PDA

View Full Version : στημενα στα 4...


tc-g6
26-06-2011, 16:21
ΔΕΝ ισχυριζομαι πως τα παρακατω ειναι 100% αληθεια αλλα τα μεχρι τωρα δεδομενα αυτο δειχνουν. ειναι κυριως πραγματα που εμαθα αλλα και καποια που ειδα και ακουσα ο ιδιος.

απο το '80 ξεκινησε ουσιαστικα το παρανομο στοιχημα στην ελλαδα με πρωτεργατη τον καπετανιο, επειδη ηταν ουσιαστικα εκτος των οικογενιακων επιχειρησεων βρηκε τροπο να βγαλει λεφτα και σε αυτο το πλαισιο αγοραστηκε απο την φαμιλια και ο οφη. την περιοδο αυτη και για 15 χρονια εγιναν τα μεγαλυτερα στησιματα και βγηκαν πραγματικα πολλα λεφτα. οσοι αρνηθηκαν να συμμετασχουν εξαφανιστηκαν απο το χωρο του ποδοσφαιρου. καποτε μαλιστα πιαστηκε το κυκλωμα αλλα η ιστορια με τα λουλουδια, τις απειλες και τους διαιτητες θαφτηκε, ηταν η εποχη της παντοκρατοριας του βαρδινογιαννη.
οταν προσπαθησε στο κολπο να μπει ο κοσκωτας κινηθηκαν τα πολιτικα νηματα (ο παο με τη ΝΔ και ο οσφπ με το ΠΑΣΟΚ τοτε) ωστε να μην μπλεχτει στα ποδια τους. στη θεση του ηρθε ο σαλιαρελης που εστηνε με τον καπετανιο παιχνιδια βγαζοντας καλα λεφτα. επειδη ο σαλιαρελης ομως ηταν ΗΛΙΘΙΟΣ και ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ και εστηνε μονο κατα της ομαδας του τελικα την πατησe γιατι τον διωξαμε κακην κακως. ο κοσκωτας παντως απο το συντομο περασμα του προλαβε να ξεπλυνει χρημα και σε συνδιασμο με οσα υπεξαιρεσε απο την τραπεζα κυπρου ζει πλεον πλουσιοπαροχα αναμεσα σε NY και εκαλη.
στα τελη της δεκαετιας στο κολπο μπηκε και το μπασκετ αρχικα στη θεσαλλονικη, οπου ειχαν τα κονε με βουλγαρους μπουκ. δυστυχως αλλα στοιχεια για αυτο δεν εχω.

μπαινοντας στο '90 το κολπο ηταν ως εξης: ο μακαρος ηταν στην καε αεκ, ο καπετανιος στην παε παο και ολα πηγαιναν μια χαρα, αρκει ο ολυμπιακος να μην ακουμπαει πρωταθλημα.
στην πορεια ηρθε ο κοκκαλης και τους γαμησε το σπιτι. οχι μονο δεν ακολουθησε αλλα στην ουσια εστησε ενα αλλο συστημα απο την αρχη. οτι δεν καταφερε ο κοσκωτας το πετυχε ο θειος και μαλιστα με τον καλυτερο τροπο. πεταξε απο την μεση καθε ανταγωνιστη και απο την αλλη ΔΕΝ φαινοταν ο ιδιος πουθενα, εκαναν λεγεται αλλοι τις δουλειες. ομως για αυτη την περιοδο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ μονο φημες και αυτο ειναι πλεον ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

θυμηθειτε τωρα οτι ο μακαρος ειχε εμπλοκη στην καε αεκ και στην παε αεκ και μετα στην παε καβαλα, ο μπεος στην παε πανιωνιος και στην παε ολυμπιακος βολου, ο πατερας στην παε εθνικος (οπου εχουν βρεθει στημενα παιχνιδια απο την ουεφα) και μετα στην παε παο, ο κουγιας στα γιαννενα και την παναχαϊκη. απο διπλα για καποια διαστηματα οι μητροπουλοι με το αιγαλεο, ο κομποτης με τον λεβαδειακο και αλλοι με την κερκυρα, τον ατρομητο, τον ηρακλη, την ηλιουπολη, την καστορια, τον εθνικο αστερα και τον αστερα τριπολης.

το συστημα δουλεψε για καποια χρονια και παρα τις διαρροες (παραγκα) δεν υπηρξαν στοιχεια. μεχρι που στο κολπο μπηκε ο πατερας που ανελαβε την παε παο. ο κοκκαλης ηξερε τι παιζει απο οταν ο νικολας ηταν στον εθνικο, ειδε και οτι πηρε το νταμπλ και για αυτο αποφασισε οτι ηρθε η ωρα να βγει απο το παιχνιδι αφου πλεον αυτο ηταν στα χερια αλλων. εδωσε την ομαδα στον μαρινακη, που ηταν φιλος του μπεου και του πατερα, και συνεχισαν ακαθεκτοι τις οποιες μπιζνες τους.
η δουλεια χαλασε πριν καποιους μηνες οταν οι μαρινακης-μπεος-ψωμιαδης προσπαθησαν να βγαλουν απο τη μεση τους κουγια-πατερα. πριν λιγο καιρο παντως εγινε συναντηση πατερα-μαρινακη-τσακογιαννη.

γενικα, στη χειροτερη μοιρα ειναι οι πατερας-κουγιας-μπεος-ψωμιαδης γιατι εχουν αλλαξει απο 2-3 ομαδες ο καθενας! μονο που οι ρουφιανοι θα την γλυτωσουν...

εμαθα επισης οτι οι κουγιας και πατερας εχουν κανει συμφωνια και για αυτο δεν διωκονται ενω ο μαρινακης παει να μπλεχτει χωρις αμεσα στοιχεια. συνομιλιες παντως με τον πατερα υπαρχουν ΑΡΚΕΤΕΣ και ελπιζω καποιες εστω απο αυτες να βγουν προς τα εξω, σιγουρα ομως δε θα βγουν ολες γιατι και αυτο το παιχνιδι ειναι ΣΤΗΜΕΝΟ!
κουγιας και ο πατερας εδωσαν στεγνα τους υπολοιπους και γλυτωσαν. τωρα λοιπον προσπαθουν να μπλεξουν ΧΩΡΙΣ στοιχεια τον μαρινακη μπας και μιλησει και αυτος. καλυτερα δηλαδη να ειναι αυτος ο λογος και οχι το οτι ψαχνουν εξιλαστηριο θυμα και προσπαθουν εμμεσα να τον ενοχοποιησουν και να καταστρεψουν τον ολυμπιακο. για την ωρα παντως ο παναθηναϊκος φαινεται οτι συνεργαζεται ΠΛΗΡΩΣ, παλια μου τεχνη κοσκινο δηλαδη, και να τον απαλλασουν υπογειως.

παντως για τα χρονια του κοκκαλη δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ! παρα το οτι ειχε γινει το θεμα της παραγκας τοτε, παρα το οτι γινεται αναφορα σε αυτον σε καποια απο τις τωρινες συνομιλιες, δεν εχουν κανενα στοιχειο που να τον μπλεκει. ο θειος εκανε σωστες δουλειες ΑΝ εκανε, χοχοχο!

για καποιο φετινο παιχνιδι του ολυμπιακου ηξερα απο πριν οτι ο διαιτητης ειναι πιασμενος αλλα δεν θυμαμαι ποιο ηταν, καπου τον οκτωβρη νομιζω με τις εκδηλωσεις για τον ερασιτεχνη το ειχα μαθει. για εκτος εδρας ηταν παντως. θελω να πιστευω οτι ηταν αλλη μια φημη γιατι κερδισαμε μεν, δεν φανηκε να σπρωχτηκαμε δε.
μου ειπαν επισης για στημενους τελικους κυπελλου της παναθας (με πανιωνιο και λαρισσα), για στημενα παιχνιδια παο και αεκ κατα το παρελθον και για φετινα στησιματα (αρης-παο, ατρομητος-οσφπ) αλλα αυτα ειναι λιγο πολυ γνωστα.

υπαρχει τελος παραγοντας-υπαλληλος του οποιου το ονομα αρχιζει απο Α και ειναι ποντιος (πιλατος) αλλα δεν φαινεται πουθενα ρε γμτ. και βγαινει και μιλαει και απο πανω ο χωρτασμενος εντος γηπεδου και βγαζει και ανακοινωσεις. ειτε μιλησε και σωθηκε ειτε εμαθε με καποιον τροπο και καρφωσε, δεν εχω ξεκαθαρη ενημερωση ομως πιστευω οτι ειχε καποια εμπλοκη. οι ισολογισμοι παντως της ομαδας του δειχνουν γενικοτερες ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ. λεγεται μαλιστα οτι επαιξε φραγκα απο υποτιθεμενες μεταγγραφες σε συνεννοηση με τον πατερα αλλα λογω μπεου τα εχασε και τωρα ψαχνει για support. πιθανον αυτος να εστειλε σε συννενοηση με τον κουγια της πρωτες κασσετες!

για τον δημητρακη τον γιαννακοπουλο και το ματς ξανθη-παο το θεμα ΔΕΝ μπορω να το καταλαβω ρε γμτ. ενω ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως ΜΕΤΕΙΧΕ στο συστημα, για καποιον λογο εχει την ιδια προστασια που εχουν και οι πατερας-κουγιας, πιθανον λοιπον να "κελαηδησε" και αυτος. εμαθα ομως μεσα σε ολα αυτα οτι και οι δικοι τους παιρνουν κατι "φαρμακα" και μαλιστα για αυτο αλλαξαν και αθλιατρο πριν λιγα χρονια. αυτος διαφωνουσε ενω οι προεδροι ηταν καθετοι. ο συγκεκριμενος μαλιστα γιατρος ειχε ξεκινησει λιγο αργοτερα μια κινηση κατα της ντοπας και ηταν παντου στα ΜΜΕ μεχρι που αφησε υπονοουμενα για τα χομπιτ και εξαφανιστηκε.
η ντοπα παντως υπαρχει απο χρονια στον ελληνικο (και οχι μονο) πρωταθλητισμο και πολυ περισσοτερο στον επαγγελματικο αθλητισμο. ειναι γνωστα τα ονοματα "βομβες" που εχουν σκασει κατα καιρους.
ο μπουρουσης πιαστηκε απο σποντα, παρακολουθουσαν το τηλεφωνο του ψωμιαδη για τα στημενα και απεδειχθει εκτος απο βλακας και αχαριστος, αυτο ειναι ολο.

στο μπασκετ δεν ειναι θεμα γενικοτερου στησιματος αλλα στησιματος συγκεκριμενων ντερμπυ και κυριως θεμα φαρμακων. εμαθα επισης οτι καποιοι διαιτητες του χρονου δε θα ειναι πουθενα γιατι εκαναν ηδη οσα μπορουσαν αλλα δεν ξερω ουτε ονοματα ουτε τιποτα αλλο.

τελος, στο παρανομο στοιχημα μπλεκονται υποτιθεται ο αβρααμ παπαδοπουλος και συμφωνα με καποιους ο νικοπολιδης αλλα δεν υπαρχουν στοιχεια οτι αυτο εγινε σε παιχνιδια του ολυμπιακου και αρα οτι αυτα ηταν στημενα, για τον δευτερο μαλιστα μαλλον δεν υπαρχουν επαρκη στοιχεια γενικοτερα. ομοια και ο μενδρινος. για το ιδιο συστημα θα ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ τις επομενες μερες και οι τζι...ρ, δω..ς, ζαγ.....ς, βρ..ς, ρε..ς, δελ..ς, κατσ....νης και ντε.ης. αλλοι απλα για παρανομο στοιχηματισμο και αλλοι για στησιμο με σκοπο τα κερδη απο το πονταρισμα χωρις ομως να σημαινει οτι εχουν πραγματι εμπλοκη. πιθανοτερα μαλιστα αυτα τα ονοματα απλα να διαρρευσουν και να μην ασκηθει ΚΑΜΙΑ διωξη ειτε λογω ελλειψης στοιχειων ειτε λογω του οτι σκοπος ολου αυτου ειναι απλα ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΖΑ.


ολοι παντως ανεξαιρετως ειναι ΑΘΩΟΙ μεχρι αποδειξεως του αντιθετου. χωρις καταδικη δεν υπαρχει ενοχη παρα μονο φημες. τις αναπαραγω απλα γιατι αυτα μαθαινω και αυτα ακουγονται στα ΜΜΕ και στην πιατσα. μακαρι να ειναι φουσκα το ολο θεμα γιατι μας βλεπω ΟΛΟΥΣ στη Β εθνικη (τουλαχιστον)...

ps1: το μεσοπροθεσμο παντως θα περασει και ο μαρινακης ΔΕΝ θα βγαλει για την ωρα πετρελαιο απο τα κοιτασματα του αιγαιου (κρατηστε το αυτο γιατι εχουν και αλλες οικογενειες δουλειες με πετρελαια).

zouparos
26-06-2011, 16:38
καταντια να συνομιλει ο προεδρος του οσφπ με ολους αυτους και να ασχολουμαστε τωρα με τον αδραχμιδη,τον μπαμπα,τον τσακογιάννη και το καθε γκανγκστερ.

εγώ θέλω γραμμη για εμάς και εως τώρα δε βλέπω τίποτα. Οι άλλοι ειναι κανονικατα ρουφιανοι,ετσι δρουν και δεν το κρυβουν και οι δικοι μας κοιτανε...

δε γινεται να μην υπαρχει διωξη στο πατερα. Αυτοματα, μα αυτοματα όμως ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ. αυτοματα ομως. χανουν καθε αξιοπιστια πως το λενε.

επίσης το κρισιμο ερώτημα. αφου μεχρι κ ο κοντοστουπης ο ποινικολογος της πουτσας που απο φτωχαδακι εγινε πλουσιος απ'το πουθενα!!!!!(που τα βρηκες τα λεφτα ρε μαλακαααα) κελαϊδάει πως οι μισές κατηγορίες δεν στεκονται πουθενα βαση αυτων τότε ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΝΕ??
και ρωταω εγώ. Το πορισμα δεν ειναι το ρεζουμε, τα πιο χοτ της δικογραφιας??? γινεται απ'την εως τωρα δικογραφια να εχουν βγει τα 2/10? στεκει αυτό? αφου το πορισμα ειναι το ζουμι...

Ή εχουν σκεφτει ριχτο τωρα να περασουν τα οικονομικα αερα και εχει ο θεος στις ανακρισεις κ στο καλεσμα μαρτυρων και στους υπογειους εκβιασμους για αθωωση αν μιλησεις και πεις αυτα που θελουμε να ρίξουμε λιγα και να πιασουμε πολλα??

θεμο παρε τηλ οποτε μπορεσεις

johny b
27-06-2011, 03:23
Παρότι δεν αλλάζω άποψη ότι επί του προκειμένου Βαγγέλας κι Ολυμπιακός δεν κινδυνεύουν μαθαίνω διάφορα που πρόκειται να βγουν. Εύσωμος, ολιγότριχος παράγοντας λέει συζητώντας με άλλον εύσωμο και ολιγοτριχέστερο παράγοντα έλεγε ότι θα βάλει "παιδια" να δείρουν δημοσιογράφο, που είναι γνωστός ως ο κοντός εκ των δύο, γιατί τα παίρνει απ'τον Πατέρα. Μεταξύ άλλων τα δύο αγόρια κουβεντιάζουν και για βίζιτες. Σε άλλη συζήτηση ο εύσωμος φίλος μας συζητάει με πρώην διαιτητή, που εκτελεί χρέη παράγοντα και του λέει ότι θα κάνει ότι μπορεί να μην πέσει η ομάδα του, αλλά ότι θα κάνει 10 φορές περισσότερα να μην πέσει ο Πανιώνιος.
Εν ολίγοις, δεν θα φοβόμουν νομικά, αλλά έρχεται χοντρή ξεφτίλα.

standby25
27-06-2011, 03:40
να μην σε αφηνει η χωρα μια μερα να πληξεις...το προτιμοτερο ειναι να χαλαρωσουμε για 2 βδομαδες θα σκανε τα πυροτεχνηματα απανωτα και να βγαλουμε ολοκληρωμενο συμπερασμα...
εδω ενα ενδιαφερον ρεπορταζ
Η επίθεση ξυλοδαρμού στον Βασσάρα, τον περασμένο Οκτώβριο, μπορεί να σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο! Πώς συνδέεται η "υπόθεση-Θαμνάκια" με το "βαθύ λαρύγγι" και τα στημένα!



Πρόσωπο που συνδέεται με την υπόθεση ξυλοδαρμού του μέχρι πρότινος διευθυντή Ανάπτυξης Διαιτησίας, Κύρου Βασσάρα, τον περασμένο Οκτώβριο, φέρεται να είναι το "βαθύ λαρύγγι" που... ενεργοποίησε το σύστημα των "κοριών" της Εισαγγελίας και της ΕΥΠ, οδηγώντας στην αποκάλυψη των 83 σχετιζόμενων με τα στημένα παιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Εθνους της Κυριακής", πρόσωπο-κλειδί για εκείνη την έρευνα, που έγινε γνωστή ως "υπόθεση- Θαμνάκια", φέρεται να έχει δώσει σημαντικές πληροφορίες για τα πρόσωπα που φέρονται να έστηναν αγώνες ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, λέγεται πως το άτομο αυτό θορυβήθηκε όταν από... κινήσεις περίεργες αντελήφθη ότι βρισκόταν υπό παρακολούθηση. Νομίζοντας ότι οι αστυνομικοί διερευνούν την υπόθεση του διαιτητή Βασσάρα, θέλησε να έρθει σε επαφή με μέλη των σωμάτων ασφαλείας, για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Και τότε οι ειδικοί αποφάσισαν να "εκμεταλλευτούν" την προθυμία του.

Το "βαθύ λαρύγγι" τροφοδότησε την έρευνα με πολύτιμα στοιχεία για τον τρόπο και τον χρόνο που λειτουργούν οι επιτήδειοι και υπέδειξε άτομα που σχετίζονται με την υπόθεση, καθώς και τα κινητά τους...

Και δεύτερο "βαθύ λαρύγγι"

Τη... μαρτυρία αυτή συμπλήρωσε ένα ακόμη άγνωστο άτομο που, επιθυμώντας να διατηρήσει την ανωνυμία του, "...για να μην κινδυνέψει η ζωή του", όπως ισχυρίστηκε, τηλεφώνησε στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου, όπου κατήγγειλε 4 άτομα ως "παράνομους πράκτορες στοιχημάτων".

