View Single Post
Old 19-02-2010   #3
tc-g6
Πεντάδα
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 5,651
Liked: 4,654
Likes: 3,070
Default

ολυμπιακος - ποα 4-0 στο κυπελλο πριν 2 χρονια. ειμαι παιανια και το βλεπω και την ωρα που παω να φυγω με σταματαει ενα αμαξι με 3 βαζελους και με ρωτανε πως θα πανε στο προπονητηριο τους.
τους εξηγω και μετα αποφασιζω να παρω ενα φιλαρακι και να παμε και εμεις για τον χαβαλε.
παμε εκει και ηταν περιπου 150 ατομα που φωναζαν και εβριζαν. ομοια και εμεις. "αντε ρε με τους λαγους" ελεγα εγω και αυτοι συμφωνουσαν (που να ηξεραν οτι εγω το εννοουσα, χοχοχο). καποια στιγμη με πλησιαζει ενα παλικαρι και μου λεει "εμενα κουμπαρε αυτοι μου εκοψαν το γηπεδο, καθε κυριακη πλεον παω για κυνηγι" και μου εδειχνε photos που ειχε πιασει κατι λαγους. "βαψε τους πρασινους" του ελεγα, αυτος συμφωνουσε και εγω με νυχια και με δοντια κραταγα τα γελια μου.
το καλυτερο εγινε λιγο μετα. πλησιαζει ενας τυπος και λεει το θεϊκο "εγω μαγκες θα σας πω τι παιζει. εχω ενα γνωστο στην παε ολυμπιακος και τα ξερω απο μεσα. ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΒΟΥΝΤΟΥ (!!!)". χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
μετα ηρθε και το πουλμαν και ολοι ηταν παναγιες μεχρι που αρχισα να τους μουντζωνω και να τους βριζω και ακολουθησαν και οι βαζελοι...
tc-g6 is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to tc-g6 For This Useful Post: