PDA

View Full Version : Αθλητική Συζήτηση


Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73

George
06-10-2013, 20:36
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Κι εγένετο... τρίποντο!

Πλέον θεωρείται κάτι δεδομένο. Πριν από τρεις δεκαετίες όμως αποτελούσε καινοτομία για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ! Σαν σήμερα, 6 Οκτωβρίου του 1984, θα σημειωθεί το πρώτο τρίποντο σε εγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος!

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα αρχεία δεν πιστώθηκε σε εκείνον που το σημείωσε, τον Νίκο Σταυρόπουλο, αλλά έπειτα από λάθος της γραμματείας στον τότε συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ, Μάνθο Κατσούλη.

Η σεζόν 1984-85, η τελευταία της Α' Εθνικής, πριν από την καθιέρωση της Α1, ξεκινά με είσοδο πλέον της γραμμής του τρίποντου, στα 6,25 μέτρα. Πέντε χρόνια νωρίτερα είχε καθιερωθεί και στο ΝΒΑ -όπου μάλιστα επίσης υπάρχει λάθος στον πρώτο που σκόραρε για τρεις πόντους- και πλέον ήταν μέρος και των Ευρωπαϊκών κανονισμών.

Το πρωτάθλημα ξεκινά με πρώτο χρονικά παιχνίδι εκείνο του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο και ο Νίκος Σταυρόπουλος σημειώνει το πρώτο τρίποντο στις εγχώριες διοργανώσεις. Ωστόσο από λάθος της γραμματείας το φύλλο αγώνα δεν αναφέρει τον «Μάτζικ» ως τον πρώτο παίκτη που σκοράρει για τρεις, αλλά τον Μάνθο Κατσούλη.

Ωστόσο κανείς από τους δύο δεν είναι ο πρώτος Έλληνας που το καταφέρνει. Λίγες ημέρες νωρίτερα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Κόρατς ο Ιωνικός Νίκαιας θα υποδεχθεί την Χάποελ και ο Γιώργος Καλαφατάκης θα «πάρει» τη συγκεκριμένη πρωτιά.

Πλέον το τρίποντο, βάσει των κανονισμών της FIBA, έχει μεταφερθεί στα 6,75μ. ενώ στο ΝΒΑ είναι 7,25μ. και οι συζητήσεις για ταύτιση είναι έντονες.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=26615&subid=2&pubid=129513333

KonTaz
06-10-2013, 23:10
4-0 o Zardim χθες,παίζοντας αμυντικά.Η αμυντικογενής αυτή προσέγγιση τον έχει φέρει πρώτο με την κούλα της Πορτογαλίας

deninho
07-10-2013, 15:08
Πολύ ασχοληθήκαμε με το μίασμα του ελληνικού μπάσκετ στο άλλο νήμα...

Ας ασχοληθούμε με τους πραγματικά μεγάλους: Πέθανε ο Γιώργος Αμερικάνος. 68 φορές διεθνής, και κάτοχος του κυπέλλου κυπελλούχων το '68 με την ΑΕΚ.

http://www.sport-fm.gr/article/pethane-o-pagkosmios-amerikanos/725922

Το ξημέρωμα αυτής της ψυχρής νύχτας του Οκτώβρη, βρίσκει το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό, πιο φτωχούς. Μετά από τρία χρόνια σοβαρών προβλημάτων με την υγεία του, εξαιτίας διπλού εγκεφαλικού επεισοδίου, ο εμβληματικός ηγέτης της «Ένωσης», άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 71 ετών, πριν μερικές ώρες. Τις τελευταίες ημέρες, βρισκόταν στην μονάδα αναζωογόνησης του ΚΑΤ, καθώς είχαν παρουσιαστεί νέες επιπλοκές στην υγεία του.

Κατέκτησε 6 πρωταθλήματα Ελλάδος με την ΑΕΚ (1963, 1964, 1965, 1966, 1968, 1970), ενώ αναδείχθηκε 2 φορές πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος (1965, 1968). Ήταν ο ηγέτης της ομάδας όταν αγωνίστηκε στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1965-1966 στην Ιταλία και όταν κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1968. Στον τελικό του Κύπελλο Κυπελλούχων στις 4 Απριλίου 1968 απέναντι στη Σλάβια Πράγας σημείωσε 29 πόντους, ενώ έπαιξε και στην Μεικτή Κόσμου.

Με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αγωνίστηκε σε 68 αναμετρήσεις, σημειώνοντας 1076 πόντους. Ήταν πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας ομάδας, στο Ευρωμπάσκετ του 1961 και του 1965, ενώ αγωνίστηκε ακόμα στους Μεσογειακούς Αγώνες το 1967, στα Προολυμπιακά Τουρνουά του 1960 και του 1964 και στα Βαλκανικά Πρωταθλήματα των 1962, 1964, 1967 και 1969


G3XC2Z85WME

duda-agelopouloi-v-span
09-10-2013, 18:57
ο ταμπασης πασχει απο μια νοσο που θα τον αφησει τυφλο.κουραγιο

D.Rivers
09-10-2013, 19:15
"Η ζωή είναι όμορφη αλλά και σκληρή, συχνά άδικη, πλήρως απρόβλεπτη…
Και το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή είναι συνδεδεμένο με την έννοια της αβεβαιότητας. Κυριολεκτικά, δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει…
Ο συνάδελφος Μπάμπης Ταμπάσης, από τους καλούς τερματοφύλακες, με ύψος 1.96 μ. και εξαιρετικό χαρακτήρα, μπορεί να σας βεβαιώσει ότι στη δική μας δουλειά, η απόσταση από την καταξίωση στην απογοήτευση, είναι πολύ μικρή, θαρρείς σα να πρόκειται για μία κλωστή…
Από το προσκήνιο περνά για λόγους ανεξάρτητους από τη θέληση του, εκτός δράσης… Θέλημα Θεού αλλά και κακή τύχη για ένα σπουδαίο παιδί…
Άργησε να μπει στο ποδόσφαιρο ο Μπάμπης, στα 13 του αποφάσισε να ασχοληθεί με το παιχνίδι που τον κέρδισε. Νωρίτερα είχε επιχειρήσει, μέσα από την επαφή του με το μπάσκετ, τον στίβο και το καράτε, να δει τι εντέλει του αρέσει περισσότερο.
Το ποδόσφαιρο τον κέρδισε και μάλλον μοιραία άρχισε να παίζει στον Αττικό, την ομάδα που δεσπόζει στην περιοχή του Μπάμπη, τον Κολωνό, μία φτωχογειτονιά με αξίες αλλά και αγάπη στο ποδόσφαιρο.
Σε ηλικία 19 ετών, μετά από υπόδειξη του Στάθη Χάϊτα, ο Πανιώνιος προχώρησε στην απόκτηση του Μπάμπη, ο οποίος δεν είχε, ωστόσο, τις ευκαιρίες που θα περίμενε, ενώ για 2 σεζόν αγωνίσθηκε ως δανεικός στον Ηλυσιακό και το Αιγάλεω.
Το καλοκαίρι του 2010 έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο, καθώς άλλωστε έληξε το συμβόλαιο του. Πήγε στον Διαγόρα, χάρη στον Γιάννη Παπαμιχαήλ που τον παρακολουθούσε συστηματικά και διέκρινε το ταλέντο και την ποιότητα του αλλά και την όρεξη του για δουλειά.
Κάτω από τα δοκάρια του Διαγόρα ο Ταμπάσης έκανε, με την βοήθεια του Παπαμιχαήλ που εργάστηκε μεθοδικά μαζί του, βήματα προόδου.
Ο Πανιώνιος θέλησε να τον πάρει πίσω, αλλά, ο Ταμπάσης δείχνοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, αποφάσισε να δοκιμάσει αλλού τις δυνάμεις του.
Πριν από 2 χρόνια, το καλοκαίρι του 2011, στα 25 του, έλεγε ότι θα ήθελε να αγωνισθεί σε μία από τις μεγάλες ομάδες στη Σούπερ Λίγκα, αυτό ήταν το όνειρο του.
Η ζωή, επιφυλάσσει εκπλήξεις και όταν κάνουμε σχέδια και όνειρα, ποτέ δε ξέρεις τι θα σου προκύψει…
Η μεταγραφή στα Γιάννινα ήταν ότι καλύτερο για τον Ταμπάση που είχε ευκαιρίες και συμμετοχές, άρεσε στις εμφανίσεις του, αλλά, ξαφνικά, είδε το μέλλον του να σκοτεινιάζει. Κυριολεκτικά…
Χωρίς να υπάρχει προηγούμενο, ξαφνικά, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Φωστήρα, τον Ιανουάριο του 2013, διαπίστωσε ότι από τη μία στιγμή στην άλλη, δεν έβλεπε καλά.
«Το παιχνίδι ήταν βραδυνό και με τους προβολείς απέναντι μου, με την βροχή να πέφτει, δυσκολευόμουν να δω, η όραση μου ήταν θολή, δεν έβλεπα καθαρά και μοιραία ζήτησα να βγω…» θυμάται ο Μπάμπης.
Λίγες ημέρες αργότερα, απέναντι στον Πανθρακικό, ήταν και πάλι κάτω βασικός για τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ιστορία επαναλήφθηκε, αυτή τη φορά, φάνηκε ότι δεν επρόκειτο για μία σύμπτωση, υπήρχε πρόβλημα.
«Εντελώς ξαφνικά, χωρίς κάποια ένδειξη ή ”προειδοποίηση”, μόλις σκοτείνιαζε ή απλώς σουρούπωνε, αποδυναμωνόταν η όραση μου, δεν μπορούσα να δω καθαρά, το ίδιο συνέβαινε και όταν συννέφιαζε. Η ομάδα μου προσπάθησε να με προφυλάξει, κανείς δεν είπε τίποτα προς τα έξω για τους λόγους που έγινα αλλαγή σε αυτά τα 2 ματς, αλλά, πλέον, ήταν φανερό ότι δεν μπορούσαν να με εμπιστευθούν. Εκεί κατάλαβα ότι, ουσιαστικά, τελείωσαν όλα για εμένα…».
Η νόσος Stargardt είναι αυτή που ταλαιπωρεί τον Μπάμπη, που άλλαξε τη ζωή του. Στα γονίδια μας βρίσκονται διάφορες νόσοι, προδιαθέσεις που δεν μπορούμε να φαντασθούμε. Κανείς δεν γνωρίζει πως και πότε θα παρουσιασθούν, αν αυτό θα συμβεί…
Στον Μπάμπη έτυχε, χωρίς ιστορικό ή κληρονομικότητα, αυτή η ανίατη νόσος των ματιών που, συνήθως, εμφανίζεται ανάμεσα στα 6 και στα 12 και αναπτύσσεται μετά τα 20.
«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα… Πάλι καλά που μέσα στην ατυχία μου είμαι τυχερός… Όσο μεγαλύτερος… τσιμπήσεις το πρόβλημα, τόσο πιο αργά εξελίσσεται η συγκεκριμένη νόσος. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει, ποιά θα είναι η τελική επίπτωση στην όραση μου…».
Θεωρητικά, επειδή κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, η μείωση της όρασης μπορεί να φθάσει έως και το 1/10 για τον πάσχοντα. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία ιδιότυπη όσο και απρόβλεπτη κατάσταση, που ενδέχεται να οδηγήσει έως και τα ποσοστά της ”νομικά αποδεκτής τύφλωσης”.
Μόλις έγινε αντιληπτό το πρόβλημα, ο Μπάμπης, στο καλύτερο σημείο της καριέρας του, ένιωσε ένα δυνατό πλήγμα. Κράτησε τη ψυχραιμία του και χειρίζεται το θέμα του με μοναδική ψυχραιμία και αξιοπρέπεια.
Έκανε πλήρεις εξετάσεις επί σειρά ημερών, έστειλε τα αποτελέσματα σε ειδικά κέντρα σε Ελβετία και Γερμανία. Λύση δεν υπάρχει. Του το είπαν ξεκάθαρα. Βρέθηκε, κυριολεκτικά, στον αέρα.
Η προσπάθεια του να μείνει στην ενεργό δράση, με τη μετακίνηση του στην Πεύκη, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, δεν είχε αντίκρισμα.
Αποφάσισε να αποσυρθεί, καθώς, δεν ήθελε να εκθέσει την ομάδα που θα τον εμπιστευόταν. Με υπευθυνότητα κι εντιμότητα, είπε ανοιχτά την αλήθεια.
«Παιδιά, δεν βλέπω καλά, θα σας εκθέσω…».
Η νυχτερινή οδήγηση είναι δύσκολη υπόθεση για τον Ταμπάση, η καθημερινότητα του έχει διαφοροποιηθεί.
Το ποδόσφαιρο τελείωσε για τον Ταμπάση, με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή.
Η νηφαλιότητα με την οποία αντιμετωπίζει ότι του έτυχε, είναι παροιμιώδης. Αυτό το παιδί δίνει μαθήματα σε όλους μας.
Τον ρωτήσαμε πως αισθάνεται με αυτή την κατάσταση στην οποία πρέπει να ανταποκριθεί και η απάντηση του ήταν αφοπλιστική…
«Εντάξει, είμαι σχετικά ψύχραιμος. Και τι άλλο μπορώ να κάνω… Μου έτυχαν και άλλα χειρότερα στη ζωή μου… Τον Ιούνιο πέθανε ο πατέρας μου…».
Τον πατέρα του τον βοηθούσε ο Μπάμπης, ακόμα και στις καλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής καριέρας του, πηγαίνοντας δίπλα του στον πάγκο της λαϊκής, για να τον ξεκουράζει…
Πουλούσε φρούτα. Η επαφή με τον κόσμο του αρέσει και όπως έχει πει χαρακτηριστικά «προερχόμαστε από τα λαϊκά στρώματα και πρέπει να το θυμόμαστε αυτό, γιατί τα χρήματα, όποιο ποσό και αν κερδίζεις από το ποδόσφαιρο ή οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα, δεν πρέπει να σου αλλοιώνουν τον χαρακτήρα».
Αυτή η νόσος, η Stargardt, που πήρε το όνομα της από τον Βερολινέζο γιατρό που την εντόπισε το 1909, δε ξεπερνιέται ούτε με φάρμακα, ούτε με φακούς. Ζεις μαζί της και προσεύχεσαι να μην εξελιχθεί.
Για τον Μπάμπη Ταμπάση, τον συνάδελφο που βιώνει με τον πιο άδικο τρόπο, τις συνέπειες του απρόοπτου και οδυνηρού, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πρέπει να κρεμάσει τα γάντια του, μόλις, στα 27, στο σημείο που αρχίζει η ουσιαστική, ποδοσφαιρική ζωή για έναν τερματοφύλακα.
Στο χώρο θα μείνει, για να τον φωτίζει με την καθαρότητα και την ακτινοβολία του χαρακτήρα του.
Μπροστά του, υποκλίνεσαι από σεβασμό για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται για ό, τι του έτυχε…
Το ποδόσφαιρο έχει όμορφες ιστορίες, ήρωες, μεγαλείο αλλά και ανασφάλεια, κλάμα και πόνο.
Η πρώτη σελίδα έχει την βιτρίνα, αλλά, η σκληρή αλήθεια για την αβεβαιότητα του επαγγέλματος του ποδοσφαιριστή, είναι πίσω απ’ αυτή, με ιστορίες που, συχνά, δεν γίνονται γνωστές αλλά και όταν τις μαθαίνεις, δεν ξέρεις αν πρέπει να στεναχωρηθείς, να κλάψεις ή να αισθανθείς υπερήφανος γιατί το ποδόσφαιρο συνεχίζει να αναδεικνύει προσωπικότητες που έχουν δύναμη και αντοχή.
Αυτό είναι το παιχνίδι μας, αυτοί οι πρωταγωνιστές του…"


Κουράγιο αδελφέ...

deninho
09-10-2013, 22:24
http://www.sport24.gr/football/omades/Manchester-City/oi_paiktes_ths_siti_prosferoyn_xrhmata_gia_toys_op adous.2448248.html



Πολλές φορές γίνεται λόγος για τη σχέση που (δεν θέλουν να) έχουν οι επαγγελματίες ποδοφαιριστές με τους οπαδούς, όμως αυτοί της Μάντσεστερ Σίτι απέδειξαν πως σέβονται και με το παραπάνω τον κόσμο τους.

Όπως αποκάλυψε η "Manchester Evening News" όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σίτι αλλά και του τεχνικού επιτελείου του Μανουέλ Πελεγκρίνι έβαλαν το χέρι στην τσέπη ώστε να διασφαλίσουν πως τα εκτός έδρας παιχνίδια θα είναι πιο προσιτά οικονομικά για έναν μέσο υποστηρικτή της ομάδας.



Οι τιμές των εισιτηρίων για τους εκάστοτε φιλοξενούμενους οπαδούς είναι ιδιαίτερα υψηλές, με το συγκεκριμένο μέσο να υποστηρίζει πάντως ότι κάθε μέλος των "πολιτών" προσφέρερε 1.000 λίρες, επιτρέποντας έτσι στον σύλλογο να διαθέσει στους κατόχους διαρκείας εισιτήρια στη μισή τιμή, για επιλεγμένους εκτός έδρας αγώνες μέσα στη σεζόν.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο μίας ευρύτερης πρωτοβουλίας της Premier League για να χαμηλώσει το κόστος στα εκτός έδρας ματς, με τους συλλόγους σε όλη τη χώρα να συγκεντρώνουν συνολικά 200.000 λίρες για να στηρίξουν τον κόσμο σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης.

"Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι είναι διάσημοι για τη φανατική υποστήριξή τους. Είναι δίπλα στην ομάδα για δεκαετίες και τόσο ο σύλλογος όσο και οι παίκτες θέλουν να σας ευχαριστήσουν", δήλωσε με αφορμή την κίνηση αυτή ο εμπορικός διευθυντής των "πολιτών", Τομ Γκλικ, ενώ ο αρχηγός της Σίτι Βενσάν Κομπανί είπε:

"Έχουμε τους καλύτερους υποστηρικτές στα εκτός έδρας ματς και δεν το παίρνουμε αψήφιστα αυτό. Νικάμε, χάνουμε, φέρνουμε ισοπαλία, οι οπαδοί μας ακούγονται πάντα κατά τη διάρκεια των αγώνων και απλά ελπίζω ότι αυτή η πρωτοβουλία θα δείξει πόσο πολύ εκτιμούμε την εκπληκτική υποστήριξη που έχουμε".

KonTaz
11-10-2013, 22:43
Διαπλανητικός κώλος του Σάντος.Μόνο έτσι έβαζε γκολ σήμερα

deninho
11-10-2013, 22:52
όπως είπε και το ελ σομπρέρο:

Κανονικά μετά το αυτογκόλ έπρεπε όλη η ομάδα της Σλοβακίας να μαζευτεί μπροστά στον Φερνάντο Σάντος και να του τραγουδήσει το 'Χρόνια πολλά'.

Red Pulse
11-10-2013, 22:59
 

DirtySniper
12-10-2013, 01:20
μαλακα τι εκανε ο Μητρογλου
με το κοιταει τη μπαλα
αυτη μπαινει μονη της γκολ

Το επομενο ειναι να κανουν χατ-τρικ με αυτογκολ
τα σεντερ μπακ που φυλανε το Μητρογλου

KonTaz
12-10-2013, 01:24
Μόνο αυτή η ομάδα, μόνο η Εθνική μπορούσε να το κάνει αυτό.

Ακούστηκες λίγο σαν Βαγγέλης Ιωάννου εδώ. :D

deninho
12-10-2013, 04:21
βαριά κουβέντα kontaz.

LFO
12-10-2013, 10:28
Εντάξει , πολυ υπνος η Εθνικη. Απο τα περσυνα ματς του βαζελου στο ποδοσφαιρο ειχα να αισθανθω τοσο κοντα στην αυτοκτονια....

Δηλαδη να παει αυτη η αντιτουριστικη ομαδα στην πατριδα του θεαματος να παιξει Μουντιαλ? Ποτε των ποτων...

Δηλαδη καλυτερα να βαλω το discovery channel να ενημερωθω για την διαδικασια αναπαραγωγης των κουνουπιων....

EddieJonhson7
12-10-2013, 10:51
Πιο αντιτουριστική και από Ολυμπιακό του Ζαρντίμ. Απλά δε βλέπεται.