Πρόκειται για άνθρωπο που έχει πάθει μεγάλη οικονομική ζημιά από την εμπλοκή του στον παράνομο στοιχηματισμό και φέρεται να προχώρησε στις αποκαλύψεις για τους "εγκέφαλους" επειδή δεν είχε τίποτα άλλο να χάσει.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τα άτομα αυτά "εβδομαδιαία "τζιράρουν" τεράστια ποσά "μαύρου χρήματος", στοιχηματίζοντας, για λογαριασμό των πελατών τους, το αποτέλεσμα χειραγωγημένων ποδοσφαιρικών αγώνων σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ και σε ανταλλακτήρια του εξωτερικού.

Οπως ανέφερε το δεύτερο "βαθύ λαρύγγι", οι 4 αυτοί άνθρωποι δέχονταν επί πιστώσει από τα κινητά τους τηλέφωνα στοιχήματα των πελατών τους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται "επώνυμα" άτομα και παράγοντες από τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς και πρώην αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές. "Κάθε εβδομάδα ο τζίρος των παράνομων πρακτόρων μπορεί και να υπερβαίνει το ποσό του ενός εκατ. ευρώ", είπε χαρακτηριστικά.

Τα πρόσωπα στα οποία αναφέρθηκε ο άνθρωπος-κλειδί δεν διακινούν κατά κανόνα τα "μαύρα χρήματα" από τους ατομικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς, αλλά από λογαριασμούς τρίτων προσώπων. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ένα από αυτά τα άτομα ήταν στην Κύπρο και εργαζόταν ως "master account".

Σε αυτόν έστελνε τα κέρδη που εκκαθαρίζονταν εβδομαδιαίως. "Του τα έστελνε είτε μέσω μεταφορέων υπεράνω πάσης υποψίας που ταξιδεύουν αεροπορικώς στην Κύπρο, έχοντας μαζί τους κρυμμένα μετρητά, είτε καταθέτοντας τα χρήματα σε ατομικούς λογαριασμούς", είπε το "βαθύ λαρύγγι". Στο τηλεφώνημα ανέφερε, επίσης, τα πρόσωπα στην Ελλάδα που έχουν εμπλακεί σε αυτή επιχείρηση.

Συνεργασία

Τα στοιχεία που αποκάλυψε το "βαθύ λαρύγγι" επιβεβαιώθηκαν από τους αστυνομικούς.

•Ετσι ξεκίνησε η στενή συνεργασία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και της ΕΥΠ, ήρθη το τηλεφωνικό απόρρητο και οι συνομιλίες όσων καταγγέλθηκαν τέθηκαν υπό παρακολούθηση από τις 19/1/2011 μέχρι τις 8/5/2011.

•Για 15 από αυτούς κινήθηκε η διαδικασία του Αυτοφώρου, λόγω του αδικήματος της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση που τους αποδίδεται. Πέντε, ωστόσο, παρέμεναν ασύλληπτοι μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Ο "θαμνάκιας" άνοιξε τον δρόμο

•Η υπόθεση ξυλοδαρμού του διαιτητή Βασσάρα, που έγινε στις 30/10/2010, αμέσως μετά το ντέρμπι των "αιωνίων" στο ΟΑΚΑ, έξω από το σπίτι συγγενικού του προσώπου στα Καμίνια, υπήρξε "σταθμός" στη γενικότερη έρευνα για το "βρώμικο" ποδόσφαιρο. Ηταν το γεγονός που επιβεβαίωσε τη φήμη η οποία κυριαρχεί σε δημοσιογραφικά γραφεία και στέκια φιλάθλων, ότι παράγοντες του ποδοσφαίρου σχετίζονται με συμμορίες "νονών" της νύχτας.

Στο συγκεντρωθέν υλικό φέρεται να συμπεριλαμβάνονται καταγεγραμμένες συνομιλίες του ηθικού αυτουργού της επίθεσης με μέλος εγκληματικής οργάνωσης, που είναι γνωστός με το παρατσούκλι "θαμνάκιας", και ο οποίος έπαιρνε εντολές για το πώς θα πραγματοποιήσει την επίθεση κατά του Βασσάρα.

•Από την έρευνα, στην οποία συμμετείχαν η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική, ο κακοποιός που ξυλοκόπησε τον πρώην διεθνή διαιτητή Κύρο Βασσάρα φέρεται να βρίσκεται πίσω από τουλάχιστον 2 συμβόλαια θανάτου. Ο 39χρονος, του οποίου το όνομα φιγουράρει στην δικογραφία που είχε συνταχθεί από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, φέρεται να έχει συμμετοχή είτε ως εισπράκτορας είτε ως μπράβος σε μεγάλη συμμορία των "νονών" της νύχτας, που έχει στον έλεγχό της εκατοντάδες νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

•Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, το 2007 το όνομά του είχε εμπλακεί στο συμβόλαιο θανάτου ενός σωματοφύλακα γνωστού επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων διασκέδασης αλλά και στη δολοφονία ενός επίσης γνωστού "νονού" της νύχτας, που διαπράχθηκε στη Γλυφάδα το 2008.

Πηγή: Έθνος της Κυριακής
http://www.sportdog.gr/article/39030/apo-ton-thamnakia-sto-vathu-laruggi

johny b
27-06-2011, 03:44
Κι αν σου λεγε κάποιος πριν από 10 μέρες πώς συνδέεται ο Βασσάρας με την Πόπη Μαλιωτάκη άντε να βρισκες άκρη.

tc-g6
27-06-2011, 09:56
εφοσον ΔΕΝ βγουν αλλες συνομιλιες με τον μαρινακη τοτε θα αθωωθει 100%, θα εχουν ομως πετυχει να τον στιγματισουν.

με προβληματιζει μονο το οτι ΑΝ ηταν μονο αυτες οι συνομιλιες δεν θα επρεπε να εχει ασκηθει διωξη εναντιον του εξ αρχης...

ps1: θα βγουν λεει ονοματα απο θεσσαλονικη. για να δουμε.
ps2: η derby κανει κωλοτουμπα, θα ακολουθησουν κι αλλοι.
ps3: το βαθυ λαρυγγι μηπως ειναι ο πατερας?

tc-g6
28-06-2011, 10:23
βρε βρε τον ζαγορακη... χοχοχο!!!

παμε και για τους υπολοιπους που ανεφερα να γελασει ο καθε πικραμενος...

tc-g6
28-06-2011, 17:13
συνομιλια ΑΔΑΜΙΔΗ-ψωμιαδη οπου γινεται αναφορα και στον ντεμη!

ε ρε γλεντιααααααααααα!!! οσο περνανε οι ωρες τοσο πιο ενδιαφερον εχει το ολο θεμα. τα κοζα θελατε? παρτε ενα ρεζιλικι να εχετε και πολυ σας ειναι!

Dark Angel #9
28-06-2011, 17:22
εχουν βγει πουθενα ονλαην να τα χαρουμε κι εμεις; :P

tc-g6
28-06-2011, 17:25
ψαχτε λιγο μαγκες, ο αδαμιδης παντως εκανε ηδη δηλωσεις για τις συνομιλιες.

τους εχει πιασει πανικος, πηγαν να βγαλουν απο τη μεση τον μαρινακη και τελικα πατερας-αδαμιδης-ζαγορακης ειναι μπλεγμενοι.

εγω τα εμαθα απο την παρασκευη, για την ωρα φαινεται οτι η πηγη μου ηταν αξιοπιστη. δυστυχως νεοτερα ΔΕΝ εχω, επικρατει απολυτη σιγη.

Dark Angel #9
28-06-2011, 17:43
Ο Μάκης Ψωμιάδης (Α) καλεί τον Νικόλα Πατέρα (Β) και του εύχεται καλή επιτυχία. Ο Α' αναφέρει ότι βρίσκεται με την ομάδα στο ξενοδοχείο και ότι σήμερα παίζουν με τον Ατρόμητο.

Β: Σήμερα βλέπω τον κράζει η «Ελευθεροτυπία» τον Αχιλλέα, τον ξεκωλώνει η «Εξέδρα»...
Α: Ναι, δεν διάβασα, θα τις διαβάσω. «Ελευθεροτυπία» κι «Εξέδρα»;
Β: Ολες τον ψιλοαυτώνουν, γιατί χθες βγήκε και ο Σπανός.
Α: Ο Σπανός στο «Goal», το διάβασα.
Β: Κι έχει βάλει και ο Τζίγκερ κάθε μέρα και τον γ... το Mega και το Star.
Α: Ναι, ναι, ναι, ξέρω. Αυτό έβαλα κι εγώ το χέρι μου.
Β: Μπράβο.
Α: Τον πήρα τηλέφωνο, του λέω: «Αυτό είναι αίσχος, πρέπει να...».
Β: Εντάξει, θα τα πούμε μετά τα παιχνίδια.
Α: Είμαστε καλά;
Β: Θα δείξει, δεν θα δείξει; Αυτό σου λέω πάντα, θα δείξει.
Α: Αντε φιλάκια. Σ' αγαπώ, καρδιά μου, γεια.

να δειτε που θα βγει κ καμια ροζ κασετα στο τελος. ΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ!
διαβασα κ του αδαμιδη ε ρε γλεντιαααααααα! θα γελασει ο καθε πικραμενος!!

TT7
28-06-2011, 18:31
Α: Αντε φιλάκια. Σ' αγαπώ, καρδιά μου, γεια.

Χαχαχαχαχα....Μαλακα μπορει να ειναι λαμογια αλλα ειναι καλοκαρδοι οι πουστηδες...Αγαπησιαρηδες...

redfan
28-06-2011, 18:36
Α: Αντε φιλάκια. Σ' αγαπώ, καρδιά μου, γεια.

Χαχαχαχαχα....Μαλακα μπορει να ειναι λαμογια αλλα ειναι καλοκαρδοι οι πουστηδες...Αγαπησιαρηδες...
ναι και με το που κλεισουν το τηλ παει η χριστοπαναγια συννεφο.στανταρακι

tc-g6
29-06-2011, 10:27
http://www.superbasket.gr/permalink/142105.html

για να δουμε...

dora7
29-06-2011, 14:13
http://www.superbasket.gr/permalink/142105.html

για να δουμε...

δεν εχουμε αραγε ολοι την ιδια περιεργεια για τον εν ενεργεία??????:rolleyes:

somekindofgrinder
29-06-2011, 18:11
Εναν τετοιο θελουμε στο μπαρκετ.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_4855.html

tc-g6
01-07-2011, 10:00
πραγματικα ο αδαμιδης ειναι για γελια! και κερατας και δαρμενος ο μογλης...

ps: το ΣΔΟΕ στη χωρα των χομπιτ, χοχοχο!

tc-g6
01-07-2011, 17:10
δεν εχω πολυ καλα νεα, δεν παιζει λεει να ανοιξει φακελος στην εισαγγελεια για το μπασκετ, τουλαχιστον στην παρουσα φαση. μονο το ΣΔΟΕ οτι κανει αλλα και για αυτο εχω τις επιφυλαξεις μου, αυτοι ευκολα τα τσεπωνουν και τα βρισκουν ολα σωστα και νομιμα.

κατι υποθεσεις για στημενους διαιτητες και φαρμακα παγωνουν για την ωρα. ελπιζω αυτη η πληροφορια να ΜΗΝ επαληθευτει.

ps1: αλλοι διαλογοι μαρινακη ΔΕΝ φαινεται να υπαρχουν, μεσα στην εβδομαδα θα ξεκαθαρισει το ζητημα.
ps2: ΑΠΟΡΩ πως ο ψωμιαδης την ωρα που οδευει προς φυλακη μπορει να ετοιμαζεται να αγορασει τον ηρακλη. α ρε τιμιες γριες και ελληνικο κρατος!

standby25
02-07-2011, 01:35
και καπως ετσι ξαφνικα μετα την ψηφιση του μεσοπροθεσμου σταματησαν οι συγκλονιστικες αποκαλυψεις της ποπιτσας

redglove
02-07-2011, 01:42
και καπως ετσι ξαφνικα μετα την ψηφιση του μεσοπροθεσμου σταματησαν οι συγκλονιστικες αποκαλυψεις της ποπιτσας

Έλα τώρα ρε καχύποπτε, αφού είπε ο (by the way μπλεγμένος) Πιλάβιος να σταματήσουν οι εκροές στον τύπο!

tc-g6
07-07-2011, 10:06
ο ντεμης κανει λεει "αποκαλυψεις"!

ρε θα μας τρελανουν??? αφου ρε χτικιαρη "ηξερες" γιατι οσο ησουν προεδρος της αεξαρας δεν εκανες κατι? γιατι δεν βγηκες τοσα χρονια να μιλησεις? γιατι μιλας μονο για το διαστημα 1996-2003???

εγω λοιπον αποκαλυπτω σημερα οτι εισαι κερατας γιατι γαμιοταν η βανδη με τον αλεξανδρη! αντιστοιχα "στοιχεια" φημες, κακια και χολη εχω και εγω, πηγαινε με στα δικαστηρια. μου το ειπε αυτος που κανονιζε το δωματιο στο πριαμος μαλακα...

deninho
07-07-2011, 12:27
ρε θα μας τρελανουν??? αφου ρε χτικιαρη "ηξερες" γιατι οσο ησουν προεδρος της αεξαρας δεν εκανες κατι? γιατι δεν βγηκες τοσα χρονια να μιλησεις? γιατι μιλας μονο για το διαστημα 1996-2003???

το αυτό.

Πάντως στέρεψαν οι νέες ειδήσεις για το "σκάνδαλο των στημένων αγώνων". Περίεργο...

tc-g6
07-07-2011, 13:19
ξανθη-ποα: 3-2
κουλα-ιωνικος: 0-1

για ολα φταιει ο κοκκαλης γατακια?
νιιιιιιιιαουυυ!!!

zouparos
07-07-2011, 13:43
για να μην ακουω ανακριβειες 2 πραγματα συμβαινουν για το απο πανω ματς.

Αρχικα δε πιστευω πως ηταν στημμενο του ιωνικου το 2πλο. γιατι το θυμαμαι το ματς κ ειχε κ φασεις.
Επομένως
ή 1) το ματς ειναι κανονικοτατο απλά κλασσικοι αεκτσηδες δε παραδεχονται τη λουζερια τους κ το ριχνουν αλλου ή
2) εκτος λογικής εχει στηθει. ΑΡΑ το έστησε ενας βλάκας. Διότι δεν υπήρχε λόγος να στηθει. Πρώτα πρώτα που παιχτηκαν τα λεφτα? και ποσα παιχτηκαν 5 εκατομμυρια ευρώ?? ποιος διαολο δεχεται τοσα λεφτά??? ΚΑΝΕΙΣ! εκτος αν ειναι η απιστευτη κομπινα του αιωνα. Κ φυσικά και επρεπε να εχει παιχτει τετοιο ποσο γιατι με λιγοτερα δεν υπηρχε λογος στησιματος. το αεκ επαιρνε λογικα παντα το πρωτάθλημα και απευθειας έβγαζε 15-20 εκατομμυρια απ'το τσουλου +αναγνωρισιμοτητα +τουλαχιστον αλλο ενα 15αρι εκατομμυρια απ'τα διαρκειας που θα μοσχοπωλουνταν για την επομενη χρονια.

ΑΡΑ ή δεν εχει γινει τπτ και ειναι ραδιο αρβυλα(αυτο πιστευω εγω) ή το εστησε καποιος ηλιθιος τυχοδιωκτης.

tc-g6
07-07-2011, 14:01
μπα, στηθηκαν τα λεφτα του χορηγου που λιγο μετα την εκανε απο την ομαδα κακην κακως. απλα και σενια πραματα. οπως ΛΕΓΕΤΑΙ οτι στηθηκε και το κουλα-ποα την ιδια χρονια αλλα χωρις αλλα στοιχεια...

ζουπ, τι εννοεις ποιος δεχεται τετοια λεφτα??? οποιος και του παιχνιδιου ξανθη-ποα και δεκαδων αλλων...

zouparos
07-07-2011, 14:05
η ιδια απορια παει και για το αλλο παιχνιδι. Ποιοσ δεχεται ΤΟΣΑ λεφτά? πειτε μου ρε παιδια τι ειναι. ενας τυπος με κεφαλαιο τετρακις τρισεκατομμυρια? ποιος?

tc-g6
07-07-2011, 14:13
ρε ζουπ, θα με τρελανεις τωρα??? εσυ ρε μλκ τα ρωτας αυτα??? να τα ρωτησει κανα παιδακι που εχει δει μια φορα το μπαρτσα-ρεαλ στην tv και τερμα απο μπαλα να το καταλαβω.

ρε αδερφε, τα πραγματα ειναι ΑΠΛΑ.
1. ΞΕΠΛΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
2. ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ (το διπλο του ιωνικου στην ασια μπορει να παιζεται στο 5 και στο 10, βαζεις 1 και τσεπωνεις 5 το λιγοτερο)

zouparos
07-07-2011, 14:19
Nαι βάζεις 5 και βγάζει 50...
Ε αν η αεκ επαιρνε το πρωταθλημα θα εβγαζε 20 απ'του τσουλου και 15-20 απ'τα διαρκειας +διαφημισεις +++
Ποιος ο λόγος να το στήσει?
Και ενταξει πες οκ το έστησε.
Ενταξει και ο γιωτης εκανε το ιδιο σ αδιαφορο ματς.

Το ερώτημα δεν ειναι το ξεπλυμα και τα μεγαλα κερδη. ΑΥτοι καλα κανανε. Το ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ δέχθηκε το ποντάρισμα??
Αυτο ρωταω?
Ποιος ειναι αυτος που για να ξεπλυνει καποιος Χ ελληνακος παραγοντισκος φραγκα δέχεται τέτοια ποσά??? Αυτη ειναι η ερώτηση.
Γιατι 10 εκατομμυρια όπως λες πχ για το αεκ-ιωνικος και το ξάνθη-παο δε δέχεται καμμια γνωστη εταιρια που να χτυπιεσει 12 μερόνυχτα. ΚΑΝΕΙΣ!

Ποιος δεχθηκε τέτοιο ποσό στο άσχετο??? Ποιος ειπε ναι φερε μου τα 10 εκατομμυρια σου και στη συνεχεια του πληρωσε τα δεκαπλασια???

tc-g6
07-07-2011, 14:27
ρε ψηλε, σε βαρεσε η ζεστη???

ποια αεκουλα μου λες? δεν στηνουν ομαδες τα παιχνιδια αλλα προεδροι και παραγοντες. οταν ο προεδρος σου βαλει 5 και παρει 25 στην τσεπουλα του στα @@ του αν η ομαδα θα παρει 20 ή τα τρια.

τωρα εδω που εχω σκαλωσει ειναι το τελευταιο σου ερωτημα. ποιος δεχεται τετοια ποσα. παρανομοι μπουκς σε ολο τον κοσμο και κυριως στη μαλαισια και την κινα. ειναι ενα ευκολος τροπος για εισαγωγη ντολαρς και γενικα συναλλαγματος. τα περιθωρια επισης κερδους ειναι τεραστια. ερχεται λοιπον μετα ο μπεος και ο ψωμιαδης και στηνουν καποια παιχνιδια ωστε να κερδιζει μεν η εταιρια στο συνολο αλλα να βγαζουν και αυτοι χρημα.

μιγάδας
07-07-2011, 17:52
σορρι ρε παιδια, αλλα αν ηταν στημενη η κουλα με τον ιωνικο και το επομενο ποα-κουλα, τοτε ηταν στημενο κι εκεινο το πρωταθλημα μας...

ναι, νταξει, προφανως και γινονται αυτα, αλλα εγω για το συγκεκριμενο αυτο το συμπερασμα βγαζω

tc-g6
07-07-2011, 17:56
σορρι ρε παιδια, αλλα αν ηταν στημενη η κουλα με τον ιωνικο και το επομενο ποα-κουλα, τοτε ηταν στημενο κι εκεινο το πρωταθλημα μας...

ναι, νταξει, προφανως και γινονται αυτα, αλλα εγω για το συγκεκριμενο αυτο το συμπερασμα βγαζω

με την ιδια λογικη ειναι στημενα ολα τα πρωταθληματα που εχουν γειναι απο το '50 και μετα στην ελλαδα.

ΔΕΝ εχει καμια σχεση το "στημενο" πρωταθλημα με το να στησουν καποιοι παραγοντες παιχνιδι της ομαδας τους για δικο τους σκοπο. ας μην το εκαναν...

zouparos
07-07-2011, 17:57
μαλακιες μην τα πιστευεις. Όλο φάσεις είχε εκεινο το ματς δε θα μαχονταν τοσο να γινοταν ρεζιλι ο Βασσάρας με τον μπουρμπο.
Και επιτέλους Θέμο κατάλαβες ποιο ειναι το ερώτημα μου. Όχι αν επαιξαν ΑΛΛΑ που έπαιξαν. Ποιος ειπε ναι κατεθεσε το ποσο αυτο των 5.000.000 ευρω στην αποδοση 10 του διπλου του ιωνικου πχ

μιγάδας
07-07-2011, 18:01
με την ιδια λογικη ειναι στημενα ολα τα πρωταθληματα που εχουν γειναι απο το '50 και μετα στην ελλαδα.

ΔΕΝ εχει καμια σχεση το "στημενο" πρωταθλημα με το να στησουν καποιοι παραγοντες παιχνιδι της ομαδας τους για δικο τους σκοπο. ας μην το εκαναν...

κατσε ρε μαν, εσυ πηρες εκεινο το πρωταθλημα επειδη η αεξαρα εχασε απο τον ιωνικο και μετα εφεραν ισοπαλια στη λεωφορο....δε λεω οτι ηταν στημενο εξαρχης να το παρουμε αλλα αν ηταν στημενα αυτα τα δυο συγκεκριμενα παιχνιδια, ε, το πηραμε λογω αυτου του στησιματος. μπορει να τα στησαν για δικους τους σκοπους οι παραγοντες αλλα την ομαδα του ολυμπιακου ευνοησαν τ αποτελεσματα

deninho
07-07-2011, 18:07
μαλακιες μην τα πιστευεις. Όλο φάσεις είχε εκεινο το ματς δε θα μαχονταν τοσο να γινοταν ρεζιλι ο Βασσάρας με τον μπουρμπο.
Και επιτέλους Θέμο κατάλαβες ποιο ειναι το ερώτημα μου. Όχι αν επαιξαν ΑΛΛΑ που έπαιξαν. Ποιος ειπε ναι κατεθεσε το ποσο αυτο των 5.000.000 ευρω στην αποδοση 10 του διπλου του ιωνικου πχ

μιας κι εγώ δεν ξέρω από αυτά (ούτε με το στοίχημα του ΟΠΑΠ ασχολούμαι), δε γίνεται να μοιράσεις τα 5 εκατομμύρια σε 2-3-5-10 bookmakers;

zouparos
07-07-2011, 18:19
Βλέπεις εδώ να μοιράστηκαν? Για την Μαλαισία λένε πονταρισια 3-2 σκορ 13 εκατομμυρια. δε λενε σπαστα.
Επίσης αντε τα σπας. Πόσο να τα σπάσεις τα 13 μύρια?
Οι εταιρείες (δε λεμε για τώρα) αλλα και τότε τα παιρνανε χαμπαρι αυτοματα αυτά. Συνεννοουνται κανονικότατα.
Άρα δε παιζει να παιχτηκε στο νομιμο.
Στο παρανομο.
Αλλα και παλι ποιος δεχθηκε να του παιχθει απόδοση 10 μυρια σε ενα σκορ απιστευτο ή σε ενα διπλο αποδοσης 10?
Ή ηξερε οτι θα χασει κ για δικους του λόγους το εκανε ή έχει κερδίσει πολλαπλάσια απ'τους ιδιους πιο πριν και εμεις απλα μαθαινουμε τα κερδισμενα τους.
δε μπορω να κτλβ

deninho
07-07-2011, 18:28
13 εκατομμύρια, 3-2. Για το Ξάνθη-ΠΑΟ, λες; Εκεί έπαιξε 1 και κάτι ψιλά, και πήρε 13 εκατομμύρια νομίζω. Ε, το να παίξεις 1,5 εκατομμύριο δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο. Παίζεις μισό εκατομμύριο Ευρώπη, και τα υπόλοιπα στους ασιάτες μαυρομπούκηδες.

ΥΓ Για να είμαστε όμως και λίγο πραγματιστές και σοβαροί, αν όντως ξέραμε πως γίνονται αυτές οι δουλειές, μάλλον δε θα τα συζητούσαμε μεταξύ μας. Ή με το Μάκαρο στο Αγ. Όρος θα τα λέγαμε, ή με την κυρα-Παπανδρέου

zouparos
07-07-2011, 18:40
εχεις δικιο για το ξανθη ποα

tc-g6
07-07-2011, 21:03
και σπας σε μπουκς αν εχεις σιγουρο το αποτελεσμα αλλα και τα σπρωχνεις εκει που ξερεις ολα μαζι (πχ κινα). πονταρουν στο παιχνιδι 15.000.000, εσυ το 1. βγαζεις 5 και τα αλλα ο μπουκ. ειναι με τετοιο τροπο το πονταρισμα και το στησιμο που μονο η κλικα κερδιζει...

zouparos
07-07-2011, 21:23
Koίτα Θέμο αυτοι λεφτά δε γεννάνε. Γιατί αν γεννουσαν δε θα έπαιζαν και δε θα έστηναν.
1 το κρατουμενο.

Άρα αφου δεν υπαρχει παραγωγη χρηματος, για να ΚΕΡΔΙΣΕΙ ένας ή η κλίκα λεφτά κάποιος θα χάσει.
Το απλό που είπα εγώ είναι πως κανεις δεν είναι χαζός να του έρθει πονταρισιά από κάποιον ΑΣΧΕΤΟ τέτοιο ποσο (απο 1 μύριο έως 10) και να την δεχθεί! Δλδ δε γίνεται! Και σπαστα στα 40 να είναι, δεν έρχεται ο άλλος με 120χιλιαδες ευρώ να παιξεις σκορ 3-2 ή διπλο με απόδοση 10 και εσύ το δέχεσαι. Δε γίνεται πως το λένε.
ΑΡΑ για να το δεθχεί απ'τον μπροστινό του εδώ ΑΣΧΕΤΟ ένα πράγμα υφίσταται.
Φυλάει το γκωλο του και πάει και κάνει και αυτός τον παίκτη σε άλλη εταιρία.

Αλλά αυτό δεν ονομάζεται απαραίτητα κλίκα απ'τη πλευρά του μπουκ αλλά διασφαλιση της περιουσιας του.
Το πιο πιθανό αυτό βλέπω και φυσικά κάποιος που "εχασε κατι στη διαδρομή" έκανε τσιου τσιου.

Στο θεμα του αεκ-ιωνικος ΕΠΙΜΕΝΩ. Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος επι γης που θα ποντάρει λεφτά στο διπλό και θα έχει σχέση(επιχειρηματικη εννοω) με την διοικηση της ΑΕΚ. Η χανουμισσα ειχε με τίτλο 20 εκατομμύρια απο Ευρώπη, αλλα 5-6 απο διαφημίσεις και παράπλευρα και άλλα 15 απ'τα διαρκειας της. Σούμα 40 μύρια.
Η απόδοση έδινε 10. Για να το κανανε θα πρέπει να έβγαλαν πανω απο 10. Δλδ να πόνταραν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΜΥΡΙΑ! Ε εγώ το αποκλειω να σπάστηκαν τόοοοοοοσα λεφτά σε ματς τίτλου και να μην είχε/εχει καρακαταβρωμησει το συμπαν. Δε ρισκάρεις για τόσα λίγα λεφτά (εννοω τα λεφτα του στησιματος σε σχεση με τα λεφτα που θα ερχονταν με τίτλο)

tc-g6
07-07-2011, 21:43
ρε ζουπ, ο παραγοντας που ΔΕΝ εχει μετοχες και αρα προσωπικα κερδη ολα τα κανει. οι μπουκ αυτοι ΠΡΟΦΑΝΩΣ και τα δεχονται αλλα απο συγκεκριμενα ατομα, ετσι δουλευει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ το συστημα.

