν και κοιτούσα μέσα στο ξένο σπίτι σα χαζή. Αφού δε βγήκαν οι άνθρωποι να με κράξουν, πάλι καλά...

πες ΑΜΕΣΑ οδό και αριθμό ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ!!!!!!!:woot:woot:woot:woot

MAR-CHANIA
18-09-2010, 18:41
πες ΑΜΕΣΑ οδό και αριθμό ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ!!!!!!!:woot:woot:woot:woot

Θα ξαναπεράσω να δω και θα ενημερώσω όλο το φόρουμ, να το συγχαρούμε το παιδί!

kopitis
18-09-2010, 23:22
τωρα που ειπαμε για δωματια, εμενα ο πρωην γειτονας μου, ειχε ενα απιστευτο μωσαικο με τον εφηβο στον τοιχο του δωματιου του, τεραστιο δεν ξερω καν πως το ειχε κανει.... δεν εχω ξαναδει τετοιο....

tc-g6
02-02-2011, 10:37
ολυμπιακος - ποα 4-0 στο κυπελλο πριν 2 χρονια. ειμαι παιανια και το βλεπω και την ωρα που παω να φυγω με σταματαει ενα αμαξι με 3 βαζελους και με ρωτανε πως θα πανε στο προπονητηριο τους.
τους εξηγω και μετα αποφασιζω να παρω ενα φιλαρακι και να παμε και εμεις για τον χαβαλε.
παμε εκει και ηταν περιπου 150 ατομα που φωναζαν και εβριζαν. ομοια και εμεις. "αντε ρε με τους λαγους" ελεγα εγω και αυτοι συμφωνουσαν (που να ηξεραν οτι εγω το εννοουσα, χοχοχο). καποια στιγμη με πλησιαζει ενα παλικαρι και μου λεει "εμενα κουμπαρε αυτοι μου εκοψαν το γηπεδο, καθε κυριακη πλεον παω για κυνηγι" και μου εδειχνε photos που ειχε πιασει κατι λαγους. "βαψε τους πρασινους" του ελεγα, αυτος συμφωνουσε και εγω με νυχια και με δοντια κραταγα τα γελια μου.
το καλυτερο εγινε λιγο μετα. πλησιαζει ενας τυπος και λεει το θεϊκο "εγω μαγκες θα σας πω τι παιζει. εχω ενα γνωστο στην παε ολυμπιακος και τα ξερω απο μεσα. ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΒΟΥΝΤΟΥ (!!!)". χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!


η ιστορια του πονου τους απο το ΘΡΥΛΟ συνεχιζεται.

ενας γνωστος μου που ειναι μπαοκ πηγε το καλοκαιρι ταϋλανδη. απο τα αξιοθεατα ηταν και ενας βουδιστικος ναος στον οποιο μπηκε μεσα και αναψε κατι κερια (κατι σαν το χριστιανικο εθιμο εχουν και αυτοι) με την ευχη να ΜΗΝ παρει ο οσφπ αλλο πρωταθλημα! ααααααχαχαχαχαχαχαχα!!! δηλαδη οχι μονο ηταν καμμενος που εκανε κατι τετοιο αλλα ουτε καν ευχηθηκε κατι για τον μπαοκ αλλα για τον ολυμπιακο. τοσο πονεμενος ειναι!!!

χτες βραδυ ακουγα ραδιο (ερα-σπορ) και βγηκε ενας μακεδονομαχος ο οποιος φωναζε, σε σημειο που περιμενα απο στιγμη σε στιγμη να παθει εγκεφαλικο, και ελεγε οτι το σημερινο ματς δεν ειναι ενας απλος αγωνας αλλα προετοιμασια για το τι περιμενει την ελλαδα!!! αυτοι λεει ειναι επαναστατες και φρουροι των συνορων ενω εμεις το κατεστημενο και το κρατος των αθηνων και οτι αν δεν το καταλαβουν αυτο οι κυβερνωντες η κατασταση θα γινει χειροτερη και απο αυτη στην αιγυπτο! αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

dora7
02-02-2011, 11:38
χτες βραδυ ακουγα ραδιο (ερα-σπορ) και βγηκε ενας μακεδονομαχος ο οποιος φωναζε, σε σημειο που περιμενα απο στιγμη σε στιγμη να παθει εγκεφαλικο, και ελεγε οτι το σημερινο ματς δεν ειναι ενας απλος αγωνας αλλα προετοιμασια για το τι περιμενει την ελλαδα!!! αυτοι λεει ειναι επαναστατες και φρουροι των συνορων ενω εμεις το κατεστημενο και το κρατος των αθηνων και οτι αν δεν το καταλαβουν αυτο οι κυβερνωντες η κατασταση θα γινει χειροτερη και απο αυτη στην αιγυπτο! αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