ΗΛΙΑΣ
12-10-2013, 14:45
Οσοι τον προλαβατε ξαναθυμηθειτε τον και οι νεοι απολαυστε τον. Υπαρχει και ενα καρφωμα στο Σεφ απο την βολη περιπου που δε το εχει το βιντεο. Αμα το εχει κανεις ας το βαλει.


vj5GAPn4ACM

George
12-10-2013, 15:24
06:13. Τίποτα άλλο

Jasone
12-10-2013, 20:37
Εντάξει τι να λέμε τώρα. Ο Πέτγουει στα χρόνια που δεν υπήρχανε Πέτγουει.

KingJames
13-10-2013, 13:45
CIh1SNn-nWo

gianna7
13-10-2013, 15:45
Εντάξει , πολυ υπνος η Εθνικη. Απο τα περσυνα ματς του βαζελου στο ποδοσφαιρο ειχα να αισθανθω τοσο κοντα στην αυτοκτονια....

Δηλαδη να παει αυτη η αντιτουριστικη ομαδα στην πατριδα του θεαματος να παιξει Μουντιαλ? Ποτε των ποτων...

Δηλαδη καλυτερα να βαλω το discovery channel να ενημερωθω για την διαδικασια αναπαραγωγης των κουνουπιων....

Δεν μπορω να φανταστω πως αναπαραγονται τα κουνουπια. :D:D:p:p

D.Rivers
19-10-2013, 00:12
Ε ρε τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας... Ξεφτιλισμένε Κίσλινγκ, κωλόπαιδο!!

http://www.sport24.gr/football/Germany/perase_proswrina_prwth_h_leverkouzen.2461208.html

ZphRWW6h4Rk

redglove
19-10-2013, 00:26
Τί έγινε ρε παιδιά; Το μέτρησε;

red champion
19-10-2013, 00:28
Τί έγινε ρε παιδιά; Το μέτρησε;

o ναι..κ μετα μιλαμε για τους δικους μας διαιτητες

γελαει ο κοσμος..ο κοσμος γελαει

D.Rivers
19-10-2013, 18:26
Ο Modesto, ο φουκαριάρης, μόλις έγινε μέρος highlight της γκολάρας που έβαλε ο Ιμπραΐμοβιτς... Το βράδυ βάλτε όλοι να την δείτε!

natag
21-10-2013, 23:03
Το βαζω εδω...

Ειναι ενα ερωτηματολογιο για την διπλωματικη εργασια του αδερφου μου...Οποιος μπορει ας αφιερωσει λιγο χρονο να το απαντησει, να το βοηθησουμε το παιδακι...Κανα 5λεπτο θα σας παρει...

https://docs.google.com/forms/d/1ntoTEOCERFZeqlFSSYs0fRA2VBlcAZoxVvzvcDTXk94/viewform

pl@yer
21-10-2013, 23:07
Το βαζω εδω...

Ειναι ενα ερωτηματολογιο για την διπλωματικη εργασια του αδερφου μου...Οποιος μπορει ας αφιερωσει λιγο χρονο να το απαντησει, να το βοηθησουμε το παιδακι...Κανα 5λεπτο θα σας παρει...

https://docs.google.com/forms/d/1ntoTEOCERFZeqlFSSYs0fRA2VBlcAZoxVvzvcDTXk94/viewform

Done :D

tsak8
21-10-2013, 23:15
Me2 :-)

dora7
21-10-2013, 23:16
Done κι απο μενα!!!!:)

krataios75
21-10-2013, 23:30
Done.... Να ελειπε και η αναφορα στο Φτυσιαρη μια χαρα θα ηταν

natag
21-10-2013, 23:31
Αυτο του ειπα και εγω...

red champion
21-10-2013, 23:31
Done κ εγω ;)

DirtySniper
22-10-2013, 00:44
νταν

Beeroy
22-10-2013, 01:29
Κι εγώ μέσα

redglove
22-10-2013, 01:29
Πόσα δίνεις;

natag
22-10-2013, 01:33
Πόσα δίνεις;

Οσα δινει το φορουμ στο νικητη του πρωταθληματος προγνωστικων...:D:p

Red Pulse
22-10-2013, 01:37
 

stefanos
22-10-2013, 02:03
Done.

DCS7
22-10-2013, 02:12
done

D.Rivers
22-10-2013, 02:20
Έτοιμος!! Καλή επιτυχία στον αδελφό natag!

linas7
22-10-2013, 11:42
Pire kai mia gnomi apo tin germania. Kali epitixia na exei

nrg15
22-10-2013, 11:47
Το βαζω εδω...

Ειναι ενα ερωτηματολογιο για την διπλωματικη εργασια του αδερφου μου...Οποιος μπορει ας αφιερωσει λιγο χρονο να το απαντησει, να το βοηθησουμε το παιδακι...Κανα 5λεπτο θα σας παρει...

https://docs.google.com/forms/d/1ntoTEOCERFZeqlFSSYs0fRA2VBlcAZoxVvzvcDTXk94/viewform

Να πεις στον αδερφο σου να ερθει με τον κολλλητο του να με παιξουν ενα μπασκετακι ΑΝ μπορουν και ΑΝ νικησουν θα το κανω και εγω!! :p :p
Μολις παω σπιτι θα το κανω και εγω!!!

natag
22-10-2013, 14:02
Χουπαρες μου σας ευχαριστω παρα πολυ...Και πιο πολυ ο αδερφος μου...Μας συγκινησατε...Η επιτυχια μαλλον ειναι σιγουρη και οφειλεται σε εσας κατα μεγαλο βαθμο...Ειστε θεουληδες!

dora7
22-10-2013, 14:05
Χουπαρες μου σας ευχαριστω παρα πολυ...Και πιο πολυ ο αδερφος μου...Μας συγκινησατε...Η επιτυχια μαλλον ειναι σιγουρη και οφειλεται σε εσας κατα μεγαλο βαθμο...Ειστε θεουληδες!

δεν ειμαστε μόνο μπασκετικοι "καφροι":p:p:p επιτελουμε και κοινωνικο έργο!!!!!!!;);):)

HoopFan
22-10-2013, 14:14
και γω

userNOname7
22-10-2013, 14:20
οκ και απο εμενα

Jasone
22-10-2013, 14:21
Απο μένα πάρε τα @@ μου.

nrg15
22-10-2013, 14:28
Οκ απο εμενα...

Τρυφερος ο Jasone!! xaxa!!!

natag
22-10-2013, 14:33
Απο μένα πάρε τα @@ μου.

Μονο αυτο ηθελα απο σενα...

Hoichi
22-10-2013, 15:08
Mission accomplished!

angelman
22-10-2013, 15:13
κομπλανταν

JoeThrylos
22-10-2013, 16:49
Done!

Chrisk7
22-10-2013, 16:59
Οκ και απο μενα

LFO
22-10-2013, 17:03
Eγω το ξεκινησα αλλα βαρεθηκα και το άφησα

peter
22-10-2013, 17:12
Done και εγώ

Kharnee
22-10-2013, 17:20
Done κι εγώ, απλά δεν κατάλαβα γιατί ζητούσε τον αριθμό πιστωτικής κάρτας στο τέλος

duda-agelopouloi-v-span
23-10-2013, 00:02
done

D.Rivers
24-10-2013, 19:22
Α ρε Ζλάταν...

http://www.sport24.gr/incoming/article2469766.ece/BINARY/original/ibra.gif

red champion
25-10-2013, 00:08
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1385686_725735534107252_994734456_n.jpg


XAXAXAXA EXΩ ΛΙΩΣΕΙ ....

KingJames
26-10-2013, 01:10
Α ρε Ζλάταν...

http://www.sport24.gr/incoming/article2469766.ece/BINARY/original/ibra.gif

Μάλλον,ότι πιο ολοκληρωμένο πατάει γκαζόν.Μπαλοτελλίζει όμως,χομπίζει κάποιες φορές κ δεν ασχολείται.

johny b
26-10-2013, 02:15
Εξαφανίζεται στα καθοριστικά. Γιατί δεν ξέρω. Πάντως θα βάλει 300 γκολ τη χρονιά με ψαλίδια απ'τα αποδυτήρια και στα νοκ άουτ θα τον ψάχνουμε.

KingJames
03-11-2013, 20:02
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1422445_565038096902151_331763096_n.jpg

ΤΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
03-11-2013, 23:05
όπα επειδή βλέπω ότι παίζει ονλάιν ερωτηματολόγιο κι επειδή θα κάνω κι εγώ ένα για το μεταπτυχιακό θα χρειαστώ κάτι αντίστοιχο.

δυστυχώς με έγραψε ο σουπερβίζορας στους όρχεις του και χάθηκε η σεζόν. η έρευνα είναι για τον τουρισμό. η εργασία γίνεται δηλαδή καλοκαίρι. θα ανεβάσω το φάιλ και συμπληρώστε σας περικαλώ όσοι δύνασθε το ερωτηματολόγιο κι ας μην έχετε ασχοληθεί. έχει σχέση με το προφίλ όσων νοικιάζουν ιστιοπλοικά στην ελλάδα.
έχει demographics, expenses while sailing και διάφορα άλλα sections.

σύντομα ενημέρωση. ευχαριστώ ιν αντβάνς που λεν' και στο χωριό μου

peter
05-11-2013, 17:12
http://www.contra.gr/Basketball/paraxena/to-pio-entypwsiako-ayto-kalathi.2487771.html
Θα έχετε δει όλοι το αυτοκαλάθι όμως οι διαιτητές το χρεώνουν 2π γιατί;;

Προσπαθώ να δώσω μια εξήγηση
Η Γραμμή των 3π χωρίζει το γήπεδο σε 2 περιοχές.
Στην περιοχή των 3π η οποία ξεκινά από τη γραμμή και φτάνει στα όρια του γηπέδου μέχρι το καλάθι που υπερασπίζει η κάθε ομάδα
Στην περιοχή 2π που είναι από τη γραμμή και μέχρι το καλάθι που επιτίθεται
Ο Αμυνόμενος όμως πρέπει να έχει αντίθετες περιοχές και η δική του γραμμή βρίσκεται στο καλάθι το οποίο επιτίθεται άρα με αυτό τον ορισμό κάθε αυτοκαλάθι είναι στη περιοχή των 2π εκτός αν επιτευχθεί μέσα από τη γραμμή 3π της ομάδας . Δηλ 3π αυτοκαλάθι μπαίνει από τη περιοχή που ένα κανονικό καλάθι είναι 2π.
Όμως δεν υπάρχει σύγκρουση με το μπρος πίσω ή επειδή η μπάλα δεν ακουμπά το δάπεδο είμαστε οκ

OneOfTheSmurfs
05-11-2013, 22:55
In NCAA basketball, the rules state: "When a player scores a field goal in the opponent’s basket, it shall count two points for the opponent regardless of the location on the playing court from where it was released. Such a field goal shall not be credited to a player in the scorebook but shall be indicated with a footnote."
http://en.wikipedia.org/wiki/Own_goal#Basketball

angelman
06-11-2013, 23:43
Μιλαν για λυπηση,κριμα την ιστορια της.