με την νεα σεζον που θα τα λεμε πιο τακτικα στο γηπεδο θα κατσουμε με τον ψηλο να σου τα εξηγησουμε και να σου τα δειξουμε πιθανον απο κοντα...

ασχετο, αλλα καποτε ειπα οτι ο DON δημοσιογραφικιζει. ΛΑΘΟΣ μου. ισως διαφωνουμε καπου στον τροπο που λες κατι που μαθαινεις αλλα οφειλω να παραδεχθω οτι οτι εχει πει στο θεμα με τα στημενα, το στοιχημα, τα φαρμακα, το σδοε και τους αγγελοπουλους ειναι οτι ακριβως εχει βγει απο ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ πηγες. στο τελευταιο μαλιστα θεμα, με τους προεδρους, που εχει σχεση με ολα αυτα και την μαφια του μπασκετ, οταν "εκτεθηκε" ηταν γιατι καμια πηγη δεν ηξερε την αποφαση των αγγελοπουλων. σορρυ ψηλε!

tc-g6
11-07-2011, 20:53
τον ολυμπιακο θελουν, τα @@ μας θα παρουν. ουτε υπερασπιστης του προεδρου, ουτε των οργανωμενων ειμαι αλλα ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι στο τελος απλα θα εκτεθουν οσοι παλευουν εναντιον μας...

Eleni7
11-07-2011, 21:16
Θα το πω ωμα, αλλα αυτη η Παπανδρεου ειναι τελειως ηλιθια?Πιο ασχετη εισαγγελεα δεν εχω ξαναδει.Με τι μιζες πηρε την θεση?Ξερετε γιατι ασκησε διωξη κατα του Μαρινακη?Επειδη μιλουσε στο τηλεφωνο ο Τσακογιαννης με ενα αλλον και συζητουσαν για το ματς Παναχαικη με μια αλλη ομαδα.Καποια στιγμη ο ενας απο τους 2 συνομιλητες λεει την φραση "ο Μαρινακης ξερει" (για μεθοδευμενα επεισοδια που ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ οτι ΜΠΟΡΕΙ να γινουν στο ματς).ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι ο Μαρινακης ξερει εχει η κυρια Παπανδρεου ή τα πολλα τουρκικα της εκαψαν τον εγκεφαλο?Και εγω αν παρω τηλεφωνο καποιον και πω μια μπουρδα χωρις αποδειξεις,αυτη η μπουρδα θα θεωρειται εγκυρη,ας μην μπορει να στηριχθει καπου?Και οκ,ο Μαρινακης θα την γλυτωσει.Φανταζεστε τι τραβαει ομως ο καθε φουκαρας που δεν εχει οικονομικη ανεση και δυναμη σαν αυτον?Οι τυποι μιλαμε οτι ειναι επικινδυνοι.Πιο πανω και απο χουντα.Κατηγορουν ανετοτατα οποιον γουσταρουν.Και αν δεν εχεις και πολιτικη επιρροη την εβαψες.Θα βρεθεις με βραχιολακια σε χρονο dt

ΥΓ.Δεν εχω ιδεα απο οργανωμενους.Δεν εχω περασει ποτε εξω απο συνδεσμο.Αλλα ειμαι αρκετα εξυπνη να γνωριζω οτι με την 7 δεν παιζεις....Καλα ξεμπερδεματα

tc-g6
11-07-2011, 21:51
ειναι σαν να μιλαω με τον ζουπ και να λεμε οτι ο ντονερ λογοκρινει τα λεγομενα μας και ο κοκκινογαντης ΧΩΡΙΣ στοιχεια να μπαναρει τον ψηλο. ρε δεν παμε καλα...

nrg15
12-07-2011, 11:35
τον ολυμπιακο θελουν, τα @@ μας θα παρουν. ουτε υπερασπιστης του προεδρου, ουτε των οργανωμενων ειμαι αλλα ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι στο τελος απλα θα εκτεθουν οσοι παλευουν εναντιον μας...

Ολα αυτα ομως κανουν κατι πολυ καλο για εμας αλλα κακο για τους υπολοιπους... μας δενουν πιο πολυ σαν Ολυμπιακους....!!! Και οσο συνεχιζουν τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ....

tc-g6
12-07-2011, 13:24
παντως εγω απορω ως πολιτης τι σκατα δικαιοσυνη εχουμε. ειναι δυνατον να ασκηθει διωξη σε καποιον απο φημες και συνομιλιες τριτων και μαλιστα για γεγονοτα που τελικα ΔΕΝ εγιναν??? μονο περαιτερω ερευνα επρεπε να ειχαν προκαλεσει ολα αυτα και οχι διωξη του μαρινακη.

αυτα ρε ειναι παραβαση καθηκοντος και συκοφαντικη δυσφημιση, δεν ειναι αστεια πραματα.
με τετοια μπουρδελοδικαιοσυνη στο τελος θα αθωωσουν και τον ψωμιαδη. ο πατερας δε για αλλη μια φορα ΠΟΥΘΕΝΑ και ας μιλαει με ολους και για ολα...

Eleni7
12-07-2011, 13:34
Εμενα αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι τι τραβαει απο την δικαιοσυνη ο καθε φουκαρας που δεν εχει τα φραγκα και τους δικηγορους του Μαρινακη.Τσιμπανε πχ κανενα φουκαρα απο τις πορειες και του φορτωνει η Παπανδρεου και η καθε Παπανδρεου οτι γουσταρει ασχετα αν στεκει ή οχι.Αντε μετα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.Σαπιο συστημα.

quasireu
12-07-2011, 14:01
παντως εγω απορω ως πολιτης τι σκατα δικαιοσυνη εχουμε. ειναι δυνατον να ασκηθει διωξη σε καποιον απο φημες και συνομιλιες τριτων και μαλιστα για γεγονοτα που τελικα ΔΕΝ εγιναν??? μονο περαιτερω ερευνα επρεπε να ειχαν προκαλεσει ολα αυτα και οχι διωξη του μαρινακη.


σε αυτο μου φαινεται οτι κανεις λαθος και θα προσπαθησω να εξηγησω αρχικα περιλαμβανονται και συνομιλιες που συμμετεχει ο μαρινακης και ειναι πολλες που δεν εχουν βγει στο φως της δημοσιοτητας,δευτερον εφοσον υπαρχουν υποψιες οτι εισαι εμπλεκομενος στο συστημα το δικαστηριο εχει την δυνατοτητα να σου απαγγειλει κατηγοριες και τις οποιες αν εισαι αθωως θα προσπαθησεις να τις καταριψεις.Παντως υπαρχουν πολλα πραγματα που ειναι σε ερευνα και στοιχεια που δεν εχουν ερθει στο φως της δημοσιοτητας.Ενα ειναι το σιγουρο οτι κανενας απο αυτους στους οποιους εχουν ασκηθει διωξεις δεν ειναι αθωες περιστερες,ολοι ειναι μπεγμενοι αλλοι περισσοτεροι αλλοι λιγοτερο αλλα το προβλημα σε κατηγοριες για στημενα ειναι πολυ δυσκολο να σε καταδικασουν αφου πρεπει να εχουν ακλονητα πειστηρια(τραπεζικοι λογαριασμοι φωτογραφιες κα) και οχι συνομιλιες,Ειδατε στην τουρκια το προεδρο της φενερ πως τον τσουβαλιασανε αμεσως ουτε μανα σου ουτε πατερα σου και τα αλλα τα μαλακισμενα κανα πορειες και επεισοδεια. Μια ειναι η λυση δημευση περιουσιων σε οσους συμμετειχαν γενικοτερα σε προβληματα που αφορουν μαυρο χρημα και φοροδιαφυγη,οπως στην αμερικη

zouparos
12-07-2011, 14:03
παντως εγω απορω ως πολιτης

ΩΣ ΤΙ??? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εμενα αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι τι τραβαει απο την δικαιοσυνη ο καθε φουκαρας που δεν εχει[...] τους δικηγορους του Μαρινακη.

Σοβαρούς δικηγόρους. Με μπροστάρη τον Θέμη Σοφό-Τσιμτσιλή...γελαει ο κόσμος. Βέβαια εντάξει απ'το Βούλτση είναι ένα βήμα προς τα μπρος.
Βούλτσης για Ν.Σμύρνη..."Ναι κύριοι σφάλαμε βάλτε μας φυαλκή, ρίξτε μας 15 κεκλεισμένων και να πληρώσουμε τι να κανουμε αφου σφάλαμε"
Μόνο αυτά δεν έλεγε!!!

με τετοια μπουρδελοδικαιοσυνη στο τελος θα αθωωσουν...

Στα είχα πει για το Μπουρούση!! ΑΝ θέλει, με αυτά που έγραψαν εφημερίδες,σάιτς και είπαν κανάλια και ραδιόφωνα μπορεί να πληρώνονται μέχρι και τα δισέγγονα του. Φυσικά πάνω απ'ολα το κράτος που τροφοδότησε ολα τα παραπανω.

tc-g6
12-07-2011, 15:42
παντως εγω απορω ως πολιτης τι σκατα δικαιοσυνη εχουμε. ειναι δυνατον να ασκηθει διωξη σε καποιον απο φημες και συνομιλιες τριτων και μαλιστα για γεγονοτα που τελικα ΔΕΝ εγιναν??? μονο περαιτερω ερευνα επρεπε να ειχαν προκαλεσει ολα αυτα και οχι διωξη του μαρινακη.