μετά το Διγενή Ακρίτα έχουμε τον Μπαοκτζή Ακρίτα να φυλάει τα σύνορα!!!!!!αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα ετσι και φάνε τρία σήμερα θα τον κάψουν τελείως τον εγκέφαλο!!!!!!:p

Dark Angel #9
02-02-2011, 14:19
μετά το Διγενή Ακρίτα έχουμε τον Μπαοκτζή Ακρίτα να φυλάει τα σύνορα!!!!!!αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα ετσι και φάνε τρία σήμερα θα τον κάψουν τελείως τον εγκέφαλο!!!!!!:p

Ποιον;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!! !!! :eek: :p

Lavor7
02-05-2014, 14:43
Απο facebook...

Η επιχειρηση - σκουπα ζελων της ΒΕΥ 7 χθες σε γκαζι,θησειο,μοναστηρακι,συνταγμα,παγκρατι στεφθηκε με απολυτη επιτυχια.Γυρισαμε στο νεοδμητο συνδεσμο ...υπερβαροι απο φουτερ και μπλουζες λαχανι χρωματος...Για ακομα μια φορα σε εξοδο-περιπολια υπηρξε αναιτια και αηθης επιθεση της αστυνομιας σε μελη του συνδεσμου μας...Αυτο δε μπορει να συνεχιστει εσαει.Βαζελες ειστε η τελευταια τρυπα της φλογερας,αλλα πραγματικα δεν ξερετε που εχετε μπλεξει...Ευτυχως δε θρηνησαμε θυματα,λογω την παρεμβασης των ψυχραιμοτερων.

υγ1 Θρυλε μην ξεχνας παντου ειναι αλκατραζ
υγ2 Για μονοημερη σκασια Αλεξανδρουπολη με βανακι η τιμη που βγηκε ειναι 77 ευρω.Ραντεβου κλασσικα απεναντι απο το ισραηλιτικο νεκροταφειο στις 2 το βραδυ σημερα.Θεσεις περιορισμενες ,οποτε βιαστειτε.
υγ3 Δεν ειναι ανακοινωση
υγ4 Πολλοι ρωταγατε την προηγουμενη βδομαδα που θα μας βρειτε.Πλεον οπως βλεπετε και στη φωτογραφια,ο νεοδμητος χωρος που στεγαζει τον Ολυμπιακο μας ειναι ετοιμος.
υγ5 Εκει που σε εχω ταξιδεψει εγω...Αγια Ολγα,Λαικο,Γεννηματας και Λαικο...
υγ6 Σημερα στις 7 τιμαμε το Μαυροβουνιο αδερφο Ντεγιαν Τροπογιοβιτς για τα 45 χρονια ερυθρολευκης προσφορας.Χορηγος της εκδηλωσης η Q.
https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/1017768_547022628747642_457632178441748021_n.jpg

johny b
02-05-2014, 15:25
Μωρέ φτυστοί είναι όλοι μεταξύ τους

*GrimReaper*
21-05-2014, 19:23
αξιζει μια ματια

www.sport24.gr/football/England/g_mw_to_monterno_podosfairo.2790599.html

damianos
03-07-2014, 15:48
XAROS7.GR
5 mins ·

ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ....

Επειδή είμαστε σεβαστικοί μας πέρασαν και για μαλάκες!
Μέσα στο σταθμό σε μια βαλίτσα είχα κάποιες μπλούζες που ΜΑΖΕΥΑ ΛΕΦΤΑ να ΠΑΡΩ καντράκια για να τις κρεμάσω και βρέθηκε κάποιος να βάλει χέρι και να μου πάρει 11 φανέλες ! Ένα σας λέω θα κόψουν το γήπεδο αυτοί που πάτησαν στον σταθμό και ξέρω ΕΓΩ ποιοι! Λείπουν η φανέλα του Μοντέστο με τις υπογραφές των παικτών,
Μανιατης Τσάμπιον Λίγκ, Τοροσιδης φόνταφον τελικού κυπέλου, μια μαύρη πάμε ΣΤΟΙΧΕΙΜΑ, του Μανωλά Τσάμπιονς Λίγκ που μου την ειχε δώσει στην Γαλλία , πατσατσογλου πάμε ΣΤΟΙΧΕΙΜΑ, Τοροσοδης ΟΥΕΦΑ, Φετφατσιδης της ειχε δώσει στο γιο μου, Αβρααμ ΓΙΟΥΝΙΣΕΦ, του Βούρου που την ειχε δώσει στην φιέστα στον γιο μου, και μια του βόλεϊ με την φίρμα της ΘΥΡΑΣ 7!
ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΥΡΊΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΌΨΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΆΖΕΛΟΙ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΚΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΕΡΩ....
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΖΟΓΛΑΝΙΑ ΑΥΤΑ...
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ...
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΛΥΓΟΥΝ ΟΛΑ....
de tous vlepw kala....

kseplenhs
04-07-2014, 08:53
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140626/istories-gia-agrioys-part-1-amerikanoi-stin-plaka
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140628/istories-gia-agrioys-part-2-ta-iptamena-binylia
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140628/istories-gia-agrioys-part-3-feggari-tis-kalogrezas
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140630/istories-gia-agrioys-part-4-ilektriko-limani
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140702/istories-gia-agrioys-part-5-ksypolytoi-sta-trifyllia
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140702/istories-gia-agrioys-part-6-enas-tragiaskas-malliaros-ki-enas-karaflas-foyskotos
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140703/istories-gia-agrioys-part-7-montelakia-kai-ntemontedes


Μόνο Ολυμπιακός.Ανελέητη και αναλλοίωτη γκαύλα.

Κατα τα άλλα,καταδικάζω όσα αναφέρονται.Αυτά καλό είναι να μην γίνονται...

Jasone
04-07-2014, 11:48
Redsagainstthemachine. άνετα τους έδινα ΠΑΕ-ΚΑΕ. ανετα.

damianos
16-11-2014, 15:53
XAROS7.GR
1 hr ·

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΥΜΝΑΣΜΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ.... ΕΓΩ ΣΤΑ 48 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΒΆΡΟΙ.... ΞΕΚΙΝΑΩ ΞΑΝΑ ΚΙΝΓΚ ΜΠΟΞ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕΙ ΕΧΕΙ ΜΙΣΗ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ ΣΤΟ ΤΕΙΚ ΒΟ ΝΤΟ... ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΙΝΓΚ ΜΠΟΞ ΚΑΙ ΒΆΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ... ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΟΠΟΤΕ ΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ....
ΣΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΣΤΕΚΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΘΑ ΚΟΙΤΆΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΤΑ....

deninho
16-11-2014, 16:30
πονάνε τα μάτια μας

KonTaz
16-11-2014, 16:45
King Box όπως λέμε Χ-Box.

Lavor7
16-11-2014, 17:29
ΒΕΥ 7 - official page
3hrs

Στο Ζωγράφου βαζέλες πως δεν είστε πουθενά είναι γνωστό.Το κατάλαβαν και οι τελευταίοι στο ματς με τη Γιουβέντους που κόχλαζε η πλατεία και οι γύρω δρόμοι δίκην ΣΕΦ με Σιένα το 2012.Στην Πανόρμου και στο Γκύζη (είδα κάτι πανό) ρε βαζελίνες και εκεί πουθενά?Είναι δυνατόν να κυκλοφορούν οι Καννιμπαλς ούτε ένα χιλιόμετρο από το σπίτι σας και να σας τρώνε και τις γκόμενες?Γελάει όλος ο κόσμος ρε.

υγ Οι δυο Νίκοι (Σταμέλος,Σταντμπαι) χθες δείξανε τι πάει να πει Ολυμπιακός
υγ 2 "Κάν τη να νιώσει ασφάλεια." (Γ.Μπ)
υγ 3 Δεν είναι ανακοίνωση

damianos
03-04-2015, 03:41
K9l0pKhybho

μιγάδας
06-04-2015, 00:42
2η μεγαλύτερη μαλακία του πύρινου κόσμου μετά τα συνθήματα εναντίον κόκκαλη στο καραϊσκάκη. αλλά μια φορά στ 7 χρόνια συγχωρούμαστε. εδώ συγχωρούνται οι αφοί με 5-6 μαλακίες κάθε 7 μήνες.