Ομαδα ερειπιο πλεον,με ενα κεντρο γεματο παλαιστες κ μπακ τον Εμανουελσον κ τον Ιταλο Τζωρτζοπουλο τον Αμπατε.8 γκολ επρεπε να χε φαει

KonTaz
19-11-2013, 23:46
Ronaldo τι κάνει ρε?Έβλεπε Μήτρογλου μικρός?

HoopFan
20-11-2013, 08:21
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1456490_653319941387207_327200819_n.jpg

angelman
20-11-2013, 21:15
Aλεφας τα (ξανα)πε,δωστε του επιτελους την χρυση μπαλα.........


6Iy4cwg1TSY

Jasone
20-11-2013, 21:19
είναι ΠΟΛΥ μακράν καλύτερος του Μέσσι καιρό τώρα. Αυτά που κάνει με την Εθνική του ΠΟΥΣΤΙΓΚΑ δεν γίνονται. Μήτρογλου των ακριβών.

deninho
20-11-2013, 21:32
*πλουσίων.

Jasone
21-11-2013, 00:39
των ακριβών είναι. και οι πλούσιοι έχουν μήτρογλου (μαρινάκαρος) αλλά τον πήρε φτηνά (τσάμπα απο τον ΚΟΚΚΑΛΑΡΑ)

KonTaz
01-12-2013, 04:54
http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/11/30/fail.gif


https://pbs.twimg.com/media/BaV8207CIAAO02m.jpg

Καταπληκτικός γαμιόλας.

redglove
01-12-2013, 12:52
Ρολίστας πολυτελείας.

JoeThrylos
01-12-2013, 13:27
Οχι και ρολιστας ο Ρομπεν ρε συ redglove! Παιχταρος αλλα γυαλινος. Τι τους θες τετοιους πανηγυρισμους ρε ολλανδε? Ταμα το εχει να μην ολοκληρωσει ποτε καποια σεζον, προσπαθει!

redglove
01-12-2013, 13:40
Ρολίστας ρε 'συ Joe, για 2-3 δουλειές πολύ καλός αλλά από εκεί και πέρα ούτε ηγέτης, ούτε τίποτα.

JoeThrylos
01-12-2013, 14:08
Οχι ρε συ, υποτιμημενος θεωρω οτι ειναι... Μια χαρα ηγετης ειναι, σε καθε ομαδα που εχει παει, μπροστα ειναι στα δυσκολα ματς, δεν ειναι Ροναλντο, αλλα σε μεγαλο ματς δεν θα τον δεις απων. Εκει θα ειναι, με τις χαμενες ευκαιριες του, με τα γκολ με τις ασιστ. Εχει χασει καποια κρισιμα γκολ και δεν ειχε τη καριερα που θα μπορουσε αλλα δεν τον λες και ρολιστα. Ρολιστα λες καποιον που δεν μπορει να κανει τη διαφορα, που απλα δινει λιγα πραγματα σε μια ομαδα και ειναι απλα ενα γραναζι. Αυτος σε οποια ομαδα πηγε ηταν κυριος εκφραστης των ευκαιριων που ειχε. Μπορει να ηταν χαμενες, αλλα δεν κρυβοταν. Τεσπα, ημουν απο παλια φαν του και ξερω οτι θα βρω πολλους που διαφωνουν εδω (βασικα δεν βρισκω ποτε ανθρωπο να συμφωνει :P) οποτε δεν συνεχιζω τη Ρομπενιαδα, χαχα

Eleni7
01-12-2013, 14:34
Αφηστε,μην μου τα θυμιζετε.Μουντιαλ 2010 και εχουμε παιξει απο την αρχη την διοργανωσης οτι θα το παρει η Ολλανδια.Ετσι επειδη ειχε καλη αποδοση και αξιζε το ρισκο.Ολα πανε πριμα,αποκλειουν την Βραζιλια,πανε τελικο (εκει βεβαια επαιζαν κοντρα στο φαβορι την Ισπανια) και εκει που το ματς ειναι ισορροπημενο και εχει περασει το 70' ή 75' παει και χανει ανεπαναληπτο τετ α τετ μονος του.Για να το χασει μετα η Ολλανδια στην παραταση.Παιζει να μην τον χωνεψω ποτε αυτον τον παικτη λοιπον :D

somekindofgrinder
01-12-2013, 14:35
Ο Ρομπεν μαζι με τον Ριμπερυ ειναι τα τελευταια κλασικα ακραια χαφ κορυφαιας κλασης και η Μπαγερν ειναι πολυ τυχερη που τους εχει.
Μην λεμε και οτι θελουμε...Ρολιστας? Μονος του τους εφτασε στον τελικο το 2010.

ΤΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
02-12-2013, 00:02
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΣΚΟΣ ΜΥΤΑΡΑΣ ΣΤΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ

angelman
02-12-2013, 00:17
ΒΙΑΣΕ την Puta κ παει να βγαλει την Μπιλμπαο!!!!!!! Τσ. Λιγκ. Υπερτιμημενος προπονητης της σειρας...........


http://www.ecestaticos.com/imagestatic/clipping/c8d/530/585/c8d53058561c6b0e80c54364899aa77c.jpg?mtime=1385838 664

pl@yer
02-12-2013, 00:22
Να μας πει πρώτα για τις μίζες του, τον Ορμπάιθ και το Μαρκάνο.

duda-agelopouloi-v-span
02-12-2013, 00:23
ερνεστο βαλβερδε

red champion
02-12-2013, 00:33
Δεν κανει. Μας φορτωσε το παλτο οσκαρ γκονζαλεθ..

Α ρε τρισμεγιστε βασκε τι εκανες σημερα στην πουτα μπαρτσα..

kopitis
02-12-2013, 00:35
καλά όλα αυτά για τον Ερνέστο που με την βοήθεια της διαιτησίας νίκησε την Μπάρτσα, αλλά μια αναφορά για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΑΡΝΤΙΜ που είναι πλέον πρώτος στην Πορτογαλία δεν πρέπει να γίνει;;;

angelman
02-12-2013, 00:46
Ποια διαιτησια??? Με μιση φαση σ ολο τον αγωνα?? Ας ηταν ο οποιοσδηποτε επιθετικος αντι του παλαιστη του Τοκερο μεσα κ θα γραφε 3-0 στο χαλαρο.Μιλαμε για προπονητικο βιασμο απ τον Ερνεσταρο

Lavor7
02-12-2013, 00:50
Μπράβο Ερνέστο ,σήμερα μου δωσες τη μεγαλύτερη χαρά από όταν ανέλαβες πρώτη φορά τον πάγκο του Ολυμπιακού μας.

kopitis
02-12-2013, 00:51
Ακόμα κι παίκτες της Μπάρτσα στάθηκαν στην μη αποβολή, α και μην ξεχναμε οτι ήταν μια μπάρτσα χωρίς Μέσι και κυρίως χωρίς Βαλντέζ κάτω από τα δοκάρια, μια μπάρτσα που πριν απο 3 μέρες έχασε από τον Αγιαξ των 10 παικτών .

KingJames
02-12-2013, 03:38
Mpartselona έτσι βεντούζα πειραιώτικη.Μίτσελ ισχυρέ τι γαμήσα κάνεις ρε

Jasone
02-12-2013, 21:46
Έλεος με τον απατεώνα τον Αλβανο"βάσκο" απο την Εξτρεμαδούρα. Κλαιν μαιν κέρδισε τον Νειμάρ και τα @@ μου κουνιόνται. Ρε τον μακηχαβο τον κέρδισε? ΟΥΣΤ ΜΙΖΑΔΩΡΕ.

Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΛΕΡΑ.

deninho
04-12-2013, 22:50
Πόσο άμπαλος λαός είμαστε;
Τόσο, ώστε να βγάλουμε ως καλύτερη 11αδα όων των εποχώνε αυτήν:

http://www.contra.gr/Soccer/World/WorldCup/article2535677.ece/BINARY/w460/ENDEKADA_ETHNIKHS_PSIFOFORIA.jpg

τζιζους φακιν κραϊστ

KingJames
04-12-2013, 23:01
Πού είναι ο Τζορτζεβιτς ?

standby25
05-12-2013, 00:06
στον πατο πορνη γιουναιτεντ.
να σε χτυπανε σαν χταποδι,καμια λυπηση απο κανενανε

Jasone
05-12-2013, 00:10
ουδείς αγάπησε τον βιαστή του. κατανοώ.

standby25
05-12-2013, 00:12
ο βιαστης καταληγει εκει πουτου αξιζει στην ιστορια.Αγκομαχαει για 5 αδα κ στο ζορια τσαπιονσιπ....αυτα ητανε ηγιουναιτεντ....τα πινε ολα τσακωνοτανε με το πατωμα

Jasone
05-12-2013, 01:59
Παιδικά τραύματα, αιώνια συμπλέγματα.

KingJames
05-12-2013, 02:13
Kαλά αν δεν μπορείς εσύ να το κάνεις φώναξε το Δανό από τη Δανία.

Eleni7
05-12-2013, 02:16
Δεν επαιζε ο Webb σημερα;

redglove
05-12-2013, 02:52
Μόγιες λέει δεν κατάφερε να πάρει ποτέ ένα διπλό από τις μεγάλες με την Έβερτον και στο πρώτο του παιχνίδι εντός γκελάρει.

Α ρε Λέρνερ φραγκοφονιά να μην δώσεις στον Ο'Νηλ το μπάτζετ που ήθελε να βλέπαμε την Άστον Βίλλα πρωταθλήτρια, α ρε!

