PDA

View Full Version : Τένις


Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Eleni7
07-07-2013, 00:32
Δυσκολα θα βρεις καποιον που εχει δει Μαρει και εχει ακριβη εικονα για την κατασταση του.Κακα τα ψεματα με την κληρωση που ειχε μονο οι Βρετανοι ασχοληθηκαν μαζι του (για αλλους λογους).Οτι εικονα εχουμε οι περισσοτεροι ειναι απο προημιτελικο και ημιτελικο.Και εκει ειχε τα θεματακια του η αληθεια ειναι.

Εγω βλεπω Νολε κυριως λογω της καταστασης που βρισκεται ο ιδιος.Το πως θα παρουσιαστει ο Μαρει θα το δουμε.Αλλα τα παντα ειναι στο χερι του Σερβου

damon7
07-07-2013, 13:01
Nόλε Τζόκοβιτς 7/7 σήμερα,σήκωσε το 7o Γκραν Σλαμ στην καριέρα σου και ταπείνωσε το αγγλικό "γατάκι" μπροστά στο σιχαμένο κοινό του...

Eleni7
07-07-2013, 19:20
Στον υπνο τον επιασε τον Νολε ο Μαρει οπως και εμας.Κακο εν τελει που δεν ειχαμε εικονα του κοντρα σε τοπ τενιστα.Πολυ καλο παιχνιδι ο Βρετανος με μονη "τρυπα" το κακο ποσοστο στο 2ο σερβις (αλλα με 1ο στο 80% δεν χρειαζεται και τοσο το 2ο).Ο Τζοκοβιτς πολυ κακο ματς.Με τετοια ποσοστα σε 1ο σερβις δεν μας πουθενα.Επισης πρεπει να εχει διπλασια αβιαστα λαθη σε σχεση με winners.Αν δεν ανεβασει το ποσοστο στο πρωτο σερβις να παρει ευκολους ποντους δεν εχει καμια τυχη

Η μεγαλη εκπληξη παντως δεν ειναι καλος Μαρει.Τελικο Γκραν Σλαμ παιζει,αλοιμονο.Εκπληξη ειναι ο κακιστος Τζοκοβιτς.Ποιος το περιμενε

angelman
07-07-2013, 20:16
απεθαντος Νολε.

Το πηρε τελικα ο Μαρει,ΦΟΒΕΡΟ game

MИЛОШЕ ТЕОДОСИЋУ
07-07-2013, 20:21
τι έγινε ρε παιδιά? με 3-0 κι όλας? τόσο κακός ο τζόκοβιτς?

duda-agelopouloi-v-span
07-07-2013, 20:25
κριμα.δεν πειραζει. εγω ημουν με νολε ο οποιος στο τελος το παλεψε πολυ.

Eleni7
07-07-2013, 20:25
τι έγινε ρε παιδιά? με 3-0 κι όλας? τόσο κακός ο τζόκοβιτς?

Πολυ κακος ο Τζοκοβιτς,πολυ καλος ο Μαρει.Σουπερ εκπληξη το αποτελεσμα (εννοω κυριως σαν σκορ).2ο Σλαμ για τον Μαρει και φυσικα 1ο Wimbledon.

KonTaz
07-07-2013, 20:27
Tον κατάπιε ο Murray.Να τα λέμε αυτά.

Eleni7
07-07-2013, 20:35
Ω ναι,εννοειται αυτο.Ολο το γηπεδο ετρεξε ο ανθρωπος.Αυτος ειναι ο Μαρει.Παντα αυτος ηταν (αν και εχει βελτιωθει πολυ με τον Λεντλ σε καποιους τομεις).Αλλα και ο Τζοκοβιτς δεν ηταν στην μερα του.Δεν του βγαινανε πραγματα τα οποια δεν ειχαν να κανουν με τον Μαρει.Πολυ μεγαλη πληγη το σερβις σημερα.Με 59% κερδισμενους ποντους στο πρωτο σερβις δεν ειναι να περιμενεις και πολλα.Ειδικα οταν ο αντιπαλος εχει 72%.Μαλιστα αυτο το ποσοστο στα κρισιμα games (οταν ο Νολε εκανε μπρεικ και σερβιρε μετα για να παρει μεγαλο πλεονεκτημα για το σετ) πρεπει να ηταν αρκετα κατω απο το 50%.Δεν θυμαμαι παλι σε τελικο Γκραν Σλαμ να κανει τενιστας μπρεικ και στο καπακι να χανει το σερβις του χωρις καν να γινει ντερμπι.Υπηρχαν τετοια games που τα εχασε περνοντας μολις 1 ποντο.Ισως ο Σερβος να μην περιμενε τοσο καλο τον Μαρει.Η αληθεια ειναι οτι δεν τον ειχαμε δει κιολλας κοντρα σε τοπ τενιστα.Ειναι ενα θεμα αυτο.

KonTaz
07-07-2013, 20:38
Το 2ο σερβις του Murray είναι αστείο για τεννίστα τέτοιου επιπέδου.Και ο Τζόκοβιτς δεν το χτύπησε καθόλου.Μου έκανε εντύπωση αυτό.

Eleni7
07-07-2013, 20:45
Εχεις εν μερει δικιο σε αυτο.Καποια στιγμη στο 2ο σετ ειδικα ο Μαρει ειχε το τρομερο ποσοστο του 13%(!).Μετα το ανεβασε στο 36%.Αυτο δεν εχει ξαναγινει.Προσπαθησε να το εκμεταλλευτει ο Τζοκοβιτς αλλα ο Μαρει περνουσε καλα το πρωτο σερβις.Στο 2ο σετ που ηταν χαμηλα οι κερδισμενοι ποντοι του απο το 2ο σερβις, το 72% των 1ων σερβις ηταν μεσα.Οποτε δεν ειναι οτι πηγαινε συνεχεια για 2ο.Βαλε σε ολα αυτα και τα πολλα αβιαστα λαθη του Τζοκοβιτς οταν ειχε ευκαιριες.Ετσι το μειονεκτημα του Μαρει στο 2ο σερβις εξαφανιζεται.

Dude
07-07-2013, 20:56
Όσο για το Γουίμπι, το μεγαλύτερο ερωτηματικό αυτή τη στιγμή είναι η κατάσταση του Μάρεϋ. Αν είναι στα πολύ καλά του, για μένα είναι το 1ο φαβορί. Αν ακόμα ψάχνεται, μιλάμε για μοιρασμένες πιθανότητες μεταξύ όλων.

Το προφανές... ο Άντυ στα πολύ καλά του, είναι ο καλύτερος grass court player αυτή τη στιγμή. Επίσης είναι μάλλον ο καλύτερος και στα πιο γρήγορα hard courts, ενώ ο Νόλε στα πιο αργά. Συνολικά ο Νόλε παραμένει ο πιο συνεπής all-around παίχτης από το 2010 και μετά, και άξιο νούμερο 1 μέχρι και σήμερα, αλλά ο Μάρεϋ πια δεν αστειεύεται. Το παιδί είναι τεράστιος αθλητής, και όταν δουλεύει τόσο καλά το 1ο σερβίς του πολύ δύσκολα χάνει. Φανταστείτε στα επόμενα 1-2 χρόνια να βελτιώσει κι άλλο το 2ο σερβίς του τι έχει να γίνει. Για το πώς επιστρέφει μπάλες και πώς κινείται στο γήπεδο δεν μιλάμε καν... ασύλληπτος.

Σίγουρα πάντως δεν ήταν εύκολο για το Νόλε να έχει μέσα σε 2 μέρες να παλέψει Ντελ Πότρο και Μάρεϋ στα πολύ καλά τους. Το έχει κάνει στο παρελθόν να πάρει μεγάλες νίκες σερί και με τρελούς τρόπους, και σήμερα έκανε επικό το τελευταίο game προς τέρψιν των οφθαλμών μας (βέβαια και να το γύριζε, πάλι φαινόταν πως το ματς ήταν του Άντυ), αλλά εκ ων πραγμάτων ήταν πάρα πολύ δύσκολο να ξανασυμβεί, ειδικά στο Γουίμπλεντον με αντίπαλο το Σκωτσέζο.

damon7
07-07-2013, 21:51
Tζόκοβιτς έχω τιμήσει Ελένη,απλά έκανα μια κάλυψη σε Μάρεϊ (3.50 προσφερόταν) να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Πιστεύω ότι δύσκολα θα ξεφύγει το τρόπαιο από τους συγκεκριμένους. Συμφωνώ και για γυναίκες,μιλάμε για πιο αντιεμπορικό Γουίμπλετον πεθαίνεις...

Yπόκλιση στον Μάρεϊ,κρίμα μας στέρησε καλό ταμείο.

KonTaz
07-07-2013, 23:14
Εχεις εν μερει δικιο σε αυτο.Καποια στιγμη στο 2ο σετ ειδικα ο Μαρει ειχε το τρομερο ποσοστο του 13%(!).Μετα το ανεβασε στο 36%.Αυτο δεν εχει ξαναγινει.Προσπαθησε να το εκμεταλλευτει ο Τζοκοβιτς αλλα ο Μαρει περνουσε καλα το πρωτο σερβις.Στο 2ο σετ που ηταν χαμηλα οι κερδισμενοι ποντοι του απο το 2ο σερβις, το 72% των 1ων σερβις ηταν μεσα.Οποτε δεν ειναι οτι πηγαινε συνεχεια για 2ο.Βαλε σε ολα αυτα και τα πολλα αβιαστα λαθη του Τζοκοβιτς οταν ειχε ευκαιριες.Ετσι το μειονεκτημα του Μαρει στο 2ο σερβις εξαφανιζεται.

Απλά μου έκανε εντύπωση αυτό ακριβώς γιατί ο Νόλε θεωρείται κορυφαίος στην επιστροφή από σερβίς.Μερικά 2α σερβίς του Μάρευ ήταν τόσο αργά που μπορούσε από μπάκχαντ να γυρίσε σε φορχαντ και να χτυπήσει στην απέναντι διαγώνιο.

Τέσπα να χαμε να λέγαμε..

hellalogh
08-07-2013, 01:02
Δεν είναι βέβαια τόσο απλό πράγμα η αλλαγή σε forehand στην επιστροφή του σερβίς ε.
Το κλειδί για μένα πάντως ήταν όχι όταν σέρβιρε ο Murray όσο ο ίδιος, καλά τα λέει η Ελένη. Είχε ως τώρα στο τουρνουά σπάσει το σερβίς του 6 φορές συνολικά, ο Murray το έσπασε 7. Είχε μ.ο. 1 double fault ανά παιχνίδι, σήμερα θυμάμαι το 3ο ήταν σε break point του Murray. Βάλε και τα σχεδόν διπλά unforced errors (40 με 21), βάλε και ότι ο άλλος είχε πνευμόνια και έτρεξε γύρω στο 20% περισσότερο αν θυμάμαι καλά την κάρτα που έβγαλε κάποια στιγμή στα μέσα του 3ου σετ, ε καλώς τα παιδιά 3-0.
Εμένα προσωπικά ο Murray μου φαίνεται λίγο βαρετός, όχι ότι δεν είναι φοβερός τενίστας (με περιθώρια για ακόμα καλύτερα) αλλά γενικά δε μου αρέσουν τα παιχνίδια του, σα θεατής μιλώντας. Παρ'όλα αυτά βέβαια, σα βρετανόφιλος, θα πάρταρα και εγώ με γκίνες στους δρόμους απόψε.

Dude
08-07-2013, 03:04
Εμένα πάλι ο Νόλε μου είναι ο πιο βαρετός από τους μεγάλους 4, ακόμα κι όταν βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση... Παραδέχομαι το μεγάλο ταλέντο του (πέρα από ότι μπορεί να βγάζει εξωπραγματικές άμυνες, έχει τα πιο καθαρά χτυπήματα, με φοβερή συνέπεια στο να χτυπάει πολύ βαθειά στις γραμμές, και με σούπερ timing), αλλά έχει αρκετά άχαρο στυλ στα χτυπήματά του, συν ότι φλατ φλατ φλατ κάπου το βαριέσαι το πράμα (δουλεύει βέβαια). Από θέμα θεάματος και ομορφιάς παιχνιδιού, πάμε με την εξής σειρά: Φέντερερ (μίλια μπροστά από οτιδήποτε έχει εμφανιστεί ποτέ στα κορτ) > Τσονγκά > Μάρεϋ > Ναδάλ > Ντελ Πότρο > Τζόκοβιτς

Αυτοί οι 6 έχουν το πιο ενδιαφέρον στα μάτια παιχνίδι, ενώ από τους παλιούς, προσωπικά λατρεύω τον Πέτρο το Σάμπρα.

Eleni7
08-07-2013, 15:55
Για πρωτη φορα μετα το 2003 (Φλεβαρη αν δεν κανω λαθος) εκτος τοπ-4 ο Φεντερερ.Επεσε στο νο5.Εμειναν στο νο1 και νο2 ο Τζοκοβιτς και ο Μαρει αντιστοιχα.Στο νο3 ο Φερρερ και στο νο4 ο Ναδαλ

Dude
23-08-2013, 21:41
Τι κάνει ο Ράφα φέτος... το comeback του αποδεικνύει πόσο τεράστιος παίχτης είναι. Πάμε για γαμάτο US Open.

Eleni7
25-08-2013, 16:41
Τα εχουμε ξαναπει.Ο Ραφα μετα απο τις χρονιες που κανει "αποχη" τα ισοπεδωνει ολα στην επιστροφη του.Σαν να μην εχει λειψει καθολου.Καταρα αλλα ταυτοχρονα και ευλογια του στυλ παιχνιδιου του και της γενικοτερης νοοτροπιας του ως προς το αθλημα ειναι ουσιαστικα αυτες οι "μεταπτωσεις".Καταρα γιατι το ατελειωτο κυνηγημα της μπαλας ακομη και αν ο αντιπαλος ειναι κολλημενος στο φιλε ετοιμος για ευκολο σμας τον εχει μονιμως στο "κοκκινο" σωματικα,τα τουρνουα που ποτε δεν σταματα να παιζει απο την στιγμη που οι αλλοι κανουν το προγραμμα τους αναλογα με τις αντοχες και φυσικα τους ποντους που θελουν να υπερασπιστουν ξεπερνανε τις αντοχες του,αλλα απο την αλλη αυτη η μαχητικοτητα,αυτο το refuse to lose, αυτη η αρνηση να εγκαταλειψει το οτιδηποτε ενω απο την μια του εχει δημιουργησει σωματικα προβλημα (αναποφευκτα) ταυτοχρονα τον εχει κανει αυτο που ειναι τωρα.Εκει που ισως αλλοι να σταματουσαν το τενις με τετοια "τσακισμενα" γονατα (συμφωνα με δηλωση γιατρου,τα γονατα του ειναι σαν ενος 35αρη ποδοσφαιριστη που εχει παθει σοβαρες ζημιες κατα την διαρκεια της καριερας του) αυτος συνεχιζει και μαλιστα υπαρχει πολυ σοβαρο ενδεχομενο να κλεισει την σεζον στο νο1.Μεγαλος.Γενικα μεγαλη era.Ειμαστε τοσο τυχεροι που την ζουμε.

Φαβορι για το US κατα την αποψη μου ειναι ο Ραφα.Ειδικα με τους Μαρει,Φεντερερ να ειναι πεσμενοι (αν και σιγουρα θα παρουσιαστουν ανταγωνιστικοι) και τον Τζοκοβιτς οχι και σε σουπερ κατασταση.Μακαρι να χωθει καπου και ο ΝτελΠο.Σιγουρα μιλαμε για τρομερα ενδιαφερον Σλαμ.

Dude
27-08-2013, 01:02
Θα ξαναξυπνήσει το σκωτσέζικο θεριό, δεν το φοβάμαι (στο 100% του τους έχει όλους σε γρασίδι και σκληρό αυτή τη στιγμή, προσωπική άποψη). Όλοι οι μεγάλοι βασικά θα παίξουν γαμώ (μπορεί να έχουμε κανένα classic μεταξύ Φέντερερ και Ναδάλ - δείχνει να ανεβαίνει ο Ρότζερ σιγά σιγά, μπήκε και η hard court season), αλλά πιστεύω ότι ο νικητής του πιθανού ημιτελικού μεταξύ Τζόκοβιτς και Μάρεϋ θα είναι και το φαβορί για την τελική κατάκτηση, ακόμα κι αν έχει να αντιμετωπίσει έναν πιο ξεκούραστο Ράφα.

Eleni7
27-08-2013, 11:48
Αναβληθηκε η χθεσινη πρεμιερα του Φεντερερ λογω βροχης.Τζαμπα οσοι επιχειρησαν να ξενυχτισουν.Αντε να μπει επιτελους αυτο το στεγαστρο στο κεντρικο γηπεδο το 2016 γιατι δεν παλευεται η κατασταση στην Νεα Υορκη.Χειροτερα και απο Λονδινο.

waxmaster_c
27-08-2013, 12:15
Ακόμα ένας τίτλος κατευθύνεται προς τον Ναδάλ!!!

kopitis
27-08-2013, 13:22
Αναβληθηκε η χθεσινη πρεμιερα του Φεντερερ λογω βροχης.Τζαμπα οσοι επιχειρησαν να ξενυχτισουν.Αντε να μπει επιτελους αυτο το στεγαστρο στο κεντρικο γηπεδο το 2016 γιατι δεν παλευεται η κατασταση στην Νεα Υορκη.Χειροτερα και απο Λονδινο.


ενω μέχρι πέρσι έλεγαν ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή λόγω του μεγέθους του γηπέδου και σκεφτόντουσαν να κλείσουν μόνο το 2ο γήπεδο, τελικά είπαν ότι θα μπει οροφή μόνο στο μεγάλο που θα ειναι έτοιμη το 2018, θα στοιχείσει κοντά στα 600 μύρια ντόλαρς και θα ανοιγοκλείνει σε 5-7 λεπτά....

Eleni7
27-08-2013, 13:33
Και στα 2 θα μπει τελικα οροφη απο οτι διαβασα.Δεν γινεται κι αλλιως βασικα.Ειναι το μοναδικο Σλαμ που 3 σερι χρονια τωρα εχει τελικους τις Δευτερες λογω βροχης.Μονο περυσι στο Roland Garros εγινε κατι παρομοιο αλλα ηταν και μια φορα στα ποσα χρονια,οχι 3 χρονια σερι.Επισης καλο ειναι να σταματησουν αυτη την ηλιθιοτητα με ημιτελικο και τελικο ανδρων 2 μερες συνεχομενες.Ευτυχως τα τελευταια 3 χρονια "μιλησε" ο καιρος και οι παικτες την γλυτωσαν.Αλλα ειναι τραγικο να παιζουν 2 τοσο μεγαλα ματς με μεγαλη ενταση και μαλιστα στα 3 σετ (οχι στα 2 οπως ειναι τα Masters) εντος 2 ημερων.Νομιζω απο φετος θα αλλαξει και αυτο.Καιρος ηταν να συγχρονιστουν με την πραγματικοτητα οι Αμερικανοι.Και πολυ αργησαν.

waxmaster_c
27-08-2013, 13:47
Πλάκα πλακα, να τ λέμε όλα, αν δεν ειχε διακοπεί εκείνο το ρολαν γκαρος θα το είχε πάρει ο Τζοκοβιτς. Το πιστεύω.

KonTaz
27-08-2013, 18:32
z82D_dBAA8Y

Με καυλώνεις

D.Rivers
27-08-2013, 19:18
Απίστευτος μεν, αλλά αν δεν ήταν βλάκας ο άλλος δε θα είχε γίνει ποτέ... 2 smashes και τα στέλνει πάνω του!

Eleni7
31-08-2013, 11:54
Εξω ο Ντελ Ποτρο.Δυστυχως.Μεγαλο ματς απο τον Χιουιτ ομως.Respect.

kopitis
03-09-2013, 08:36
Πάει ο κι ο Ρότζερ...
3-0 από τον Ρομπρέδο με πάρα πολλά λάθη και πάλι...
Οπως έλεγε κι ο άλλος στην περιγραφή όποτε πλησίαζε να κάνει κανά μπρέικ(από 2/4 στο πρώτο σετ, έφτασε στα 2/14), σαν να κατέβαινε ένας διακόπτης και τα έκανε μαντάρα....
Κρίμα...

Salvador7
03-09-2013, 09:10
Με κατεστρεψες.

Πάνω που το έβλεπα στο 2-0.

Eleni7
03-09-2013, 20:29
Δεν υπαρχει Φεντερερ φετος.Η ψυχολογια του ειναι στα ταρταρα.Στο παρελθον σε οποιο κρισιμο ποντο επαιζε, ηξερες οτι κατα 90% θα τον παρει (ας θυμηθουμε το επικο σωσμενο match point στον τελικο του Wimbledon το 2008,πιθανοτατα ο μεγαλυτερος ποντος της καριερας του ας εχασε τελικα στο 5ο σετ).Φετος δεν εχει παρει ενα καθοριστικο ματς.Ουτε ενα.Μολις παει να δυσκολεψει το πραγμα αρχιζει η καταρρευση.Κανει ενα καθοριστικο μπρεικ και το αμεσως επομενο game που πρεπει να το παρει στο σερβις του για να παρει πλεονεκτημα το χανει.Χαμενα break points απο το 0-40,χαμενα match point (τριπλα και διπλα).Τιποτα.Απο περυσι μετα την Ολυμπιαδα ειναι αλλος ανθρωπος.Απο αποψη ψυχολογιας κυριως.

Ενταξει,σιγουρα δεν θα τον ξαναδουμε οπως στο επιπεδο της μαγικης 4ετιας 2003-2007 (+το τρομερο 2009 εως αρχες 2010 με το Αυστραλιανο Οπεν) αλλα και αυτη τωρα δεν ειναι και η καλυτερη εικονα.

waxmaster_c
06-09-2013, 01:52
Έξω ο Μάρει με 0-3 σετ.

Ελπίζω να γίνει ακόμα ένα μικρό θαύμα και να βγει και ο Τσόκοβιτς. Κρίμα ειναι η παιχτάρα να κουραστεί για το δεύτερο φετινό γκραντ σλαμ.

μπασκετομάνα7
06-09-2013, 02:07
ο Μαρει ειναι μακραν ο πιο αχαρος παικτης της συγχρονης ιστοριας . πολυ προσπαθεια και αγκομαχητο αλλα απο τεχνη τιποτα .περιμενε τη χρονια που ο Νολε βαριοταν ,ο Ναδαλ ηταν εκτος και ο Φεντερερ ξεζουμισμενος για να παρει κι αυτος μια χαρα.

kopitis
08-09-2013, 01:39
Μετά από ένα φοβερό παιχνιδί ο Τζόκοβιτς πέρασε στον τελικό(3-2 τον Βαβρίνκα), αυτή την ώρα ο Γκασκέ το παλεύει, χάνει 1-0 και στο 2ο σετ είναι στο 6-6.

Eleni7
09-09-2013, 13:48
Αποψε στις 12 ο μεγαλος τελικος των Ανδρων.Στις γυναικες χθες πηρε τον τιτλο η Σερινα.

waxmaster_c
09-09-2013, 14:50
Ποια άλλη θα τον έπαιρνε?

Πάμε δυνατά Ναδάλ..δεν θέλω μαλακίες!!

kopitis
09-09-2013, 14:55
Tρομερή επιστροφή από το 4-1 του 2ου σετ εχθές η Αζαρένκα, αλλά στο 3ο ....

Απόψε:

http://imageshack.us/a/img856/7571/oyd4.jpg

kopitis
10-09-2013, 02:05
Απλά απίστευτο παιχνίδι μέχρι τώρα!
Το πρώτο σετ ο Νασάλ εύκολα(6-2), το 2ο ο Τζόκο με 6-3( πήρε κι έναν τρομερό πόντο σε ράλι 54 χτυπημάτων!!!)
Το 3ο μόλις ξεκίνησε με μπρέικ του Τζόκοβιτς

Eleni7
10-09-2013, 02:10
Εχει ανεβει πολυ ο Τζοκοβιτς μετα το 1ο σετ.Αν δεν τον σπασει πισω ο Ναδαλ και παρει το σετ τοτε γινεται φαβορι ο Σερβος.

kopitis
10-09-2013, 02:19
Οτι πήρε το 2ο σετ ο Τζόκοβιτς, έτσι όπως έπαιζε ο Ναδάλ είναι κατόρθωμα.
Στο 3ο μπήκε πολύ καλά με αυτήν την ψυχολογία κι αν ήταν πιο προσεκτικός ήδη θα ήταν στο 0-3

waxmaster_c
10-09-2013, 02:28
vgseV2dWIH8

KonTaz
10-09-2013, 02:29
Αν περιορίσει τα αβίαστα λάθη ο Τζόκοβιτς δύσκολα θα χάσει.

Όταν το έγραφα αυτό έκανε ένα αστείο λάθος,χαχαχα

waxmaster_c
10-09-2013, 02:34
Μπρέικ από τον Ναδάλ και 3-3 στο τρίτο σετ.

waxmaster_c
10-09-2013, 02:39
4-3 για τον Ισπανό...bitches!!

duda-agelopouloi-v-span
10-09-2013, 02:42
4-4 παμε ρε νολε

duda-agelopouloi-v-span
10-09-2013, 02:46
ετσι γαμαει ο νολε 5-4 και σερβιρει κιολας
edit:βιαστηκα στο 0-40

waxmaster_c
10-09-2013, 02:53
5-4. Φοβερό come back μετά από 4 πόντους επιπέδου Αντισφαίρισης Παπάγου.

Παράγοντας
10-09-2013, 02:55
ετσι γαμαει ο ραφα

μπασκετομάνα7
10-09-2013, 02:57
οποιος και να ο χασει θα ναι κριμα αλλα .....παμε ρε νολε σκισε του το στριγκακι του λιγδιαρη

duda-agelopouloi-v-span
10-09-2013, 02:59
παμε για την ανατροπη

waxmaster_c
10-09-2013, 03:00
Και άλλο μπρέικ. Γιατί ο καλύτερος δεν αστειεύεται.

stefanos
10-09-2013, 03:00
ειμαι με νολε αλλα εχει ροπιασει ασχημα ο Ισπανος,τι κανει το πουστοπαιδο...

μπασκετομάνα7
10-09-2013, 03:01
πολλα λαθη ρε νολε

kopitis
10-09-2013, 03:03
μιλάμε για αυτοκτονία στο 3ο σετ...

μπασκετομάνα7
10-09-2013, 03:06
η ισπανικη γλιτσα δε βγαινει ευκολα

KonTaz
10-09-2013, 03:15
Πωπωπωπωπωπω,τι κάνει ο goat

waxmaster_c
10-09-2013, 03:20
μιλάμε για αυτοκτονία στο 3ο σετ...

Από πότε τα 2 μπρέικ σε 3 σερβίς λέγεται αυτοκτονία και όχι rape?

3-0 τώρα.

stefanos
10-09-2013, 03:20
κοιτα τι μπορει να κανει ενα γλυστρημα.απο αυτο το σημειο γυρισαν ολα τουμπα,λες και πεισμωσε ο Ι σπανος περισσοτερο,και ενω εχουμε δει τον Νολε να γυρναει απο τον ''ταφο'' αρκετες φορες, σημερα ο Ραφα ειναι σε απιστευτη μερα,απλα δεν παιζεται.

waxmaster_c
10-09-2013, 03:29
Ματσάρα και ο Ισπανός είναι σε τρομερή κατάσταση.

Παράγοντας
10-09-2013, 03:30
Όσο νυχτώνει, η λούτσα μεγαλώνει.

μπασκετομάνα7
10-09-2013, 03:33
51-20 τα λαθη .αυτο τα λεει ολα.

waxmaster_c
10-09-2013, 03:38
Το σήκωσε. Σταματάω..δεν περιγράφω άλλο.

KonTaz
10-09-2013, 03:39
Goat

waxmaster_c
10-09-2013, 03:43
http://img844.imageshack.us/img844/2015/7lcp.png

μπασκετομάνα7
10-09-2013, 03:45
το εχασε μονος του ο σερβος το παιχνιδι ...σχεδον διπλασιους γουινερ ειχε ...αλλα οταν εχεις την κατσαριδα απεναντι σου και κανεις τοσα λαθη θα το χασεις. τελικα η αποχη απο το γουιμπλεντον και η θεραπεια του Χαντζου την ωρα που οι αλλοι ελιωναν στο γηπεδο,εβαλαν φτερα στα ποδια του ισπανου...

KonTaz
10-09-2013, 03:47
Πονάει η βούρτσα του goat

μπασκετομάνα7
10-09-2013, 03:52
γτ τετοια εμμονη με τη βουρτσα και τη λουτσα ; δικια σου ειναι και την παινευεις τοσο;

KonTaz
10-09-2013, 03:54
Του Χάντζου.Δηλαδή αν είναι δυνατόν.....

waxmaster_c
10-09-2013, 05:21
το εχασε μονος του ο σερβος το παιχνιδι ...σχεδον διπλασιους γουινερ ειχε ...αλλα οταν εχεις την κατσαριδα απεναντι σου και κανεις τοσα λαθη θα το χασεις. τελικα η αποχη απο το γουιμπλεντον και η θεραπεια του Χαντζου την ωρα που οι αλλοι ελιωναν στο γηπεδο,εβαλαν φτερα στα ποδια του ισπανου...

Πρέπει να είναι ωραία η πλάτη. ;)

μπασκετομάνα7
10-09-2013, 14:51
του Φεντερερ η πλατη τοσα χρονια ηταν ωραια;

KonTaz
10-09-2013, 15:17
Μιλάμε για βαθιά γνώση του τέννις...

Goat vs Federer

All matches: Nadal, 21–10

All finals: Nadal, 14-6

Grand Slam matches: Nadal, 8–2
Australian Open: Nadal 2-0
French Open: Nadal 5-0
Wimbledon: Federer 2-1
US Open: Have not met

Grand Slam finals: Nadal, 6–2

Tennis Masters Cup/ATP World Tour Finals matches: Federer, 4–0
Tennis Masters Cup/ATP World Tour Finals finals: Federer, 1–0
ATP Masters Series/ATP World Tour Masters 1000 matches: Nadal, 12–4
ATP Masters Series/ATP World Tour Masters 1000 finals: Nadal, 7-3
ATP World Tour 500/ATP International Series Gold matches: Nadal, 1–0
ATP World Tour 500/ATP International Series Gold finals: Nadal, 1-0
Best of five set matches: Nadal, 10–3
Five-set matches: Nadal, 3–2
Best of three set matches: Nadal, 11-7
Outdoor courts: Nadal, 21-6
Indoor courts: Federer, 4-0

Ανά επιφάνεια

Clay courts: Nadal, 13–2
Hard courts: Nadal, 7–6
Outdoor: Nadal, 7–2
Indoor: Federer, 4–0
Grass courts: Federer, 2–1

Όχι άλλη πλάτη ρε Ναδάλ

μπασκετομάνα7
10-09-2013, 15:39
εσυ λοιπον σαν βαθυς γνωστης του τενις θα επρεπε να γνωριζεις οτι το γουιμπλεντον ειναι το τουρνουα που μετραει .πως να το κανουμε,εχει τη μεγαλυτερη αιγλη και τη μεγαλυτερη δυσκολια. κι εκει η διαφορα ειναι χαωδης. τωρα το τι εχει γινει στα μαστερς δε μου λεει κατι . οι τενιστες τα βλεπουν σαν τροπο να φουσκωνουν τις καταθεσεις τους .μεγαλος παικτης ο Ναδαλ αλλα Φεντερερ δεν ειναι

KonTaz
10-09-2013, 15:43
Χαώδης η διαφορά? 2-1 όντως,μιλάμε για χάος

Για να μην πω ποιος πήρε τον,για πολλούς, μεγαλύτερο τελικό όλων των εποχών,στο Γουίμπλεντον με 3-2.Απέναντι στον Φέντερερ.