SuperSayian
06-04-2015, 17:53
K9l0pKhybho

Τι μας θύμησες ρε φίλε Δαμιανέ;;;Τι απόλυτη χαρά εκείνο το τριήμερο ρε παιδιά;Πραγματικά ήμασταν σε άλλη φάση!!Στην Πόλη ήταν κάτι αναπάντεχο,μοναδικό,που πιθανότατα δεν θα ξανασυμβεί ποτέ,η στιγμή της λύτρωσης μετά απο τόσα χρόνια πίκρας και στεναχώριας.Αλλά το Λονδίνο ήταν άλλο πράγμα,μετά το 5ο ματς με την Εφές ήταν η απόλυτη απόλαυση,όταν οι άλλοι έλεγαν οτι θα μας σκορπίσει η ΤΣΣΚΑ και θα πάρει εκδίκηση για τα περσινά και μπλα μπλα μπλα εμείς ήμασταν σε φάση "καθίστε και απολαύστε".Ονειρική περίοδος,λίγο οτι ερχόταν το καλοκαιράκι,λίγο οι διακοπές του Πάσχα μόλις πριν μια εβδομάδα,η απόλυτη προσμονή,η απόλυτη καύλα γι αυτή την ομάδα και η κορυφή της απόδοσης της!!!Μετά την κούπα μιλάμε τέτοια τρέλα δεν υπήρχε,όλοι πανηγύριζαν και όπως φαίνεται και στο βίντεο κανείς δεν ήταν απ την αρχή κατά του σκακιστή,κανείς δεν ήταν εμπαθείς μαζί του,μόνος του έβγαλε τα μάτια του.Πραγματικά εκείνος ο Μάιος απ τους ωραιότερους μήνες της ζωής μου.

Και απ την νιρβάνα της επιτυχίας μόλις ένα χρόνο μετά η απόλυτη ξενέρα,αποτυχία,στεναχώρια στον 4ο τελικό!!!Να είσαι έτοιμος να πανηγυρίσεις το πρωτάθλημα,να δίνεται η δυνατότητα να σβήσεις όλα τα κακώς κείμενα σ ένα μάτς και να έρχεται ο κοτσιδάκιας ο Αλβέρτης και να σου παίρνει το ματς και κατ επέκταση το πρωτάθλημα :mad::mad::mad::mad: ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

Αυτά που έχουμε ζήσει σ αυτό το τμήμα δεν υπάρχουν πραγματικά.Καμία άλλη ομάδα να ακροβατεί τόσο πολύ ανάμεσα στην καταξίωση και στην πίκρα.:(

trust in who we are
06-04-2015, 18:02
Εκεινη τη μερα και με τα ποδια να μου ελεγες να παμε απο το αεροδρομιο στο σεφ θα σου λεγα φυγαμε! Ακομα και το λεωφορειο μετρο ηλεκτρικος δεν παιζει να το ξανακανω ποτε! Αντε στην επομενη ισως :D :D :D

υ.γ. σαγιαν τρομερο αβαταρ!

rednorth7
06-04-2015, 21:55
2η μεγαλύτερη μαλακία του πύρινου κόσμου μετά τα συνθήματα εναντίον κόκκαλη στο καραϊσκάκη. αλλά μια φορά στ 7 χρόνια συγχωρούμαστε. εδώ συγχωρούνται οι αφοί με 5-6 μαλακίες κάθε 7 μήνες.

Oτι πιο αρχιδατο εχουν κανει οργανωμενοι στην Ελλαδα.Αυτος που ειχε δωσει τις απιστευτες χαρες στους ιδιους, οταν καταλαβαν οτι ξυνει το πουλι του και εχει αφησει την ομαδα γυμνη, αντεδρασαν.Φυσιολογικιτατη αντιδραση.

μιγάδας
07-04-2015, 01:14
2η μεγαλύτερη μαλακία του πύρινου κόσμου μετά τα συνθήματα εναντίον κόκκαλη στο καραϊσκάκη. αλλά μια φορά στ 7 χρόνια συγχωρούμαστε. εδώ συγχωρούνται οι αφοί με 5-6 μαλακίες κάθε 7 μήνες.