Red Pulse
06-12-2013, 01:24
 

Eleni7
06-12-2013, 01:25
Ωχ,δεν πιστευω να παρει κανα Αντ1 το Μουντιαλ.Η ΔΤ θα το δειξει,σωστα;

johny b
06-12-2013, 01:28
Ω ΘΕΟΙ.
Τάημ άουτ στο ποδόσφαιρο.

redglove
06-12-2013, 02:18
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΛΑΤΙΝΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΙΦΑ ΣΟΥ;

Με μια πιο ψύχραιμη ματιά, Μπαρτζώκα μην φεύγει το μυαλό σου, μην σκέφτεσαι άλλα, 7 συνεχόμενα πρώτα και μετά το συζητάμε.

angelman
06-12-2013, 02:30
Κ γκολ με τον ωμο μηδενισμος για την αντιπαλη ομαδα καλος κανονισμος επισης.

Πουστη Πλατινη σταματα επιτελους να ταλαιπωρεις τον βασιλια των σπορ.

KingJames
06-12-2013, 02:35
Τρομερός καριόλας.

DCS7
06-12-2013, 02:42
Επίσης μισελ μια καλή ιδέα είναι τα 3'' στην περιοχή του αντιπάλου, καθώς και ο φουνταριστός να μην βγαίνει οφσάιτ. και αυτό είναι βέβαια απλά μία πρόταση. Μπορεί να ωριμάσει ως ιδέα και να το δείτε αν θα είναι πραγματικά καλή για το άθλημα. Είναι μία εξυπνη πρόταση προς συζήτηση...

George
06-12-2013, 20:00
Στα τρία κόρνερ, πέναλτι

μιγάδας
06-12-2013, 23:37
τάιμ αουτ λεει για τη ζεστη. εν τω μεταξυ βραζιλια τον ιουνιο παιζει να ναι χειμωνας. 15 βαθμοι ας πουμε και τετοια.

deninho
06-12-2013, 23:59
μέση θερμοκρασία τον Ιούνιο του 2013 είχαν 28 βαθμούς κελσίου. Μέση ελάχιστη 24, μέση μέγιστη 30. Ελάχιστη 21, μέγιστη 32.

μιγάδας
06-12-2013, 23:59
χειμωνα δεν εχουν ομως;;

deninho
07-12-2013, 00:07
Λογικά ναι, αλλά το Βόλφραμ μου έδωσε αυτά τα νούμερα που έγραψα. από εκεί και πέρα τι να σου πω;

μιγάδας
07-12-2013, 00:08
ε νταξει, τροπικο κλιμα εχουν ουτως η αλλως. δε θα χιονιζει το χειμωνα. θα ειναι οπως ολα τα μουντιαλ της ευρωπης ο καιρος.

redglove
07-12-2013, 04:42
Ε ναι ρε παιδιά, άλλος ο χειμώνας στην Σιβηρία, άλλος στο Μιλάνο ας πούμε.

standby25
07-12-2013, 16:58
μην σταματας Μαν Γιου....ασυγκρατητη

υ.γ Ουτε ουεφα φιλαρακο

Red Pulse
07-12-2013, 17:44
 

Jasone
08-12-2013, 14:29
μην σταματας Μαν Γιου....ασυγκρατητη

υ.γ Ουτε ουεφα φιλαρακο

Θυμίζεις έντονα βαζέλες εν έτη 2010. "τελειώσατε γαυράκια εκεί 5οι ρε μην σταματάτε τα μπουκιτσιά." Μετά πάλι πιπίλα. Καταπίεση που έχεις νιώσει καμάρι μου. ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΑ απο την μέρα που θυμάσαι τον ευαυτό σου σε πάει η ασυγκράτητη!

ΤΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
08-12-2013, 16:33
έκανε μπαμ ότι το παιχνίδι θα στραβώσει.
με 2.5εκ ευρώ και το 90% φορτωμένα στον άσσο (μόνο στη μπετφέρ) κι άλλες 400χιλ στο όβερ, με 1.50 απόδοση για άσσο και 1.80 για διπλό κάνει μπαμ ότι θα σπάσει.
τα είπε ο μεγάλος ΤΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε φίλους γύρω στις 14:00 χθες.
μην πούμε φυσικά για το μεγάλο χ της σίτι...

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΟΒΕΡ 3.5 ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΝΙΚΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΒΕΡ 3.5 ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΚΙ (ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ) ΚΑΙ ΠΗΡΕ 30 ΕΥΡΩ ΜΕ 3.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑΚ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΣΟΓΙΑΣ

pl@yer
11-12-2013, 00:14
Galata-Juve

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/article2545503.ece/BINARY/w460/xioni-juventus-2.jpg

George
11-12-2013, 16:34
Έτσι, στο 85' και να σας φταίει το ... κρύο

clockworkorange
11-12-2013, 17:31
14,5 χρόνια μετά την πρόκριση του αέρα, έρχονται σήμερα οι γείτονες με την αντίστοιχη του χιονιά και θυμίζουν στον Κόντε και τους άλλους ότι η ζωή κάνει κύκλους...



0r1nTkfleFc

walter berry
11-12-2013, 18:35
Ηροδοτός-αεκάκι 1-0! αν μείνει αυτό θα έχουμε μεγάλα θέματα εκεί. πόσο πιο κάτω??

ΥΓ) πάρτε τα πουτάνες της ιταλίας. πονό στον Κόντε.

HoopFan
11-12-2013, 19:59
Και η Ρομα, μετα απο πολλα χρονια που ειχε Kappa, θα βαλει Nike...
αντε να ερθει και η σειρα μας

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/13/12/11/190736.jpg

Red Pulse
11-12-2013, 23:03
 

George
11-12-2013, 23:30
Μπα, θα ξεχρεώσει το προ διετίας γραμμάτιο

red champion
11-12-2013, 23:47
Αντε μαμηθειτε γερμανοι..στο 87 παλι

Red Pulse
11-12-2013, 23:51
 

Eleni7
11-12-2013, 23:54
12 βαθμοι και εμειναν εξω;Ουτε Ολυμπιακος να ηταν.

Χθες ελεγα για Γιουναιτεντ.Τωρα θελω Ντορτμουντ (1η δεν περναει; ).

pl@yer
11-12-2013, 23:55
Δεν το περιμένατε?
Πάντως με 12 βαθμούς και να μένεις έξω μαλακία, ούτε εμείς δεν το έχουμε κάνει..
Γάλλοι ούτε βαθμό, ωραίοι..

red champion
11-12-2013, 23:56
Το γηπεδο τους θυμισε καραισκακη πριν 2 χρονια..

Red Pulse
12-12-2013, 00:01
 

damianos
12-12-2013, 00:03
Ντορτμουντ στους 16. Το απαιτώ.

freduccino
12-12-2013, 00:12
δεν περιγραφεται με λογια η επιθυμια μου να πεσουμε με την κωλο Ντορτμουντ.. νομιζω κατι τους χρωσταμε..

red champion
12-12-2013, 00:13
φερτε μας την ντορμουντ..κ οτι βγει..

DCS7
12-12-2013, 02:12
οι τυπάδες της Μαρσέιγ και της Ντορτμουντ θα μπορουσαν να γράψουν την συνέχεια του Breaking Βad. Μιλάμε για τεράστια ταινία, συνέχεια του πετυχημένου σικουελ του 2-3 πριν απο 2 χρόνια με σενάριαρα με ανατροπές στο τέλος, ενταση και πάθος απο τους πρωταγωνιστές χωρίς ιχνος πλοτ χολ και με κωμικά στοιχεία να αποφορτίζουν το κοινό απο την ενταση. Οπως κάπου στο 80' στη σκηνή που το τέρμα της Μαρσέιγ κάνει μαρς πεναλτι και αποβολή αλλά ο αστάθμητος παράγοντας (ήταν ο διαιτητής που τους τρόλαρε) δεν έδωσε τπτ, το βλέμα της απογοήτευσης του γκοαλκίπερ ήταν όλα τα λεφτά. Αλλα και οι γερμανοι δεν πήγαν πίσω, σε αυτή την φάση που θεωρητικά τους στερεί την συνέχεια του CH.L. αντιδρούν ψυχραιμα, διαμαρτύρονται χλιαρά και συνεχίζουν τον αγώνα τους εως την τελική δικαίωση. Στο 88' λοιπόν έρχεται με σουτ-τακλιν-γλυστρώ και τρώω τα μουτρα μου αλλά ο ηρωικός γκολκίπερ της Μαρσέιγ γίνεται ο μοιραίος παίχτης... απο αυτό το καπρίτσιο της τύχης αιφνιδιάζεται και λυγίζει. Για αυτό δεν λέμε τυχαία σε κάποιες ταινίες ότι "όλα απο την ζωή είναι βγαλμένα", ιδου λοιπόν. Πάω να πιω ένα ζεστό γάλα γιατί απο το σασπένς του ματς και την υπερένταση που έχω τώρα δεν μπορώ να κλείσω μάτι.

Jasone
12-12-2013, 13:57
Και η Ρομα, μετα απο πολλα χρονια που ειχε Kappa, θα βαλει Nike...
αντε να ερθει και η σειρα μας

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/13/12/11/190736.jpg

Η ΔΕΞΙΑ. ΑΥΤΟ.

Hoichi
12-12-2013, 14:11
Κατι τετοιο με ερυθρολευκες ριγες (πιο πολλες και πιο λεπτες, οχι 2 και τοσο χοντρες) θα επρεπε να ειχαμε και εμεις στην λευκη και στην σκουρα μπλε εμφανιση μας.

KonTaz
12-12-2013, 23:34
kdfVueOvaF8

Ρε αντζελότι θα ξυπνήσεις?
Εδώ ρε ο Μπείλι θα παίξει.Φέρε τον πίνακα να δεις΄.
Εδώ

ΜΠΕΙΛΙ ΞΥΠΝΑΤΕ

deninho
12-12-2013, 23:36
kdfVueOvaF8

Ρε αντζελότι θα ξυπνήσεις?
Εδώ ρε ο Μπείλι θα παίξει.Φέρε τον πίνακα να δεις΄.
Εδώ

ΜΠΕΙΛΙ ΞΥΠΝΑΤΕ

http://indiamarketprice.in/wp-content/uploads/13595297653633/1359529776262.jpg

angelman
12-12-2013, 23:59
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ο ΙΣΚΙΟΣ

"βαλτου λεει μπροστα το παιδι που δουλευει στις μαντρες" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


Αλεφα εισαι ενας κ μοναδικο,δεν προκειτε ποτε να ξαναυπαρξει αλλος σαν εσεσα

karamitros7
14-12-2013, 17:07
6αρα κ στην Αρσεναλ η Σιτυ με μπαλαρα κ φοβερο Τουρε.Δε βλεπω πως γινεται να χασει τη φετινη Πρεμιερ.Σουπερ επιθετικο ποδοσφαιρο απ'την προπονηταρα Πελεγκρινι!