Το να μην σ'αρέσει ο Ναδάλ να το καταλάβω.Αλλά τώρα να λες για Χάντζους και κατσαρίδες δεν σε τιμάει.
Ούτε να λες πράγματα που δεν στέκουν,όπως η πλάτη του Φέντερερ.

μπασκετομάνα7
10-09-2013, 15:49
μιλαμε για τιτλους ...7-2 σε κατακτησεις γουιμπλεντον δεν τη λες μικρη διαφορα .ειπαμε μεγαλος παικτης ο Ναδαλ που στηριζεται περισσοτερο στις φυσικες δυναμεις γι'αυτο και διαπρεπει στο χωμα . αλλα η κλαση του Φεντερερ ειναι αξεπεραστη . δεν ειναι ολα ποσοτικα. η αξια του δε μετριεται μονο σε τιτλους

KonTaz
10-09-2013, 16:00
Δεν συζητάμε εδώ για το ποιο στυλ τέννις μας αρέσει.Του Ναδάλ ή του Φέντερερ. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα

Έγραψες για πλάτη του Φέντερερ και απάντησα όπως απάντησα.Το θέμα είναι ότι όταν σταματήσει ο Ναδάλ το τέννις,το λογικό είναι ότι, θα έχει ίδια ή και παραπάνω κερδισμένα grand slam από τον Φέντερερ ενώ στις μεταξύ τους μοναμαχίες θα έχει παραπάνω από τις διπλές νίκες.

Όπως και να το κάνουμε δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι ο Ναδάλ είναι πίσω από τον Φέντερερ.Δεν στέκει.Μιλάμε για ατομικό άθλημα.

waxmaster_c
10-09-2013, 16:34
εσυ λοιπον σαν βαθυς γνωστης του τενις θα επρεπε να γνωριζεις οτι το γουιμπλεντον ειναι το τουρνουα που μετραει .πως να το κανουμε,εχει τη μεγαλυτερη αιγλη και τη μεγαλυτερη δυσκολια. κι εκει η διαφορα ειναι χαωδης. τωρα το τι εχει γινει στα μαστερς δε μου λεει κατι . οι τενιστες τα βλεπουν σαν τροπο να φουσκωνουν τις καταθεσεις τους .μεγαλος παικτης ο Ναδαλ αλλα Φεντερερ δεν ειναι

Αν το άκουγε αυτό κάποιος επαγγελματίας τενίστας θα του έπεφταν τα μαλλιά.

kopitis
10-09-2013, 17:48
Το διαβάσαμε κι αυτό!!!
Αντε να δούμε τι αλλά θέμα θα σταματησουμε να διαβάζουμε εδω μέσα....

Salvador7
10-09-2013, 17:55
Για να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά...

Μπορεί ο Ναδάλ να ξεπεράσει τον Φέντερερ?

Εγώ πιστεύω οτι είναι στο χέρι του Τζόκοβιτς.

duda-agelopouloi-v-span
10-09-2013, 18:00
ο ναδαλ ειναι πολυ καλος τενιστας αλλα φεντερερ ακομα δεν ειναι.ο νολε εχει ολα τα φονταα να γινει

μπασκετομάνα7
10-09-2013, 19:27
οι οπαδοι του ναδαλ κανετε σαν τους οπαδους του Ροναλντο . ηρεμηστε λιγακι, δε σας προσβαλουμε τη λατρεια σας .απλα εχουμε αλλη αποψη .

Dude
10-09-2013, 19:58
Τεράστιος Ράφα... 22-0 στα hard courts φέτος, αυτό τα λέει όλα. Κατακτήσεις σαν κι αυτές (συν η όλη του hard court season) μεγαλώνουν το μύθο του αρκετά παραπάνω από τις συνεχόμενες αναμενόμενες κατακτήσεις Παρισινών Όπεν. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, είναι χάρμα ιδέσθαι.

KonTaz στο goat κάπου μπερδεύεσαι... ο Ναδάλ σε ό,τι έχει να κάνει με παικτική αξία και κατορθώματα βλέπει την πλάτη του Φέντερερ και θα τη βλέπει αρκετά ακόμα (πιθανά και για πάντα). Το head to head το μόνο που δείχνει είναι ότι στα μεταξύ τους ματς συνήθως έχει τον πρώτο λόγο ο Ράφα, λόγω αγωνιστικού στυλ που δεν ταιριάζει στο Ρότζερ. Εκτός αυτού υπάρχει διαφορά ηλικίας, και όταν μιλάμε για δύο all-time greats, είναι λογικό ο μικρότερος 5 χρόνια να είναι πιο ευνοημένος, καθώς περισσότερες αναμετρήσεις τους έχουν βρει στο prime του το Ράφα από ό,τι το Ρότζερ. Επίσης αν το πάμε βάσει του επιχειρήματός σου, τότε ο Φέντερερ είναι χειρότερος και του Μάρεϋ ας πούμε. Προφανώς λοιπόν το head-to-head δεν είναι το κριτήριο που καθορίζει ποιος είναι ο καλύτερος τενίστας γενικά. Απλά προδιαθέτει για το ποιος έχει τον πρώτο λόγο σε ένα συγκεκριμένο ματσάρισμα.

Το θέμα είναι ο Ράφα με το απίστευτο φετινό comeback δεν είναι και πολύ μακριά πια από το μύθο του Φέντερερ... ή να το πούμε πιο σωστά, είναι ο μόνος που φαίνεται να έχει ελπίδες να πλησιάσει ή να πιάσει τα τρελά νούμερα καριέρας του Ελβετού.

1) Πρώτα από όλα για να είμαστε ακριβείς, τα συνολικά ποσοστά νικών-ηττών του Ράφα, οι κατακτήσεις Μάστερς 1000, καθώς και η κατάκτηση του Davis Cup και του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, είναι πράγματα στα οποία ο Ναδάλ προηγείται του Φέντερερ. Βέβαια το πρώτο (ποσοστά νικών-ηττών) με τα χρόνια θα πέσει - όπως έχει πέσει του Ρότζερ τώρα στα γεράματα -, οπότε και η διαφορά τους λογικά θα είναι μικρότερη.

2) Στα πιο σημαντικά τώρα, όπως είναι τα ποσοστά νικών-ηττών σε Γκραν Σλαμ, σε τελικούς Γκραν Σλαμ, με αντιπάλους παίχτες του top10 κλπ, και οι 2 έχουν παραπλήσια νούμερα. Επίσης και οι 2 είναι all-court players, καθώς έχουν εξαιρετικές επιδόσεις και στους 3 διαφορετικούς τύπους κορτ, όμως από τη μία ο Ράφα τυχαίνει να είναι ο με διαφορά κορυφαίος έβερ στο χώμα, ενώ ο Ρότζερ ο κορυφαίος σε hard courts και γρασίδι (ή αν όχι ο σίγουρα κουρυφαίος, ο ένας εκ των 2 κορυφαίων μαζί με το Σάμπρας).

Από αυτά καταλαβαίνουμε ότι στο big picture έχουμε ισορροπία. Από τη μία ο υπερταλαντούχος Φέντερερ με το φουλ επιθετικό παιχνίδι που επιβάλλεται με το σερβίς του, τα φορχαντ διαβήτες, το timing του, τη μεγάλη ποικιλία στα χτυπήματα, το πολύ καλό anticipation, και γενικά το στυλ χορευτή με το οποίο κινείται σε όλες τις επιφάνειες, και από την άλλη ο "σου βγάζω την Παναγία" Ναδάλ, που δεν παρατάει ποτέ μπαλιά και σε καλεί να παίξεις στα όριά σου για να του πάρεις ένα πόντο, δεν δίνει σχεδόν ποτέ εύκολους πόντους από αβίαστα λάθη, μπορεί να βγάλει απίθανα passing shots από δύσκολες θέσεις άμυνας, και έχει κι αυτός ένα υπερόπλο με το φορχαντ με τα άπειρα spins. Και οι δύο πάντως είναι τεράστιες προσωπικότητες μέσα στο κορτ... δεν είναι τυχαίο ότι ο Ναδάλ έχει θετικό πρόσημο σε ό,τι έχει να κάνει με μεγάλα ματς και το σύνολο των μεγάλων αντιπάλων του, ενώ από τα μεγαλύτερα προσόντα του Φέντερερ είναι πως ακόμα και με παίκτες των οποίων το στυλ το δυσκολεύουν πάρα πολύ (οι 3 των big 4, με το τρομερό αμυντικό στυλ και το φουλ ταλέντο), και είναι και μικρότεροί του, έχει καταφέρει σε μεγάλα ματς να προσαρμόσει το στυλ του, να επιβληθεί με το παιχνίδι του και τελικά να επικρατήσει (ή ακόμα και να πέσει όσο πιο ηρωικά πάει - π.χ. Γουίμπλεντον και Αυστραλιανό με Ναδάλ, ή US Open με τον Τζόκοβιτς).

3) Τώρα, ως γνωστόν, τα επίπεδα consistency σε Grand Slams (κι όχι μόνο) του Φέντερερ τα βλέπουν όλοι με κυάλια (συνεχόμενοι τελικοί, ημιτελικοί, κατακτήσεις κλπ), ενώ στα θέματα συνολικές κατακτήσεις Γκραν Σλαμ, βδομάδες στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, και Τελικούς Masters Cup, ο Φέντερερ είναι πολύ μπροστά από το Ράφα, και από τον οποιονδήποτε. Εκεί, καθώς και στο all around game του Φέντερερ που παρόμοιό του σε ταλέντο και πληρότητα δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί (αυτή η χάρη η οποία φαίνεται με το γυμνό μάτι), έγκειται και η διαφορά του Ρότζερ έναντι όλων, μεταξύ αυτών και του Ράφα.

Παρόλα αυτά, ο Ράφα αν ξανακάνει χρονιά σαν τη φετινή, πλησιάζει πλέον πολύ στα επίπεδα goat του Φέντερερ. Συν τις άλλοις, πρόκειται για έναν παιχταρά με εντελώς άλλο αγωνιστικό στυλ, που από μόνο του είναι αρκετό να κοντραριστεί με το αντίστοιχο του Φέντερερ, καθώς αποτελεί τέλειο κοντράστ. Δύναμη, ταχύτητα, και συνδυασμός φουλ τεχνικής-ιδιαιτερότητας, καθώς κάνει τρομερά χτυπήματα με το αριστερό, έχοντας το "καλό" του δεξί να σιγοντάρει στο 2-handed backhand.

Τα παραπάνω μπορεί κανείς να τα τσεκάρει εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/ATP_World_Tour_records

dudaaggelopouloivspan ο Νόλε δεν έχει επουδενί όλα τα φόντα να γίνει Φέντερερ... στο μόνο που μοιάζουν είναι στο ότι και οι 2 έχουν υπάρξει οι καλύτεροι hard court παίχτες της εποχής τους, και επίσης στο ότι ο Νόλε τον ακολουθεί τα τελευταία 1-2 χρόνια σε θέματα consistency στο υψηλό επίπεδο, είτε χάνει είτε κερδίζει (δηλ. στο ότι φτάνει πάντα σε ημιτελικούς, τελικούς κλπ). Κατά τα άλλα σε αγωνιστικό στυλ και προτερήματα-ελαττώματα μιλάμε για μέρα με τη νύχτα, όπως και σε κατορθώματα. Ο Νόλε έχει τα προσόντα να θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων έβερ, αλλά πολύ δύσκολο να φτάσει στα επίπεδα Φέντερερ, Ναδάλ. Μπορεί όμως συνεχώς να τα πλησιάζει.

Επίσης σε ό,τι έχει να κάνει στη σύγκριση μεταξύ Τζόκοβιτς και Ναδάλ, πολλοί μιλάνε λες και ο Νόλε είναι ο μικρός που έρχεται από πίσω και θα τα γαμήσει όλα. 1 χρόνο διαφορά έχουν παιδιά, μιλάμε για παίχτες ίδιας γενιάς. Μπορεί ο Νόλε να δείχνει πιο ικανός να παίξει παραπάνω χρόνια, και γιατί δεν ξεκίνησε τόσο νωρίς όσο ο Ράφα, και γιατί δεν έχει τόσους τραυματισμούς όπως ο Ισπανός, αλλά στο θέμα κατορθωμάτων είναι αρκετά μακριά ο Σέρβος.

u46nirNqcEU

Y.Γ.: Ο Ναδάλ έχει κατακτήσει πλέον 13 Γκραν Σλαμ στα 27 του. Μαντέψτε πόσα είχε ο Φέντερερ στην ίδια ηλικία. ;)

D.Rivers
11-09-2013, 00:24
Dude δεν μπορούσες να με καλύψεις περισσότερο!! Ακόμα ένα σεντόνι σου, χάρμα οφθαλμών! ;)

KingJames
24-09-2013, 11:59
Dude εξαιρετικός,αλλά κακώς δεν συμπεριέλαβες τον Hines στην κουβέντα.

μπασκετομάνα7
12-10-2013, 16:05
Ο τεραστιος Ναδαλ ζοριζεται με Del potro στη Σαγκαη...το παθαινει καθε χρονο τετοια εποχη και ειναι συμπτωματικο.... απο Απριλη και μετα παντα απογειωνεται,σαν το Μπατιστ ενα πραγμα

Dude
18-10-2013, 21:08
Κι ο τεράστιος Φέντερερ θα πάθαινε τα ίδια, κι ο τεράστιος Τζόκοβιτς, και όλοι. Ο Ντελ Πότρο αν ποτέ καταφέρει να παίζει τέτοιο τένις για συνεχόμενα ματς, τότε απλά θα είναι ανίκητος. Μια φορά τα είχε καταφέρει μέχρι τώρα στη ζωή του, κι αυτό ήταν στο US Open του '09 (γενικά εκείνο το 2ο μισό της χρονιάς ήταν καταπληκτικός, πήγαινε ολοταχώς για νο. 1 αν δεν τραυματιζόταν). Εδώ απλά είδαμε αυτόν τον Ντελ Πότρο του '09, που σου πετάει τους κεραυνούς με το φορχαντ που κάνουν το Ράφα να μοιάζει με ένα συμβατικό returner. Απολαύστε:
cR6IUtoYZZQ

Dude
28-10-2013, 17:31
90's
OPsu-zL2Ah0

duda-agelopouloi-v-span
29-10-2013, 00:29
ο αγγελινος φετος ειναι πολυ καλος

Dude
02-11-2013, 13:38
Σε 2 μέρες...
http://video.atpworldtour.com/5ydXlkZTpqSHxvFPSwIiFmorU_xC5odF/promo203097470
(στη θέση του τραυματία Μάρεϋ βάλτε Γκασκέ και έχετε τους 8 για φέτος)

Εν τω μεταξύ στο Παρίσι οι 8 των προημιτελικών ήταν οι 8 που πάρουν μέρος στους τελικούς σε 2 μέρες, πράγμα που έχει να συμβεί σε τουρνουά πάρα πολλά χρόνια. Ο Φέντερερ μετά από 2 μεγάλες μάχες με τον Ντελ Πότρο (στη Βασιλεία νικητής ο Αργεντίνος, στο Παρίσι ο Ελβετός) δείχνει σημάδια ανάκαμψης, και αντιμετωπίζει κάπου στις 15:30 στον ημιτελικό τον πιο φορμαρισμένο όλων αυτή την περίοδο Τζόκοβιτς, ο οποίος παλεύει να κάνει το τέλειο τελείωμα της σεζόν μπας και καταφέρει να τελειώσει αυτός νούμερο 1 για 3η φορά στην καριέρα του, αντί του Ναδάλ (ο οποίος αγωνίζεται αμέσως μετά στον άλλον ημιτελικό κόντρα στο Φερέρ).