Oτι πιο αρχιδατο εχουν κανει οργανωμενοι στην Ελλαδα.Αυτος που ειχε δωσει τις απιστευτες χαρες στους ιδιους, οταν καταλαβαν οτι ξυνει το πουλι του και εχει αφησει την ομαδα γυμνη, αντεδρασαν.Φυσιολογικιτατη αντιδραση.

δεν κατάλαβες ή δεν τα θυμάσαι καλά. ο κόκκαλης βρισίδι έφαγε για τον ριβάλντο όταν έβγαινε το νιμού κι έκλαιγε στα κανάλια.

ο σωκράτης ο κόκκαλης έφαγε μπινελίκια για τον ριβάλντο τον δαχτυλάκια.

duda-agelopouloi-v-span
07-04-2015, 01:41
K9l0pKhybho

Α ρε γιωργαρε πως τα καταφερες ετσι;ολοι οι ολυμπιακοι να πινουμε νερο στο ονομα σου,να χανουμε το πρωταθλημα με sweep απο τον μποχου και να μην σου λεει κανεις τιποτα να σε εχουμε θεο.Την αλλη χρονια να χανουμε το κυπελλο απο το βαζελο να ειμαστε εκτος f4 και παλι η πλειοψηφια ηταν μαζι σου,αλλα εκεινος ο τεταρτος τελικος στο σεφ δεν χωνευεται.ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΛΗΜΑ,χασαμε απο τον ζακ ραιτ τον λουκα μαυροκεφαλιδη και τον φραγκισκο αλβερτη.Και παλι ομως ενα μερος του κοσμου σε στηριζε πιστευε σε εσενα αλλα 9 οκτωβριου μας κερδισε ο λουτζης ο διαμαντακος και ο εστεμπαν μπατιστα.
Α ρε γιωργαρε πως εδωσες σε ολα μια κλωτσια;πως;;;;
Κραταμε λονδινο βραζιλια και σου ευχομαστε καλη συνεχεια

Darkling
07-04-2015, 01:48
ε δεν εδωσε και μια κλωτσια για να λεμε και την μαυρη αληθεια.

duda-agelopouloi-v-span
07-04-2015, 02:01
ε δεν εδωσε και μια κλωτσια για να λεμε και την μαυρη αληθεια.

Μια φιλε μου,ας επαιρνε τον περσινο τεταρτο τελικο και θα μιλουσαμε αλλιως

μιγάδας
07-04-2015, 12:47
πάντως, ας στματήσει αυτό το αστείο με τον λουντζή και τον διαμαντάκο του κυπέλλου. γιατί θα αρχίσει μετά κανάς φάυλος κύκλος που θα λένε οι άλλοι για μουράτο και χριστοδούλου.

από τον διαμαντίδη, τον μπατίστα, τον βιτάμ, τον γιάνκοβιτς χάσαμε.

Darkling
07-04-2015, 13:23
ε δεν εδωσε και μια κλωτσια για να λεμε και την μαυρη αληθεια.

Μια φιλε μου,ας επαιρνε τον περσινο τεταρτο τελικο και θα μιλουσαμε αλλιως

εγω ο ιδιος ειμαι αυτος που εχω γραψει οτι μπορω να συγχωρησω σ οποιοδηποτε στελεχος ολων των ομαδων τα παντα, εκτος απ την ηττα στον 4ο τελικο περσι.
απλα εννοω, εχασε καμμια ντουζινα ματς που δεν επρεπε. τεσπα. δικιο εχεις.

duda-agelopouloi-v-span
07-04-2015, 17:35
πάντως, ας στματήσει αυτό το αστείο με τον λουντζή και τον διαμαντάκο του κυπέλλου. γιατί θα αρχίσει μετά κανάς φάυλος κύκλος που θα λένε οι άλλοι για μουράτο και χριστοδούλου.

από τον διαμαντίδη, τον μπατίστα, τον βιτάμ, τον γιάνκοβιτς χάσαμε.