HoopFan
18-12-2013, 20:40
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1472808_692855794079878_686068737_n.jpg

deninho
23-12-2013, 17:16
http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/GEthniki/to_video-sok_apo_to_sportigk_-_promhtheas.2565639.html

Τζέζους κράιστ, τι μαλάκες κυκλοφορούν ελεύθεροι...

air josh
23-12-2013, 17:26
Kριμα για το σπορτινγκ πραγματικα που κανει μια σοβαρη προσπαθεια να επιστρεψει στις μεγαλες κατηγοριες.

redglove
23-12-2013, 17:28
http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/GEthniki/to_video-sok_apo_to_sportigk_-_promhtheas.2565639.html

Τζέζους κράιστ, τι μαλάκες κυκλοφορούν ελεύθεροι...

Λαμάρ έπρεπε να ανέβεις στην κερκίδα και να κατεβάσεις τον τύπο και να του τρίψεις τη μούρη στα αίματα στο παρκέ..

Αυτοί είμαστε δυστυχώς, θρασύδειλοι, μαλάκες και ατιμώρητοι.

Lavor7
23-12-2013, 17:37
Επειδή δυστυχώς έχω υπάρξει μέλος αυτού του σωματείου,ας σταματήσει η υποκρισία.Αυτά τα ρεμάλια στην κερκίδα τους ξέρουν όλοι.Οπαδική διαφορετικότητα και καλά και σπόρτινγκ κλαμπ και παπάρια μέντολες.Αλητεία στο μέγιστο βαθμό.Ευτυχώς οι "παραδοσιακές" δυνάμεις των Αθηνών με τους τραμπούκους οπαδούς φθίνουν,και ανεβαίνουν ομάδες με υγιείς φιλάθλους (Ψυχικό,Πεύκη,Προμηθεας κά).

Hoichi
28-12-2013, 12:20
https://twitter.com/uefacorruption

Οι ημερομηνιες των "προβλεψεων" (με ή χωρις εισαγωγικα) ειναι 15 Δεκεμβριου, ενω η κληρωση εγινε την Δευτερα 16 Δεκεμβριου!

Ειναι πειραγμενες οι ημερομηνιες στο τουιτερ ή παιζει κατι αλλο?

Παράγοντας
28-12-2013, 12:28
Είχαν ανεβάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς και μετά έσβησαν όσους δεν ίσχυαν. Για αυτό δεν είναι όλα τα αποτελέσματα σε ένα tweet.

stefanos
02-01-2014, 15:21
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1450291_694844847213716_637689293_n.jpg

stefanos
02-01-2014, 22:19
http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/ksafniko_antio_apo_ton_paylh.2577691.html Με μια συγκινητική επιστολή ο Μιχάλης Παυλής έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.κουράγιο ρε παλίκαρε.

deninho
02-01-2014, 23:30
Σκλήρυνση κατά πλάκας. Μάγκας που δεν το έβαλε κάτω και δεν εγκατέλειψε εξ αρχής.

Ο τίτλος του σπορ24 ο,τι να'ναι. Είναι ευρέως γνωστό, τουλάχιστον 11 μήνες τώρα, ότι ο Παυλής είχε αυτό το πρόβλημα, και ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα σταματούσε τον αθλητισμό.

Δυστυχώς (για όλους τους πάσχοντες) δεν υπάρχει ακόμα θεραπεία που να αναστρέφει την κατάσταση, παρά μόνο να καθυστερεί την ανάπτυξή της. Θετικό ότι ήταν επαγγελματίας αθλητής, και απ'ότι φαίνεται έχει και το mentality να μην τα βάζει κάτω, πράγμα που θα τον βοηθήσει.

standby25
03-01-2014, 00:50
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1450291_694844847213716_637689293_n.jpg

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAX
Βλενες...Θα σας γλεντησει καλα ο καγκουρας....ετοιμαστε το

Undisputed
03-01-2014, 15:31
Σκλήρυνση κατά πλάκας. Μάγκας που δεν το έβαλε κάτω και δεν εγκατέλειψε εξ αρχής.

περισσότερο κακό έκανε στον εαυτό του έτσι γιατί τον καταπόνησε..γενικά με τα αυτοάνοσα είναι πολύ περίεργη η φάση και θέλει και σωματική και ψυχική υγεία..

μακάρι το παλικάρι να πάει καλά στη ζωή του..

επ΄ευκαιρίας καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ΄όλα και αφού μας έκανε την χάρη τo 2012+1 και μας έφερε την βαζέλα στον όμιλο..ας μας κάνει και το 2014 την καλή να ξεπληρώσουμε όλα τα χρωστούμενα μαζί τους..!!

duda-agelopouloi-v-span
06-01-2014, 03:06
και το μπουρδελο του μαντσεστερ συνεχιζει
γιουναιτεντ μπορεις μπορεις να υποβιβαστεις
σουονσι οοο

deninho
09-01-2014, 02:56
jNwXsTJddVo

WTF; Γίνονται τέτοια και στο τέννις; Θυμάμαι το 2004 στο ματς της Δανιηλίδου με τη Μίσκινα που μας τα είχε πρήξει ο διαιτητής "κάντε ησυχία" και ξανά μανά "κάντε ησυχία". Τέσπα

Απίστευτο καβλάντισμα από Φεντερερ και Τσόνγκα, και οι Μαϊάμι Χιτ βρήκαν δυνατούς αντιπάλους :p

redglove
09-01-2014, 03:27
Μορφάρα είσαι ρε Ρότζερ!

KingJames
14-01-2014, 02:06
https://pbs.twimg.com/media/Bd5T2TQCUAA6xZ6.jpg:large

Αναμνηστικό.

redglove
14-01-2014, 04:43
Για την προσωπικότητά του..

natag
14-01-2014, 12:36
Ειναι τουλαχιστον υποκριτικο καποιοι αρδ να θεωρουν αδικια που δεν πηρε ο Ριμπερι το βραβειο αφου τα πηρε ολα περυσι και εδω στη Ελλαδα 2 χρονιες συνεχομενες να ψηφιζουν τον Γιαννιωτη και οχι αυτον που εχει σαρωσει τους τιτλους και τα βραβεια...

KingJames
14-01-2014, 13:19
Θα αρχινίσει το κολύμπι ο Μπιλλ με αυτά κ με αυτά.

Υ.Γ Πέρα από την πλάκα,παγκόσμια έχει πάρει ο Γιαννιώτης,δεν είναι αμελητέτο το έργο του σε ένα καθαρά ατομικό σπορ.
Το '12 το άξιζε περισσότερο ο Βασίλης.
Όπως κ να έχει Σπύρος = Θρύλος.

Djole11
17-01-2014, 19:22
http://www.contra.gr/Columns/Comment/se-ti-diaferei-o-giannakopoylos-apo-ton-marinakh.2597982.html

deninho
17-01-2014, 20:06
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1521894_10152832802060931_1724368698_n.png

tt7
17-01-2014, 21:43
The United Kingdom gentlemen..Settle this with style

red champion
19-01-2014, 23:44
Διεπρεψε παλι η manutd

redglove
20-01-2014, 00:42
Ιστορική ευκαιρία πάει χαμμένη..

deninho
22-01-2014, 15:46
http://www.sport24.gr/football/diethnes-podosfairo/h_tragikoterh_podosfairikh_provlepsh_toy_aiwna.260 6533.html

τελικά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη οι οπαδοί-προπονητές της κερκίδας έχουν μάτι.

Red Pulse
23-01-2014, 00:32
 

red champion
23-01-2014, 00:59
Rip manutd

JoeThrylos
23-01-2014, 03:40
Χαρηκα το σημερινο αλλα πηρε Ματα. Δυνατη μοναδα για τη Μαν, της ελειπε μια προσωπικοτητα στα χαφ. Θα την ανεβασει, ελπιζω να μην εχει μπει καλα καλα στο κλιμα της ομαδας μεχρι να παιξουν μαζι μας. Τον πληρωσε χρυσαφι βεβαια...

Διορθωση: Εχει παιξει με Τσελσι C.L ο Ματα, οποτε δεν θα μπορει να παιξει στον μεταξυ μας αγωνα,καλο αυτο

stefanos
23-01-2014, 12:37
κρίμα για παιχτούρα Φαλκαο,Σαντος ξεπερνάει και Οττο στη ρέντα.

deninho
23-01-2014, 18:29
να παίξουμε ότι Ελλάδα πάει τελικό ή όχι;

Salvador7
23-01-2014, 19:04
να παίξουμε ότι Ελλάδα πάει τελικό ή όχι;

Μπα παίξε καλύτερα την πρόκριση στους 16

KonTaz
24-01-2014, 17:31
gqexUDU1g0g

Τα αναλύει.

trust in who we are
25-01-2014, 16:45
http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/EthnikiBasket/800_000_eyrw_h_dwrea_mas_sth_fiba.2611319.html

Υπογραφει η Νικη η Μπακουλη...

800.000 ευρώ η δωρεά μας στη FIBA

Η Ελλάδα κατέθεσε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία 800.000 ευρώ, ώστε να ισχυροποιήσει τη θέση της, σε ό,τι αφορά της wild card για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν θα την πάρουμε; Αυτό είναι το πιθανότερο. Τι θα γίνει μετά; Δείτε.

Η Ελλάδα κατέθεσε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία 800.000 ευρώ, ώστε να ισχυροποιήσει τη θέση της, σε ό,τι αφορά της wild card για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν θα την πάρουμε; Αυτό είναι το πιθανότερο. Τι θα γίνει μετά; Δείτε.