Χθεσινά highlights:
9ya0zd49X0s

Eleni7
09-11-2013, 19:59
Πολυ μεγαλη νικη του Φεντερερ κοντρα στον ΝτελΠο με 2-1 και προκριση στην 4αδα του τουρνουα.Αυριο σουπερ ημιτελικος Φεντερερ-Ναδαλ.

D.Rivers
10-11-2013, 02:45
Κι άντε πείτε μου μετά ότι υπήρχαν κι άλλοι καλύτεροι από αυτόν... Α ρε Ρότζερ, σαν κι εσένα κανένας δε βγήκε κι ίσως να μην ξαναβγεί!! Τυχεροί που σε ζήσαμε να μαγεύεις στα courts!!

vU0XJQP16Is#t=52

Dude
10-11-2013, 10:16
Εδώ το καλό το πράμα...
cr0-efJcVhs

Roger is back (again), bitches... Χθες το ματς ήταν σαν να βλέπεις μπασκετικό Ολυμπιακό.

KonTaz
10-11-2013, 17:55
https://pbs.twimg.com/media/BYuFzaOCEAAyt0r.jpg

Φάπα ξάπλα.Πάλι

waxmaster_c
10-11-2013, 18:33
Κάποιος πάτησε το κουμπί της επανάληψης.

Καταντάει βαρετό. 3 νίκη φέτος? Χάσαμε το μέτρημα.

Dude
16-01-2014, 18:19
Όλοι του τοπ10 εκτός τον Πύργο συνεχίζουν στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν... 1ο θύμα ο Ντελ Πότρο.

http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/01/3/Australian-Open-2014-Day-4-Bautista-Agut-Upsets-Del-Potro.aspx

kopitis
17-01-2014, 02:04
καλη κι η προσπάθεια των 2 ελληνοαυστραλών.
Φοβερό πράγμα με αυτόν τον καιρό εκεί κάτω, εκέι που είχε 42 βαθμούς πιάνει ξαφνικά βροχή και τις επόμενες μέρες περιμένουν θερμοκρασίες γύρω στους 15.
Αρχίζουν σιγά σιγά τα καλά, στους άνδρες γκασκετ- ρομπρέντο το πιο σημαντικό στους 32, στις γυναίκες τα βρήκε σκούρα η Σαράποβα( αγαπάμε Μαρία) αλλά πάμε για άλλα, παίζει με το ν.25

Παράγοντας
17-01-2014, 19:26
Σε ποιά ζώνη ώρας είναι οι ώρες του τουρνουά; Ελλάδα με Σύδνεϋ πρέπει να έχει 13 ώρες διαφορά.

Edit: Το βρήκα τελικά. Είναι σε AEDT (Australian Eastern Daylight Time) και πράγματι 13 ώρες πίσω από Ελλάδα.

kopitis
17-01-2014, 20:49
νομίζω 9 ώρες έχουμε διαφορά.
Για παράδειγμα οι αγώνες ξεκινάνε 11 το πρωί εκεί κάτω, δηλαδή στις 2 το βραδυ εδω

Παράγοντας
17-01-2014, 20:59
Όντως, κάπου σκάλωσα εγώ με τον υπολογισμό. Είναι 9 ώρες μπροστά από εμάς.

Παράγοντας
19-01-2014, 06:17
Ωραίο κανάλι στο YouTube, που ανεβάζει τους αγώνες των πρώτων της κατάταξης..

http://www.youtube.com/user/TheManhaut/videos

Eleni7
20-01-2014, 01:35
Αυριο το πρωι στις 10 εχει Φεντερερ-Τσονγκα.

Kharnee
20-01-2014, 08:25
Αυριο το πρωι στις 10 εχει Φεντερερ-Τσονγκα.

Αν συνεχίσουν έτσι Ναδάλ και Νισικόρι, το Φέντερερ-Τσονγκα θα ξεκινήσει καλές 12 :p

Στα σημαντικά, ajde να "αδειάζει" το ταμπλό τον γυναικών για την Αννούλα

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02795/ivanovicepa_2795543b.jpg

edit (12:31pm): Ρότζερ απολαυστικός... Δεν έχει σημασία αν θα ξαναπάρει grand slam, πραγματικά, αρκεί να "χαρίζει" 4-5 αγώνες σαν τον σημερινό ή τους προηγούμενους... Κάτι σαν τους Metallica ρε παιδάκι μου... Ας βγάλουν άλλα δέκα "St Anger", αρκεί να έρχονται για live κάθε δύο χρόνια παίζοντας τα παλιά και να μην τραβιόμαστε Νυρεμβέργες και εξωτερικά για να τους δούμε :p

Eleni7
20-01-2014, 14:34
Τρομερος Φεντερερ, 3-0 τον Τσονγκα. Πραγματικα τοσο καλο εχω να τον δω ισως και 2 χρονια πισω σχεδον. Χαρακτηριστικοτατο στατιστικο το 43 winners-21 unforced errors. Με τετοια στατιστικη δεν χανει ποτε.

Μπραβο την Ιβανοβιτς. Πολυ μεγαλο ταλεντο η κοπελα και ηταν κριμα τοσα χρονια που εμεινε πισω μετα απο εκεινο το νικηφορο Ρολαν Γκαρος προ 6ετιας.

Οι προημιτελικοι-σφαγη των ανδρων.
Στο πανω ταμπλο:
Φεντερερ-Μαρει
Ναδαλ-Ντιμιτροφ νο22 (ο μονος εκτος 10αδας, για να τον δουμε τον μικρο μπροστα σε τετοια προκληση).

Στο κατω ταμπλο:
Τζοκοβιτς-Βαβρινκα (ειχαν δωσει τρομερη ματσαρα περυσι στο AUS Open).
Μπερντιχ-Φερερ.

Kharnee
20-01-2014, 14:44
Πολυ μεγαλο ταλεντο η κοπελα και ηταν κριμα τοσα χρονια που εμεινε πισω μετα απο εκεινο το νικηφορο Ρολαν Γκαρος προ 6ετιας.


Το κρίμα στο λαιμό της, σταμάτησε να δουλεύει/βελτιώνεται, χωρίς να έχει τη "δικαιολογία" σοβαρού τραυματισμού... + τα σκαλώματα που τρώει, πχ μετά από διαστημικό σετ εξαφανίζεται από το κορτ... Ελπίζουμε σε come back

Τζοκοβιτς-Βαβρινκα (ειχαν δωσει τρομερη ματσαρα περυσι στο AUS Open).

Αυτά που κάνει στο πρώτο σετ ο Βαβρίνκα δεν έχω δει να τα έχει κάνει άλλος στον Σέρβο... Το παιχνίδι είναι η χαρά των βιντεόφιλων, να φτιάχνεις 15λεπτο με highlights

Eleni7
20-01-2014, 16:19
oGeERmTbppo

Dude
21-01-2014, 02:47
0NHKq5Kwh3Q

6qYtf6Bh0ME

Eleni7
21-01-2014, 14:52
Τεραστιο ματς ο Βαβρινκα, εκτος ο Τζοκοβιτς. Νικη για τον Ελβετο με 3-2 (2-6, 6-4, 6-2, 3-6, 9-7) σε ματς που κρατησε 4 ωρες. Βαζει πλωρη για τελικο (πρωτη φορα στην καριερα του).

Στην 4αδα ειναι απο νωρις και ο Μπερντιχ (κερδισε τον Φερρερ). Αυριο συμπληρωνεται το καρε με τα ματς: Φεντερερ-Μαρει και Ναδαλ-Ντιμιτροφ.

Dude
21-01-2014, 14:56
3η και φαρμακερή. Ματσάρα.

Eleni7
21-01-2014, 15:06
Τρομακτικη δουλεια αυτος ο παικτης. Απο μια μετριαντζα που μπαινο-εβγαινε στο τοπ-20 και ηταν στην σκια του Φεντερερ, εχει 2 χρονια τωρα εχει ανεβει επιπεδο και κοντραρει τους Fantastic 4. Και δεν ειναι και κανενα πιτσιρικι, στα 29 θα μπει. Πραγματικα αξιοθαυμαστος. Και νομιζω ο μονος τουλαχιστον στο τοπ-10 πλην του Φεντερερ που χτυπαει μπακχαντ με το ενα χερι.

Μακαρι να αφησει πισω του αυτο το ματς και να καταφερει να περασει και τελικο τωρα.

royalred
21-01-2014, 15:07
Σαν τον Ολυμπιακο την πατησες Νολε. Και τι να το κανουμε που πεταγες και ξεπεταξες το ιταλακι σε μιαμιση ωρα; Στα δυσκολα (κοιτα να δεις ο Βαβρινκα!) παλι δεν αντεξες.

Dude
21-01-2014, 22:25
Καλά το one handed backhand του Βαβρίνκα παίζει να είναι και το καλύτερο αυτή τη στιγμή στο tour. Σίγουρα είναι το δυνατότερο πάντως. Το αξιοθαύμαστο είναι ότι δεν μιλάμε για καμιά τυχαία νίκη. 3 σερί συναντήσεις με Νόλε σε Γκραν Σλαμ έχουν κριθεί στα 5 σετ... και ειδικά το σημερινό ήταν ακόμα πιο δύσκολο, γιατί ο Νόλε προερχόταν από σερί 27 νικών και δεν φαινόταν κάτι να μπορούσε να του κόψει την πορεία από το 4ο σερί Αυστραλιανό. Ορίστε highlights:

uJmACMzINqM

hvbfPsQh2hI

Υ.Γ.:
1) Να σημειωθεί ότι κόουτς του Βαβρίνκα εδώ και 1 χρόνο είνα ο Μάγκνους Νόρμαν, ο οποίος σίγουρα είναι ένας από τους βασικούς υπεύθυνους για τη μετάλλαξη του παίχτη. Πριν λίγα χρόνια, ο Νόρμαν είχε κάνει το ίδιο και με το Ρόμπιν Σόντερλινγκ, δείγμα του ότι όντως είναι δυνατός κόουτς.

2)
Ναδάλ - Ντιμίτροφ (το νωρίτερο) στις 05:00
+
Μάρεϊ - Φέντερερ στις 10:30

Eleni7
21-01-2014, 23:05
Δυστυχως Μαρει-Φεντερερ θα το χασω λογω Σχολης. Κριμα.

Dude
22-01-2014, 14:52
Ό,τι κι αν συμβεί μεθαύριο (Ράφα σίγουρα φαβορί), ο Βασιλιάς επέστρεψε και πάλι.

Αν είσαι ο Φέντερερ, η δυνατή προετοιμασία στην preseason, ο καινούριος κόουτς, και η καινούρια ρακέτα είναι αρκετά να σε κάνουν στα 33 να ξανανιώνεις.

KingJames
22-01-2014, 14:57
Γάμα τους ρε G.O.A.T

Kharnee
22-01-2014, 17:22
Πάντως τα 47 αβίαστα είναι πολλά για τον Ναδάλ. Δεν ξέρω κατά πόσο οι φουσκάλες στο αριστερό χέρι (lol?) προκαλουν πρόβλημα στη λαβή, αλλά έχει τουλάχιστον 6-7 ραλι στο παιχνίδι που "χαρίζει" πόντο σε απλό πέρασμα... Τώρα, το Ναδάλ - Φέντερερ, μπορεί να διαφοροποιηθεί λίγο από τη σχέση που έχουν τα τελευταία χρόνια, που θυμίζει (λυπάμαι που το λέω) Μποχου - Μπαρτζω... Ίδωμεν... Πάντως το σετ που έχασε ο Φέντερερ (πήρε ο Μάρεϊ) θεωρώ πως έκανε καλό στον Ελβετό και για τον επιπλέον χρόνο στο κορτ αλλά πρωτίστως γιατί έδειξε στον εαυτό του ότι μπορεί και πάλι να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις ενάντια σε τοπ αντιπάλους, χωρίς να παθαίνει αυτά τα μπλακ αουτ των πρόσφατων ετών (πχ ημιτελικός US Open '11 με Τζόκοβιτς)

clockworkorange
22-01-2014, 17:47
Τηλεφωνεί ο Federer τον Nadal.

- Έλα Rafa, τι λέει;

- Όλα καλά ρε.

- Να σου πω ρε συ, ξέρεις ποιος είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος ποταμός στον κόσμο;

- Όχι, ποιος;

- ΑΥΤΟΣ! 13-0

Dude
22-01-2014, 17:55
Άλλο άθλημα το ένα, άλλο το άλλο. Ο Ράφα παίζει με τέτοιο τρόπο που στα καλά του είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για όλους να τον κερδίσουν, όπως πάντα είναι και για το Φέντερερ. Το μόνο που έχει να κάνει ο Ελβετός είναι να τα δώσει όλα (όπως κάνει πάντα), κι απλά ελπίζει να είναι και σε καλή μέρα βασικά πράγματα όπως το σερβίς του. Αν παίξει όπως σήμερα τότε θα γίνει θέμα και του Ράφα για το αν μπορεί να αντιδράσει. Πάντως αδιαμφισβήτητο φαβορί παραμένει ο Ισπανός... μια χαρά του έχει αρχίσει η χρονιά και αυτού.

deninho
22-01-2014, 19:18
πότε (μέρα-ώρα) είναι ο αγώνας;

Kharnee
22-01-2014, 20:57
Αυριο ξημερώματα έχει Bouchard-Li (04:30) και καπάκι Cibulkova-Radwanska... Not before 10:30 Wawrinka-Berdych... Το Nadal - Federer πρωί Παρασκευής, δεν έχουν βγάλει ακόμα πρόγραμμα ημέρας (Λογικά πάει για 10:30)

http://www.ausopen.com/en_AU/scores/schedule/index.html

Eleni7
22-01-2014, 22:28
Μαθαινα την εξελιξη απο το κινητο. Για πειτε πως το ειδατε το ματς.

Αυριο ξημερώματα έχει Bouchard-Li (04:30) και καπάκι Cibulkova-Radwanska... Not before 10:30 Wawrinka-Berdych... Το Nadal - Federer πρωί Παρασκευής, δεν έχουν βγάλει ακόμα πρόγραμμα ημέρας

http://www.ausopen.com/en_AU/scores/schedule/index.html

Ελεος! Το χανω και αυτο με την Σχολη. Τι γκαντεμια ειναι αυτη φετος.

Dude
23-01-2014, 03:20
Πάρε μια γεύση και μόνη σου...
eS95mfsEWAQ

bOQ75duoGKo

Προσωπικά έχω να δω το Φέντερερ να παίζει τόσο καλά και πειστικά σε συνεχόμενα ματς Γκραν Σλαμ με αντιπάλους τέτοιου επιπέδου πάνω από 2 χρόνια. Με την καινούρια ρακέτα έχουν μειωθεί αισθητά τα αβίαστα λάθη, το μπακχαντ του είναι κυριολεκτικά καλύτερο από ποτέ, και στα τελευταία 2 ματς το σερβίς του είναι στα επίπεδα που το θέλει. Επίσης αυτό που έλεγε ότι φέτος έκανε την πιο γερή προετοιμασία που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στην preseason για να προετοιαστεί κατάλληλα σωματικά, φαίνεται. Το γνωστό παλιό καλό footwork είναι πάλι εδώ, και φυσικά η μεγαλύτερη αλλαγή είναι το συνεχώς αυξανόμενο παιχνίδι στο net (Edberg effect). Τα ποσοστά του μέχρι τώρα δείχνουν ότι καλώς κάνει ό,τι κάνει, και γενικότερα παίζει απίστευτο τένις. Αν ο μεθαυριανός αντίπαλος δεν ήταν ο Ράφα, θα ήμουν λίγο πολύ σίγουρος ότι δεν μπορεί κανείς να του καταστρέψει το παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Επειδή όμως είναι ο Ράφα, απλά ας περιμένουμε κι ας το απολαύσουμε.