Οσο χασαμε απο το βιταμ αλλο τοσο και απο τον λουτζη.Κανεις απο τους δυο δεν επαιξε.
Αντιθετα ο διαμαντακος επαιξε 12 λεπτα,ο μποχωριδης 15 και ο γιανις μπλουμς 16.
Εννια παικτες αγωνιστηκαν απο τον παναθηναικο εκ των οποιων οι τρεις αυτοι που ανεφερα.Α μην ξεχασω και εικοσιπενταλεπτο του νικου του παππα.

http://www.redplanet.gr/interviews/article3073460.ece/BINARY/w620/pao.jpg

trust in who we are
07-04-2015, 18:00
Μεγαλυτερο παραμυθι απο τα μωρα του βαζελου δεν εχει υπαρξει! Ως προς το χρονο και τη συμμετοχη τους εννοω φετος, μελλοντικα δεν ξερω πως θα εξελιχθουν.

Άγιος Πέτρος
30-04-2015, 12:14
Διάρρηξη στο σπίτι μου χτες και σήμερα πουρνό έρχεται το csi (2 διες μη φανταστείτε). Εκεί λοιπόν που εξετάζουν τον τόπο του εγκλήματος είμαι 2 βήματα από πίσω και σιγομουρμουριζω "βαζελοι μουνια, ειστε όλοι ρουφιανοι..."


Ο ενας στραβοκοιταξε. Αλλά δεν είπε τίποτα. Ο αλλος σκάει ενα χαμόγελο. Καπου στο μυαλό μου σιγοτραγουδησε κιόλας. Ο στραβομουτσουνος τον έστειλε έξω να πάει να φέρει κάτι. Λίγο ακόμα και θα αναβαμε καπνογονα

DirtySniper
10-09-2015, 14:45
Πόσο χούπης παίζει να είμαι
στον πίνακα για να σχεδιάσω την ευθύγραμμη ομαλή
Σχεδιάζω έναν τύπο σε ισουσ χρονουσ ισεσ αποστάσεις
και απο πάνω του γράφω σταθερά καλός.
Και για να σχεδιάσω την επιταχυνόμενη
σχεδιάζω έναν τύπο που προοδευτικά απομακρύνεται όλο και πιο πολύ
και απο πάνω του γράφω
G.O.A.T
πόσο χούπης είμαι που έχω την απαίτηση από τα παιδιά να καταλαβαίνουν ποιους εννοώ?

Darkling
10-09-2015, 15:03
School of GOAT

with D.Sniper.

μιγάδας
10-09-2015, 15:46
Πόσο χούπης παίζει να είμαι
στον πίνακα για να σχεδιάσω την ευθύγραμμη ομαλή
Σχεδιάζω έναν τύπο σε ισουσ χρονουσ ισεσ αποστάσεις
και απο πάνω του γράφω σταθερά καλός.
Και για να σχεδιάσω την επιταχυνόμενη
σχεδιάζω έναν τύπο που προοδευτικά απομακρύνεται όλο και πιο πολύ
και απο πάνω του γράφω
G.O.A.T
πόσο χούπης είμαι που έχω την απαίτηση από τα παιδιά να καταλαβαίνουν ποιους εννοώ?

όταν διδάξεις την αδράνεια, βάλε από πάνω 3D

Άγιος Πέτρος
12-11-2019, 10:48
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191112/750485062b8a70c694881d812b572a39.jpg

CHILDHOOD RUINED


Όλη η συνέντευξη εδώ

https://www.fosonline.gr/podosfairo/superleague/article/72989/o-ypovryxios-sto-fos-gia-ton-korne-ston-georgiadi-kai-alla-peristatika-ston-olympiako

krataios75
12-11-2019, 11:44
Πόσο χούπης παίζει να είμαι
στον πίνακα για να σχεδιάσω την ευθύγραμμη ομαλή
Σχεδιάζω έναν τύπο σε ισουσ χρονουσ ισεσ αποστάσεις
και απο πάνω του γράφω σταθερά καλός.
Και για να σχεδιάσω την επιταχυνόμενη
σχεδιάζω έναν τύπο που προοδευτικά απομακρύνεται όλο και πιο πολύ
και απο πάνω του γράφω
G.O.A.T
πόσο χούπης είμαι που έχω την απαίτηση από τα παιδιά να καταλαβαίνουν ποιους εννοώ?
Το σταθερα καλος μετριεται σε μοναδες Νικος Ζησης (ΝΖ) ;

dio
12-11-2019, 12:10
Ναι, στο σύστημα SI