Τωρα πολλα θελω να σχολιασω εγω αλλα λογω ελλειψης χρονου απλα θα πω : ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...

deninho
25-01-2014, 16:49
που τα βρήκε τα λεφτά η εοκ;

Jasone
25-01-2014, 17:38
800.000 ευρώ για να πάει το τρελό παρεάκι για τουρισμό. Ε ρε ματσούκι που θέλετε, μην αρχίσω τα πολιτικά εδωμέσα.

userNOname7
25-01-2014, 17:45
που τα βρήκε τα λεφτά η εοκ;

απο οτι εχω διαβασει τα συγκεκριμενα ειναι απο χορηγους.Σε περιπτωση που δεν παμε φυσικα και θα επιστραφουν , αν ομως παμε τοτε θα εξασφαλισουν ακομα περισσοτερα απο χορηγικες συμφωνιες.


http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10495&subid=2&pubid=129621163

Eleni7
25-01-2014, 18:04
Ρε παιδια ασχετο αλλα αυτος ο Κυριακος Παπαδοπουλος που βρισκεται; Περυσι γραφανε για Λιβερπουλ και Αρσεναλ ενω τωρα εχω να ακουσω νεα του πανω απο χρονο. Ακομη τραυματιας ειναι;

HoopFan
25-01-2014, 18:33
Ρε παιδια ασχετο αλλα αυτος ο Κυριακος Παπαδοπουλος που βρισκεται; Περυσι γραφανε για Λιβερπουλ και Αρσεναλ ενω τωρα εχω να ακουσω νεα του πανω απο χρονο. Ακομη τραυματιας ειναι;

εχει επιστρεψει αλλα βρισκει ρυθμο σιιιιγα σιιιιιιιιγα

royalred
25-01-2014, 18:38
Πολύ σωστή η Ιταλία που αποχώρησε από τη διαδικασία... μιλάμε για εκβιασμό άνευ προηγουμένου (αν και θα έπρεπε να μην έχουν μπει καν στον κόπο εάν αυτό πίστευαν από την αρχή). 'Η θα ισχύουν τα σωστά κριτήρια ή όχι, τι πάει να πει τιμή εκκίνησης τα 500? Αλλά αφού υπάρχουν μ@λάκες που δέχονται να παίξουν με αυτούς τους κανόνες, καλά μας κάνει η φίμπα... Δεν θέλω να ακούγομαι σαν αυτούς που κοροιδεύω και προφανώς εάν πάμε στην Ισπανία θα στηρίξουμε την ομάδα μας και θα χαρούμε, γιατί το αξίζει... αλλά αυτές οι πρακτικές είναι λάθος. Κατά τα λοιπά, πέρα από τα χρήματα αυτά, με έπιασε μια ζαλάδα και με τα υπόλοιπα ποσά... και ασφάλειες στο NBA, και αποζημίωση στον Ιταλό, και ένα σεβαστό ποσό στον Ελληνα που θα έρθει.... και τα κερατιάτικα στο τσάρτερ [των τσιρακιών] της χαράς...

natag
25-01-2014, 21:14
Αυτα τα 800χιλ που δινει ο αλλος στη Φιμπα, γιατι δεν τα δινει σε καποιον βαρβατο προπονητη, στυλ Ντουντα, να ετοιμασει 2 χρονια την ομαδα;

Κωλογρια...

pl@yer
26-01-2014, 10:33
Περίεργα πράγματα..Καιρός μια κρύο μια ζέστη, ήλιο χτες, χιόνι σήμερα...Σεισμοί στον κορινθιακό...Στο ΝΒΑ έχουν τρελαθεί όλοι και βάζουν 40-50-60..Αλλά το να σκοράρει 2η σερί αγωνιστική ο Λούκις ο Βύντρα στην πριμέρα, δεν υπάρχει..

HoopFan
26-01-2014, 11:32
Ρε παιδια ασχετο αλλα αυτος ο Κυριακος Παπαδοπουλος που βρισκεται; Περυσι γραφανε για Λιβερπουλ και Αρσεναλ ενω τωρα εχω να ακουσω νεα του πανω απο χρονο. Ακομη τραυματιας ειναι;

εχει επιστρεψει αλλα βρισκει ρυθμο σιιιιγα σιιιιιιιιγα
οριστε και φρεσκο πραγμα..
http://www.sport-fm.gr/article/papadopoulos-epistrofi-stin-endekada-kai-moudial/746516

KonTaz
26-01-2014, 17:23
Κομπόταρος τι έκανε,πωπωπωπωπω

Από 1-3 στο 84 ,4-3.

ΤΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
26-01-2014, 17:30
ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΟΜΠΟΤΗ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ.-

stefanos
27-01-2014, 11:53
http://kourkouti.sport24.gr/wp-content/uploads/2014/01/kourkouti-levadeiakos-aris-kompotis-iraklis-tsoumanis-tatos-kerase-souvlaki1.jpg

stefanos
27-01-2014, 12:43
Iwk987ufSh0 Zούμε Buzzer Beater Days.Τελικος κυπελλου Σερβιας στο πόλο,11-11, 1 δευτερόλεπτο για τη λήξη και η μπάλα στον τερματοφύλακα του Ερ.Αστέρα...

Djole11
27-01-2014, 13:58
Βόμβα με Ντουντού στον ΟΦΗ!

http://www.sport24.gr/football/omades/Ofi/vomva_me_ntoyntou_ston_ofh.2614162.html

damon7
28-01-2014, 22:42
Η αρμάδα του Μπρένταν Ρότζερς κάνει πλάκα στο ντέρμπι του Μέρσισάιντ με τρίμπαλο και μπαλάρα. Πήγαινε εκεί ρε Μήτρογλου να οργιάσεις με Σουάρες και Στάριτζ!!

ΤΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
28-01-2014, 22:44
πάλι όβερ από ημίχρονο;

red champion
28-01-2014, 23:00
Α ρε λιβερπουλαρα !! Παμε γερα για τσαμπιολι του χρονου !!

KingJames
29-01-2014, 00:30
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1797471_661382950571902_1313874640_n.jpg

Μουνάρα κλαμμένη.

damon7
29-01-2014, 10:49
Α ρε λιβερπουλαρα !! Παμε γερα για τσαμπιολι του χρονου !!

Μάχη θα δώσουμε,απλά είμαστε και άτυχοι με τραυματισμούς. Ειδικά ο Λούκας είναι μεγάλη απώλεια και σε μικρότερο βαθμό ο Άλεν. Προχωράμε όμως,σίγουρα μπορούμε με τη φετινή εικόνα. Κρίμα που δεν κάναμε και ορισμένες προσθήκες ειδικά στην άμυνα αντί του γιου της γκάφας Σκρτελ.

LFO
29-01-2014, 11:22
Aς ειναι καλα ο Βιλλα Μποας που μας γα@@σε φετος και ειχε την ομαδα στο χειροφρενο 3μηνες και θα σου ελεγα τωρα ποιος θα ηταν , τουλαχιστον , 4ος

kopitis
29-01-2014, 11:51
Το καλό με την Λίβερπουλ είναι ότι στον 2ο γύρο έχει εντός όλες τις ομάδες που είναι στην 1η δεκάδα(εκτός μαν. γιου) κι αντίστοιχα εκτός έδρας ομάδες που είναι αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία( Κρίσταλ, νοριτς, γουεστ χαμ, καρντιφ, φουλαμ, γουεστ μπρομ.).
Αυτό σε συνδυασμό και με το ότι όλοι οι άλλοι έχουν και την Ευρώπη, δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να πάρει περισσότερους πόντους από αυτούς, τώρα αν αυτό φτάνει για την κούπα ή μονο για έξοδο στο τσου. λου. θα το δούμε

deninho
30-01-2014, 14:47
Μουρμουρίνιο διαμαρτυρήθηκε για την αμυντική προσέγγιση της West Ham στο μεταξύ τους παιχνίδι. Σοβαρά, διαμαρτυρήθηκε ότι η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πολύ αμυντικά.

Τέλος πάντων, το μαθαίνει κι ο Σαμ ο Άλαρντάις στη συνέντευξη τύπου και ξεκαρδίζεται:

WZRROPz2n5o

stefanos
30-01-2014, 14:50
he just can'take it,so Sam does not give a shit!

damon7
31-01-2014, 15:52
Mεγάλη ατάκα ο Μουρίνιο "Ποδόσφαιρο του 19ου αιώνα παίζει η Γουέστ Χα, τι να έκανα, να έβαζα μέσα ένα... μπλακ εντ ντέκερ να σπάσω τον τοίχο; Απόλαυση είναι, μόνο που ξέχασε να μας πει πως έπαιξε πρόσφατα ο ίδιος στο "Έμιρειτς", παλιότερα στο "Καμπ Νου" η πως σκοπεύει να παίξει την Δευτέρα στο "Ετιχάντ"...

dora7
31-01-2014, 19:41
Mεγάλη ατάκα ο Μουρίνιο "Ποδόσφαιρο του 19ου αιώνα παίζει η Γουέστ Χα, τι να έκανα, να έβαζα μέσα ένα... μπλακ εντ ντέκερ να σπάσω τον τοίχο; Απόλαυση είναι, μόνο που ξέχασε να μας πει πως έπαιξε πρόσφατα ο ίδιος στο "Έμιρειτς", παλιότερα στο "Καμπ Νου" η πως σκοπεύει να παίξει την Δευτέρα στο "Ετιχάντ"...

καποιος εγραψε '' τι μπλακ εντ ντεκερ, ας εβαζες μπουλντοζα" κι ενας αλλος εγραψε "με 39 τελικες δεν θες μπλακ εντ ντεκερ, φορ θελεις"....:p χαχαχα

αλλα να λεει τετοια πραγματα ποιος, ο Μουρινιο, ξεπερναει ολους τους απανταχου ποδοσφαιροφιλους νομιζω...:D

JoeThrylos
01-02-2014, 21:40
Μιραλας-Μητρογλου-Τουρε, ερυθρολευκη πλεον η Πρεμιερ

http://www.dailymotion.com/video/x1asyyv_kevin-mirallas-goal-everton-2-1-aston-villa-epl-1-2-14_sport#from=embediframe

Υ.Γ:Μαντσεστερ δεν χορταινει γκολ και σφαλιαρες

stefanos
01-02-2014, 21:42
ωραιο φαουλάκι ο Κεβιν.

deninho
01-02-2014, 21:43
θα φέρουμε Μιραλλάς με τα λεφτά από το Μήτρογλου.