σε αυτο μου φαινεται οτι κανεις λαθος και θα προσπαθησω να εξηγησω αρχικα περιλαμβανονται και συνομιλιες που συμμετεχει ο μαρινακης και ειναι πολλες που δεν εχουν βγει στο φως της δημοσιοτητας,δευτερον εφοσον υπαρχουν υποψιες οτι εισαι εμπλεκομενος στο συστημα το δικαστηριο εχει την δυνατοτητα να σου απαγγειλει κατηγοριες και τις οποιες αν εισαι αθωως θα προσπαθησεις να τις καταριψεις.Παντως υπαρχουν πολλα πραγματα που ειναι σε ερευνα και στοιχεια που δεν εχουν ερθει στο φως της δημοσιοτητας.Ενα ειναι το σιγουρο οτι κανενας απο αυτους στους οποιους εχουν ασκηθει διωξεις δεν ειναι αθωες περιστερες,ολοι ειναι μπεγμενοι αλλοι περισσοτεροι αλλοι λιγοτερο αλλα το προβλημα σε κατηγοριες για στημενα ειναι πολυ δυσκολο να σε καταδικασουν αφου πρεπει να εχουν ακλονητα πειστηρια(τραπεζικοι λογαριασμοι φωτογραφιες κα) και οχι συνομιλιες,Ειδατε στην τουρκια το προεδρο της φενερ πως τον τσουβαλιασανε αμεσως ουτε μανα σου ουτε πατερα σου και τα αλλα τα μαλακισμενα κανα πορειες και επεισοδεια. Μια ειναι η λυση δημευση περιουσιων σε οσους συμμετειχαν γενικοτερα σε προβληματα που αφορουν μαυρο χρημα και φοροδιαφυγη,οπως στην αμερικη

θες να μου πεις σε παρακαλω απο που προκυπτουν τα παραπανω???

1. ο ΝΟΜΙΚΑ αθωος δεν παει να πει οτι ειναι και αθωα περιστερα.
2. ο οποιοσδηποτε θεωρειται αθωος μεχρι να αποδειχθει η ενοχη του και οχι το αντιθετο που συμβαινει στην αμερικη. δεν προσπαθει ο πολιτης να αποδειξει οτι ειναι αθωος, αλλα η δικαιοσυνη οτι ειναι ενοχος, μην τρελαθουμε εντελως δηλαδη.
3. ΑΝ υπαρχουν αλλες συνομιλιες δεν μπορεις να το ξερεις εκτος αν εισαι η παπανδρεου.
4. απο τις εως τωρα συνομιλιες ΔΕΝ προκειπτει ποινικα κολασιμη πραξη του μαρινακη.
5. η χτεσινη διωξη στην οποια αναφερθηκα, εγινε για γεγονοτα που ΔΕΝ συνεβησαν. οι φασαριες για τις οποιες υποτιθεται ηταν ενημερος ο μαρινακης ΔΕΝ εγιναν ποτε.
6. απο ΦΗΜΕΣ, ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ και ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ο εισαγγελεας δινει εντολη για διερευνηση μιας υποθεσης. ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ μπορει να ασκησει διωξη. μπορει ομως να ασκησει στην περιπτωση που το ιδιο το προσωπο μετεχει στις συνομιλιες ή οταν θεωρηθουν υποπτες οι συναλλαγες στους λογαρισμους του ΧΩΡΙΣ και παλι αυτο να ειναι τεκμηριο ΕΝΟΧΗΣ, απλα λογος διωξης.
7. η παραβαση καθηκοντος, η καταχρηση εξουσιας και η συκοφαντικη δυσφημιση ειναι λογοι για να παει η κυρα παπανδρεου να καθαριζει σκαλες στο σπιτι του προεδρου μπας και την λυπηθει.
8. και τον μπεο και τον ψωμιαδη τσουβαλιασαν κατευθειαν αφου οι συνομιλιες τους ηταν ομοιες με αυτες του τουρκου.
9. μαυρο χρημα και φοροδιαφυγη. γελανε και οι πετρες. για να αλλαξει αυτο πρεπει να αλλαξει το ιδιο το ελληνικο κρατος. στην αμερικη παντως, δεν ειναι οπως στις ταινιες.

quasireu
12-07-2011, 19:37
[/QUOTE]

θες να μου πεις σε παρακαλω απο που προκυπτουν τα παραπανω???

1. ο ΝΟΜΙΚΑ αθωος δεν παει να πει οτι ειναι και αθωα περιστερα.
2. ο οποιοσδηποτε θεωρειται αθωος μεχρι να αποδειχθει η ενοχη του και οχι το αντιθετο που συμβαινει στην αμερικη. δεν προσπαθει ο πολιτης να αποδειξει οτι ειναι αθωος, αλλα η δικαιοσυνη οτι ειναι ενοχος, μην τρελαθουμε εντελως δηλαδη.
3. ΑΝ υπαρχουν αλλες συνομιλιες δεν μπορεις να το ξερεις εκτος αν εισαι η παπανδρεου.
4. απο τις εως τωρα συνομιλιες ΔΕΝ προκειπτει ποινικα κολασιμη πραξη του μαρινακη.
5. η χτεσινη διωξη στην οποια αναφερθηκα, εγινε για γεγονοτα που ΔΕΝ συνεβησαν. οι φασαριες για τις οποιες υποτιθεται ηταν ενημερος ο μαρινακης ΔΕΝ εγιναν ποτε.
6. απο ΦΗΜΕΣ, ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ και ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ο εισαγγελεας δινει εντολη για διερευνηση μιας υποθεσης. ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ μπορει να ασκησει διωξη. μπορει ομως να ασκησει στην περιπτωση που το ιδιο το προσωπο μετεχει στις συνομιλιες ή οταν θεωρηθουν υποπτες οι συναλλαγες στους λογαρισμους του ΧΩΡΙΣ και παλι αυτο να ειναι τεκμηριο ΕΝΟΧΗΣ, απλα λογος διωξης.
7. η παραβαση καθηκοντος, η καταχρηση εξουσιας και η συκοφαντικη δυσφημιση ειναι λογοι για να παει η κυρα παπανδρεου να καθαριζει σκαλες στο σπιτι του προεδρου μπας και την λυπηθει.
8. και τον μπεο και τον ψωμιαδη τσουβαλιασαν κατευθειαν αφου οι συνομιλιες τους ηταν ομοιες με αυτες του τουρκου.
9. μαυρο χρημα και φοροδιαφυγη. γελανε και οι πετρες. για να αλλαξει αυτο πρεπει να αλλαξει το ιδιο το ελληνικο κρατος. στην αμερικη παντως, δεν ειναι οπως στις ταινιες.[/QUOTE]

1,2. δεν θα διαφωνησω καθολου με αυτα που λες αλλα οπως ξεκαθαρα προειπα,εσεις που κατηγορειται οτι αδικα ασκησαν διωξη στα προσωπα που ακουγονται να σας υπενθυμησω οτι δεν εχουν βγει στο φως ολες οι κασετες ενω παραλληλα ασκειται και αλλη ερευνα για αυτα τα ατομα. Κατι περισσοτερα θα ξερουν οι κυριοι δικαστες εκτος και ειναι βαζελοι και θελουν να μας εκδικηθουν
3.ναι ειμαι διαταραγμενη προσωπικοτητα και μ αρεσει να παιρνω το ρολο της παπανδρεου δεν φανταζεσαι ποσο με φτιαχνει αυτο το ονομα.Δεν ξεω αν εχουν βγει ολες οι κασετες στο φως αλλα εκρεμουν παντως στοιχεια απο το σδοε που δεν εχουν γινει γνωστα οπως επισης και ερευνα για κυκλωματα της νυχτας.Παντως μην σου προκαλεσει εκπληξη αν σκασει βομβα με κασετες τις οποιες φοβηθηκε ο πιλαβιος και ειπε να σταματησει η διαρροη
4.5.κολασιμη δεν ειναι αλλα αν αποδειχτει οτι ειναι ακομα και απλος συνεργος θα ειναι αρκετο για να τραγουδαει της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες.Οσο για το γεγονος οτι δεν εγινε δεν σημαινει οτι δεν μπορει να σου ασκηθει διωξη για προθεση εφοσον εχουν βρεθει στοιχεια
6.7.ναι ομως οταν αυτες οι υποθεσεις και οι φημες προερχονται απο τα ατομα που συνομιλουσε ο προεδρος και ειχαν ειπωθει πραγματα αξιας προσοχης.Σου προειπα δεν ξερουμε τι στοιχεια εχουν και δεν πιστευω οτι ουτε ξερουμε καλυτερα απο τους δικαστικους αν πρεπει η οχι να ασκηθει διωξη και ουτε πιστευω οτι ενας δικαστικος θα ρισκαρε τοσα πολλα κανοντας μια παρανοη διωξη.Ελπιζω να ναι παρανομη η κυρια παπανδρεου και οχι ο βαγγελας δεν θελω να τον φανταζομαι να καθαριζει τον κορυδαλλο
8.συμφωνω απολυτα αν και για τον τουρκο το ειπα για να δειξω το ποσο γρηγορα κινουνται στην τουρκια και ο προεδρος της φενερ ειναι απο τους πιο πλουσιους τουρκους.Και ομως ο αγαπουλας δεν το βλεπω να μπαινει μεσα
9.δεν ξερω αν γελανε οι πετρες αλλα οτι μ αρεσουν οι αμερικανικες ταινιες ειναι αληθεια και θα σου προτεινα να ρωτησεις κπ ατομο που ζει στην αμερικη αν ισχυει αυτο που λεω για τη τιμωρια της φοροδιαφυγης και το ποσο αυστηρη ειναι αν σε πιασουν

Τελος παντων για να ληξει το θεμα καθενας ειναι αθωως μεχρι να αποφασισουν τα υπευθυνα ατομα(ασχετα με το αν συμφωνουμε εμεις) αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι απαιτουμε εξηγησεις απο τον μαρινακη για τις συνομιλιες με μπεο και για αυτα που ελεγε.Το ιδιο οφειλει να κανει και η ομοσπονδια με τον μπουρουση για να μας ξεκαθαρισει ποια ηταν τελικα τα φαρμακα

tc-g6
12-07-2011, 23:50
1,2. στο τελος φαινεται ο σκοπος και ο στοχος. πιθανον να εισαι μικρος και να μην θυμασαι αλλα αυτα και ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ εχουν γινει και στο παρελθον.
3. συνεπως κανεις υποθεσεις. με υποθεσεις δεν ασκουνται διωξεις, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.
4,5. το πλημμελημα δεν οδηγει στην φυλακη. τα υπολοιπα ειναι ΑΚΟΜΑ υποθεσεις.
6,7. επειδη μιλαω με καποιον που τελικα ειναι ενοχος ειμαι και εγω???
8. μπηκε ο μπεος που τον επιασαν, το υπολοιπο αφορα το αστυνομικο και δικαστικο συστημα που ειναι επισης διεφθαρμενο στο ελλαντα.
9. εχω συγγενεις στην αμερικη. ΑΝ σε πιασουν ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ γιατι ΔΕΝ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ως κρατος στην απατη με τις μιζες και τα ρουσφετια. στην γερμανια παντως αφηνουν τα μικροποσα να φοροδιαφευγουν για να κινειται το χρημα.

ο μαρινακης το μονο που εχει να κανει ειναι ΕΦΟΣΟΝ αθωωθει να τους γαμησει το κερατο στις μηνυσεις. το κυριοτερο ομως που ΠΡΕΠΕΙ να κανει ειναι να φτιαξει μια ομαδα που θα τους εχει ολους για πρωινο ωστε να βουλωσει στοματα.
ΑΝ παντως ειναι ενοχος δεν τρεχει και κατι, αρκει να μας αδειασει την γωνια για να μην βρωμιζει το ονομα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. περασαμε και αλλα τετοια με κοσκωταδες, σαλιαρελιδες, καπετανιους, γιδοπουλους, μπαρλους και αντεχουμε...

quasireu
13-07-2011, 13:03
δεν προκειται να βγαλουμε ακρη εχουμε και οι δυο τις αποψεις μας τελος παντων απλως πρεπει λογικα να συμφωνεις μαζι μου οτι οποια και αν ειναι η αποφαση ο μαρινακης οφειλει να δωσει εξηγηση στο λαο του θρυλου για τις συνομιλιες που συμμετεχει και μετα οπως λες να φτιαξει ομαδα που θα γαζωνει και πεταει πενταρες
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ(για αυτο ισως εχω κπ πιο ακραια αποψη για το θεμα επειδη δεν γουσταρω να ακουγεται τπτ και ξερεις πως εχουν πεσει πανω μας ολοι)

tc-g6
13-07-2011, 14:14
εφοσον κριθει ενοχος, κατι που για την ωρα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ, οφειλει να δωσει εξηγησεις και να εξαφανιστει.
εφοσοςν κριθει αθωος δεν οφειλει να δωσει εξηγηση σε κανεναν. με οποιον θελει μπορει να μιλαει ακομα και με τον χειροτερο εγκληματια αρκει να μην ειναι συνενοχος του. σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να προχωρησει σε μηνυσεις και αγωγες, τοσο ως ατομο οσο και ως προεδρος του ολυμπιακου.

να ξερεις παντως οτι και στο παρελθον εχει αποδειχθει οτι η δικαιοσυνη ειναι και τυφλη και κουφη και διεφθαρμενη...

nrg15
13-07-2011, 15:57
Παιδια γιατι το κουραζουμε το θεμα????
Η Κυρα Ποπη απλα κανει επιδειξη δυναμης και καλα επειδη ειναι εισαγγελεας!!! Απο τη στιγμη που υπαρχει εστω και μια μικρη υποψια οτι ειναι μπλεγμενος μπορει να καλέσει ακομα και εμενα επειδη εκλασα στραβα...
Το οτι τον καλει δεν σημαινει οτι ειναι ουτε ενοχος ουτε αθωος... Τον καλει για να δει και καλα αν υπαρχει περιπτωση να εχει κανει μαλακια!!!

Απλα το γελοιο ειναι οτι εχουν τοσο μεγαλη μανια να γ@μησουν τον Ολυμπιακο που απλα τον κατηγορουν για μαλακιες.... ειδικα απο τι στιγμη που δεν εγιναν καν επεισοδια ειναι αστεια η κλήση του Μαρινακη...!!!
Καπως έτσι το βλεπω εγω τουλαχιστον...

Οποτε καταληγουμε στο οτι ΚΑΙ η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ειναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ στην Ελλαδα!!!!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ!!!! :p :p

zouparos
13-07-2011, 16:04
δεν εγινε τπτ αλλα η κατηγορια ειναι υποκινηση βίας!
Δλδ είχαμε βία κατά την κατηγορία ασχέτως που δεν έγινε τίποτα!!!

Ε ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ.

Και η γιαγια μου στο χωριο αν δε κάνει νόστιμο το φαγητό, θα με κατηγορίσει για υποκίνηση δολιοφθοράς (οτι εριξα πιπέρια και αλατια και ζαχαρες στο ασχετο) αλλά εγώ θα λείπω απ'το σπίτι το ίδιο και η αδερφή μου που "υποκινηθηκε"!!!!

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΑΑΑ
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕΕΕΕ
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕΕΕ

nrg15
13-07-2011, 16:08
δεν εγινε τπτ αλλα η κατηγορια ειναι υποκινηση βίας!
Δλδ είχαμε βία κατά την κατηγορία ασχέτως που δεν έγινε τίποτα!!!

Ε ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ.

Και η γιαγια μου στο χωριο αν δε κάνει νόστιμο το φαγητό, θα με κατηγορίσει για υποκίνηση δολιοφθοράς (οτι εριξα πιπέρια και αλατια και ζαχαρες στο ασχετο) αλλά εγώ θα λείπω απ'το σπίτι το ίδιο και η αδερφή μου που "υποκινηθηκε"!!!!

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΑΑΑ
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕΕΕΕ
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕΕΕ

Φιλε δικιο εχεις αλλά ετσι ειναι!!!!
Αλλα ειπαμε... Στοχος ειναι ο Ολυμπιακος....

deninho
14-07-2011, 21:40
κατ'εμέ, δεν είναι στόχος ο Ολυμπιακός. Απλώς όταν εμπλέκεται ο Ολυμπιακός, ασχολούνται όλοι (aka πουλάει): Οι Ολυμπιακοί που είναι μπλεγμένη η ομάδα τους, και οι αντιΟλυμπιακοί, που χαίρονται γιατί βλέπουν τον γίγαντα να βάλλεται.

Όμως, ο Ολυμπιακός δε θα πληγεί τόσο εύκολα, γιατί ξέρουν ότι αν κάνουν καμιά στραβή, θα έχουν πολύ κόσμο απέναντί τους.

tc-g6
25-07-2011, 12:25
Βρε βρε τον κουγια, τελικα ολα εγιναν για τα κοζα και μονο...

Eleni7
25-07-2011, 13:19
Ο Κουγιας και ο Πατερας ηταν και αυτοι μπλεγμενοι.Απλα,κατι πηγε "λαθος" (μπορει στο μοιρασμα) και "εδωσαν" τους αλλους.Ομως προστατευονται απο τον νομο.Γι αυτο και οτι διαλογοι και ειδησεις βγουν θα ειναι μονο μεσα απο μπλογκς και διαφορες φημολογιες.Εισαγγελεας δεν θα επεμβει

tc-g6
25-07-2011, 13:30
Ο Κουγιας και ο Πατερας ηταν και αυτοι μπλεγμενοι.Απλα,κατι πηγε "λαθος" (μπορει στο μοιρασμα) και "εδωσαν" τους αλλους.Ομως προστατευονται απο τον νομο.Γι αυτο και οτι διαλογοι και ειδησεις βγουν θα ειναι μονο μεσα απο μπλογκς και διαφορες φημολογιες.Εισαγγελεας δεν θα επεμβει

αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ πιστευω απο την πρωτη μερα. ειπαμε... ελλαδαρα...

tc-g6
27-07-2011, 23:26
http://www.sport-fm.gr/article/490638

τι εγινε? ξεχαστηκε το θεματακι? δεν συμφερει κυριοι αντικειμενικοι?

το μονο που θελω τωρα ειναι η ΠΑΕ να κανει μηνυση στον γερουλανο για συκοφαντικη δυσφημηση. αλλιως θα το βρει απο αλλου, δεν θα ειναι για παντα υπουργος, συμβαινουν και ατυχηματα...