View Single Post
Old 15-02-2010   #19
Dude
Πεντάδα
 
Dude's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 21,603
Liked: 37,746
Likes: 57,736
Default

Quote:
Originally Posted by kk_sef View Post
Δείγμα "καλοδιατυπωμένης" είδησης: Διαβάζω στο sport-fm τίτλο "Στην καλύτερη τριάδα της Ευρώπης ο Σπανούλης!". Ανοίγω να δω και διαβάζω ότι είναι ο τρίτος στην κατάταξη των καλύτερων παικτών στην ευρώπη με πρώτο τον Γκασόλ και δεύτερο τον Νοβίτσκι. Μπλα μπλα μπλα και στο τέλος αναφέρει "Να σημειωθεί ότι στη 2η θέση της σχετικής ψηφοφορίας ήταν ο Ντιρκ Νοβίτσκι, στην 4η ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού, Μίλος Τεόντοσιτς και στην 5η ο Έραζεμ Λόρμπεκ. Στην 14η θέση κατετάγη μετά την ψηφοφορία ο επίσης «ερυθρόλευκος», Γιάννης Μπουρούσης"
Τα bold είναι δικά μου... Πως σας φαίνεται;
Ιδού και το link http://www.sport-fm.gr/article/217702

to sport2 έδωσε το βάρος του τίτλου στον Γκασόλ αλλά πάλι τον Τεόντοσιτς τον έχει σαφώς κάτω από τον Σπανούλη http://www.sport24.gr/html/ent/801/ent.344801.asp
Στο contra δεν βρήκα καν την είδηση.

Διάβασα και κάτι ωραίο πάντως σχετικά με τη βία: http://www.sport-fm.gr/article/217641
Παιδιά λογικό να ειπωθεί έτσι μια είδηση, για εθνικούς λόγους... Ο Σπανούλης όντως έκανε μια μεγάλη χρονιά και δίκαια αναδείχθηκε 3ος, που είναι σημαντική διάκριση για Έλληνα μπασκετμπολίστα, ανεξαρτήτως συλλόγου... Και για να μην ξεχνιόμαστε, 1ος μόνο μια φορά έχει βγει Έλληνας, κι αυτός ήταν ο Τεό (και ήταν και σε ψήφους της επιτροπής, αλλά και σε εκείνους του κοινού).
Dude is offline   Reply With Quote