Για το Μάρεϋ επίσης τα δείγματα είναι θετικά, δεδομένης της επέμβασής του. Κανονικά το ματς ήταν για 3-0, αλλά η περηφάνεια του Σκωτσέζου του έδωσε το 3ο σετ, και κρατούσε και πολλή ώρα με το στανιό το Ρότζερ χωρίς να κάνει το break στο 4ο. Σίγουρα δεν ήταν στο 100% του, φαινόταν από το πολύ τρέξιμο εξουθενωμένος όταν μεγάλωναν τα rallies και τα τρεξίματα, ενώ επίσης το καταπληκτικό backhand του δεν έβγαινε στα passing shots από την baseline που επιχειρούσε όπως παλιά, όμως λογικά όλα αυτά στο προσεχές διάστημα θα επανέλθουν. Στα θετικά, ήταν σίγουρα οι πολλοί forehand winners του, το καλό σερβίς σε σημεία που το χρειαζόταν, και το γενικότερο attitude του, που δείχνουν ότι σίγουρα θα είναι διεκδικητής σε Γουίμπλεντον και US Open (και από ό,τι λένε και οι δημοσιογράφοι ήταν πολύ χαλαρός σε όλο το τουρνουά, δείγμα του ότι το παιδί που ήταν πάντα υπό πίεση τα προηγούμενα χρόνια δεν υπάρχει πια - οι κατακτήσεις Γκραν Σλαμ του δώσανε την ηρεμία που έψαχνε).

johny b
23-01-2014, 03:29
Ο Φέντερερ πρέπει να πιέσει απ'την αρχή ψηλά για να βγάλει αιφνιδιασμούς

Kharnee
23-01-2014, 09:16
Σαρωτική Cibulkova, αναμενόμενη Li στις γυναίκες!
Βγήκε το αυριανό, τελικός διπλού γυναικών Errani/Vinci - Makarova/Vesnina στις 7:00, Nadal - Federer στις 10:30

deninho
23-01-2014, 11:03
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/88/Dominika_Cibulkova_2012.jpg/641px-Dominika_Cibulkova_2012.jpg

Τσιμπούλκοβα. Ωραίο τέννις.

Eleni7
23-01-2014, 14:54
Τελικο ο Βαβρινκα! 3-1 τον Μπερντιχ (6-3, 6-7, 7-6, 7-6). Πρωτος τελικος Grand Slam γι΄αυτον.

Dude
23-01-2014, 18:29
e9CXbOPZFOY

deninho
24-01-2014, 10:06
MELBOURNE, Australia — The relationship between Roger Federer and Stefan Edberg has been shrouded in considerable secrecy. Edberg is not a coach, we’ve been told; he’s more of an adviser. Edberg is there “to provide mental challenges,” which sounds a bit like he’s Federer’s Words With Friends adversary.
But, after his exquisite performance against Andy Murray in the quarterfinals of the Australian Open on Wednesday, Federer offered a glimpse of Edberg’s duties.
“I’m looking forward to speaking to Stefan,” Federer said. “Because when he came to Dubai [during Federer's offseason training] and we spoke about the game, we clearly spoke about playing Rafa, as well.”
Ah, yes, Rafael Nadal. That guy. The Federer-Nadal rivalry has cooled to a mere slow boil the past few years. Other players have ascended. Federer, of course, had his 2013 decline. The two met four times last year, all at ATP Tour events, and Nadal won all of them. Sometimes the matches were competitive. Other times, not so much. Nadal now leads the head-to-head 22-10.
NGUYEN: Best moments from Federer-Nadal rivalry
Yet this remains the alpha rivalry in tennis, the ultimate contrast in style. Lefty versus righty. One-handed versus two-handed backhand. Art versus effort. Beauty versus brawn. Flat versus spin. Swiss sensibilities versus Iberian sensibilities. Nadal and Novak Djokovic have played each other more times (39 and counting), contested more finals, have a closer head-to-head (22-17 Nadal) and are closer in age. Yet Federer-Nadal persists. One suspects that during that Dubai visit, Federer and Edberg were not sipping coffee and speaking about Djokovic or Murray.
Apart from the stylistic differences, Federer-Nadal now also mesmerizes us because history and legacy are at stake. Federer and Nadal are competing for more than superiority in the present. They are competing for superiority in the future. That mystical distinction of the most accomplished player of all time — the tennis crowd has abbreviated it to the GOAT (greatest of all time). Nadal stands in Federer’s way. Federer stands in Nadal’s way.
So, as much as we all abhor hype and sensationalism, here we go: Friday’s semifinal has the capacity to be a career-defining match for both players.
Really.
If Federer wins, it would mark the ultimate takedown. Federer, of course, is coming off a dispiriting year. He won only one title, a minor one at that. He suffered bad losses at three of the four Grand Slams. He’s 32 years old. He came into the Australian Open having lost to Lleyton Hewitt, one of the few players his senior, in a tune-up.
Nadal, meanwhile, is the meaty years of his career. The 27-year-old is the current No. 1 and winner of the previous major, the U.S. Open in September. For Federer to resurrect his game to the point where he could beat Nadal? It would be the ultimate expression of his durability and his native talent.
A win over Nadal would reframe Federer’s 2013. See how he plays when he’s healthy? As Federer himself put it on Wednesday: “I am back physically. I’m explosive out there. I can get to balls. I’m not afraid to go for balls.” (Translation: I wasn’t myself last year.)
It would reframe the head-to-head ledger that so heavily favors Nadal. That this win would occur on hard courts, the most democratic surface, would add to the gravitas. You can hear the Federer disciples forming their arguments already: Let’s see Rafa, when he’s 32 years old, beat the world No. 1 on a neutral surface. Then we’ll talk.
Two more victories for Federer here would mark his 18th career Grand Slam title, widening the gap on Nadal. It would also help with the “concentration” argument. Eight of Nadal’s 13 Grand Slam titles have come on clay. By contrast, a win here for Federer would mean he’ll have won three of the Grand Slams at least five times. And why stop at 18? Coming out of Melbourne with the title — having beaten Jo-Wilfried Tsonga, Murray and Nadal along way — Federer would be well-positioned to win Wimbledon.
GALLERY: Federer vs. Nadal over the years
What if Nadal wins this match? He will push his head-to-head record against Federer to a ridiculous 23-10. More important, he will have beaten Federer nine of 11 times at majors — the tentpole events — and every time since 2007. Want to take Nadal’s natural habitat of clay out of the equation? Fine, he still will have a vastly superior record on other surfaces. You can hear the Nadal disciples forming their arguments already: How can Federer be the best ever when he loses two out of three matches to his rival?
If Nadal goes on to win the title, it will consecrate his 14th major. Five years younger than Federer, he would be only three Grand Slam titles behind. (Who would bet against his catching up, especially given Nadal’s squatters rights in Paris?) This would also diminish claims that Nadal is a clay-court specialist. He would now have won each Grand Slam at least twice.
One match. Such a slab of tennis history at stake.
What’s that you say? Regardless of who wins between Federer and Nadal, there’s still a final to play? Technically, you’re right. But it sure doesn’t feel like it.


http://sportsillustrated.cnn.com/tennis/news/20140123/roger-federer-rafael-nadal-australian-open-semifinal-preview/

stefanos
24-01-2014, 11:49
http://firstrownow.eu/watch/234816/1/watch-nadal-vs-federer,-rod-laver-arena.html Roger vs Nadal.

KonTaz
24-01-2014, 13:38
Πολύ εύκολα ο Ναδάλ.

Dude
24-01-2014, 13:55
Δίκαιος ο τελικός μεθαύριο. Ο Ράφα τα έκανε πάλι όλα όπως έπρεπε (τα passing shots του ανθρώπου δεν υπάρχουν), ενώ ο Ρότζερ όχι. Συνηθισμένη εικόνα λίγο πολύ, αλλά σίγουρα επιδέχεται - ή επιβάλλεται πιο σωστά - βελτίωση για το Φέντερερ (τα μισά από τα αβίαστα λάθη που έκανε δεν πρέπει να τα κάνει σε τέτοιας κρισιμότητας ματς και το ξέρει).

Τώρα μένει να δούμε αν ο Βαβρίνκα θα μπορέσει να κοντράρει το Ναδάλ, κι αν θα μπει καθόλου ψυχολογικά βεβαρυμμένος από το 12-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Η λογική λέει όχι, καθώς και παίζει το καλύτερο τένις της ζωής του, και πρώτη φορά φτάνει σε τελικό Γκραν Σλαμ, οπότε δεν έχει κάτι να χάσει. Από την άλλη, ο Ναδάλ στα μεγάλα ματς ποτέ δεν χάνει εύκολα, οπότε μπορεί να έχουμε μεγάλο ματς. Όλα μοιάζουν να εξαρτώνται από το Βαβρίνκα πάντως για το τι ματς θα δούμε (που εννοείται αν κάνει το θαύμα θα μιλάμε για επικό επίτευγμα).

KingJames
24-01-2014, 13:57
Δείχνει να αλλάζει ο φορέας του "G.O.A.T",όπως σε άλλα σπορτ.

Dude
24-01-2014, 14:09
Χαχαχα... η αλήθεια είναι ότι το πάει καλά ο Ράφα. Αυτή τη στιγμή φαντάζει φαβορί να έχει 15 μέχρι τον Ιούνιο, not bad.

Σε συνδυασμό με την ήττα του Νόλε στους 8, που θα το φέρει σε καλή θέση για να κρατήσει κάμποσο καιρό ακόμα το νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη. Θα έχει ενδιαφέρον η χρονιά πάντως. Και ειδικά την περίοδο από Γουίμπλεντον κλπ, που λογικά θα έχουμε και Μάρεϋ σε ετοιμότητα.

Kharnee
24-01-2014, 14:17
"If Nadal wins #AusOpen, your new #ATP rankings: 1 Nadal, 2 Djokovic, 3 Del Potro, 4 Ferrer, 5 Wawrinka, 6 Murray, 7 Berdych, 8 Federer."

Αν το πάρει ο Wawrinka, περνάει 3ος

Dude
24-01-2014, 14:19
Έχει πλάκα πάντως που αυτός που έκανε το τραγικότερο Αυστραλιανό Όπεν όλο, θα βρεθεί ξαφνικά στο νούμερο 3 (Ντελ Πότρο). Και θα είναι και career high περιέργως για εκείνον.

KonTaz
25-01-2014, 16:36
JJPbqoi3yMI

Νόμιζε ότι άλλαξε επιτέλους την πλευρά.

johny b
25-01-2014, 20:36
Ο Ναδάλ ξέρει το καλύτερο τένις απ'τους εκνευριστικά παρόντες. Γι'αυτό σπάζεται ο Φέντερερ και κάνει τόσα λάθη όταν τον έχει απέναντι. Όπου και να τη στείλει όπως και να τη στείλει ο άλλος είναι εκεί. 2,5 ώρες, 4 ώρες, 5 ώρες, 7 ώρες. Εκεί αυτός. Του γαμάει το μυαλό. Πρέπει να κάνει προπόνηση δεκαθλητή με τέτοια αθλητικά χαρακτηριστικά και τέτοιους μυς. Και πολλά βάρη σίγουρα.

Eleni7
25-01-2014, 20:42
JJPbqoi3yMI

Νόμιζε ότι άλλαξε επιτέλους την πλευρά.

Αυτο δεν ισχυει με τον Ναδαλ επειδη ειναι αριστεροχειρας και αυτη η πλευρα ειναι στο φορχαντ του το οποιο ειναι απιστευτο. Οποτε εδω ηταν λαθος που του αλλαξε την πλευρα και γι' αυτο το πληρωσε. Τον Ναδαλ για να εχει καποιος ελπιδες να τον κερδισει ειναι να τον πιεσει πολυ στο μπακχαντ και ταυτοχρονα να τον πετυχει και σε κακο βραδυ στο συγκεκριμενο χτυπημα. Γιατι ειναι και φορες που αποδιδει πολυ καλα και στο μπακχαντ και εκει απλα παρατας το ματς ή προσπαθεις να τον ακολουθησεις στα ραλι (οπως εκανε περυσι και προπερσι ο Τζοκοβιτς) μηπως και σου κατσει.

johny b
25-01-2014, 20:48
Κι ο Τζόκοβιτς δούλεψε πολύ αθλητικά. Χτίστηκε τόσο που έδειχνε διαφορετικό, καλύτερο εννοώ, και το πρόσωπό του ακόμα.

KonTaz
25-01-2014, 20:49
Ο Ναδάλ ξέρει το καλύτερο τένις απ'τους εκνευριστικά παρόντες. Γι'αυτό σπάζεται ο Φέντερερ και κάνει τόσα λάθη όταν τον έχει απέναντι. Όπου και να τη στείλει όπως και να τη στείλει ο άλλος είναι εκεί. 2,5 ώρες, 4 ώρες, 5 ώρες, 7 ώρες. Εκεί αυτός. Του γαμάει το μυαλό. Πρέπει να κάνει προπόνηση δεκαθλητή με τέτοια αθλητικά χαρακτηριστικά και τέτοιους μυς. Και πολλά βάρη σίγουρα.

Δεν έχει ξαναβγεί τέτοιο πακέτο τεννίστα.Μας καυλώνει πάρα πολύ.Σε επίπεδα Hines

johny b
25-01-2014, 20:53
Με πολύ δουλειά ο καθένας μπορεί να φτάσει εκεί

KonTaz
25-01-2014, 21:00
Βλέπεις πολύ τέννις

MИЛОШЕ ТЕОДОСИЋУ
25-01-2014, 21:16
Ο Ναδάλ ξέρει το καλύτερο τένις απ'τους εκνευριστικά παρόντες. Γι'αυτό σπάζεται ο Φέντερερ και κάνει τόσα λάθη όταν τον έχει απέναντι. Όπου και να τη στείλει όπως και να τη στείλει ο άλλος είναι εκεί. 2,5 ώρες, 4 ώρες, 5 ώρες, 7 ώρες. Εκεί αυτός. Του γαμάει το μυαλό. Πρέπει να κάνει προπόνηση δεκαθλητή με τέτοια αθλητικά χαρακτηριστικά και τέτοιους μυς. Και πολλά βάρη σίγουρα.

Δεν έχει ξαναβγεί τέτοιο πακέτο τεννίστα.Μας καυλώνει πάρα πολύ.Σε επίπεδα Hines

Με πολύ δουλειά ο καθένας μπορεί να φτάσει εκεί

σε επίπεδα Hines?

kopitis
26-01-2014, 11:45
Πολύ ξύλο στο 1ο σετ!

kopitis
26-01-2014, 12:09
πολύ γιούχα για τον καλύτερο όλων των εποχών

μπασκετομάνα7
26-01-2014, 12:14
βαβρινκα κρατα γερα !! ο ισπανος ειναι σαν τη βαζελα του πεδουλακη ,ποτε δε μπορεις να πεις με σιγουρια οτι τον τελειωσες

Eleni7
26-01-2014, 14:02
Χαιρομαι τοσο πολυ γι' αυτον τον παικτη. Τοση δουλεια που εχει ριξει 2 χρονια τωρα με ειχε κανει να τον κατασυμπαθησω. Εστω και καθυστερημενα (στα 29) ηρθε η δικαιωση. Γκραν Σλαμερ λοιπον!

https://24.media.tumblr.com/3c7b0664c13c552efbd1eb55a64f0a51/tumblr_n00annO7q11ri2bmio1_500.jpg

Eleni7
26-01-2014, 14:16
Να πω επισης οτι ο Ναδαλ εβγαλε προβληματα στην πλατη. Ειναι τραυματισμος που τον αντιμετωπιζουν αρκετοι τενιστες απο ενα σημειο και μετα στην καριερα τους λογω επιβαρυνσης. Ο Φεντερερ παιζει ηδη 2 χρονια με αυτο το προβλημα. Τον Ναδαλ τον επηρεασε αρκετα παντως και αυτο φαινοταν με τον τροπο που σερβιρε. Υπηρχαν και πολλες μπαλες που δεν κυνηγουσε να τις γυρισει.

Μερικα στατιστικα.
-Ο Βαβρινκα ειναι μολις ο 6ος τενιστας απο το 2005 και μετα (σχεδον 9 χρονια δηλαδη) που κατακτα Grand Slam. Οι αλλοι ειναι Φεντερερ(17), Ναδαλ(13), Τζοκοβιτς(6), Μαρει(2) και Ντελ Ποτρο(1).

-Οι 8 τελευταιοι τενιστες που κερδισαν σε τουρνουα Grand Slam τον Φεντερερ εχασαν στον επομενο γυρο.

Dude
26-01-2014, 18:28
Έπος να κερδίσεις στο ίδιο Γκραν Σλαμ Τζόκοβιτς και Ναδάλ (+ Μπέρντυχ, καθόλου αμελητέα ποσότητα), και το έκανε παίζοντας πολύ ωραίο τένις ο πούστης. Βασικά έπαιξε το απόλυτο τένις από την baseline, νικώντας τους μάστερς του είδους στο παιχνίδι τους. Πολλά μπράβο, μακάρι και στα επόμενα Γκραν Σλαμ να εμφανιστεί δυνατός.

EH9RFCnfv8M

-speYazwN4M

johny b
26-01-2014, 20:31
Τους χρειάζεται τους τραυματισμούς ο Ναδάλ. Γεμίζει μπαταρίες κι επιστρέφει σε καλύτερη κατάσταση, μέχρι να τραυματιστεί ξανά για να επιστρέψει σε ακόμα καλύτερη κατάσταση. Κάνει τρομερή αποκατάσταση

Dude
27-01-2014, 01:52
Επειδή δεν κρατάω αρχείο Ναδαλισμού, έχει ξαναδακρύσει σε τελικό ο Ράφα; Πρώτη φορά το θυμάμαι προσωπικά.

Το κατόρθωμα πάντως να κερδίσει στο ίδιο Γκραν Σλαμ τους Τζόκοβιτς και Ναδάλ στο απόλυτο πράιμ τους ο Σταν είναι μοναδικό... μόνο με το αντίστοιχο να κερδίσει τους Φέντερερ και Ναδάλ το 2009 στο US Open που έκανε ο Ντελ Πότρο είναι συγκρίσιμο σαν κατόρθωμα. Επίσης όπως ειπώθηκε και στην απονομή, είναι και ο πρώτος τενίστας μετά από 22 χρόνια που κερδίζει στο ίδιο Γκραν Σλαμ το νο. 1 και νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Eleni7
27-01-2014, 02:15
Μαλλον για τα δακρυα φταιει λιγο και η Μελβουρνη:p
Φεντερερ το 2009 και Μαρει το 2010 ηταν σε παρομοια φαση.

Για να συνεχισουμε την στατιστικη βαζοντας και τον Μπερντιχ μεσα, ο Βαβρινκα για 1η φορα στην καριερα του κερδισε στην σειρα 3 τενιστες του τοπ-10. Τζοκοβιτς, Μπερντιχ, Ναδαλ.

Για τον Φεντερερ. Χειροτερο ranking απο το 2002 και μετα ειναι το νο8. Αν και η λογικη λεει οτι μεσα στην σεζον θα ξανανεβει γιατι δεν εχει να υπερασπιστει πολλους ποντους.

Dude
27-01-2014, 02:36
Ναι, και θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα από το νο. 8. Με τους ημιτελικούς που έφτασε, διατήρησε και τους περσινούς πόντους του, οπότε όλα κουλ. Και βάσει εικόνας με εξαίρεση το ματς με το Ράφα, ήταν παραπάνω από θετική. Αυτή τη στιγμή αγωνιστικά πιο έτοιμοι για τίτλους δείχνουν η 3άδα των Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Βαβρίνκα, και αμέσως μετά έρχεται ο Φέντερερ. Ο Μάρεϋ χρειάζεται ακόμα το χρόνο του, με τον Ντελ Πότρο είμαστε στο περίμενε για αυτά που θα ακολουθήσουν, οι Φερρέρ και Μπέρντυχ παραμένουν σταθερά ανταγωνιστικοί, αλλά όχι δυνατότεροι των προαναφερθέντων, και από κει και πέρα έχεις τα Γαλλάκια (Τσονγκά, Γκασκέ), και τους νέους (Ντιμίτροφ, Ράονιτς). Άνετα σε λίγους μήνες από τώρα ο Φέντερερ μπορεί να πιάσει τοπ5 και τοπ4.

Το θέμα είναι μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Βαβρίνκα... Ιδού και οι αναλυτικές βαθμολογίες:

1 Rafael Nadal ESP 14330
2 Novak Djokovic SRB 10620
3 Stanislas Wawrinka SUI 5710
4 Juan Martin Del Potro ARG 5370
5 David Ferrer ESP 5280
6 Andy Murray GBR 4720
7 Tomas Berdych CZE 4540
8 Roger Federer SUI 4355
9 Richard Gasquet FRA 3050
10 Jo Wilfried Tsonga FRA 2885

stefanos
27-01-2014, 13:02
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17146&subid=2&pubid=129622589 ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΑΒΡΙΝΚΑ

«Ναρκομανής» με την κόρη του!

Dude
28-01-2014, 16:34
hd1UQfUs9I4

Dude
25-02-2014, 02:46
YiZmNidwFq4

stefanos
25-02-2014, 10:57
60aZgqZHmyA παίξε τένις σου λένε μετά...

Dude
25-02-2014, 14:38
Μαλάκα εντάξει... Βραζιλιάνοι Φεντερερικοί, δεν εξηγείται αλλιώς.

Danny The Granger
25-02-2014, 17:48
G.o.a.t

Dude
01-03-2014, 21:33
Μετά την ήττα από το Ρομπρέδο στο US Open, που ήρθε σαν κερασάκι στο κακό για τα δεδομένα του 2013, βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Στο Αυστραλιανό σταμάτησε στο Ράφα, ο οποίος ανέκαθεν είχε τις περισσότερες φορές τον τρόπο να του χαλάει το παιχνίδι (όμως μπορεί να τον κοντράρει πολύ καλύτερα από αυτό που έδειξε τις 2 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν), και παλι όμως έδειξε με τις συνεχόμενες νίκες επί τοπ10 αντιπάλων ότι έχει επιστρέψει για τα καλά.

Αυτό φάνηκε και αυτή τη βδομάδα στο Ντουμπάι, όταν μέσα σε 1 μέρα κέρδισε τόσο τον Τζόκοβιτς, όσο και τον πιο φορμαρισμένο του Τουρ (μαζί με το Βαβρίνκα) Μπέρντυχ, και τους 2 αφού είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 1-0 σετ (μάλιστα στον ημιτελικό ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που νίκησε τον Τζόκοβιτς έχοντας χάσει το 1ο σετ). 6ος τίτλος στο Ντουμπάι για το Φέντερερ, και συνολικά 78ος στην καριέρα του (3ος όλων των εποχών μετά από Κόννορς και Λεντλ).

http://a.espncdn.com/photo/2014/0301/ten_g_federer01jr_300x200.jpg

NIw6Jsx2E1M

dbSI6b2VmbQ
Ummydh2nr1g

Dude
10-03-2014, 19:04
vOZhye4TjsA

Dude
13-03-2014, 17:27
Κι άλλο ένα από προχθές (το ματς το έχασε δυστυχώς)... Αποκλείστηκαν σχεδόν όλοι από το τοπ10 στο Indian Wells (Nadal, Wawrinka, Murray, Berdych). Πλέον οι μόνοι από το τοπ10 που συνεχίζουν στους 8 οι Djokovic και Federer.

8MNwrU31XHE

Dude
16-03-2014, 05:00
FedEx συνεχίζει ακάθεκτος... Djokovic σε ένα πιο ζόρικο ματς κατάφερε να περάσει το γίγαντα Isner... οπότε Federer - Djokovic αύριο τελικός... Αν νικήσει ο Ελβετός επιστρέφει στο νο. 4, αν χάσει νο. 5.

Tpt-VmhXEXo

Eleni7
16-03-2014, 20:52
Ο Φεντερερ ρωτηθηκε για το ποιους θεωρει ως τους πιο εντυπωσιακους ποντους του και απαντησε τους εξης 3:

pMJ0-1GGf5k

6STcefJBgUc

0-PZspgbirc

Dude
16-03-2014, 22:54
Με πρόλαβες... ;) Και πολύ σωστά απάντησε.

Βάζω το overhead σε καλύτερη ποιότητα...
N4YCFPbUrfY

Και προσθέτω και μία από τις μεγαλύτερες performances του...
fC3uI-A8fGM

Dude
17-03-2014, 01:45
Πολύ ισορροπημένο ματς, αλλά άξιος πρωταθλητής ο Νόλε. Όπως και στον ημιτελικό με τον Ίσνερ, έτσι και σήμερα δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματς όταν σέρβιρε για αυτό στο 5-4 (παρόλο που γενικά έκανε πολλά καλά σερβίς από την αρχή του 2ου σετ μέχρι και το τέλος), αλλά εντέλει το κατάφερε όντας σταθερός στο τάι μπρέικ, που ήταν από τα κακά διαστήματα του Φέντερερ σήμερα. Σε λίγες μέρες καπάκι έρχεται το Masters 1000 του Μαϊάμι, με τους πάντες να ξαναείναι εκεί. Στις βαθμολογίες ο Τζόκοβιτς μείωσε τη διαφορά του από το Ράφα, και ο Φέντερερ ανέβηκε στο νο. 5 από το νο. 8. Σε πόντους μέσα στο 2014 όλα αρκετά ισορροπημένα, με πρώτους τους 2 Ελβετούς.

Dude
19-03-2014, 14:28
Τέλος η συνεργασία μεταξύ Μάρεϋ και Λεντλ.
http://www.ibtimes.co.uk/andy-murray-confirms-split-coach-ivan-lendl-1440944

johny b
19-03-2014, 14:37
Τί είχανε; Μαγαζί;

stefanos
19-03-2014, 14:40
Τί είχανε; Μαγαζί;

γαμημένο ΤΕΒΕ και ΔΕΗ.

johny b
19-03-2014, 14:42
Έχουνε βάλει σκοπό να κλείσουνε τον ελεύθερο επαγγελματία. Πάνε τα Μάρεη και Λεντλ

stefanos
19-03-2014, 14:44
κλείνει όλη η αλυσίδα δυστυχως...σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας τζονιμπι?

johny b
19-03-2014, 15:39
Για να κάνεις οικογένεια τη σήμερον ημέρα πρέπει να'χεις μπακ απ το Λω

stefanos
19-03-2014, 15:45
και να σαι οικονόμος,σαν τον κιλλμπίλ.

Eleni7
20-03-2014, 19:00
Τέλος η συνεργασία μεταξύ Μάρεϋ και Λεντλ.
http://www.ibtimes.co.uk/andy-murray-confirms-split-coach-ivan-lendl-1440944

Τρομερα λαθος επιλογη.

Dude
21-03-2014, 04:00
Ισχύει. Ίσως να ήταν περισσότερο και θέμα Λεντλ βέβαια.

Eleni7
22-03-2014, 03:23
Μια πολυ δυσαρεστη ειδηση. Ο Ντελ Ποτρο χανει την σεζον λογω επεμβασης στον αριστερο καρπο (το 2010 ειχε κανει επεμβαση στον δεξι). Τον εχουν αφησει παρα πολυ πισω οι τραυματισμοι αυτον τον παικτη. Πολυ κριμα.

Dude
22-03-2014, 04:24
Κρίμα... Το σίγουρο είναι ότι θα ξαναεπιστρέψει, έχει χρόνια καλού τένις μπροστά του. Απλά δύσκολο να φτάσει κάποτε σε επίπεδα νούμερο 1 όπως είχε φανεί το 2009, απαιτείται consistency που είναι σχεδόν άπιαστη για την κατασκευή του. Αλλά διεκδικητής Γκραν Σλαμ σίγουρα μπορεί να ξαναγίνει.

Eleni7
22-03-2014, 04:59
Ακριβως. Το 2009 ειχε ολα τα φοντα να μπει σφηνα στο διδυμο Φεντερερ-Ναδαλ. Δεν ηταν μικρη υποθεση ενα Γκραν Σλαμ κοντρα στον Φεντερερ που εκεινη την σεζον ειχε παρει στο καπακι Roland Garros και Wimbledon. Και αυτο στα 20 του. Αλλα μαλλον η ευκαιρια χαθηκε. Εχει τεραστια ποιοτητα και γι' αυτο θα συνεχισει να κανει μεγαλες νικες και να κοντραρει τους μεγαλους. Αλλα το potential του δυστυχως δεν θα μπορεσει να το φτασει με τους τραυματισμους που ειχε/εχει.


Και για να πω την αληθεια, σε κατι τετοιες περιπτωσεις (ομοιως και με του Ναδαλ) φαινεται το ποσο απιστευτο ειναι αυτο που κανει ο Φεντερερ φτανοντας πλεον στα 33 του. Απο τους λιγους, ελαχιστους, παικτες που δεν εβγαλαν μεγαλο τραυματισμο στην καριερα τους. Αν δεν κανω λαθος δεν πρεπει να εχει χασει ουτε καν 1 Γκραν Σλαμ απο το 2001 ή καπου εκει και επειτα. Εχει 57 συνεχομενες συμμετοχες. Ασυλληπτο. Ειδικα στην era που βρισκομαστε οπου εχουν αυξηθει παρα πολυ οι απαιτησεις και οι παικτες πρεπει να ανταποκρινονται σε παλαβους ρυθμους αγωνων και προπονησεων.

Dude
22-03-2014, 19:29
Ο Φέντερερ στα prime years του πήρε 2 φορές όλα τα Γκραν Σλαμ και στο Ρολάν Γκαρός κουτουλούσε στο αδιαπέραστο εμπόδιο που λεγόταν Ράφα. Το 2009, όταν κατά έναν περίεργο τρόπο ο Ράφα έχασε στο Ρολάν Γκαρός, αν είχε κερδίσει τον Ντελ Πότρο στον τελικό του US Open, τότε λίγους μήνες μετά θα κρατούσε όλα τα Γκραν Σλαμ ταυτόχρονα (καθότι είχε πάρει Ρολάν Γκαρός και Γουϊμπλεντον, και μετά το US Open πήρε και το Αυστραλιανό του '10)... εντέλει γράφτηκε στην ιστορία 3η φορά που είχε 3 Γκραν Σλαμ στην κατοχή του, αλλά λόγω της επικής ματσάρας του Ντελ Πότρο δεν κατάφερε να έχει και τα 4 (μέχρι και σήμερα μόνο από αυτούς τους 2 έχει χάσει σε τελικό Γκραν Σλαμ). Ήταν τρομαχτικός εκείνους τους μήνες ο Χουάν Μαρτίν. Και όσα είχε κάνει όλη τη χρονιά, φτάνοντας μέχρι τον τίτλο του US Open, τα συνέχισε και μέχρι τέλους (έφτασε στον τελικό των ATP World Tour Finals όπου έχασε από τον Νταβυντένκο που ήταν επίσης σε μεγάλη φόρμα τότε).

Τώρα περί Φέντερερ, ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να παίζει αυτό το άθλημα όσο κανένας. Ιδού:

http://usatftw.files.wordpress.com/2014/03/federer-retire2.png?w=1000

33 φέτος και ξαναμοιάζει με το Φέντερερ του '12 από θέμα footwork και ενέργειας. Αυτή τη στιγμή το πράγμα δείχνει να πηγαίνει μόνο προς τα πάνω για αυτόν. Αυτός που δεν έχει φανεί ακόμα στα καλά του είναι ο Μάρεϋ, ενώ ο Ράφα έχει μπροστά του το πολύ δύσκολο έργο να προασπίζεται τους πολλούς περσινούς του πόντους. Μέχρι τώρα ποτέ δεν έχει καταφέρει στην καριέρα του όταν πήρε το νούμερο 1 σε μια χρονιά, να το κρατήσει και στην επόμενη. Προσωπικά ούτε φέτος βλέπω να το πετυχαίνει. Θα έχουμε λογικά επάνοδο Τζόκοβιτς.

Eleni7
22-03-2014, 19:36
2012; Κατσε μην δουμε τον Φεντερερ του 2009. Την ειδε Σπανουλης.

https://24.media.tumblr.com/5b19a0fab686b0a6c9d0641056f0a7fb/tumblr_n2qrivBwCb1qkryt6o1_500.jpg

Dude
22-03-2014, 19:44
Και κάπου είχε πάρει το μάτι μου πάλι δίδυμα... χαχα. Άραξε λίγο ρε Ρότζερ.

Eleni7
22-03-2014, 19:53
Και κάπου είχε πάρει το μάτι μου πάλι δίδυμα... χαχα. Άραξε λίγο ρε Ρότζερ.

Δεν εχει διαρρευσει κατι επισημα. Αλλα η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ μεγαλη κοιλια. Ποιες οι πιθανοτητες και τις 2 φορες για διδυμα;αχαχαχα

Dude
24-03-2014, 03:29
AtNweCwXjXo

Αν σε θέλει...
UF6pBTVQ0Xc

Dude
26-03-2014, 15:34
Ωραία ζευγάρια στους 8 στο Μαϊάμι (και ξανά οι big 4 προελαύνουν):

Nadal - Raonic (αύριο)
Berdych - Dolgopolov (αύριο)
Federer - Nishikori (σήμερα)
Djokovic - Murray (σήμερα)

Eleni7
27-03-2014, 02:47
Ο Τζοκοβιτς κερδισε τον Μαρει με 2-0. Μαλιστα με αυτη την ηττα ο Αντι θα πεσει στο νο8, θεση η οποια ειναι η χαμηλοτερη του απο το 2008 και επειτα (αιτια το γεγονος οτι ειχε να υπερασπισει 1000 ποντους μετα την περσινη του νικη στο Μαιαμι). Ειναι σε αρκετα ασχημη κατασταση μετα το Wimbledon. Το οποιο καλειται να το υπερασπιστει κιολλας το καλοκαιρι. Ισως τον δουμε και εκτος 10αδας μεσα στην σεζον ετσι οπως πανε τα πραγματα.

Dude
28-03-2014, 01:43
Τώρα παίζει Ράφα - Ράονιτς, νωρίτερα ο Μπέρντυχ πέρασε ημιτελικό και μαζί επιστρέφει και στο τοπ5, ενώ χθες έχασε ο Ρότζερ (πολύ κακή βραδιά στο σερβίς ειδικά) από το Νισικόρι. Παρόλα αυτά επιστρέφει στο νο. 4, εκτός κι αν ο Μπέρντυχ κατακτήσει το τουρνουά.

Πάντως ναι μεν ο Μάρεϋ δεν είναι ακόμα ο παίχτης που ήταν πριν τραυματιστεί, αλλά μια χαρά έβαλε κι ο διαιτητής το χεράκι του χθες. Ομπράντοβιτς - Τζόκοβιτς - Πηλοϊδης

W7oIbh16aEM

xPu6zuBrMX8

Dude
30-03-2014, 23:13
Τρομερός Νόβακ σήμερα (τέλειος βασικά), φαίνεται να επιστρέφει στα καλύτερά του. 2ο σερί Μάστερς 1000 (6-3, 6-3 το Ναδάλ), μείωση διαφοράς από Ράφα, και αρχίζει η χωμάτινη περίοδος της Ευρώπης με το Σέρβο να αρχίζει την πίεση από νωρίς για το νο. 1. Highlights αργότερα...

899lWNVWM1s


ATP rankings - Top 10
1 Nadal, Rafael ESP 13725
2 Djokovic, Novak SRB 11810
3 Wawrinka, Stan. SUI 5740
4 Federer, Roger SUI 5225
5 Berdych, Tomas CZE 4720
6 Ferrer, David ESP 4640
7 Del Potro, J. M. ARG 4260
8 Murray, Andy GBR 3975
9 Isner, John USA 2715
10 Raonic, Milos CAN 2710

hellalogh
02-04-2014, 16:58
http://tennis24.gr/content/view/16165/88/lang,el/
Γιατί 20 ευρώ εργάσιμη μεσημέρι ρε γαμώτο; =/

Eleni7
02-04-2014, 17:11
Οχι μονο αυτο. Αντι να πανε στις εγκαταστασεις του ΟΑΚΑ που ειναι μεγαλο το γηπεδο θα πανε στην Ηλιουπολη. Θα παθει πολιτισμικο σοκ ο Ντιμιτροφ.

Dude
02-04-2014, 18:11
Ζηλεύω πάντως... όποιος μπορεί ας πάει. Μιλάμε για τον πιο θεαματικό και ταλαντούχο παίχτη της νέας γενιάς.

Highlights από την Κυριακή
URzL2bv3M0Y

Eleni7
03-04-2014, 01:08
Να τον βαλω και στο θρεντ του τον Νολε.

https://24.media.tumblr.com/18de44aee925b23c37124f6985006a5a/tumblr_n3f37mu4G91szaph4o1_1280.jpg

Dude
03-04-2014, 16:36
Ο Χάας έγινε σήμερα 36 χρονών... και έτσι έβαλε το όνομά του σε αυτή τη μικρή λίστα 7 παιχτών άνω των 36 που βρίσκονταν στο τοπ20. Μεγάλα ονόματα μπροστά του, όλοι multiple Grand Slam winners.

http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/04/14/Haas-Turns-36.aspx

LFO
03-04-2014, 16:41
Οχι μονο αυτο. Αντι να πανε στις εγκαταστασεις του ΟΑΚΑ που ειναι μεγαλο το γηπεδο θα πανε στην Ηλιουπολη. Θα παθει πολιτισμικο σοκ ο Ντιμιτροφ.

Ωχ! Στα γηπεδα στα Αστυνομικα της Ηλιουπολης, πανω στο βουνο!! 5 λεπτά απο το σπιτι!

Θα κοιταξω να παω μπας και κανω ρεπορταζ για το χουπς!!

Kharnee
03-04-2014, 17:23
https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/10176036_10152309699417236_1265785784_n.jpg

Πάντως κάποιοι είχαν την απορία "γιατί όχι στο ΟΑΚΑ;". Κάτι που αν γινόταν και με το απαραίτητο promotion + πιο φτηνό εισιτήριο, θα έδινε τη δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να δώσει το "παρών" και θα ήταν σπουδαίο boost για το χώρο του τένις εντός συνόρων. Απ'όσο έμαθα, ήταν χρονικό το ζήτημα και όλα κανονίστηκαν ουσιαστικά μέσα σε ένα βράδυ...

έντιτ: πιο συγκεκριμένα, επειδή η ΕΦΟΑ έχει γενικά το Davis Cup "γραμμένο" σε συνδυασμό με το ότι δεν περίμεναν τον Dimitrov, δεν πρόλαβαν να δηλώσουν αλλαγή επιφάνειας

royalred
03-04-2014, 19:07
Αυτό εξηγείται...το 20ευρω δεν εξηγείται ομως και δεν δικαιολογείται.

Dude
04-04-2014, 04:06
Δεν ξέρω τι παίζει με ομοσπονδίες κλπ, πάντως παιδιά η αλήθεια είναι ότι πρόκειται γενικά για πολύ ακριβό άθλημα σε θέμα θέασης. Απλά η λογική λέει ότι το εισιτήριο θα πρέπει να καθορίζεται βάσει θέσης. Αν όλα κάνανε 20ευρο, μαλακία.

rednorth7
04-04-2014, 04:44
Eπαιζε κανεις σας τεννις;Επαιζα για 10 χρονια απο 6 χρονων μεχρι και λυκειο...Γενικα απο αυτα τα λιγα που εχω δει αυτα τα χρονια(αν και σε ερασιτεχνικο παντα επιπεδο)στα διαφορα επισημα τουρνουα που συμμετειχα, το τεννις ειναι το πιο βρωμικο αθλημα μετα το ποδοσφαιρο στα παρασκηνιακα.

*Εβλεπες πατεραδες να βριζουν τους γιους επειδη εχασαν μια μπαλια.
*Επαιζα με αγορια της ηλικιας μου που εκαναν πρωταθλητισμο και μου μιλουσαν λες και ημουν ξερω γω ο τελευταιος ανθρωπακος.
*Να στηνονται κληρωσεις ωστε να περνανε τους πρωτους γυρους μπαι καποιοι αθλητες.

Τα βλεπαμε ολα αυτα μαζι με τον πατερα μου και γελουσαμε μαζι.Καποια στιγμη στα καλυτερα μου ειχα φτασει τετραδα στη Θεσσαλονικη.Στο παιχνιδι για να φτασω στην τετραδα επαιξα με ενα φιλο του Νο4 ξερω γω στην Ελλαδα.Σε καθε μονο γκειμ που καθομασταν για λιγο μιλουσε μαζι του και του λεγε μπροστα μου "ελα μωρε με το μαλακα που σε νικαει, τον εχεις".

Ειμαι υπερβολικος θα μου πειτε..Μπορει.Εγω απλα σας ειπα τι βιωσα στα παιδικα μου χρονια.Το αν αυτο βελτιωνεται απτα 18 και πανω που ειναι και πιο ωριμοι οι αθλητες δεν το ξερω.

Dude
04-04-2014, 15:24
Μπα, δεν το νομίζω. Και γω πιστεύω ότι μεγάλο ποσοστό πατεράδων έχουν τρελάνει τα παιδιά τους σε αυτό το άθλημα. Όταν φτανεις να βλέπεις να γίνεται θέμα ο πατέρας του Μπέρναρντ Τόμιτς ξέρω γω, καταλαβαίνεις... Χώρια του ότι όση ανωμαλία από μόνος του κι αν κουβαλάει ο Ράφα, ποτέ μου δεν έχω καταλάβει αν και πόσο καταπιέστηκε για να μάθει να παίξει με το αριστερό, όπως του έλεγε ο uncle Toni. ;) One of the best kept secrets.

Υ.Γ.: Εγώ άρχισα τώρα στα 28 μου και παίζω περίπου 1 χρόνο... είμαι ελαφρώς για τον πούτσο (από θέμα consistency), αλλά γουστάρω. Δεν το κόβω να σταματάω.

johny b
04-04-2014, 22:12
είμαι ελαφρώς για τον πούτσο (από θέμα consistency)

Eleni7
04-04-2014, 23:03
Πατερας Μπερναρντ Τομιτς. Σιχαμα.

2Hy9plVA7SI


Επισης ο Ραφα απο κατι παρομοια που θα εχει τραβηξει εχει κανταντησει καταναγκαστικος-ψυχαναγκαστικος.

rednorth7
04-04-2014, 23:18
Καλα το θεμα Ραφα ειναι αλλη ιστορια.Εχουν παραδεχτει οτι τον ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ να παιζει με το αριστερο.Ολα αυτα σε ηλικια 7-10 χρονων.Γελοια πραγματα.Και ολοι το πηρανε λες και ηταν παιχνιδακι ξερω γω.

Οι φιλοδοξιες των πατεραδων να πεφτουν πανω στα παιδια.

Dude
06-04-2014, 21:39
Δυνατές μάχες στο Davis Cup... Εντέλει η πρωταθλήτρια Τσεχία έκανε περίπατο (5-0 την Ιαπωνία), ενώ κατά τα άλλα είχαμε 3 ανατροπές. Στους ημιτελικούς την Τσεχία θα αντιμετωπίσει η Γαλλία (που το 0-2 εναντίον των Γερμανών το έκαναν 3-2), ενώ στο άλλο ζευγάρι διασταυρώνονται η μεγάλη νικήτρια αυτού του γύρου Ιταλία (πέρασε με 3-2 τη Μ. Βρετανία με μεγάλη νίκη του Φονίνι επί του Μάρεϋ) με την Ελβετία (ζορίστηκε μετά την ήττα του Βαβρίνκα από τον Γκολούμπεφ, αλλά τελικά πέρασε με 3-2 το αξιέπαινο Καζακστάν).

Dude
08-04-2014, 02:22
3 τενίστες έχουν ποσοστό νικών στο χώμα στην καριέρα τους πάνω από 80%... ο Λεντλ (81.4%), ο Μποργκ (86.3%), και ο Ναδάλ (http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/04/15/FedEx-Clay-Records-Nadal.aspx)....... 93.4%.

Dude
16-04-2014, 02:53
Shot of the year
SMvYsr9z1Ao

Dude
18-04-2014, 21:54
'Εξω ο οκτάκις... μετά από τον περσινό χαμένο τελικό από το Νόλε, ο Ράφα αποκλείστηκε φέτος στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο από το Φερρέρ με 2-0 σετ (πρώτη φορά που τον κερδίζει στο χώμα μετά από μια δεκαετία), κάνοντας 44 αβίαστα λάθη. Στα ημιτελικά θα βρει το Βαβρίνκα που πέρασε το Ράονιτς, ενώ το άλλο είναι το κλασικό ζευγάρι, παρότι αμφότεροι ζορίστηκαν (Φέντερερ - Τζόκοβιτς). Στο ματς Φέντερερ - Τσονγκά ειδικά στο 2ο σετ παίχτηκε πολύ ωραίο τένις.

ktjR1XsbESI

0dkg483JaG0

Dude
19-04-2014, 19:46
Φέντερερ - Βαβρίνκα αύριο, και οι 2 σε φόρμα. Ο GOAT είχε ένα σχετικά εύκολο απόγευμα με το Νόλε (είχε πρόβλημα στον καρπό κι ο Ρότζερ το εκμεταλλεύτηκε), ενώ ο Βαβρίνκα έκανε μια πειστική εμφάνιση εναντίον του Φερρέρ και δείχνει ότι ξαναεπιστρέφει στις καλές εμφανίσεις μετά το Αυστραλιανό.

uEarU9k8uZc

QGpm4RT2IYM

Dude
21-04-2014, 01:37
Stanimal ξανά, νικητής στην ελβετική μάχη παίζοντας τρομερό τένις. 1ο Masters 1000 στην καριέρα του (2η νίκη σε 15 ματς απέναντι στο Φέντερερ, και οι 2 στο ίδιο γήπεδο), και πολύ καλά δείγματα γραφής ενόψει της υπόλοιπης χωμάτινης περιόδου και για τους 2 Ελβετούς. Ο Βαβρίνκα άλλωστε δηλώνει πως το χώμα είναι η αγαπημένη του επιφάνεια, οπότε έχει ενδιαφέρον τι μπορεί να κάνει και στο Γαλλικό Όπεν.
CaaOhwKWjQg
Με τη νίκη του στο Μόντε Κάρλο ο Βαβρίνκα ξαναπέρασε πρώτος στη φετινή συγκομιδή βαθμών (http://live-tennis.eu/race), αφήνοντας 2ο το Νόλε, 3ο το Ρότζερ, και 4ο το Ράφα (αυτοί οι 4 ήδη έχουν αρχίσει να ανοίγουν μια διαφορά με τους υπόλοιπους). Στη βαθμολογία (http://live-tennis.eu/), αυτός που ξαναανέβηκε θέση από τους πρώτους ήταν ο Φερρέρ.

Eleni7
24-04-2014, 12:58
Απο τα μερη μας χθες ο Νολε. Επρεπε να περασει και μια βολτα απο το ΣΕΦ.

https://24.media.tumblr.com/6493484fa102e6459900c956a0eb98d2/tumblr_n4hs1csyVi1r3cquvo1_500.jpg

waxmaster_c
25-04-2014, 12:48
'Εξω ο οκτάκις... μετά από τον περσινό χαμένο τελικό από το Νόλε, ο Ράφα αποκλείστηκε φέτος στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο από το Φερρέρ με 2-0 σετ (πρώτη φορά που τον κερδίζει στο χώμα μετά από μια δεκαετία), κάνοντας 44 αβίαστα λάθη. Στα ημιτελικά θα βρει το Βαβρίνκα που πέρασε το Ράονιτς, ενώ το άλλο είναι το κλασικό ζευγάρι, παρότι αμφότεροι ζορίστηκαν (Φέντερερ - Τζόκοβιτς). Στο ματς Φέντερερ - Τσονγκά ειδικά στο 2ο σετ παίχτηκε πολύ ωραίο τένις.

ktjR1XsbESI

0dkg483JaG0

Επιτιδες το έκανε. Μπας και κερδίσει κανεις άλλο τενίστας.

Dude
25-04-2014, 13:26
Έχει να παίξει καλά καιρό, και η ήττα από το Φερρέρ ήταν απογοητευτική για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή στο τουρ ο Ναδάλ είναι ο 4ος καλύτερος στη χρονιά, μετά τους Βαβρίνκα, Τζόκοβιτς και Φέντερερ.

Και κάπου εδώ ιδιαίτερη μνεία στο Σταν, γιατί φαίνεται πως κάθε φορά που συναντάει δυνατούς αντιπάλους φέτος γιγαντώνεται. Συγκεκριμένα εναντίον του τοπ10, μετράει 6-0 μέσα στο 2014. Ιδού ένα σχετικό άρθρο που δείχνει για πόσο dominant αρχή μιλάμε:
http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/04/17/By-The-Numbers-Wawrinka-vs-Top-10.aspx

Eleni7
25-04-2014, 18:33
Ο Νολε μεσα στο 2014 θα γινει μπαμπας οπως ανακοινωσε.

OneOfTheSmurfs
25-04-2014, 18:40
Τον επισκεφτηκε ο Ντανστον?

Ωπα, λαθος τοπικ.. Σορρυ, απο συνηθεια..

Eleni7
25-04-2014, 20:54
Επεσε και το καστρο της Βαρκελωνης. Ο Ναδαλ εχασε απο τον Αλμαγκρο. Ειναι η 1η ηττα του στο τουρνουα εδω και 11 χρονια. Δεν ειναι σε καλη κατασταση ο Ισπανος.

Dude
06-05-2014, 23:00
Roger Federer: Mirka and I are so incredibly happy to share that Leo and Lenny were born this evening! Twins again.. miracle!

Τι σπόρο έχεις ρε GOAT... Χθες μόλις ανακοίνωσε ότι δεν θα λάβει μέρος στο 1000άρι της Μαδρίτης για να είναι δίπλα στη Μίρκα, αλλά κανείς δεν ήξερε ότι θα γεννούσε τόσο σύντομα. Επίσης απών και ο Νόλε από κει, λόγω του τραυματισμού στον καρπό (που πολλοί φοβούνται ότι ίσως αποδειχθεί ύπουλος). Και αυτός περιμένει το πρώτο του παιδί από τη Γιέλενα, και έχει δηλώσει ότι και αυτός όταν έρθει η ώρα θα είναι δίπλα στη γυναίκα του. Ευκαιρία για το Ράφα να συνεχίσει κι άλλο στο νο. 1, γιατί φαινόταν ότι θα το έχανε πολύ γρήγορα από το Σέρβο. Και πάλι όμως έχει να υπερασπιστεί άπειρους βαθμούς και φαίνεται ότι έχει χάσει λίγο από την αυτοπεποίθησή του τελευταία... την ίδια ώρα που ο Σταν τους κατουράει όλους.

Eleni7
06-05-2014, 23:29
Πρεπει να ειναι γονιδιακο γιατι και η αδερφη του εχει διδυμα.

Ο Φεντερερ μαλλον ουτε στην Ρωμη θα ειναι. Για να δουμε τι θα γινει στο RG.

kopitis
07-05-2014, 00:16
πάει κι ο Σταν...

Dude
07-05-2014, 02:01
Χαχα, το μάτιαξα online πριν που τον παίνεψα. http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/05/19/Madrid-Tuesday-Wawrinka-Thiem.aspx

Πρεπει να ειναι γονιδιακο γιατι και η αδερφη του εχει διδυμα.

Η επίσημη θέση της επιστήμης είναι ότι δεν είναι γονιδιακό, αλλά goatικό. Μάλιστα σε ένα συνέδριο παρουσίασαν και τη συλλογιστική πορεία με την οποία απέδειξαν το αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα.

Michael Jordan; GOAT... δίδυμα.
Pele; GOAT... δίδυμα.
Roger Federer; GOAT των GOAT, ω GOAT... 2 φορές δίδυμα.

damianos
07-05-2014, 02:36
Χαχα, το μάτιαξα online πριν που τον παίνεψα. http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/05/19/Madrid-Tuesday-Wawrinka-Thiem.aspx

Πρεπει να ειναι γονιδιακο γιατι και η αδερφη του εχει διδυμα.

Η επίσημη θέση της επιστήμης είναι ότι δεν είναι γονιδιακό, αλλά goatικό. Μάλιστα σε ένα συνέδριο παρουσίασαν και τη συλλογιστική πορεία με την οποία απέδειξαν το αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα.

Michael Jordan; GOAT... δίδυμα.
Pele; GOAT... δίδυμα.
Roger Federer; GOAT των GOAT, ω GOAT... 2 φορές δίδυμα.
Johny b βλέπω να κάνει οκτάδυμα.

Octojohny b

johny b
07-05-2014, 13:39
8 αγόρια με τη μία θα βγάλω.

Lavor7
07-05-2014, 14:04
7 αγορια και εναν γκλαμουρ.

johny b
07-05-2014, 14:42
Δε βγαίνουνε γκλάμουρ παιδιά απ'το Ξηρόμερο.

Eleni7
21-05-2014, 22:41
9Eabp3Jpy-I

stefanos
27-05-2014, 16:34
YskqvyX1W7M

Dude
27-05-2014, 17:09
Βαβρίνκα έξω παρεπιπτόντως (ευνοϊκό για Ναδάλ αυτό). Για να δούμε αν ήρθε η ώρα του Νόλε να πάρει αυτό που του λείπει.

Eleni7
02-06-2014, 04:42
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aeNwB7Q_460sa.gif

kopitis
06-06-2014, 11:15
Ωραία τα πράγματα και στην Γαλλία.
Στις γυναίκες η Σαράποβα αν και για τρίτο συνεχόμενο ματς έχασε το πρώτο σετ, έκανε την ανατροπή κι αύριο παίζει με την Χάλεπ(ακόμα δεν έχει χάσει σετ) στον τελικό.
Στους άνδρες σήμερα στις 14,00 Νόλε με Γκουλμπις και καπάκια Ναδάλ - Μάρει. Από την μία ο Τζόκοβιτς δείχνει να είσαι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά από την Ναδάλ και χώμα......

Dude
06-06-2014, 15:38
Αν δεν το κάνει και φέτος ο Νόλε θα πάει σε ψυχίατρο... Ήδη καθαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες τον Γκουλμπίς στον ημιτελικό.

Eleni7
08-06-2014, 00:02
Ματσαρα ο γυναικειος τελικος σημερα. Νικητρια η Σαραποβα με 2-1. Για 1η φορα μετα το 2001 ο τελικος πηγε στα 3 σετ.

Στο 2ο σετ πηγαιναμε απο break σε break. Τρομερη εξελιξη.

Dude
08-06-2014, 00:32
Αύριο στις 16:00 ίσως ο αγώνας της χρονιάς. Για να δούμε πώς θα μπούνε στο ματς καθένας τους. Αμφότεροι πάντως δείχνουν πανέτοιμοι. Προσωπικά είναι η πρώτη φορά που βλέπω λίγο παραπάνω νίκη Νόλε... για να δούμε.

trust in who we are
08-06-2014, 16:12
Ατιμη ερτ παρε πισω το γαλλικο οπεν!
εχουμε κανα λινκ ?

edit: το βρηκα! νεριτ sports!

Chrisk7
08-06-2014, 16:21
στο HD το εχει

trust in who we are
08-06-2014, 16:28
ναι το βρηκα τελικα!
κολλαει και εσενα η εικονα ή φταιει η τηλεοραση μου ?

Eleni7
08-06-2014, 16:38
Τενις σε mute. Ολα τα αθληματα εχει καταστρεψει ο αλητης.

Chrisk7
08-06-2014, 16:38
μια χαρα ειναι σε μενα

ελενη οχι στο μιουτ
εδω απολαμβανω τις βλακιες του χωρις να εκνευριζομαι!

Eleni7
08-06-2014, 16:59
Μαλιστα. Πρωτο σετ Νολε. Και μεσω μεγαλης "δοκιμασιας" κιολλας καθως εχανε 40-15 στο σερβις του. Για να δουμε. Μεγαλης κρισιμοτητας το σετ που ερχεται. Τρομερα επιθετικος ο Σερβος παντως. Μενει να δουμε αν θα αντεξει στον ιδιο ρυθμο.

Eleni7
08-06-2014, 17:28
"ΚΑΙ Ο ΝΑΔΑΛ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ...., μα τι εγινε;" αχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σε μοτιβο "Ολο κατι γινεται".

trust in who we are
08-06-2014, 17:30
αχαχαχαχαχχαχαχαχαχ ρε χατζηπαπαρααααα και εδω τα ιδια ?
τις γραμμες τις βλεπεις κατευθειαν στα φαουλ ηθελες πεντε ριπλευ ρε κουφαλα ....
ΝΟΛΕ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΠΑΜΕΕΕΕ!

air josh
08-06-2014, 17:32
Πως το ανοιγεις το στοματακι σου οταν σε συμφερει σιχαμενε!Χιλιες φορες για το διαιτητικο λαθος κατα του ναδαλ

Eleni7
08-06-2014, 17:35
Πως τα πανηγυριζει ετσι τα αουτ του Τζοκοβιτς ο τυπος. Λες και βαζει τριποντα ο Διαμαντιδης κανει.


Κατι εγινε παλι. Πηρε το break πισω ο Νολε.

KonTaz
08-06-2014, 17:37
Nadal πολλά αβίαστα λάθη.Πάρα πολλά

Eleni7
08-06-2014, 17:43
Πολυ κρισιμα τα επομενα games μεχρι το τελος του σετ.

air josh
08-06-2014, 17:52
Ελεος με το χατζηπαπαρα το εχει γαμησει το θεμα.Οσο επιτιθεται ο νολε βαθια και στο μπακ χαντ του ναδαλ εχει ελπιδες

KonTaz
08-06-2014, 18:01
Τον έπρηξε

Eleni7
08-06-2014, 18:03
Σε αντιδιαστολη με τα λαθη του Ναδαλ, ειναι παρα πολυ κακο το πρωτο σερβις του Τζοκοβιτς. Ασυνηθιστα κακο.

trust in who we are
08-06-2014, 18:17
ΠΩΠΩΩΠΩ ΝΑΔΑΛ ΣΕ BEAST MODE

Eleni7
08-06-2014, 18:17
Ο Τζοκοβιτς μαλλον σκεφτεται αυτο που σκεφτηκα και εγω. Εφοσον δεν εκανε το 2-0 η κατασταση δυσκολεψε. Απολυτο φαβορι ο Ναδαλ. Ξεκινησε επιθετικα ο Σερβος αλλα δεν ειναι ευκολο να παιζει καποιος για τοσα σετ στον ιδιο ρυθμο. Δεν τον βοηθαει καθολου και το σερβις οποτε ειναι σε μειονεκτικη θεση.

trust in who we are
08-06-2014, 18:25
Ελενη νομιζω εχεις δικιο σε αυτο που λες. Οι αγωνες στα πεντε σετ ειναι μαραθωνιοι και η τακτικη παιζει τεραστιο ρολο. Νομιζω οτι μπηκε τοσο δυνατα ο νολε για να κανει το 2-0 και εφτασε κοντα αλλα μαλλον η κουραση τον νικησε. Σε ενα πλανο λιγο πριν το tie break στο προηγουμενο σετ στη διακοπη αναμεσα στα game φαινοταν καθαρα στο προσωπο του οτι ηταν πιο κουρασμενος απο τον ναδαλ! Οποτε οταν εχασε το σετ στις λεπτομερειες πρεπει να απογοητευθηκε καθως εβλεπε κιολας οτι μεχρι εκεινη την ωρα ο ναδαλ δεν ειχε πιασει και πολυ μεγλα στανταρ αποδοσης.
Για να δουμε τη συνεχεια..

Eleni7
08-06-2014, 18:50
Μα εχει κανει λαθος ο Τζοκοβιτς. Εξ αρχης. Τα σετ στα Γκραν Σλαμ πανε μεχρι 5. Δεν ειναι στις 2 νικες, ειναι στις 3. Μιλαμε για ωρες παραπανω παιχνιδιου. Σε τετοιου ειδους ματς λοιπον η προσεγγιση αρχικα ειναι να κανεις το break οταν σου κατσει και απλα να κρατας το σερβις. Ο Τζοκοβιτς ξεκινησε πιεζοντας σε καθε game service του Ναδαλ. Λες και ηταν ξερω 'γω τελευταιο σετ και ηθελε το break για νικη. Φανηκε η δουλεια οτι αν δεν εκανε το 2-0 ηταν θεμα χρονου η καταρρευση. Που και το 2-0 να εκανε δηλαδη βλεποντας τωρα τις αντοχες του μεχρι και 2-3 θα μπορουσε να το χασει.

Ο Ναδαλ σε χωμα στα best of 5 σετ εχει χασει μια φορα στην καριερα του. Μονο 1. Στα best of 3 εχει νικηθει απο ολους και με μεγαλυτερη συχνοτητα. Δεν ειναι τυχαιοι αριθμοι αυτοι. Με τον Ναδαλ πρεπει να υπαρχει εντελως διαφορετικη προσεγγιση στο χωματινο Γκραν Σλαμ σε σχεση με ολα τα αλλα χωματινα τουρνουα. Τακτικο λαθος του Τζοκοβιτς εδω.

Dude
08-06-2014, 18:53
Ο Ράφα κάνει αυτό που κάνει μια ζωή, κι ο Νόλε απλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να βρει τρόπο να επιστρέψει. Μεγάλο αβαντάζ για το Ράφα που πήρε το 3ο σετ στο 6-2. Σερβίρει πάλι πρώτος, οπότε ο Νόλε αν θέλει να ισοφαρίσει στα σετ πρέπει επειγόντως να γίνει πιο επιθετικός και στις υποδοχές του (εδώ κυρίως), και στα service games του (δεν τα πάει άσχημα εκεί στα τελευταία, αλλά ο Ράφα ως γνωστόν δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη).

trust in who we are
08-06-2014, 18:53
Ναι ξεκαθαρα.
Εν το μεταξυ απο το 2-0 στα game αυτου του set εβλεπα 6-2 για τον ναδαλ.
Κριμα να μην εχω ενα λογαριασμο να το παιξω Live.

KonTaz
08-06-2014, 19:23
Είναι παντού και σφίγγει σαν πύθωνας

Επέστρεψε ο σέρβος πορτοφολάς στο σετ,για να δούμε αν θα αντέξει

Vader
08-06-2014, 19:31
Οι σωστοί οι brate απορρίπτουν την τακτική. Γουσταρουν να παιζουν παντα επιθετικά δίχως αίσθηση φόβου.

Θα βγαιναν τρέλα γούστα αν σε αγώνες Djokovic έκανε περιγραφές ο Βαγγέλης Ιωάννου ( 3 ωριτσες να μαθει τα βασικά και θα είναι ετοιμος)