KonTaz
01-02-2014, 22:20
ωραιο φαουλάκι ο Κεβιν.

Τζεμπούρ έχεις δει?

stefanos
01-02-2014, 22:27
ωραιο φαουλάκι ο Κεβιν.

Τζεμπούρ έχεις δει?

Αμπντούναρος μονο εκεί!

Djole11
01-02-2014, 22:53
θα φέρουμε Μιραλλάς με τα λεφτά από το Μήτρογλου.

Πιέζει ο Μιραλάς , κλοτσάει η Έβερτον

red champion
01-02-2014, 23:15
Συγκινητικη η manutd παλι..ελατε στον πειραια γατακια

nrg15
01-02-2014, 23:25
Ο Μιραλας ειναι γατακι... Αμπτουν γαμαει!

nomos
04-02-2014, 00:25
To αποψινο παιχνιδι στο Μαντσεστερ πρεπει να διδασκεται στα μελλοντικα σεμιναρια προπονητικης.Τον εκανε μια χαψια ο Ζοσε τον (κατα τ' αλλα πολυ καλο προπονητη ) Πελεγκρινι.Αυτα να τα βλεπουν οι φωστηρες στη Μαδριτη.....

Jasone
04-02-2014, 00:28
Μουρίνιο ο ίβκοβιτς της ποδοσφαίρισης. εκεί που έχει κατουρήσει αυτός.

nomos
04-02-2014, 00:36
Μουρίνιο ο ίβκοβιτς της ποδοσφαίρισης. εκεί που έχει κατουρήσει αυτός.

Και εγω καπως ετσι τον εχω στο μυαλο μου.

standby25
04-02-2014, 00:45
Τρομερός προπονητής ο μουρίνιο αλλά
του δώθηκε στο πιάτο
όταν τραυματίζεται πριν 5 μέρες ο αγουερο
βαζει 2 επιθετικούς με ίδιο σουλουπι αφήνωντας εξω γιοβετιτς πχ
παίζει στην αμυνα με νασταζιτς
και τον ντεμικελις που δεν εχει θεση σε τοπ επιπεδο στη μεσαια γραμμη.

Jasone
04-02-2014, 00:53
πάρτε τον στην λίβερπουλ μήπως δείτε μεγαλύτερη χαρά απο την κατάντια της γιουνάιτεντ.

stefanos
04-02-2014, 22:02
_GB449ESDQA https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1782072_685583008161050_1286954784_n.jpg

kopitis
08-02-2014, 15:10
4-0 στο 19

walter berry
08-02-2014, 15:44
τίτλος στο ανφιλντ οεοεοεο!

red champion
08-02-2014, 15:45
Ειχα μπερδεψει την ωρα κ το εχασα το πρωτο ημιχρονο..τι λες ρε φιλε 4-0 ;;
Α ρε λιβερπουλαρα <3

kopitis
08-02-2014, 15:58
παναγιά μου......
5-0

stefanos
08-02-2014, 16:11
να μην βάλει ένα κ ο Σουάρεζ?

stefanos
08-02-2014, 18:04
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1625573_546293745467287_449011987_n.jpg Από το σημερινό ματς Λίβερπουλ - Άρσεναλ.

stefanos
08-02-2014, 21:21
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/71658_433110400152381_229706490_n.jpg

HoopFan
09-02-2014, 19:10
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/995851_10151952440442012_2013144758_n.jpg

stefanos
11-02-2014, 15:21
http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231294402 Νέα ουσία για ντόπινγκ ενδέχεται να κυκλοφορεί στο Σότσι.

HoopFan
12-02-2014, 15:35
Ο Κώστας Μήτρογλου στο ντεμπούτο του με την δεύτερη ομάδα της Φούλαμ κόντρα στην Άστον Βίλα (U21) έχει σκοράρει δύο γκολ σε διάστημα 22 λεπτών δίνοντας το προβάδισμα στους "Κότατζερς" (0-2).

stefanos
12-02-2014, 23:50
ναι ρε Λιβερπουλ...

walter berry
13-02-2014, 00:01
τεράστιο διπλό με βάση την εξέλιξη των άλλων ματς.
ρε λέτε?
πολλά έχουνε αρχίσει να συνωμοτούν..

stefanos
13-02-2014, 00:05
θελω πολυ να σηκωσει πρωταθλημα ο τεραστιος Στιβεν Τζεραρντ. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/61353_10203188577936762_141949480_n.jpg

Eleni7
13-02-2014, 00:37
Ψαξτε για στιγμιοτυπα να δειτε την πασα του Τζεραρντ στο 1-1. Δεν υπαρχει.

Presvis
13-02-2014, 00:50
http://rutube.ru/video/ee51b63264feadc71426290a7f049449/

Arionas
15-02-2014, 19:35
"Το «στοιχειωμένο» παγκόσμιο ρεκόρ του Σεργκέι Μπούμκα στο άλμπα επί κοντώ από τις 31 Ιουλίου του 1994 ανήκει στο παρελθόν.

Ο Ρενό Λαβιλενί το έσπασε, περνώντας τα 6.16 στο Ντόνετσκ βελτιώνοντας την προσωπική του επίδοση κατά 14 ολόκληρα εκατοστά."

Εσπασε το ενα απο τα 4 ρεκορ τα οποια θελω να δω να σπανε.Τα υπολοιπα ειναι τα ρεκορ στο μηκος,στο υψος και πανω απο ολα το καταπτυστο στα 100μ γυναικων

walter berry
18-02-2014, 23:10
uefalona...
τι ναι αυτοί ρε...

ΥΓ)ο ΜΕΓΑΣ κομπανί έχει κάνει πουτανάκι τον Μέσι.

Lateralus
18-02-2014, 23:56
Απ οτι φαίνεται καμία ομάδα απ το Μάντσεστερ δεν θα είναι στα προημιτελικα του Τσου Λου...

stefanos
19-02-2014, 00:07
h-CWeFVxZ80

Jasone
19-02-2014, 12:23
σίγουρα το μεγαλύτερο σέντερ φορ της γης.

stefanos
19-02-2014, 12:29
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1779226_702876509756936_2063364696_n.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1486743_677157568995497_1454770404_n.png

angelman
19-02-2014, 22:23
BOΥΛΩΝΕ ρε μπινε Τσιαρτα που θα την πεις στον Μαυροματη.

Καντε mute τους δυο καραγκιοζηδες κ αφηστε μονο τον γιγαντα να απολαυσουμε ματσαρα οπως πρεπει.

KonTaz
19-02-2014, 22:32
http://www.sport24.gr/football/article2651150.ece/BINARY/original/Ibrahimovic.gif

Τι κάνει ρε αυτός.

stefanos
21-02-2014, 11:51
QoA6iHiVW2A

damon7
23-02-2014, 09:13
Mεγάλη παικτούρα, φαινόταν από Μπαρτσελόνα Β' ότι έχει πολλά προσόντα. Στη Red Bull κάνουν γούστα με τον βραζιλιανάκο Άλαν και το Σενεγαλέζο εξτρεμάκι (δεν θυμάμαι το όνομα του). Βλέπω να κάνει και το βήμα παραπάνω,σε καλή ηλικία είναι. Τον κόβω για καμία Γερμανία!

Jasone
23-02-2014, 13:00
ρε μαλάκα δαίμονα γαμώ την μπάλα που ξέρεις ΓΙΝΕ GM ρε διάολε

angelman
23-02-2014, 14:52
Πως φενεται οτι εχεις ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ το manager φιλτατε damon(Aλαν κανοναρα).Tα σεβη μου για αλλη μια φορα.

rakos
24-02-2014, 13:04
YLLuas7eLwQ

ραπτοπουλος αλλο επιπεδο

Jasone
24-02-2014, 13:25
Έχω δακρύσει

KonTaz
05-03-2014, 02:51
http://cdn2.sbnation.com/assets/4089139/UnfoldedRemarkableDungenesscrab_medium.gif

Χαχαχαχχαχαχααχχα

pl@yer
08-03-2014, 21:57
Μπράβο στο Φιλιππίδη για το χρυσό μετάλλιο στο επι κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου....Πολύ μεγάλη επιτυχία...

Καμιά φορά ξεχνάμε αθλητές ατομικών σπορ, όπως ο Γιαννιώτης και πολλοί άλλοι, οι οποίοι με προσωπικά έξοδα προπονούνται και ταξιδεύουν σε αγώνες, μιας και οι βοήθειες από κράτος και χορηγούς είναι μηδενική,αύριο θα δούμε το Φιλιππίδη πρωτοσέλιδο και θα αποθεωθεί και από μεθαύριο θα τον ξεχάσουν..

Συγχαρητήρια και σε αυτόν και στον Τσάτουμα...

stefanos
12-03-2014, 10:10
Mιλαναρα χτες, δεν την εσωζε ουτε ο Λανγκφορντ(αν κ ατυχη κ στα 2 ματς)Μαρτινεθ της Μπαγιερν πανταχου παρων ο φουστης.

deninho
14-03-2014, 00:18
Ρε τη Μπενφίκα το καφενείο. 3-1 την Τότεναμ μέσα στην Αγγλία.

KonTaz
14-03-2014, 00:51
MITΣΕΛ ΙΣΧΥΡΕ.Ελέησον

Jasone
14-03-2014, 11:55
Όταν ο Μίτσελ ήξερε οι άλλοι δεν ξέρανε ότι υπάρχει κάτι για να το μάθουν.

red champion
16-03-2014, 14:32
Liverpoolara pame gia prwta8ima simera
You will never walk alone !!

kopitis
16-03-2014, 16:05
Γκοοοοοοοοοοοοολ τζεραρντ με πέναλντι στο 34

walter berry
16-03-2014, 16:08
με τον αρχηγό μπροστά, πρωταθλημά ξανά. ΔΙΠΛΟ ρε στο θεατρό

μιγάδας
16-03-2014, 16:09
κοπιτης την τεταρτη που ολοι οι γαυροι θα ειναι στους δρομους να πανηγυριζουν, θα φορεζει μπλουζα λιβερπουλ απο το τελευταιο πρωταθλημα(πρεπει να χει γινει ροζ τωρα) και θα κανει ριτουίτ στον τζεραρντ. τοσο ολυμπιακος

kopitis
16-03-2014, 16:13
μιγαδα ο ροτζερς δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ο Μίτσελ την Τετάρτη!