View Single Post
Old 07-04-2024   #2579
Sot_7
Πεντάδα
 
Sot_7's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Κορυδαλλός
Posts: 750
Liked: 2,068
Likes: 2,492
Default

Τα ίδια ακριβώς θα έκανε και ο Μπερτομεου τωρα. Πάντα η Ευρωλίγκα είχε στην ατζέντα της να προμοτάρει με καλές διαιτησίες είτε συγκεκριμένες ομάδες σε συγκεκριμένες περιόδους προκειμένου να κάνει άνοιγμα στην εκάστοτε αγορά (πχ Μπαμπεργκ Γερμανία, Μονακό Γαλλία, Σιένα Ιταλία, Τουρκικές, Σερβικές, Ζαλγκιρις Λιθουανία κτλπ) είτε σε όποιον έριχνε καλά πακέτα (ως ανταμοιβή για το ότι έδιναν λεφτά σε μια διοργάνωση που επεστρεφε ως έσοδα ψίχουλα στις ομάδες) στην αγορά (Τσσκα, Τουρκικές, Βαζελος προ τρακη, Ισπανικές).

Ο τρακης δεν κλαιγόταν για τον Μπερτομεου γιατί δεν τον ευνοούσε. Απλά μέχρι τωρα δεν είχε τα χρήματα (ποιος ξέρει από που προήλθαν φετος) να κάνει σοβαρη ομάδα που να αξίζει να σπρωχτεί παραπάνω από την λιγκα και προσπαθούσε να ρίχνει άλλου τις ευθύνες στα τρακοπροβατα για το ότι δεν έπαιρνε ευρωπαϊκο με αρχηγό Χαραλαμπόπουλο και κάτι κιτσεν, Σαντ ρος, νικοπαππαδες και σια.

Ο ιδιος κακος Μπερτομεου τιμωρούσε με πρόστιμα της πλάκας πρόεδρο ομάδας που ξεφτίλιζε τον ίδιο με γυμνά πρωτοσέλιδα, το προϊόν και όλη την διοργάνωση επι μόνιμου βάσης. Εδώ όταν κατηγόρησε εμάς ο τρακης για δωροδοκία σε διαιτητές, ο Μπερτομεου έκανε τον νεκρό σε κάτι κάδους όταν πήγαμε να τον κυνηγήσουμε, τον αθώωσε και τα έριξε σε εμάς που το συνεχίσαμε.

Μια ζωή καλές διαιτησίες είχε ο ποα, ειδικά στο οκανα με αποτέλεσμα να περνάει πολλες φορές ως λαθρεπιβάτης στα πλέι οφ ομάδα που δεν σταυρωνε νίκη στα εκτος. Σοβαρά λεφτά για ομάδα φ4 δεν είχε. Λεφτά για ομάδα φ4 ούτε εμείς είχαμε αλλά τουλάχιστον είχαμε 2 θρύλους, καλους προπονητες και έναν γαμηστερο κορμό για να κάνουμε ότι κάναμε.

Last edited by Sot_7; 07-04-2024 at 07:58.
Sot_7 is offline   Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to Sot_7 For This Useful Post: